If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Драги БП, моля Ви стегнете се вече! Научете се да смятате, след това да мислите и отидете да работите, вместо да подарявате парите си и да завличате още финансово неграмотни наивници след Вас. Не знам на къде сте тръгнали да експандирате, но към ЕС няма да е, там Вашата схема се наказва с тлъсти глоби и дори затвор. За всички които са се опарили искам да кажа, че има начин да потърсите справедливост. Това е откъс от закона за защита нна потребителите:
Раздел IV.Нелоялни търговски практики:
Чл. 68ж. (Нов - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.) Нелоялни търговски
практики са и следните заблуждаващи търговски практики:
14. създаване, използване или насърчаване на пирамидални продажби, чиято основна цел не е продажбата или потреблението на стоки и услуги, а включването на други потребители в системата за продажба, при които потребителят плаща, за да участва,
като получава възможност да си възстанови заплатената от него сума чрез
привличането на други потребители в системата;
Там може да подадете жалба и да се информирате дали е възможно да получите парите си обратно. Не съм юрист и знам, че институциите ни не функционират много добре но шансът все пак е по-голям от този SCI да Ви направи богати.
Не споря, жалко обаче че ти вземат толкова пари, щом уж ги разбираш нещата.
Редакция:
Решили сте да давате спестените пари по 10-20-30 стотинки за големите надценки на подобни продукти. Не знаех, че толкова пари ви струват визитките, честно.
То така се става богат И не говоря за бизнес партньорите. Тях, както разбрахме, ги клатят по всички направления. Няма да се учудя и ако им дават uv лак, вместо ламинат (което, както уточних, в моите очи е даже по-добре), на принципа на петзвездния кетъринг и "Мезек"-а за 7 лв. Цялата им работа е мижи да те лажем, а БП мижат ли, мижат...
Сигурно много повече от теб,но нямам време да споря.......че тук в този форум от всичко разбирате......
...ако отвориш линк може и да ми се обадиш.......
Разбирам че и ти ми отправяш оферта,чакам....за потвърждение...
...но идвали ще намерите....,но чакам и се забавлявам.....
Не споря, жалко обаче че ти вземат толкова пари, щом уж ги разбираш нещата.
Редакция:
Решили сте да давате спестените пари по 10-20-30 стотинки за големите надценки на подобни продукти. Не знаех, че толкова пари ви струват визитките, честно.
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Сигурно много повече от теб,но нямам време да споря.......че тук в този форум от всичко разбирате......
Казах на колко печатам аз, оферти не правя, защото не се занимавам с това.
Мога да ти кажа къде Пуснах ти линк преди малко, но после ми стана ясно, че трябва да обяснявам подробно и го махнах. Когато имаш една визия, наистина се сменят само данните. Не рисуваш лога за всяка визитка, нали?
Ако ти си правил офертите в ДОКС, да ти кажа, че наистина се ослепява от тях.
Така или иначе, визитките на СЦИ не струват 20 лв. и ти отлично го знаеш. Самият ти ги печаташ по-евтино, както виждаме Съвсем друга тема е кой е измислил визитките да са ламинат като меню в долнопробна кръчма... Последното е лично мнение.
Благо, въпреки че Крисана ти е напислаа реалната цена, все пак да те попитам: въобще имаш ли си представа как стоят нещата с цените - визитки, рекламни флайъри, химикали, шапки и т.н.?
Ако се замислиш и пресметнеш проекта, изработването, качеството на визитките и респективно безплатното им получаването на посочен от теб адрес и активиране на mail klient, цената се вързва и знаеш че безплатен обяд няма никъде и затова ти обясняват колко е важна стотинката на презентациите им...
Но да не се чувстваш ощетен....възползвай се от тези предложения
има още ден..., тази оферта/подарък/ важи и за всички от форума......
Благо, въпреки че Крисана ти е напислаа реалната цена, все пак да те попитам: въобще имаш ли си представа как стоят нещата с цените - визитки, рекламни флайъри, химикали, шапки и т.н.?
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Ако се замислиш и пресметнеш проекта, изработването, качеството на визитките и респективно безплатното им получаването на посочен от теб адрес и активиране на mail klient, цената се вързва и знаеш че безплатен обяд няма никъде и затова ти обясняват колко е важна стотинката на презентациите им...
има още ден..., тази оферта/подарък/ важи и за всички от форума......
Проектът не е ли един и същ за всички? Би било странно всеки да има различна визитка, а да представя една компания...
За изработването и качеството не коментирам. За мен подобно качество не струва повече от 7 лв./100 бр. с ДДС.
ПП. Благо, офертите ти ме ослепиха. Трябва да предупреждаваш
Да ти искат 20лв. за 80 визитки не е нормално, особено на презентация да ти обясняват как трябва "да уважаваш стотинката".
Че какво им има на креди лайн, фирмата им работи, имат продукт.Някой мои приятели работят там , всичко им е уредено и никой на сила не карат да взима кредит.Иначе имат 99,9 събираемост.А да не бягаме от темата в СКИ има доста интересни неща, които дразнят,например цената на рекламните материали.Да ти искат 20лв. за 80 визитки не е нормално, особено на презентация да ти обясняват как трябва "да уважаваш стотинката".
аз съм сигурен, че Керчев си прави ташак и всичко което пише е на майтап
Напълно неутрален съм.
Но подкрепям и се възхищавам на хора като пастор Петров които са намерили ниша, създали са индустрия от нищото и не напоследно място, завладяли са сърцата и умовете на хиляди хора, които му се възхищават и го обичат.
Аз ако съм на негово място, всяка нощ ще покръствам от антуража му по една засукана, млада и неосъзната христянка като по този начин ще постигна съвършенството, да работя денонощно за благото на съществата и светия дух.
НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
На мен за Хуан ми е мъчно, затова не искам да му се подиграваме много. Той вярва с цялата сила, на която може да вярва едно 20тина годишно момче, мечтаещо за кинти.
Заради такива хора още повече мразя SCI, честно.
Недей да си замъгляваш ума с това утровно смущаващо чувство.
По-добре използвай енергията му за развитие на съзидателна любов и създаване на скъпоценно семейство.
НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар