IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
    Не ви ли прави лошо впечатление като видите Email company-name@dir.bg, company-name@gmail.com || company-name@abv.bg (най-смешното)

Представителност, изисканост, лъскави обувчици, BMW-та, но... abv.bg
    Много лошо впечатление ми прави, ама как да му предложа да си купи домейн за 2 долара, като ще ми каже, че не е възможно...

Редакция: за 3.
    Last edited by Krisana; 30.07.2013, 13:45.

Коментар

• Драги БП, моля Ви стегнете се вече! Научете се да смятате, след това да мислите и отидете да работите, вместо да подарявате парите си и да завличате още финансово неграмотни наивници след Вас. Не знам на къде сте тръгнали да експандирате, но към ЕС няма да е, там Вашата схема се наказва с тлъсти глоби и дори затвор. За всички които са се опарили искам да кажа, че има начин да потърсите справедливост. Това е откъс от закона за защита нна потребителите:

Раздел IV.Нелоялни търговски практики:

Чл. 68ж. (Нов - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.) Нелоялни търговски
      практики са и следните заблуждаващи търговски практики:

14. създаване, използване или насърчаване на пирамидални продажби, чиято основна цел не е продажбата или потреблението на стоки и услуги, а включването на други потребители в системата за продажба, при които потребителят плаща, за да участва,
      като получава възможност да си възстанови заплатената от него сума чрез
      привличането на други потребители в системата;

тук е целият закон

https://webgate.ec.europa.eu/ucp/pub...&languageID=BG

Това е адресът на комисията за защита на потребителите

http://www.kzp.bg/

Там може да подадете жалба и да се информирате дали е възможно да получите парите си обратно. Не съм юрист и знам, че институциите ни не функционират много добре но шансът все пак е по-голям от този SCI да Ви направи богати.
      Last edited by paula_12; 30.07.2013, 13:25.

Коментар

Не споря, жалко обаче че ти вземат толкова пари, щом уж ги разбираш нещата.

Редакция:
        Решили сте да давате спестените пари по 10-20-30 стотинки за големите надценки на подобни продукти. Не знаех, че толкова пари ви струват визитките, честно.
        То така се става богат И не говоря за бизнес партньорите. Тях, както разбрахме, ги клатят по всички направления. Няма да се учудя и ако им дават uv лак, вместо ламинат (което, както уточних, в моите очи е даже по-добре), на принципа на петзвездния кетъринг и "Мезек"-а за 7 лв. Цялата им работа е мижи да те лажем, а БП мижат ли, мижат...

Коментар

• Не ви ли прави лошо впечатление като видите Email company-name@dir.bg, company-name@gmail.com || company-name@abv.bg (най-смешното)

Представителност, изисканост, лъскави обувчици, BMW-та, но... abv.bg
          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
            Сигурно много повече от теб,но нямам време да споря.......че тук в този форум от всичко разбирате......
            ...ако отвориш линк може и да ми се обадиш.......
            Разбирам че и ти ми отправяш оферта,чакам....за потвърждение...
            ...но идвали ще намерите....,но чакам и се забавлявам.....
            Не споря, жалко обаче че ти вземат толкова пари, щом уж ги разбираш нещата.

Редакция:
            Решили сте да давате спестените пари по 10-20-30 стотинки за големите надценки на подобни продукти. Не знаех, че толкова пари ви струват визитките, честно.

Коментар

Сигурно много повече от теб,но нямам време да споря.......че тук в този форум от всичко разбирате......
              Казах на колко печатам аз, оферти не правя, защото не се занимавам с това.
              Мога да ти кажа къде Пуснах ти линк преди малко, но после ми стана ясно, че трябва да обяснявам подробно и го махнах. Когато имаш една визия, наистина се сменят само данните. Не рисуваш лога за всяка визитка, нали?

Ако ти си правил офертите в ДОКС, да ти кажа, че наистина се ослепява от тях.

Така или иначе, визитките на СЦИ не струват 20 лв. и ти отлично го знаеш. Самият ти ги печаташ по-евтино, както виждаме Съвсем друга тема е кой е измислил визитките да са ламинат като меню в долнопробна кръчма... Последното е лично мнение.
              Last edited by Krisana; 30.07.2013, 12:40.

Коментар

Благо, въпреки че Крисана ти е напислаа реалната цена, все пак да те попитам: въобще имаш ли си представа как стоят нещата с цените - визитки, рекламни флайъри, химикали, шапки и т.н.?

Коментар

• [QUOTE=Krisana;1059484398]
                  За изработването и качеството не коментирам. За мен подобно качество не струва повече от 7 лв./100 бр. с ДДС.

Явно никога не си се занимавала с такива нещата...само да сменят едно и телефон за рекламните агенции това е проект..

Ако офертата ти е истинска аз съм готов да поръчвам от теб...двустранен ламинат МАТ......чакам потвърждение и търся количества......

Коментар

Ако се замислиш и пресметнеш проекта, изработването, качеството на визитките и респективно безплатното им получаването на посочен от теб адрес и активиране на mail klient, цената се вързва и знаеш че безплатен обяд няма никъде и затова ти обясняват колко е важна стотинката на презентациите им...

Но да не се чувстваш ощетен....възползвай се от тези предложения

http://dox.bg/files/dw?a=31f23a8457
                    http://dox.bg/files/dw?a=2dafc6d712

има още ден..., тази оферта/подарък/ важи и за всички от форума......
                    Благо, въпреки че Крисана ти е напислаа реалната цена, все пак да те попитам: въобще имаш ли си представа как стоят нещата с цените - визитки, рекламни флайъри, химикали, шапки и т.н.?

Коментар

Ако се замислиш и пресметнеш проекта, изработването, качеството на визитките и респективно безплатното им получаването на посочен от теб адрес и активиране на mail klient, цената се вързва и знаеш че безплатен обяд няма никъде и затова ти обясняват колко е важна стотинката на презентациите им...

Проектът не е ли един и същ за всички? Би било странно всеки да има различна визитка, а да представя една компания...
                      За изработването и качеството не коментирам. За мен подобно качество не струва повече от 7 лв./100 бр. с ДДС.

ПП. Благо, офертите ти ме ослепиха. Трябва да предупреждаваш

Коментар

• Първоначално изпратено от манолов Разгледай мнение
                        Да ти искат 20лв. за 80 визитки не е нормално, особено на презентация да ти обясняват как трябва "да уважаваш стотинката".

Коментар

• Че какво им има на креди лайн, фирмата им работи, имат продукт.Някой мои приятели работят там , всичко им е уредено и никой на сила не карат да взима кредит.Иначе имат 99,9 събираемост.А да не бягаме от темата в СКИ има доста интересни неща, които дразнят,например цената на рекламните материали.Да ти искат 20лв. за 80 визитки не е нормално, особено на презентация да ти обясняват как трябва "да уважаваш стотинката".

Коментар

• Първоначално изпратено от JohnTT Разгледай мнение
                            аз съм сигурен, че Керчев си прави ташак и всичко което пише е на майтап
                            Напълно неутрален съм.
                            Но подкрепям и се възхищавам на хора като пастор Петров които са намерили ниша, създали са индустрия от нищото и не напоследно място, завладяли са сърцата и умовете на хиляди хора, които му се възхищават и го обичат.
                            Аз ако съм на негово място, всяка нощ ще покръствам от антуража му по една засукана, млада и неосъзната христянка като по този начин ще постигна съвършенството, да работя денонощно за благото на съществата и светия дух.
                            НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                              Чл.11 (1) Годишният процент на разходите по кредита е в размер на 435,03 %

червените кхмери с откраднатите пари въртят нисколихвена банкова дейност .
                              НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                                На мен за Хуан ми е мъчно, затова не искам да му се подиграваме много. Той вярва с цялата сила, на която може да вярва едно 20тина годишно момче, мечтаещо за кинти.
                                Заради такива хора още повече мразя SCI, честно.
                                Недей да си замъгляваш ума с това утровно смущаващо чувство.
                                По-добре използвай енергията му за развитие на съзидателна любов и създаване на скъпоценно семейство.

Коментар

Working...
                                X