IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
    Който се колебае да инвестира парите си, винаги губи.Независимо от бизнеса и покупката.
    Така е и с жените, правим ежедневен избор с коя ще се чувстваме по-добре и полезни за обществото
    Колебанието си е вид страх, който привлича само бедност и нищета, именно затова пастор Петров на всяка лекция набива в главите на хората че трябва да са положитело заредени атоми които да разпръскват любов в мислите и действията си. Всичко е физика на абсолютно и относително ниво. Именно затова хората са привлечени от хора като пастор Петров, защото той е научил как функционират планетарните закони и прилагат тези принципи на практика.
    Мисля, че си объркал форума. Ходи в някой sci-fi форум.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
      Я по-полека, тук никой не отрича Ейвън, Орифлейм или ЛР. Единствено СКИ, която има за цел да прибере парите на хората. Темата е точно за тези хора, които се колебаят дали да загубят едни пари. Ние имаме моралното задължение да ги предпазим от паразити като вас.
      Който се колебае да инвестира парите си, винаги губи.Независимо от бизнеса и покупката.
      Така е и с жените, правим ежедневен избор с коя ще се чувстваме по-добре и полезни за обществото
      Колебанието си е вид страх, който привлича само бедност и нищета, именно затова пастор Петров на всяка лекция набива в главите на хората че трябва да са положитело заредени атоми които да разпръскват любов в мислите и действията си. Всичко е физика на абсолютно и относително ниво. Именно затова хората са привлечени от хора като пастор Петров, защото той е научил как функционират планетарните закони и прилагат тези принципи на практика.
      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
        А така.....не съм по различен от теб...тук оплювате, одумвате, съдите, клеветите една компания и още по агресивни сте по отношения на хората които работят в/у платформата на компанията....и по отношение на МЛМ индустрията.....
        Я по-полека, тук никой не отрича Ейвън, Орифлейм или ЛР. Единствено СКИ, която има за цел да прибере парите на хората. Темата е точно за тези хора, които се колебаят дали да загубят едни пари. Ние имаме моралното задължение да ги предпазим от паразити като вас.
        Last edited by thaddeus; 24.07.2013, 16:51.

Коментар

А така.....не съм по различен от теб...тук оплювате, одумвате, съдите, клеветите една компания и още по агресивни сте по отношения на хората които работят в/у платформата на компанията....и по отношение на МЛМ индустрията.....
          Много ми е благо, че се появи. Обърни внимание, моля те, на коментара ми за активността на картите ви и ми разясни защо ми беше казал да ги погледна. От това, което виждам, хич не е за хвалба... Даже съм готова да се хвана на бас, че броячите скоро ще бъдат махнати....

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
            Благо, ти не си реален. Съмнявам се в твоята личност, почти съм сигурен, че си някой с огромно чувство за хумор, който определено ни е взел за ебавка.

Коментар

И ти ли си женска Вие като мъдростта на пространството трябва да сте най-градивните частици в еволюционното ни обществено развитие, а не да пречите на цяла една индустрия с неразбирането си за същината и, както и потребностите на членовете и които се развиват съвместно с нея!
              Не преча на фирмата ви, а напротив помагам!

А удовлетворението на потребностите на ЧЛЕНовете го търсете някъде другаде извън форума!

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                Благо, ти не си реален. Съмнявам се в твоята личност, почти съм сигурен, че си някой с огромно чувство за хумор, който определено ни е взел за ебавка.
                Да пишат, нали вдигат рейтинга на темата. Вече все повече и повече хора я четат. И Благо и Керчев не разбират каква услуга ни правят!

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=v9ShV8Aw4pk

Специален поздрав за Благо !!! Сигурен съм, че ще я оцени.
                  От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                    Що така грубо?
                    Женската козметика движи МЛМа на планетарно равнище, да си видял някой да обикаля от врата на врата с комплект инструменти или пък дрелки?

Мъжете са непревзета още ниша в МЛМа, обърни внимание на тях, стига си тормозил Крисана, а сега и Лоли.
                    Това да ти обръщат внимание благочестиви и красиви мъже не е тормоз, а проява на щедрост с реч, ум, а защо не и с тяло?
                    НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Благодаря за корекцията, но нали сме "промити" мозъци и допускаме грешки за разлика от Вас съвършените.....
                      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• [QUOTE=Loli22;1059480751]Оправила съм ти правописа!!!

П.П. Май на теб ти е нужна лопата![/QUOT

Благодаря за корекцията, но нали сме "промити" мозъци и допускаме грешки за разлика от Вас съвършените.....

Коментар

И ти ли си женска Вие като мъдростта на пространството трябва да сте най-градивните частици в еволюционното ни обществено развитие, а не да пречите на цяла една индустрия с неразбирането си за същината и, както и потребностите на членовете и които се развиват съвместно с нея!

Що така грубо?
                          Женската козметика движи МЛМа на планетарно равнище, да си видял някой да обикаля от врата на врата с комплект инструменти или пък дрелки?

Мъжете са непревзета още ниша в МЛМа, обърни внимание на тях, стига си тормозил Крисана, а сега и Лоли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                            Забелязах аз, забелязах колко лесно ме смени за три 20 годишни... Това на СЦИ подръжник вяра да нямаш в тоя живот
                            "В Wikipedia можем да прочетем, че любовта е емоция, изразяваща се чрез силно влечение и привързаност. Казва се също така, че любовта е добродетел, олицетворяваща цялата човешка доброта, съчувствие и привързаност, както и безкористната, лоялна и добронамерена загриженост за благото на другия. В психологията любовта е описвана също така и като действие по посока на другите, мотивирано от съчувствие или привързаност.

А всъщност любовта е просто дума. И като всяка дума е важно какво значение даваме на тази дума. И въпреки, че е много трудно да се обясни абсолютно преживяване с относителни думи, все пак е добре да сме наясно със значението на думата “любов”, поне дотолкова, че да не я бъркаме с думата “секс”.

Въпреки, че е трудно да намерим точна дефиниция, това, което знаем със сигурност за състоянието “любов”, е фактът, че никъде другаде в живота няма едновременно толкова много щастие и страдание, колкото в любовта. Ето защо е добре да се отнесем сериозно към този феномен. Facebook е една чудесна възможност за обогатяване на знанията за любовта на тези, които искат сами да изградят своето собствено бъдеще. По този начин, трайното щастие, се превръща от мечта в нещо напълно възможно нали Крис?

Друго нещо, което знаем за любовта е, че тя е безкраен процес на даване и вземане. Даването е лепилото на една връзка. В повечето връзки първоначалното привличане е от решаващо значение. Но причината една “връзка” да се превърне в “добра връзка” винаги е елементът на даването. От своя страна, вземането често може да има много силен разрушителен потенциал, ако прекалим. Особено ако “вземането” се превърне в “изискване”. В момента, в който си помислим, че партньорът ни дължи нещо, ние вече сме напуснали пътя на трайното щастие. Това може и да не ни звучи добре, но на практика в повечето случаи е истина. Колкото повече даваме в една връзка, без да очакваме нещо в замяна, толкова по-здравословна, красива и богата ще бъде тя.

Темата за любовта ни във Facebook е толкова огромна, че за нея може да се напише отделна книга. От социална гледна точка, любовта може да бъде основно четири вида. Но тъй като целта на тази статия е друга, тук аз ще наблегна на романтичната ни любов във Facebook, защото именно тя интересува повечето от нас. Но другите видове любов са не по-малко важни за обществото като цяло и затова накратко ще представя и тях.(...)"

Из статията "Четирите вида любов във Фейсбук" от Ангел Тодоров. Цялата статия тук: http://newtrend.bg/social-media/face...ov-vv-facebook

Коментар

И ти ли си женска
                              С расов жребец като теб

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
                                Оправила съм ти правописа!!!

П.П. Май на теб ти е нужна лопата!

Коментар

Working...
                                X