IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
    А не, немога да се съглася. Черно BMW може да спира навсякъде, точно както черен жиБ е винаги с предимство!
    Аз в последствие се замислих дали пък стикерът на SCI не е индикация за мозъчни проблеми и така маркирана колата да си е на мястото...

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
      Да, такива сме си ние тук, мутра до мутра, мила моя майно льо. И не пускаме пастори да щъкат.
      Иначе аз положителен европейски пример за вашата организация мога да дам веднага:
      А не, немога да се съглася. Черно BMW може да спира навсякъде, точно както черен жиБ е винаги с предимство!

Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
      Аз в последствие се замислих дали пък стикерът на SCI не е индикация за мозъчни проблеми и така маркирана колата да си е на мястото...
      Според нивото на икономически познания на част от БП (визирам, пишещите в този форум), напълно възможно е да счетем паркирането на място за инвалиди, за напълно редовно!
      Last edited by thaddeus; 24.07.2013, 15:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Керчев, що смени подписа бре? Крис точно дойде
        Забелязах аз, забелязах колко лесно ме смени за три 20 годишни... Това на СЦИ подръжник вяра да нямаш в тоя живот

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
          А говорите, че сте над средното интелигентно ниво.....и не е необходима инструкция за работа с лопата.....

Оправила съм ти правописа!!!

П.П. Май на теб ти е нужна лопата!
          Last edited by Loli22; 24.07.2013, 15:10.

Коментар

• Керчев, що смени подписа бре? Крис точно дойде

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
              Може да има просто обяснение. Във Бургас повечето реторанти са известни с това че са притежание на мутри, а от СЦИ най-малко искат да се цапат с тях, да им придават добавена стойност и реклама. До колкото съм запознат с идеята и принципите на компанията , чистите отношения на всяко едно ниво между всички участници в процеса на правене на бизнес е най-важното което развива организацията и обществото им и не на последно място това е положителен пример за едно европейско общество към което се стреми нашата родина.
              Да, такива сме си ние тук, мутра до мутра, мила моя майно льо. И не пускаме пастори да щъкат.
              Иначе аз положителен европейски пример за вашата организация мога да дам веднага:
              Attached Files

Коментар

А говорите че сте над средното интелигентно ниво.....и не необходима инструкция за работа с лопата.....
                Интересното е, че поне на Дон Тони му се разбират изреченията. Той пише грамотно, подрежда мислите си. Ти защо така разпиляно? Опитвам се да разбирам думите ти, но в повечето случаи ми казваш "не ме разбра". Е как да те разбера, подреждай си изреченията, използвай запетайки и като цяло знаците освен тези точки, които имам чувството, че при теб определено не са дефицит.
                От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Да се надявам че си разбрал,но едва ли...тук не съм да спорим,а я ми кажи ти за какво си тук...?!?
                  Аз съм тук, за да предпазват хората от тази класическа схема на Понци. Всяка една организация, в която парите идват от парите на хората, които зарибяваш е такава схема.
                  http://en.wikipedia.org/wiki/Ponzi_scheme

Знам, че си се набутал с пари, промили са ти мозъка и сега повтаряш класическите СКИ клишета. Просто го преживей, че са ти взели парите и продължавай напред с нещо смислено.

Коментар

• Някой се чудеше за нивото на интеректа в СЦИ - очевидно не е високо, но изненадващото е, че продължава да пада
                    Как пък не се намери един способен да състави смислено изречение?
                    Черкезов не го броим - той е висша лига

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                      Благо, прочети този цитат, моля те.
                      А говорите че сте над средното интелигентно ниво.....и не необходима инструкция за работа с лопата.....

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                        Добре разбрахме. Всички в този форум сме в грешка. Само ти си прав. Не мога да разбера защо си губиш времето да спориш. Хайде сега чупката.
                        Да се надявам че си разбрал,но едва ли...тук не съм да спорим,а я ми кажи ти за какво си тук...?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
                          Blagobg такива несвързани глупости пишеш, че ме е яд да ги чета! Спирам!!!

Не мога да ти ги разбера. Дано ти можеш. Мисли повече, по-малко пиши!
                          Благо, прочети този цитат, моля те.
                          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                            Всъщност донякъде си прав. Не си и като цяло не сте изключителни манипулатори, защото не всички ви се връзват, но все пак имате някакви успехи - интересно ми е какво е средното ниво на интелигентност в организацията. Не го казвам като минус, нямам нищо против хората, които не знаят дали да минат пред колата, която е с включени задни светлини, както и нямам против хората, които още от "предлагам ти една бизнес оферта" вече знаят, че трябва да станат от масата, иначе са обречени на 40 минути губене на време.
                            Божеее...,не е за вярване, връщаш крачка назад и се усещаш че няма такива с "промити" мозъци които са взели решение да правят бизнес.....

Все едно ме питаш....колко е талантлив даден търговец и за да успешен, задължително трябва да е висшист и че си изненадан за голям бакшиш който си оставил на сервитьора в които си харесал професионализма му и си го възнаградил за това че си се чувствал специален, обслужен на ниво...а той горкия е с основно образование...
                            според мен и в двата случая няма нищо общо с интелигентността...

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                              Мен вашата услуга не ме вълнува, включително дори не ме и дразни
                              (в Бургас, който все пак е голям град, имате 9 ресторанта, от които 4 са Събуей...)...
                              Може да има просто обяснение. Във Бургас повечето реторанти са известни с това че са притежание на мутри, а от СЦИ най-малко искат да се цапат с тях, да им придават добавена стойност и реклама. До колкото съм запознат с идеята и принципите на компанията , чистите отношения на всяко едно ниво между всички участници в процеса на правене на бизнес е най-важното което развива организацията и обществото им и не на последно място това е положителен пример за едно европейско общество към което се стреми нашата родина.
                              НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• По-интересна тема не съм чела
                                Това тук е от нивото на Тери Пратчет

Прекрасна добавка към кафето !

Благо, Докторе за бога не спирайте да пишете !

С толкова хъс и свободно време можете да изкарате много пари ако решите да пишете статии за SEO оптимизация.

-------------------------------------------------------------
                                СЦИ=ПИРАМИДА

Коментар

Working...
                                X