Първоначално изпратено от Anton Ker4ev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнениеЯ по-полека, тук никой не отрича Ейвън, Орифлейм или ЛР. Единствено СКИ, която има за цел да прибере парите на хората. Темата е точно за тези хора, които се колебаят дали да загубят едни пари. Ние имаме моралното задължение да ги предпазим от паразити като вас.
Така е и с жените, правим ежедневен избор с коя ще се чувстваме по-добре и полезни за обществото
Колебанието си е вид страх, който привлича само бедност и нищета, именно затова пастор Петров на всяка лекция набива в главите на хората че трябва да са положитело заредени атоми които да разпръскват любов в мислите и действията си. Всичко е физика на абсолютно и относително ниво. Именно затова хората са привлечени от хора като пастор Петров, защото той е научил как функционират планетарните закони и прилагат тези принципи на практика.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеА така.....не съм по различен от теб...тук оплювате, одумвате, съдите, клеветите една компания и още по агресивни сте по отношения на хората които работят в/у платформата на компанията....и по отношение на МЛМ индустрията.....Last edited by thaddeus; 24.07.2013, 16:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеА така.....не съм по различен от теб...тук оплювате, одумвате, съдите, клеветите една компания и още по агресивни сте по отношения на хората които работят в/у платформата на компанията....и по отношение на МЛМ индустрията.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеБлаго, ти не си реален. Съмнявам се в твоята личност, почти съм сигурен, че си някой с огромно чувство за хумор, който определено ни е взел за ебавка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеИ ти ли си женска Вие като мъдростта на пространството трябва да сте най-градивните частици в еволюционното ни обществено развитие, а не да пречите на цяла една индустрия с неразбирането си за същината и, както и потребностите на членовете и които се развиват съвместно с нея!
А удовлетворението на потребностите на ЧЛЕНовете го търсете някъде другаде извън форума!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеБлаго, ти не си реален. Съмнявам се в твоята личност, почти съм сигурен, че си някой с огромно чувство за хумор, който определено ни е взел за ебавка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеЩо така грубо?
Женската козметика движи МЛМа на планетарно равнище, да си видял някой да обикаля от врата на врата с комплект инструменти или пък дрелки?
Мъжете са непревзета още ниша в МЛМа, обърни внимание на тях, стига си тормозил Крисана, а сега и Лоли.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеБлагодаря за корекцията, но нали сме "промити" мозъци и допускаме грешки за разлика от Вас съвършените.....От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеИ ти ли си женска Вие като мъдростта на пространството трябва да сте най-градивните частици в еволюционното ни обществено развитие, а не да пречите на цяла една индустрия с неразбирането си за същината и, както и потребностите на членовете и които се развиват съвместно с нея!
Що така грубо?
Женската козметика движи МЛМа на планетарно равнище, да си видял някой да обикаля от врата на врата с комплект инструменти или пък дрелки?
Мъжете са непревзета още ниша в МЛМа, обърни внимание на тях, стига си тормозил Крисана, а сега и Лоли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнениеЗабелязах аз, забелязах колко лесно ме смени за три 20 годишни... Това на СЦИ подръжник вяра да нямаш в тоя живот
А всъщност любовта е просто дума. И като всяка дума е важно какво значение даваме на тази дума. И въпреки, че е много трудно да се обясни абсолютно преживяване с относителни думи, все пак е добре да сме наясно със значението на думата “любов”, поне дотолкова, че да не я бъркаме с думата “секс”.
Въпреки, че е трудно да намерим точна дефиниция, това, което знаем със сигурност за състоянието “любов”, е фактът, че никъде другаде в живота няма едновременно толкова много щастие и страдание, колкото в любовта. Ето защо е добре да се отнесем сериозно към този феномен. Facebook е една чудесна възможност за обогатяване на знанията за любовта на тези, които искат сами да изградят своето собствено бъдеще. По този начин, трайното щастие, се превръща от мечта в нещо напълно възможно нали Крис?
Друго нещо, което знаем за любовта е, че тя е безкраен процес на даване и вземане. Даването е лепилото на една връзка. В повечето връзки първоначалното привличане е от решаващо значение. Но причината една “връзка” да се превърне в “добра връзка” винаги е елементът на даването. От своя страна, вземането често може да има много силен разрушителен потенциал, ако прекалим. Особено ако “вземането” се превърне в “изискване”. В момента, в който си помислим, че партньорът ни дължи нещо, ние вече сме напуснали пътя на трайното щастие. Това може и да не ни звучи добре, но на практика в повечето случаи е истина. Колкото повече даваме в една връзка, без да очакваме нещо в замяна, толкова по-здравословна, красива и богата ще бъде тя.
Темата за любовта ни във Facebook е толкова огромна, че за нея може да се напише отделна книга. От социална гледна точка, любовта може да бъде основно четири вида. Но тъй като целта на тази статия е друга, тук аз ще наблегна на романтичната ни любов във Facebook, защото именно тя интересува повечето от нас. Но другите видове любов са не по-малко важни за обществото като цяло и затова накратко ще представя и тях.(...)"
Из статията "Четирите вида любов във Фейсбук" от Ангел Тодоров. Цялата статия тук: http://newtrend.bg/social-media/face...ov-vv-facebookНЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнениеОправила съм ти правописа!!!
П.П. Май на теб ти е нужна лопата!НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
Коментар