IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение

Може да ти е смешно, но това е основна грешка на българина, иска да е богат не сега, а от вчера още! Кой бизнес е създаден за 3 години...
    ...

Да де, нали пирамидата с това била изключителна, прекрасна и несравнимо по-добра от традиционния бизнес - на него му трябвали години, а на СКИ - не. Традиционният бизнес е кофти (сигурно защото за него все пак трябва някакво усилие, някаква минимална счетоводна грамотност и социална гъвкавост), а пирамидата е готина, понеже за месец-два всеки аутсайдер може да помечтае за БМВ на лизинг.
    Назад в темата ме направи голямо впечатление как един от активно подскачащите толкова пъти натърти за глупостта "традиционен бизнес". Звучеше по-скоро като жалба по киселото грозде, но беше запомнящо се.

Коментар

...
      Както казва един мой колега (партньор в СЦИ) "когато в края на годината хипер инфлацията заблъска със страшна сила на вратата на всяко домакинство, много хора ще се сетят че има начин да спестят или ще загреят търсачките в търсенето на такъв."
      Това за тази година ли се отнася?! Явно знае нещо за борда, което ние тук сме пропуснали!

Коментар

Може да ти е смешно, но това е основна грешка на българина, иска да е богат не сега, а от вчера още! Кой бизнес е създаден за 3 години...
        Кока Кола са започнали от един гараж да правят смеските, а сега никой от собствениците им не знаят колко хиляди фабрики имат. В България както винаги един нов продукт ще се налага поне 10 години, защото тук невярващите са винаги с пъти повече.
        Както казва един мой колега (партньор в СЦИ) "когато в края на годината хипер инфлацията заблъска със страшна сила на вратата на всяко домакинство, много хора ще се сетят че има начин да спестят или ще загреят търсачките в търсенето на такъв."

И двата примера "къртят" Рецептата за кока-кола е била купена от създателя и от там съвсем други хора /специалисти, професионалисти/ са я развили и успяли да я наложат на пазара за съвсем кратко време 3-5 г. Глупоста с хиперинфлацията е просто невероятна, май нямате спомен от 1996-97 г. и как точно тази карта ще ми предостави по изгодна цена, след като за часове стоките поскъпват с двуцифрени проценти ? Нищо не разбирате от бизнес/ работа/ , нищо ..........

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Прав си. Египетските пирамиди и тях не са ги строили за ден. Дайте шанс на фараоните!!!!

Кока Кола са започнали от един гараж да правят смеските, а сега никой от собствениците им не знаят колко хиляди фабрики имат. В България както винаги един нов продукт ще се налага поне 10 години, защото тук невярващите са винаги с пъти повече.
          НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

JohnTT Не е почтенно да се подигравате с близо 30 000 човека.
            На всеки бизнес му трябва време за да израсне. Великата китайска стена не е построена за три години. Китайската и римската империя не е създадена за три години.
            Не случайно имат бизнес план за минимум 20г. Дайте им шанс и време още няколко години да се докажат и да наложат агресивно продуктите си.
            Прав си. Египетските пирамиди и тях не са ги строили за ден. Дайте шанс на фараоните!!!!

Коментар

• JohnTT Не е почтенно да се подигравате с близо 30 000 човека.
              На всеки бизнес му трябва време за да израсне. Великата китайска стена не е построена за три години. Китайската и римската империя не е създадена за три години.
              Не случайно имат бизнес план за минимум 20г. Дайте им шанс и време още няколко години да се докажат и да наложат агресивно продуктите си.
              НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• сега видях , че някой вече ме е цитирал от Фейсбук , но сега добавих още малко от МЕГА ГИГА продажбите им

МАЛЪК синопсис на продажбите на SCI. Информацията е взета от официалната им страница

В София от 258 обекта над 150 имат под 10 продажби. Извадих набързо 40/50 обекта, които избрах на случаен принцип. От "скъпарските" стоки и услуги продажби са 0 на повечето места.

Единствените вървежни обекти са следните
                Subway - 7000 продажби за 3 месеца в цялата страна. При средна цена от 6 лева на сандвич е генерирал 40 хиляди лева оборот, което умножено по 0,025 значи , че 32000 члена на SCI са си разделили 1500 лева

Калипсо Кафе -4000 продажби в София. Това е базата на SCI. Аз ако се поява там сигурно ще ме набият . Проста сметка показва, че при средна сметка от 20 лева кафето също е успяло да генерира на 7000/8000 човека в София стряскащите 2000 лева. Тоест за по бавните са пада средно по 4 лева на бизнес партньор за половин година спечели от Калипсо

Каса Де Куба Кафе - 1000 продажби Сметката също е проста тук.

Флангаман на нощните им заведения Котън клуб е направил 50 продажби за един месец.

За да направим сметката още по лесна, за да правиш по 1000 лева пасивен доход трябва само под теб да има оборот от 60000 лева.

Списък с Продажби
                Пиано Бар New York - 10 продажби
                Пиано Бар Braga - 0 продажби
                Cafe Club Madrid - 74 продажби
                Бар Сохо - 113 продажби
                Бутик Елеганс - 43 продажби
                Лъндж Бар Уник - 61 продажби
                Зум бокс Център - 940 продажби
                Котън Клуб - 40 продажби

Салони за Красота
                Салон за красота Нгуен - 0 продажби
                Лазер Център -60 продажби
                КОзметичен салон Дивна Медик - 0 продажби
                Стоматологична Клиника - 20 продажби
                Козметичен Център Писък - 0 продажби
                Салони за Красота М СТудио - 0 продажби
                Силви Стил - 80 продажби
                Найлбар - 0 продажби
                Бюти Студио Тиара - 80 продажби
                Дентален Кабинет - 17 продажби

За дома
                Ортопедични матраци - 0 продажби

Пазаруване
                Ателие говорещи рози 51 продажби
                Магазини за обувки Мегияс 800 продажби
                ПЕрфект Лингери - 50 продажби
                Книжарница Кито - 300 продажби
                Ателиер Букети от плодове - 0 продажби
                Арт Магазини Байта - 17 продажби
                Хоме Трейдс - 35 продажби
                Бижутерска къща - 30 продажби
                Магазин и сервиз Ремко - 13 продажби
                Луксури Бутик - 0 продажби

Техника
                пик Компютър - 17 продажби
                Магазин Вуду - 17 проджаби
                Иваучър - 0 продажби

Услуги И сервиз
                Дейзи - 0 продажби
                Зеро Проджект - 0 продажби
                Йонелко - 0 продажби
                Травел Джиемс - 0 продажби

Спорт

СкайЕкстрим - 0 продажби
                Ах спорт - 0 продажби
                Йога - 35 продажби
                ДжФитнес - 300 продажби
                МВ Данс - 90 продажби
                Фитнес Ройал - 30 продажби

Изработка на врати Джиеси - 0 продажби (3 обекта имат)
                Железария ПЕГАС - 25 продажби
                Бутик Ламор - 0 продажби
                Цветарница Тисиа - 0 продажби
                Вамак - 0 Продажби
                Мапекс - 0 продажби

За бизнеса и офиса
                Тренд - 0 продажби
                Радика Дизайн - 0 продажби
                Уеб Дизайн - 0 продажби
                Фабрика за визитки - 0 продажби
                Дизайн Студио Дарита - 0 продажби
                Авн Пропъртис - 0 продажби
                Йонелко - 0 продажби
                Дринк Н Драйв - 19 продажби !!!
                Ключар - 60 продажби
                ДЖ Краси - 50 продажби - Хахахахах
                Никеа Бг - 0 продажби
                Шивашко Ателие ВИП ФЕШЪн - 0 продажби
                Алфа Сървис - 0 Продажби

Магазин Камел Актив - 18 продажби
                Мъжка Мода М Сют - 18 продажбИ
                Магазин Перфект - 50 продажби

Магазин за хранителни Стоки Джоана - 600 продажби
                Супермаркет Фродо - 3000 продажби

Значи ако си купуваш карта, за да си вземеш обувки от МЕГИЯС и да отидеш в шивашко ателие Вип Фешън си заслужаваш съдбата на глупак.

Отделно що за заблуден тип трябва да си да пазаруваш в ХИпермаркет Фродо вместо да ползваш Кауфланд,Карфур или Метро ако наистина търсиш по евтино.

Направо не мога да повярвам какво става с тези хора.

“There are two ways to be fooled. One is to believe what isn't true; the other is to refuse to believe what is true.

Коментар

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
                  Криси заложи на колата. Ка'т гледам изхвърлянето на Керчев по другите въпроси ролекса сигурно е менте.

-----------------------------------------------------
                  СЦИ=ПИРАМИДА
                  Ако става за въпрос аз не съм за материалните отношения. Но девойката каза диаманти искам и това е. Е какво пък, мога да си позволя месец от живота ми да отиде за един ролекс, но не съм сигурен че ще спре до тук с желанията си което е притеснително за човек на нейната необуздана вътрешност.

Коментар

• Криси заложи на колата. Ка'т гледам изхвърлянето на Керчев по другите въпроси ролекса сигурно е менте.

-----------------------------------------------------
                    СЦИ=ПИРАМИДА

Коментар

• Subway - 7000 продажби за 3 месеца в цялата страна. При средна цена от 6 лева на сандвич е генерирал 40 хиляди лева оборот, което умножено по 0,025 значи , че 32000 члена на SCI са си разделили 1500 лева

Всъщност и толкова не са си разделили защото им се зачита само бонуса от по-слабия клон под тях и то ако в този месец имат привлечени нови балъци.

Единствения смислен доход им е от нови БП.

---------------------------------------------------------------
                      СЦИ=ПИРАМИДА

Коментар

• Barona Едва ли България им е приоритет, с това свито потребление.

Коментар

• КОМЕНТАР ОТ ФЕЙСБУК ЗА ПИРАМИДАТА SCI

Vasil Toshev
                          Сега обърнах внимание, че SCI са пуснали броя на продажбите. Това може би е началото на края на това безумие. Най-вероятно скоро ще бъде свален от сайта тъй като цифрите са стряскащи.

В София от 258 обекта над 150 имат под 10 продажби. Извадих набързо 40/50 обекта, които избрах на случаен принцип. От "скъпарските" стоки и услуги продажби са 0 на повечето места.

Единствените вървежни обекти са следните
                          Subway - 7000 продажби за 3 месеца в цялата страна. При средна цена от 6 лева на сандвич е генерирал 40 хиляди лева оборот, което умножено по 0,025 значи , че 32000 члена на SCI са си разделили 1500 лева

Калипсо Кафе -4000 продажби в София. Това е базата на SCI. Аз ако се поява там сигурно ще ме набият . Проста сметка показва, че при средна сметка от 20 лева кафето също е успяло да генерира на 7000/8000 човека в София стряскащите 2000 лева. Тоест за по бавните са пада средно по 4 лева на бизнес партньор за половин година спечели от Калипсо

Каса Де Куба Кафе - 1000 продажби Сметката също е проста тук.

Флангаман на нощните им заведения Котън клуб е направил 50 продажби за един месец.

За да направим сметката още по лесна, за да правиш по 1000 лева пасивен доход трябва само под теб да има оборот от 60000 лева.

Списък с Продажби
                          Пиано Бар New York - 10 продажби
                          Пиано Бар Braga - 0 продажби
                          Cafe Club Madrid - 74 продажби
                          Бар Сохо - 113 продажби
                          Бутик Елеганс - 43 продажби
                          Лъндж Бар Уник - 61 продажби
                          Зум бокс Център - 940 продажби
                          Котън Клуб - 40 продажби

Салони за Красота
                          Салон за красота Нгуен - 0 продажби
                          Лазер Център -60 продажби
                          КОзметичен салон Дивна Медик - 0 продажби
                          Стоматологична Клиника - 20 продажби
                          Козметичен Център Писък - 0 продажби
                          Салони за Красота М СТудио - 0 продажби
                          Силви Стил - 80 продажби
                          Найлбар - 0 продажби
                          Бюти Студио Тиара - 80 продажби
                          Дентален Кабинет - 17 продажби

За дома
                          Ортопедични матраци - 0 продажби

Пазаруване
                          Ателие говорещи рози 51 продажби
                          Магазини за обувки Мегияс 800 продажби
                          ПЕрфект Лингери - 50 продажби
                          Книжарница Кито - 300 продажби
                          Ателиер Букети от плодове - 0 продажби
                          Арт Магазини Байта - 17 продажби
                          Хоме Трейдс - 35 продажби
                          Бижутерска къща - 30 продажби
                          Магазин и сервиз Ремко - 13 продажби
                          Луксури Бутик - 0 продажби

Техника
                          пик Компютър - 17 продажби
                          Магазин Вуду - 17 проджаби
                          Иваучър - 0 продажби

Услуги И сервиз
                          Дейзи - 0 продажби
                          Йонелко - 0 продажби
                          Травел Джиемс - 0 продажби

Спорт

СкайЕкстрим - 0 продажби
                          Ах спорт - 0 продажби
                          Йога - 35 продажби
                          ДжФитнес - 300 продажби
                          МВ Данс - 90 продажби
                          Фитнес Ройал - 30 продажби
                          Last edited by Barona; 29.07.2013, 11:51.
                          Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Хайде, хайде..... Всички те разбрахме ква си. Да видим до къде ще стигне пазарлъка
                            Айде бе, свидльо, ти няма ли да извадиш оферта? Ако нямаш възможност знам една схема, с която ще станеш милионер за има няма три месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                              Аз наддавам с последна 3-ка БМВ, която обаче ще си дръпна обратно, ако ме разлюбиш. Става ли? Нищо, че не си материална....
                              Аз по материална не съм срещал. Постоянно се договаря , дори и за най-малкото!
                              Според мен е карала специализирани курсове, как да изтиска всичко от създалата се възможност .

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                                Не го правя за себе си, дето се вика, аз не съм материална!
                                Хайде, хайде..... Всички те разбрахме ква си. Да видим до къде ще стигне пазарлъка

Коментар

Working...
                                X