Има време.Аз съм от тези които не съществуват.Обратното на доволните
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от манолов Разгледай мнениеВсе пише, че се чуди дали да стане Б.П., а винаги ги защитава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от манолов Разгледай мнениеЧета си аз и се чудя Кер4ев в Ски ли е ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от EXTREMno Разгледай мнениеПривет,Reptil,радвам се,че сме повече,че да се проумее от хората накрая-БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА.За да имаш трябва много труд,не мъгляви истории.Хората доста на дълго и на широко са се опитали да обяснят в темата защо това е пирамида и как ги лъжат.Дано има повече прочели преди да се излъжат.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от EXTREMno Разгледай мнениеСамо младите,наивни,мързеливи и немислещи хора са се включили в тази пирамида с цел бързо забогатяване..
Коментар
-
Има, дори аз съм един от тях. Често хапвам в събуей и едно от заведенията, където ходя най-редовно са включени в групата на SCI и в началото много се двоумих дали да си взема клиентска програма. Отказах се, но все пак си останах с едно на ум. След като попаднах на тази тема напълно осъзнах, че с пълно право съм се усъмнявал в компанията. Отделно, познавам и друг човек, който благодарение на темата не е изгорял. Другите потребители също споменават, че познават такива, така че определено темата помага.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
И аз пак да кажа - всяко свястно заведение има някаква политика за отстъпки, а картите са безплатни.
50 лв. за карта за отстъпки са безобразно много, при това за обекти с надути цени. Предполагам, че който се е набутал, след това се чувства като роб на картата, тъй като, за да си избие по някакъв начин парите, трябва да пазарува само през нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EXTREMno Разгледай мнениеДааа,и ето как става ясно,че собствениците на тази компания взимат от всеки един от вас по 2500 лв. залъгвайки ви със светло бъдеще и скъпи коли.Но не забравяйте,че в един момент будалите ще се изчерпат и тогава какво следва?Пазарите на Европа,Турция...да,ама не.Там не може да стъпи пирамидата ви,защото там има закони.Хайде моля ви се,карти за отстъпки БОЛ,коя от коя по-евтини и по-изгодни.Лично аз ползвам карта към една банка.Не съм платил за нея и стотинка,но ползвам във всички големи търговски вериги,бензиностанции и къде ли не.Ето това е отстъпка,а не в малкото магазинче с 100% надценка ми правят 10% отстъпка.Извинете,математика учили ли сте.И не се мъчете да ме убедите,имам глава на раменете си и всеки един прозрял за какво иде реч също.Само младите,наивни,мързеливи и немислещи хора са се включили в тази пирамида с цел бързо забогатяване.На презентацията на която присъствах беше много интересно как тълпа от хора абсолютно неориентирани излизат с промити мозъци и се хилят самодоволно харчейки в съзнанието си милионите,които ги очакват след като дадат въпросните 3 000лв.Наслаждават се на паркираните отвън БМВ-та с надеждата да ги подкарат стига да излъжат Драган,Петкан и Иванка да се включат.
Жалка картинка!
Аз имам малък бизнес и до колкото си спомням от презентацията съм във втори квадрант,вие май сте в трети.Дано след 5-6 години видим кой до къде е стигнал.И дали пирамидата е успяла да оправи човечеството най-накрая,все пак някой трябва да се погрижи за световния глад и кой друг,ако не Пастор Петров.
Хората, които сме на мнение, че е пирамида стават все повече и повече, уви.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Дааа,и ето как става ясно,че собствениците на тази компания взимат от всеки един от вас по 2500 лв. залъгвайки ви със светло бъдеще и скъпи коли.Но не забравяйте,че в един момент будалите ще се изчерпат и тогава какво следва?Пазарите на Европа,Турция...да,ама не.Там не може да стъпи пирамидата ви,защото там има закони.Хайде моля ви се,карти за отстъпки БОЛ,коя от коя по-евтини и по-изгодни.Лично аз ползвам карта към една банка.Не съм платил за нея и стотинка,но ползвам във всички големи търговски вериги,бензиностанции и къде ли не.Ето това е отстъпка,а не в малкото магазинче с 100% надценка ми правят 10% отстъпка.Извинете,математика учили ли сте.И не се мъчете да ме убедите,имам глава на раменете си и всеки един прозрял за какво иде реч също.Само младите,наивни,мързеливи и немислещи хора са се включили в тази пирамида с цел бързо забогатяване.На презентацията на която присъствах беше много интересно как тълпа от хора абсолютно неориентирани излизат с промити мозъци и се хилят самодоволно харчейки в съзнанието си милионите,които ги очакват след като дадат въпросните 3 000лв.Наслаждават се на паркираните отвън БМВ-та с надеждата да ги подкарат стига да излъжат Драган,Петкан и Иванка да се включат.
Жалка картинка!
Аз имам малък бизнес и до колкото си спомням от презентацията съм във втори квадрант,вие май сте в трети.Дано след 5-6 години видим кой до къде е стигнал.И дали пирамидата е успяла да оправи човечеството най-накрая,все пак някой трябва да се погрижи за световния глад и кой друг,ако не Пастор Петров.
Коментар
-
Г-н Узунов, цялата МЛМ индустрия е на този пирамидален принцип. Това е принципа, но идеята на собствениците е друга, а именно след време всеки да получава пасивни доходи от покупката на милионите потребители които са в по-долно ниво на пирамидата.
Аз съм мрежовак в още две компании, и там абсолютно същия метод се ползва, не откриваме топлата вода сега.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Една близка приятелка е влязла в тая пирамида и честно казано си е с промит мозък.Всичките им БП говорят едно и също,как един не се опита да промени репертоара.Видиш ли как компанията иска да направи всички милионери само за 3000 лв. еднократно.Хм,многоо интересно.Нека помислим малко-дай ми 3000 лв. на мен,след това ми доведи още 6 човека да ми дадат по 3000 лв. и за всеки от тях ще ти давам по 500лв. и всички тези 6 човека да ми доведат по още 6 и т.н.,и т.н. И в крайна сметка какво става,взимам ви парите и за да си ги върнете под името "пасивен доход" ще ми водите още балъци да ми дават парите си.Много забавно,нали?Кажете сега пак,че не е пирамида.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеБлагодаря, наздраве другарю https://www.youtube.com/watch?featur...wUQayG0w#at=19
Коментар
Коментар