IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
    Разбирам че не си схвана за какво съм пуснал статията,...но друго направи..щом си падаш по проучванията влез в сайта на компанията и разгледай колко активно се ползва услугата е различните търговски обекти от тези който "отричате, отритнати" от Ваша милост

Благодаря и на теб и ти ме ЛАСКАЕШ.......
    Мен вашата услуга не ме вълнува, включително дори не ме и дразни
    Аз винаги съм била против бизнес пакетите. Картите си ги ползвайте със здраве. Но виждам, че въвеждате все повече ограничения с картите, особено при новите обекти- минимална стойност на покупките, не важат при стоките с фиксирани цени (пример: тютюневи изделия), продължавате да НЕ развивате мрежата си (в Бургас, който все пак е голям град, имате 9 ресторанта, от които 4 са Събуей...)...

Редакция: разгледах колко активно се ползва услугата в обектите. Прехвалената гордост Събуей с обекти в Слънчев бряг, Варна, Бургас, София, Златните, Пловдив (т.е. поне по морето се очаква да къртите през лятото) има 30 "ресторанта" в схемата с общ брой покупки 6865. Средно 229 покупки на обект. Събуей е обявен като партньор в страницата на SCI във фейсбук на 22 април, значи към момента е партньор от 3 месеца. Т.е. средно месечните покупки в обект на Събуей са 76 бройки. Голям берекет, честно
    Още по-яко е като видя как се е харчила и глинената къща в Лещен с личен бонус 8%. Ще издам една голяма тайна майна- за тази къща редовно има оферти в сайтовете за колективно пазаруване и отстъпката не е 8%. Втора редакция, реших да дам пример:
    Цената на къщата е 120 лв. Личният ти бонус е 8% от 120. На оферта къщата ти е 75 лв. Ако ползваш личен бонус, нямаш право на оферта. Ако така спестяваш, с пари няма да се видиш
    По незнайни причини във фейсбук страницата е изпляскана реклама и на селището Омая , което верно е на същия собственик като къщата в Лещен, но го няма в списъка в сайта на SCI. Специално проверих, защото ми беше много интересно колко точно ще спестяват притежателите на карти от нощувките там. Съдейки по възклицанията им във фейсбук 'Ето, това чакахме!!!" ми стана ясно, че досега от почивка в Омая ги е спирала не цената от 300 лева на нощ, ами липсата на 8% отстъпка (примерно)
    Last edited by Krisana; 24.07.2013, 14:38.

Коментар

Разбирам че не си схвана за какво съм пуснал статията,...но друго направи..щом си падаш по проучванията влез в сайта на компанията и разгледай колко активно се ползва услугата е различните търговски обекти от тези който "отричате, отритнати" от Ваша милост

Аз пак те питам защо още висиш в този форум и пишеш? Нали виждаш, че само ти и Керчев защитавате СКИ. Направете си един private chat и се самовъзхвалявайте вътре колко големи "мрежоваци" сте. За всички останали във форума СКИ е една проста Понци схема (каквато в действителност е).

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
        Благо, вместо да пускаш хвалебствени статии, ще те помоля да направиш един експеримент. Сметни си колонмилиметрите за половин страница, погледни тарифите на Стандарт: http://paper.standartnews.com/files/Tarifa_Standart.pdf и не забравяй да сложиш 50% утежнение за PR материал. Ако не можеш да изчисляваш колонмилиметри, напиши,моля те, мейл до: office@standartnews.com с молба да ти дадат ориентировъчна цена за 1/2 вътрешна страница PR материал.
        След като сам се ориентираш кое колко струва, вадиш кинтите и правим материал "Форумът на Инвестор на колене: Благо БГ е новият бизнес месия" и вече си във вестника След това ще можеш да ни пускаш линка, за да ни е ясно, че щом го има у вестнико, значи е вярно
        Крис, ако имаш свободно време мога да ти го уплътнявам по приятно? Вместо да се заяждаш с колегата който си върши работата!
        НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

...Еха...направо ме ЛАСКАЕШ.....излиза че съм изключителен манипулатор и успявам да въздействам на мислещи и здраво стъпели на земята хора...ако беше така ....щяхте да ме последвате и до сега да преоткриете услугата която ви се предлага.......
          Всъщност донякъде си прав. Не си и като цяло не сте изключителни манипулатори, защото не всички ви се връзват, но все пак имате някакви успехи - интересно ми е какво е средното ниво на интелигентност в организацията. Не го казвам като минус, нямам нищо против хората, които не знаят дали да минат пред колата, която е с включени задни светлини, както и нямам против хората, които още от "предлагам ти една бизнес оферта" вече знаят, че трябва да станат от масата, иначе са обречени на 40 минути губене на време.
          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
            Думите му... Той не помни какво е писал пет страници назад, обаче сега се опитва да кръщава потребителите с някакви данъчни декларации, които бил подавал
            Човек ако в интернет не се направи на гъзар, къде другаде?
            Разбира се, не съм по различен от теб гъзар tea_cup

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
              Благо, вместо да пускаш хвалебствени статии, ще те помоля да направиш един експеримент. Сметни си колонмилиметрите за половин страница, погледни тарифите на Стандарт: http://paper.standartnews.com/files/Tarifa_Standart.pdf и не забравяй да сложиш 50% утежнение за PR материал. Ако не можеш да изчисляваш колонмилиметри, напиши,моля те, мейл до: office@standartnews.com с молба да ти дадат ориентировъчна цена за 1/2 вътрешна страница PR материал.
              След като сам се ориентираш кое колко струва, вадиш кинтите и правим материал "Форумът на Инвестор на колене: Благо БГ е новият бизнес месия" и вече си във вестника След това ще можеш да ни пускаш линка, за да ни е ясно, че щом го има у вестнико, значи е вярно

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                По думите му той си ги е избил.
                Думите му... Той не помни какво е писал пет страници назад, обаче сега се опитва да кръщава потребителите с някакви данъчни декларации, които бил подавал
                Човек ако в интернет не се направи на гъзар, къде другаде?

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/..._da_produljat/

Орешарски пред WSJ: Протестите не могат да продължат до безкрай
                  НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• [QUOTE=Reptil;1059480638]Виж, щеше да е върха на наглостта, ако използвахте физическа сила върху хората, за да ги вкарвате в SCI.

Хич даже не си губя времето да убеждавам или пък да го "дърпам".."ела бе, ела"...няма време за хора която не могат да видят по далеч от носа си.....говоря за бизнес, но по отношение на картата там фира имам само около 20% и на по късен етап от тях се включват около 5%

В крайна сметка използвате психическа такава и това се нарича "промиване".

...Еха...направо ме ЛАСКАЕШ.....излиза че съм изключителен манипулатор и успявам да въздействам на мислещи и здраво стъпели на земята хора...ако беше така ....щяхте да ме последвате и до сега да преоткриете услугата която ви се предлага.......

Коментар

Над средното ниво на интелигентност сте и демонстрирате самочувствие, но продължавате на ползвате некомпетентно цифрите и аз ви разбирам,то е от незнание.....не може всичко да знаете....кога една дейност е незаконна и ще ви пусна да прочетете от нова следното инфо...за да сте информирани
                      http://paper.standartnews.com/bg/art...article=414121

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                        Почвам да си мисля, че след 200 страници мнения по темата, който се хване на хорото заслужава да се раздели с 3 000 лв.

P.S. Благо, за мен ти си балък, който се опитва да се самоубеди, че ще си избие парите, а и ще е на печалба!
                        А ти си наивна като мислиш че с висенето си тук ще спечелиш някаква заслуга. Който е решил да става мрежовак ще стане, а квалификациите си ги запази за себе си.

Коментар

За съжаление и вие пишете доста глупости, но какво да се прави налага се да им отговаря и да ви изкарам от заблуждение който сте формирали на база не на вашето собствено мнение а от данъка обществено мнение което плащате всеки ден, защото не можете да преодолеете страховете си......
                          Добре разбрахме. Всички в този форум сме в грешка. Само ти си прав. Не мога да разбера защо си губиш времето да спориш. Хайде сега чупката.

Коментар

Не съм започнал бизнес за да си избивам парите...ако го разсъждавам така нямаше да се заиграя,щях да ползвам услугата на мах и да пазарувам там където ми изгодно/удобно с отстъпка без да информирам за другите възможности които предлага компания....

Бизнесът е за всеки, но не всеки е готов да прави този бизнес, което е напълно нормално. Срещам се с хора къде познати/непознати информирам хората за услугата и всеки сам си взима решения дали ще прави бизнес или не или само ще се ограничи до клиентската програма...има хора без да се замислят харесват идеята и се включват...,някой от тях са активни,други "заспиват", трети мислейки че вкарат парички и без да правят никакви усилия искат да печелят /просто това няма как да стане...само тото го предлага,но и там се изисква късмет да имаш/....други пък вземат от клиентска да минат на бизнес програма.....никой не притисквам, никой на сила не съм вкарал....само съм информирал една уникална услуга и всеки решава според възможностите си......

И понеже знам че вечни неща няма в този живот няма и нищо не му е даденост на човек, ще се възползвам от компанията до когато е има и до когато мога да се занимавам с това...дали компания ще дръпне шалтера утре или след 100 години това хич не ме интересува,ама хич възползвам се от възможността до когато се предлага и затова казвам че целия ни живот е една пирамида и не си мисли че ти си изключение......а ти както искаш интерпретирай думите ми за компанията ли говоря ,за друго ли...не разбирам какво те успокоява това...
                            Виж, щеше да е върха на наглостта, ако използвахте физическа сила върху хората, за да ги вкарвате в SCI. В крайна сметка използвате психическа такава и това се нарича "промиване". Сутринта си пиех кафенцето, четох новини и имах време, сега нямам, затова набързо:

Разликата между вас и една друга т.нар. пирамида, където съм вкарал пари е, че не печеля на гърба на привлечените от мен хора. Напротив, почти съм избил парите без да кажа на никого. /естествено, има хора, които знаят, казвам го образно, но никой не съм привлякал/. И не мога да разбера, ако не си го направил с цел избиване на пари, защо си се хванал на хорото? Не казвай, че е за доброто на нацията, моля те.
                            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
                              Blagobg такива несвързани глупости пишеш, че ме е яд да ги чета! Спирам!!!

Не мога да ти ги разбера. Дано ти можеш. Мисли повече, по-малко пиши!
                              За съжаление и вие пишете доста глупости, но какво да се прави налага се да им отговаря и да ви изкарам от заблуждение който сте формирали на база не на вашето собствено мнение а от данъка обществено мнение което плащате всеки ден, защото не можете да преодолеете страховете си......

Коментар

• [QUOTE=Reptil;1059480599]Не приписвам мое мнение върху теб, не отричай думите си. Доказателството е тук.

1. Попитах: "С нови привлечени БП ли си изби парите, за да станеш БП?".
                                Не съм започнал бизнес за да си избивам парите...ако го разсъждавам така нямаше да се заиграя,щях да ползвам услугата на мах и да пазарувам там където ми изгодно/удобно с отстъпка без да информирам за другите възможности които предлага компания....

Бизнесът е за всеки, но не всеки е готов да прави този бизнес, което е напълно нормално. Срещам се с хора къде познати/непознати информирам хората за услугата и всеки сам си взима решения дали ще прави бизнес или не или само ще се ограничи до клиентската програма...има хора без да се замислят харесват идеята и се включват...,някой от тях са активни,други "заспиват", трети мислейки че вкарат парички и без да правят никакви усилия искат да печелят /просто това няма как да стане...само тото го предлага,но и там се изисква късмет да имаш/....други пък вземат от клиентска да минат на бизнес програма.....никой не притисквам, никой на сила не съм вкарал....само съм информирал една уникална услуга и всеки решава според възможностите си......

И понеже знам че вечни неща няма в този живот и нищо не му е даденост на човек, ще се възползвам от компанията до когато е има и до когато мога да се занимавам с това...дали компания ще дръпне шалтера утре или след 100 години това хич не ме интересува,ама хич възползвам се от възможността до когато се предлага и затова казвам че целия ни живот е една пирамида и не си мисли че ти си изключение......а ти както искаш интерпретирай думите ми за компанията ли говоря ,за друго ли...не разбирам какво те успокоява това...
                                Last edited by blagobg; 24.07.2013, 13:09.

Коментар

Working...
                                X