If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Привет,Reptil,радвам се,че сме повече,че да се проумее от хората накрая-БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА.За да имаш трябва много труд,не мъгляви истории.Хората доста на дълго и на широко са се опитали да обяснят в темата защо това е пирамида и как ги лъжат.Дано има повече прочели преди да се излъжат.
За разлика от вас организации като СЦИ дават шанс на много млади хора да забогатеят и да развиват бизнес.
НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Има, дори аз съм един от тях. Често хапвам в събуей и едно от заведенията, където ходя най-редовно са включени в групата на SCI и в началото много се двоумих дали да си взема клиентска програма. Отказах се, но все пак си останах с едно на ум. След като попаднах на тази тема напълно осъзнах, че с пълно право съм се усъмнявал в компанията. Отделно, познавам и друг човек, който благодарение на темата не е изгорял. Другите потребители също споменават, че познават такива, така че определено темата помага.
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Привет,Reptil,радвам се,че сме повече,че да се проумее от хората накрая-БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА.За да имаш трябва много труд,не мъгляви истории.Хората доста на дълго и на широко са се опитали да обяснят в темата защо това е пирамида и как ги лъжат.Дано има повече прочели преди да се излъжат.
И аз пак да кажа - всяко свястно заведение има някаква политика за отстъпки, а картите са безплатни.
50 лв. за карта за отстъпки са безобразно много, при това за обекти с надути цени. Предполагам, че който се е набутал, след това се чувства като роб на картата, тъй като, за да си избие по някакъв начин парите, трябва да пазарува само през нея.
Дааа,и ето как става ясно,че собствениците на тази компания взимат от всеки един от вас по 2500 лв. залъгвайки ви със светло бъдеще и скъпи коли.Но не забравяйте,че в един момент будалите ще се изчерпат и тогава какво следва?Пазарите на Европа,Турция...да,ама не.Там не може да стъпи пирамидата ви,защото там има закони.Хайде моля ви се,карти за отстъпки БОЛ,коя от коя по-евтини и по-изгодни.Лично аз ползвам карта към една банка.Не съм платил за нея и стотинка,но ползвам във всички големи търговски вериги,бензиностанции и къде ли не.Ето това е отстъпка,а не в малкото магазинче с 100% надценка ми правят 10% отстъпка.Извинете,математика учили ли сте.И не се мъчете да ме убедите,имам глава на раменете си и всеки един прозрял за какво иде реч също.Само младите,наивни,мързеливи и немислещи хора са се включили в тази пирамида с цел бързо забогатяване.На презентацията на която присъствах беше много интересно как тълпа от хора абсолютно неориентирани излизат с промити мозъци и се хилят самодоволно харчейки в съзнанието си милионите,които ги очакват след като дадат въпросните 3 000лв.Наслаждават се на паркираните отвън БМВ-та с надеждата да ги подкарат стига да излъжат Драган,Петкан и Иванка да се включат.
Жалка картинка!
Аз имам малък бизнес и до колкото си спомням от презентацията съм във втори квадрант,вие май сте в трети.Дано след 5-6 години видим кой до къде е стигнал.И дали пирамидата е успяла да оправи човечеството най-накрая,все пак някой трябва да се погрижи за световния глад и кой друг,ако не Пастор Петров.
Привет! Много ми хареса изказването ти, поздравления!
Хората, които сме на мнение, че е пирамида стават все повече и повече, уви.
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Дааа,и ето как става ясно,че собствениците на тази компания взимат от всеки един от вас по 2500 лв. залъгвайки ви със светло бъдеще и скъпи коли.Но не забравяйте,че в един момент будалите ще се изчерпат и тогава какво следва?Пазарите на Европа,Турция...да,ама не.Там не може да стъпи пирамидата ви,защото там има закони.Хайде моля ви се,карти за отстъпки БОЛ,коя от коя по-евтини и по-изгодни.Лично аз ползвам карта към една банка.Не съм платил за нея и стотинка,но ползвам във всички големи търговски вериги,бензиностанции и къде ли не.Ето това е отстъпка,а не в малкото магазинче с 100% надценка ми правят 10% отстъпка.Извинете,математика учили ли сте.И не се мъчете да ме убедите,имам глава на раменете си и всеки един прозрял за какво иде реч също.Само младите,наивни,мързеливи и немислещи хора са се включили в тази пирамида с цел бързо забогатяване.На презентацията на която присъствах беше много интересно как тълпа от хора абсолютно неориентирани излизат с промити мозъци и се хилят самодоволно харчейки в съзнанието си милионите,които ги очакват след като дадат въпросните 3 000лв.Наслаждават се на паркираните отвън БМВ-та с надеждата да ги подкарат стига да излъжат Драган,Петкан и Иванка да се включат.
Жалка картинка!
Аз имам малък бизнес и до колкото си спомням от презентацията съм във втори квадрант,вие май сте в трети.Дано след 5-6 години видим кой до къде е стигнал.И дали пирамидата е успяла да оправи човечеството най-накрая,все пак някой трябва да се погрижи за световния глад и кой друг,ако не Пастор Петров.
Г-н Узунов, цялата МЛМ индустрия е на този пирамидален принцип. Това е принципа, но идеята на собствениците е друга, а именно след време всеки да получава пасивни доходи от покупката на милионите потребители които са в по-долно ниво на пирамидата.
Аз съм мрежовак в още две компании, и там абсолютно същия метод се ползва, не откриваме топлата вода сега.
НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Една близка приятелка е влязла в тая пирамида и честно казано си е с промит мозък.Всичките им БП говорят едно и също,как един не се опита да промени репертоара.Видиш ли как компанията иска да направи всички милионери само за 3000 лв. еднократно.Хм,многоо интересно.Нека помислим малко-дай ми 3000 лв. на мен,след това ми доведи още 6 човека да ми дадат по 3000 лв. и за всеки от тях ще ти давам по 500лв. и всички тези 6 човека да ми доведат по още 6 и т.н.,и т.н. И в крайна сметка какво става,взимам ви парите и за да си ги върнете под името "пасивен доход" ще ми водите още балъци да ми дават парите си.Много забавно,нали?Кажете сега пак,че не е пирамида.
Коментар