IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Я раздуй В интерес на истината, по ме кефят меринджейките от двамата търговски сътрудници

Чл.11 (1) Годишният процент на разходите по кредита е в размер на 435,03 %

Коментар

• Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение
      Те SCI са цвете в сравнение с тези -> http://crediline.net/

Вижте им мениджмънта и общите условия
      Я раздуй В интерес на истината, по ме кефят меринджейките от двамата търговски сътрудници

Коментар

• Те SCI са цвете в сравнение с тези -> http://crediline.net/

Вижте им мениджмънта и общите условия

Коментар

• Първоначално изпратено от JohnTT Разгледай мнение
          Къде е капиталистът ХуанСалса хахаах

Да не би вече да е направил милионите и да е по чужбина
          На мен за Хуан ми е мъчно, затова не искам да му се подиграваме много. Той вярва с цялата сила, на която може да вярва едно 20тина годишно момче, мечтаещо за кинти.
          Заради такива хора още повече мразя SCI, честно.

Коментар

Dnes един от SCI ми обясни следното.

Осъзнаваме, че в момента няма как да имаме пасивни доходи. Просто се готвим за световната експанзия и тогава ще завладеем пазара. В момента са нужни поне по 5000 човека под всеки за да има реални доходи, но това е възможно само в началото на структурата.

Демек и те самите осъзнават, че освен с лъжене няма как да стават парите в момента. надявам се като отидат зад граница да съберат милиони под тях

Естествено наивниците едва ли си дават сметка, че екзпанзия в Турция което име обещано няма как да стане близките години. Дори ми се струва абсолютно безумно да го коментираме.

Дори и болните мозъци в СЦИ осъзнават, че шансът за печалба е само при прецакването на другарче, защото освен на върха на пирамидата надолу пасивен доход няма
            Лелеее, добре че някои са се осъзнали...че моят познат още витае в облаците

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
              Вече правят разлика между пасивни и реални доходи? Нещо като мечтаното и реалното.
              Под всеки трябва да има поне 5000 човека и така до безкрайност. И на всяко пеленаче още в родилния дом да му бъде издавана Save Card.
              Last edited by Loli22; 29.07.2013, 19:40.

Коментар

• Къде е капиталистът ХуанСалса хахаах

Да не би вече да е направил милионите и да е по чужбина

Коментар

Dnes един от SCI ми обясни следното.

Осъзнаваме, че в момента няма как да имаме пасивни доходи. Просто се готвим за световната експанзия и тогава ще завладеем пазара. В момента са нужни поне по 5000 човека под всеки за да има реални доходи, но това е възможно само в началото на структурата.
                  ...
                  Вече правят разлика между пасивни и реални доходи? Нещо като мечтаното и реалното.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=lLNZjQ28tPE

Коментар

• Dnes един от SCI ми обясни следното.

Демек и те самите осъзнават, че освен с лъжене няма как да стават парите в момента. надявам се като отидат зад граница да съберат милиони под тях

Естествено наивниците едва ли си дават сметка, че екзпанзия в Турция което име обещано няма как да стане близките години. Дори ми се струва абсолютно безумно да го коментираме.

Дори и болните мозъци в СЦИ осъзнават, че шансът за печалба е само при прецакването на другарче, защото освен на върха на пирамидата надолу пасивен доход няма

Коментар

• Бахти, не мога да повярвам......браво ! Къде ги намирате тези "бизнес партньори ", та парите им взимате, подлагате ги на психоатаки, възбуждате ги и т.н. Дефакто/ деюре не може, нямате документи/ след като им вземете парите, те разправят колко са добре и колко пари щяли да спечелят и най-важното чустват се добре и са щастливи ! Аз постоянно имам проблеми с клиентите и с шефове, но се оправям по конвенционалния начин. Леко завиждам на Вашите ръководители/ пастори/........

Коментар

аз съм сигурен, че Керчев си прави ташак и всичко което пише е на майтап
                          Съгласен съм. Тестисът му произвежда доста с... Яки лафове. ;D
                          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            Това е човекът, който трябва да получи медал, за загробването на пирамидата
                            Ама е хитър

Коментар

аз съм сигурен, че Керчев си прави ташак и всичко което пише е на майтап
                              Това е човекът, който трябва да получи медал, за загробването на пирамидата

Коментар

• аз съм сигурен, че Керчев си прави ташак и всичко което пише е на майтап

Коментар

Working...
                                X