Първоначално изпратено от JohnTT
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Точно си мислех за броячите
Което е може би най-голямата грешка на компанията.
В Subway в цялата страна има 7000 продажби за 3 месеца. Което прави средно по 50 сандвича на ден. Или при средна цена от 6 левана сандвич малък/голям е регистиран оборот от 42000 лева.
Да не говорим, че има над 100 обекта, които нямат нито една продажба само в София
Коментар
-
...
Най-много работа според мен върши тази тема и във фейсбук групата Игнорирай SCI Спаси приятел.
Самият факт, че анти SCI група има повече членове от тяхната лична е доста забавно .
Като напишеш SCI в търсачката на фесйбук ти излизат първо негативите.
Тавана за развитие според мен достига критичния си максимум. Само за последните 2 месеца поне 100 мои познати са били канени на семинари. Познавам 10 бизнес партньора и още 10/15 картодържатели.
Повече хора, които имат финансови възможности вече са или в "бизнеса" или твърдо против него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеДокато има балъци, ще я има пирамидата, а балъците у нас са много много много.Виждаме кога спря мистериозната далавера с обаждане по телефона , ами още не е спряла, а що народ изгоря.
Както се казва, само балъците са повече от Китайците.Last edited by Kris_; 28.07.2013, 18:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от JohnTT Разгледай мнениеСлед няколко мнения във една фейсбук група се стигна до там да ми звъни един приятел, който е в СКИ да ме моли да трия писанията ми, защото видиш ли в Калипсо на срещата между балъците хората прочели и си отворили очите.
Коментар
-
След няколко мнения във една фейсбук група се стигна до там да ми звъни един приятел, който е в СКИ да ме моли да трия писанията ми, защото видиш ли в Калипсо на срещата между балъците хората прочели и си отворили очите.
За жалост всеки човек, който захапе кукичката може спокойно да го отпишеш за какъвто и да е било бизнес от тук нататък. Не само това, но е много вероятно да прекратиш и отношенията си с него.
Наскоро отново един болен познат ми прати бизнес модула на човека който го е вкарал в бизнеса. Въпросният човек беше Elite Star 1.
Това явно е голяма работа сред шайката глупаци. Любопитен факт е, че примерно през Май месец 2012 дохода му беше 3000 лева за месеца. За май 2013 той беше 115 лева..
Тук говорим за развит "бизнес партньор" с над година в компанията, който от пасивни доходи си докарва чудовищните 110 лева в месеца в, който не е излъгал нито един наивник .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнениеИнтересно ми е колко още години или месеци ще съществува тази пирамида SCI и колко още хора ще потънат с кинти?
Както се казва, само балъците са повече от Китайците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от EXTREMno Разгледай мнениеЕдна близка приятелка е влязла в тая пирамида и честно казано си е с промит мозък.Всичките им БП говорят едно и също,как един не се опита да промени репертоара.Видиш ли как компанията иска да направи всички милионери само за 3000 лв. еднократно.Хм,многоо интересно.Нека помислим малко-дай ми 3000 лв. на мен,след това ми доведи още 6 човека да ми дадат по 3000 лв. и за всеки от тях ще ти давам по 500лв. и всички тези 6 човека да ми доведат по още 6 и т.н.,и т.н. И в крайна сметка какво става,взимам ви парите и за да си ги върнете под името "пасивен доход" ще ми водите още балъци да ми дават парите си.Много забавно,нали?Кажете сега пак,че не е пирамида.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеЗа разлика от вас организации като СЦИ дават шанс на много млади хора да забогатеят и да развиват бизнес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от манолов Разгледай мнениеИма време.Аз съм от тези които не съществуват.Обратното на доволните
Керчев, да не се бориш за златен ролекс в SiteTalk?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеманолов
Проблема не са парите, а това че трябва да правиш мрежа. А в момента правя мрежа в подобна корпоративна организация като вашата, само че с по-големи преспективи, защото има вече развити структури по места, държави и континенти.
Коментар
-
манолов
Проблема не са парите, а това че трябва да правиш мрежа. А в момента правя мрежа в подобна корпоративна организация като вашата, само че с по-големи преспективи, защото има вече развити структури по места, държави и континенти.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от манолов Разгледай мнениеЧета си аз и се чудя Кер4ев в Ски ли е ?НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
Коментар