Първоначално изпратено от thaddeus
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнениеДа, такива сме си ние тук, мутра до мутра, мила моя майно льо. И не пускаме пастори да щъкат.
Иначе аз положителен европейски пример за вашата организация мога да дам веднага:
Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнениеАз в последствие се замислих дали пък стикерът на SCI не е индикация за мозъчни проблеми и така маркирана колата да си е на мястото...Last edited by thaddeus; 24.07.2013, 15:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКерчев, що смени подписа бре? Крис точно дойде
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеА говорите, че сте над средното интелигентно ниво.....и не е необходима инструкция за работа с лопата.....
Оправила съм ти правописа!!!
П.П. Май на теб ти е нужна лопата!Last edited by Loli22; 24.07.2013, 15:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеМоже да има просто обяснение. Във Бургас повечето реторанти са известни с това че са притежание на мутри, а от СЦИ най-малко искат да се цапат с тях, да им придават добавена стойност и реклама. До колкото съм запознат с идеята и принципите на компанията , чистите отношения на всяко едно ниво между всички участници в процеса на правене на бизнес е най-важното което развива организацията и обществото им и не на последно място това е положителен пример за едно европейско общество към което се стреми нашата родина.
Иначе аз положителен европейски пример за вашата организация мога да дам веднага:
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеА говорите че сте над средното интелигентно ниво.....и не необходима инструкция за работа с лопата.....От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеДа се надявам че си разбрал,но едва ли...тук не съм да спорим,а я ми кажи ти за какво си тук...?!?
http://en.wikipedia.org/wiki/Ponzi_scheme
Знам, че си се набутал с пари, промили са ти мозъка и сега повтаряш класическите СКИ клишета. Просто го преживей, че са ти взели парите и продължавай напред с нещо смислено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеБлаго, прочети този цитат, моля те.
Коментар
-
Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнениеДобре разбрахме. Всички в този форум сме в грешка. Само ти си прав. Не мога да разбера защо си губиш времето да спориш. Хайде сега чупката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнениеBlagobg такива несвързани глупости пишеш, че ме е яд да ги чета! Спирам!!!
Не мога да ти ги разбера. Дано ти можеш. Мисли повече, по-малко пиши!От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеВсъщност донякъде си прав. Не си и като цяло не сте изключителни манипулатори, защото не всички ви се връзват, но все пак имате някакви успехи - интересно ми е какво е средното ниво на интелигентност в организацията. Не го казвам като минус, нямам нищо против хората, които не знаят дали да минат пред колата, която е с включени задни светлини, както и нямам против хората, които още от "предлагам ти една бизнес оферта" вече знаят, че трябва да станат от масата, иначе са обречени на 40 минути губене на време.
Все едно ме питаш....колко е талантлив даден търговец и за да успешен, задължително трябва да е висшист и че си изненадан за голям бакшиш който си оставил на сервитьора в които си харесал професионализма му и си го възнаградил за това че си се чувствал специален, обслужен на ниво...а той горкия е с основно образование...
според мен и в двата случая няма нищо общо с интелигентността...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнениеМен вашата услуга не ме вълнува, включително дори не ме и дразни
(в Бургас, който все пак е голям град, имате 9 ресторанта, от които 4 са Събуей...)...НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
По-интересна тема не съм чела
Това тук е от нивото на Тери Пратчет
Прекрасна добавка към кафето !
Благо, Докторе за бога не спирайте да пишете !
С толкова хъс и свободно време можете да изкарате много пари ако решите да пишете статии за SEO оптимизация.
-------------------------------------------------------------
СЦИ=ПИРАМИДА
Коментар
Коментар