Първоначално изпратено от blagobg
Разгледай мнение
Аз винаги съм била против бизнес пакетите. Картите си ги ползвайте със здраве. Но виждам, че въвеждате все повече ограничения с картите, особено при новите обекти- минимална стойност на покупките, не важат при стоките с фиксирани цени (пример: тютюневи изделия), продължавате да НЕ развивате мрежата си (в Бургас, който все пак е голям град, имате 9 ресторанта, от които 4 са Събуей...)...
Редакция: разгледах колко активно се ползва услугата в обектите. Прехвалената гордост Събуей с обекти в Слънчев бряг, Варна, Бургас, София, Златните, Пловдив (т.е. поне по морето се очаква да къртите през лятото) има 30 "ресторанта" в схемата с общ брой покупки 6865. Средно 229 покупки на обект. Събуей е обявен като партньор в страницата на SCI във фейсбук на 22 април, значи към момента е партньор от 3 месеца. Т.е. средно месечните покупки в обект на Събуей са 76 бройки. Голям берекет, честно
Още по-яко е като видя как се е харчила и глинената къща в Лещен с личен бонус 8%. Ще издам една голяма тайна майна- за тази къща редовно има оферти в сайтовете за колективно пазаруване и отстъпката не е 8%. Втора редакция, реших да дам пример:
Цената на къщата е 120 лв. Личният ти бонус е 8% от 120. На оферта къщата ти е 75 лв. Ако ползваш личен бонус, нямаш право на оферта. Ако така спестяваш, с пари няма да се видиш
По незнайни причини във фейсбук страницата е изпляскана реклама и на селището Омая , което верно е на същия собственик като къщата в Лещен, но го няма в списъка в сайта на SCI. Специално проверих, защото ми беше много интересно колко точно ще спестяват притежателите на карти от нощувките там. Съдейки по възклицанията им във фейсбук 'Ето, това чакахме!!!" ми стана ясно, че досега от почивка в Омая ги е спирала не цената от 300 лева на нощ, ами липсата на 8% отстъпка (примерно)
Коментар