IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
    Споделяй, ние мрежоваците не сме открили топлата вода.

Наивник, нали за това са регистрирали офшорна компания за да не плащат данъци.Така отчетите не ги гледай.
    Хахах, недей така бе... Ще изплашиш хората За 99% от българите офшорка е мръсна дума
    За мен не е, но......

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
      "От една страна на всяко обучение пърхат дългокраки пеперудки в залата и стомасите на младежите, а от друга те си плащат за това удоволствие и знание което придобиват.$

Моля, може ли да споделя този метод /невербална к-я/ с една позната психолог, ако прегърне идеята за въжбуждането на пациентите /пардон при нея са клиенти/ от близко разтояние би могла да си вдигне хонорара
      Споделяй, ние мрежоваците не сме открили топлата вода.

Наивник, нали за това са регистрирали офшорна компания за да не плащат данъци.Така отчетите не ги гледай.
      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Слънце..., Добър Ден.
        Има логика и тя е повече от железна!
        Пастор Петров или неговия финансов отдел са го посъветвали да взима пари за всичко което дава на неговите лъвчета.
        Тоя няма финансов отдел бре Виж отчетите! Само баба счетоводителка вече се води в пирамидата на работа

Коментар

• "От една страна на всяко обучение пърхат дългокраки пеперудки в залата и стомасите на младежите, а от друга те си плащат за това удоволствие и знание което придобиват.$

Моля, може ли да споделя този метод /невербална к-я/ с една позната психолог, ако прегърне идеята за въжбуждането на пациентите /пардон при нея са клиенти/ от близко разтояние би могла да си вдигне хонорара

Коментар

Слънце..., Добър Ден.
            Пастор Петров или неговия финансов отдел са го посъветвали да взима пари за всичко което дава на неговите лъвчета.
            Защото:
            - Защото едно знание когато се дава безплатно, хората не внимават добре по време на директната приемственост от учител към ученик и всъщност пари, време и енергия отиват на хаус!
            - Ако си платят 50лв. , (аз бих им взимал по 150) , учениците ще внимават максимално, защото са дали много пари и всъщност ще осъзнаят че това което им се налива в кратуните е особенно важно за просперитета им, на тях самите и организацията с която смятат да реализират настоящето си благоденствие и просперитет.
            Затова съм против да се дава безплатно знание.
            Например циганите не ходят на училище защото не оценяват тази прекрасна възможност да се образоват. Но държавата ако им спре детските поради тази причина, това ще ги стимулира...
            Верните методи за работа с подобни изнес партньори са винаги два:
            Моркова или тоягата!
            Е Пастор Петров работи отлично с двата метода.
            От една страна на всяко обучение пърхат дългокраки пеперудки в залата и стомасите на младежите, а от друга те си плащат за това удоволствие и знание което придобиват.
            П.П.
            Това да си роден мрежовак и да разбираш от този бизнес си е благословия с висше!
            Майтап си правиш, признай не може да си съгласен с това, което си написал. Така се смея, че и колежката с/у мен се смее без да знае защо

Коментар

• Горките за да спестят 50 лева за изхарчили в мрежата 500 лева
              6 месеца са ходили по кварталните дупки за да съберат за обучение от псевдо пастор

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                Защото от това колко добре съм аз обучен му идва неговата печалба например? Няма логика АЗ да си плащам, за да ме обучи да му вадя пари, нали?
                Слънце..., Добър Ден.
                Защото:
                - Защото едно знание когато се дава безплатно, хората не внимават добре по време на директната приемственост от учител към ученик и всъщност пари, време и енергия отиват на хаус!
                - Ако си платят 50лв. , (аз бих им взимал по 150) , учениците ще внимават максимално, защото са дали много пари и всъщност ще осъзнаят че това което им се налива в кратуните е особенно важно за просперитета им, на тях самите и организацията с която смятат да реализират настоящето си благоденствие и просперитет.
                Затова съм против да се дава безплатно знание.
                Например циганите не ходят на училище защото не оценяват тази прекрасна възможност да се образоват. Но държавата ако им спре детските поради тази причина, това ще ги стимулира...
                Верните методи за работа с подобни изнес партньори са винаги два:
                Моркова или тоягата!
                Е Пастор Петров работи отлично с двата метода.
                От една страна на всяко обучение пърхат дългокраки пеперудки в залата и стомасите на младежите, а от друга те си плащат за това удоволствие и знание което придобиват.
                П.П.
                Това да си роден мрежовак и да разбираш от този бизнес си е благословия с висше!
                НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Няма логика, няма....в цялата компания за която говорим няма логика, има религия и злоупотреба с хора / човеци /
                  В събота си пазарувам латекс от спец. магазин за бои, качествени и хубави и хоп на вратата логото на "нашата" компания, естественно последва запитване от моя страна за движението на хора с карти, отговора беше отрицателен. П.с. гр. Пловдив

Коментар

...
                    Защо си мислиш че някой друг трябва да влиза в разходи за да те обучава безплатно?!
                    Това е интересно, трябва да се въведе тази практика навсякъде. Да плащаш на работодателя ти за, едномесечното ти обучение примерно. Страхотно, веднага ще го предложа на големите фирми, с които работя!

Коментар

Защото комунизма и безплатните работи приключиха през 89г. Справка госпожица Крис
                      Защо си мислиш че някой друг трябва да влиза в разходи за да те обучава безплатно?!
                      Защото от това колко добре съм аз обучен му идва неговата печалба например? Няма логика АЗ да си плащам, за да ме обучи да му вадя пари, нали?

Коментар

Защото комунизма и безплатните работи приключиха през 89г. Справка госпожица Крис

Ааааааааааааа, аз не съм искал да ме посвещавате в делата си Питам само, нали не ти дължа 50 кинта ? Обещавате печалби за всички, "пазарувай и печели" и там подобни бизнес пакети и други екстри, но въпреки, че ви взимат парите и отгоре на всичко по още 50лв. всеки месец за акъл, та нали вашите шефове печелят най- много и то от ВАС ? Вие сте хората, които им носите приходите и то с мин. разходи, че и от обучения печелят пак от ВАС Малееее.. Стана ми интересно.
                        Last edited by briko; 29.07.2013, 15:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
                          Да питам информираните, защо има такса от 50лв. за да посетиш тъй наречения "бизнес ден" ?
                          https://www.sci.sc/events/business

Коментар

• Пен и Тейлър разнищват МЛМ в един епизодите си на Bullshit! Penn & Teller: Bullshit! - Easy Money
                            Специално за Керчев, хем има цици, хем може да захапе някоя нова МЛМ схема. Има един с някви сокчета , а може да пробваш и каката с играчките за възрастни

Коментар

• Да питам информираните, защо има такса от 50лв. за да посетиш тъй наречения "бизнес ден" ?
                              https://www.sci.sc/events/business

Коментар

...
                                Както казва един мой колега (партньор в СЦИ) "когато в края на годината хипер инфлацията заблъска със страшна сила на вратата на всяко домакинство, много хора ще се сетят че има начин да спестят или ще загреят търсачките в търсенето на такъв."

Кажи му, че пазарът на дини е по-перспективен - назад някой дори му е направил сметките.

Коментар

Working...
                                X