IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Аз наддавам с последна 3-ка БМВ, която обаче ще си дръпна обратно, ако ме разлюбиш. Става ли? Нищо, че не си материална....
    Със стикер СЦИ или без стикер СЦИ?
    Ако има стикер, можем да договорим някой орган и за тебе. Ще лъжа, че от СЦИ така са купили мълчанието ми, защото никой вече не им кълве след голямото разобличаване и така ще им подривам имиджа. Не го правя за себе си, дето се вика, аз не съм материална!

__________________________________________________ _________________

Бел. К. Под орган да се разбира бъбреци, жлъчка, дроб и подобни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
      Керчев, моля те, никак не съм материално момиче, но предложението с ролекса ме обижда малко. Ако ще се бориш за сърцето, поне с Франк Мюлер ще трябва да се пробваш. С ролекса най-много до далака да стигнеш
      Аз наддавам с последна 3-ка БМВ, която обаче ще си дръпна обратно, ако ме разлюбиш. Става ли? Нищо, че не си материална....

Коментар

• Първоначално изпратено от Night Watch Разгледай мнение
        хаххахахха, готино! Моят приятел разправяше как бил на поредната "бизнес среща" и на съседните две маси други двама БП зарибявали нови рибки. С кеф обясняваше как чул да говорят същите неща като него, видял да рисуват същите диаграми
        Явно заведенията не са чак толкова много, че ползват едни и същи
        Е разбира се, че не са много особенно тези с добро обслужване

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
          Ейй те богати тия БП, десет човека правят сметка 180 лева в дискотека
          Само, че следващия път на твоята позната картата няма да е "най-младата" и тогава ще загуби 10 стотинки отстъпка за минералната вода
          Аз съм попадал на друга история. Сяда бп на заведение с приятели и обслужването е толкова скандално, че той го хваща срам да каже, че заведението е от мрежата и не си вади картата
          хаххахахха, готино! Моят приятел разправяше как бил на поредната "бизнес среща" и на съседните две маси други двама БП зарибявали нови рибки. С кеф обясняваше как чул да говорят същите неща като него, видял да рисуват същите диаграми
          Явно заведенията не са чак толкова много, че ползват едни и същи

Коментар

Керчев, моля те, никак не съм материално момиче, но предложението с ролекса ме обижда малко. Ако ще се бориш за сърцето, поне с Франк Мюлер ще трябва да се пробваш. С ролекса най-много до далака да стигнеш
            Аз веднъж стигна ли до далака ти, сърцето ти вече ще в плен на безвременната ми същност и нестандартна активност:
            НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Ейй те богати тия БП, десет човека правят сметка 180 лева в дискотека
              Само, че следващия път на твоята позната картата няма да е "най-младата" и тогава ще загуби 10 стотинки отстъпка за минералната вода
              Аз съм попадал на друга история. Сяда бп на заведение с приятели и обслужването е толкова скандално, че той го хваща срам да каже, че заведението е от мрежата и не си вади картата

Коментар

Точно молбите и заплахите да си трием негативните мнения ме успокояват мене, че в крайна сметка наистина има ефект от думите ни. Двама да спрем да се нагълтат с вода е от полза.
                Любов, ако спреш достъпа на двама човека, всъщност ще ощетиш други двама или повече които си чакат бонусите от въпросните 2ма човека. С вашите действия единствено пречите на мрежоваците да си развиват мрежата. Това е живота, на едни "помагаш" но ощетяваш други.
                Защо не спасявате милионите вложители и кредитоискатели от банките кръвопийци които взимат парите на 1% лихва и ги дават на народа на 10-20% ?
                НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                  Слънце, боря се за сърцето ти и се чудя дали диамантен ролекс би те впечатлил?
                  Може и да не отговаряш, предполагам че не си от най-материалните момичета.

Коментар

• Аз съм чувала големи бисери от тях. Отишли в дискотека 10 човека бизнес партньори и накрая БП с "най-младата карта", ползва отстъпката...Мойта позната ми казва: "Сметката беше 180лв., аз пих една минерална вода и после 18лв. ми върнаха по картата."

Какъв кеф само.. отивам на дискотека и се плацикам цяла вечер с минерална вода, за да мога после да взема отстъпката...думи нямам просто.

И това го ползва да зарибява.

Коментар

С още по-голямо нетърпение значи чакаме разказа )

Керчев, да не се бориш за златен ролекс в SiteTalk?
                      Слънце, боря се за сърцето ти и се чудя дали диамантен ролекс би те впечатлил?
                      Може и да не отговаряш, предполагам че не си от най-материалните момичета.

Коментар

Само винаги ми е било интересно как стоят нещата, ако двама на масата имат Сейв кард. Молят за отделни сметки ли? Светлите братя дали ще ми разяснят?
                        Сядат на отделни маси за да не се прецакат от довереният си приятел с 23 ст.
                        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Само винаги ми е било интересно как стоят нещата, ако двама на масата имат Сейв кард. Молят за отделни сметки ли? Светлите братя дали ще ми разяснят?
                          Не питай, били сме по петима , но пък е удобно ако сме на заведения Годзила във Варна:

Условия:

с една SaveCard може да се маркира сметката на максимум 4 човека;
                          за ресторантът в гр. Пловдив при организирани мероприятия, уведомявайте предварително, че сте със SaveCard.

https://www.sci.sc/merchant/1390/restoranti-godzila

Коментар

Да, да видях го. Гледам обектите в моя град и като знам къде светлите БП си правят срещите половината покупки са си от тях.
                            По едно време, се шегуваха, че едното заведение им е офиса

Коментар

Кликваш на някой от обектите в сайта на СЦИ, после на "Повече информация" или нещо подобно и там пише колко пъти е била използвана услугата. Ако не пише нищо- не си сбъркал, случва се
                              Да, да видях го. Гледам обектите в моя град и като знам къде светлите БП си правят срещите половината покупки са си от тях.
                              По едно време, се шегуваха, че едното заведение им е офиса

Коментар

Къде са тези броячи ?
                                Кликваш на някой от обектите в сайта на СЦИ, после на "Повече информация" или нещо подобно и там пише колко пъти е била използвана услугата. Ако не пише нищо- не си сбъркал, случва се

Коментар

Working...
                                X