IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я гледай какъв "отпор",то май истината за Вас ви е заболяла.......

Мен не ме мисли,казах че съм отговорност на държавата и за разлика от Вас, месеца не ми започва от 0.00 кинта а от 770.00....tea_cup.....за което изключително добронамерено Ви благодаря, защото отделяте от Вашата производителност за социално слабия като мен пенсия....

Не искам с нищо да Ви провокирам, като се изразявам по този начин, аз напускам този форум като пожелавам мноого здрава,успех и късмет......пожелавам Ви да съумеете да се надскочите сенките си, да бъдете много по позитивни и добронамерени и дай боже да стигнете най-малко моето ниво на сигурност

Поздрави!
    Благо

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
      Ето появи се поредна звезда демонстрирайки колко умело борави със членчета и закончета, не била такава и онакава и дава съвети да си пуснем жалба....

Ти не разбрали че тук са се събрали хора мрънкащи, дребни душици с негативно настроение за всичко и към всеки /ако се разгледаш по другите форуми какво пишат...ще ти светене/...надявам се и ти да не си от тези на които държавата им пречело, но нямат куража да да се отправят към Терминал 2.....и смята като се "правят" на активни ще съборят дадена компания, а още по големи отворковци да обиждат,клеветат и да отправят обвинения от рода на........
      Това не са "членчета и закончета", става въпрос за един сериозен и съвсем реален нормативен акт на българското законодателство, просто исках да информирам заинтересованите, че тази дейност по всяка вероятност е незаконна. Все пак това е форум и хората си споделят информации. Целта ми не е да събарям каквото и да било, а да помогна. Иначе на 18 години имах куража да "да се отправя към Терминал 2" и да събарям пирамиди имам кураж, нямам кураж да въвличам приятели и роднини в съмнителни схеми и да ги завличам с пари. Айде живи и здрави да сте всички SCI куражлии!!!

Коментар

Ето появи се поредна звезда демонстрирайки колко умело борави със членчета и закончета, не била такава и онакава и дава съвети да си пуснем жалба....

Ти не разбрали че тук са се събрали хора мрънкащи, дребни душици с негативно настроение за всичко и към всеки /ако се разгледаш по другите форуми какво пишат...ще ти светене/...надявам се и ти да не си от тези на които държавата им пречело, но нямат куража да да се отправят към Терминал 2.....и смята като се "правят" на активни ще съборят дадена компания, а още по големи отворковци да обиждат,клеветат и да отправят обвинения от рода на........
        В тази тема само ти мрънкаш
        Като гледам останалите имат някакво образование, ниво на икономическа грамотност, опит. Ти си единственият, който не може да даде отговор дори на елементарните въпроси.
        Назад в темата писа, че висиш на държавата, и все повече си обяснявам защо си в това положение.

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
          Ей, неграмотнико, спри да лееш простотии, а дай извлечение колко пари си изкарал от SCI миналия месец.

Миналата седмица, поисках доказателство, че печелят и си плащат данъците и то беше да покажат тук сл. бележка със заличени л.д. за доходите си изплатени от SCI, но .......... менте, пълна лъжа и психоманиполация

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
            Добър ден, аз съм бизнесмен, бизнеспартньор и продавам карти и печалби ? Според мен, просто ви взимат парите, както и с таксата от 50 кинта за работния ви ден, вашата сила е другаде в масовите изяви и психотерапии с користна цел
            Да де, но знаеш ли как звучи "Аз съм бизнеспартньор в Save Sard International"
            Човек, ако не знае за какво става въпрос кой знае какво си мисли и какво изплува в главата му

Коментар

По-дребна душица от теб скоро не се е появявала. Всеки който се чувства ощетен трябва да пусне жалба. Ако всички си мълчат и се крият измамата ще вирее по-дълго и повече ще са набутани.

Апелирам всички осъзнали се да се обърнат към КЗП. Не си струва да си траете само заради надеждата да избиете парите, цената е много висока, парите и доверието на вашите приятели, както и репутацията на вашите приятели които сте въвлекли вече в техните кръгове от познати!
              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Ей, неграмотнико, спри да лееш простотии, а дай извлечение колко пари си изкарал от SCI миналия месец.

Коментар

• За какво са ви тези визитки, уважаеми дами и господа от SCI ? Какво е написано на визитките, как се представяте ? Добър ден, аз съм бизнесмен, бизнеспартньор и продавам карти и печалби ? Според мен, просто ви взимат парите, както и с таксата от 50 кинта за работния ви ден, вашата сила е другаде в масовите изяви и психотерапии с користна цел

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                    Драги БП, моля Ви стегнете се вече! Научете се да смятате, след това да мислите и отидете да работите, вместо да подарявате парите си и да завличате още финансово неграмотни наивници след Вас. Не знам на къде сте тръгнали да експандирате, но към ЕС няма да е, там Вашата схема се наказва с тлъсти глоби и дори затвор. За всички които са се опарили искам да кажа, че има начин да потърсите справедливост. Това е откъс от закона за защита нна потребителите:

Раздел IV.Нелоялни търговски практики:

Чл. 68ж. (Нов - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.) Нелоялни търговски
                    практики са и следните заблуждаващи търговски практики:

14. създаване, използване или насърчаване на пирамидални продажби, чиято основна цел не е продажбата или потреблението на стоки и услуги, а включването на други потребители в системата за продажба, при които потребителят плаща, за да участва,
                    като получава възможност да си възстанови заплатената от него сума чрез
                    привличането на други потребители в системата;

тук е целият закон

https://webgate.ec.europa.eu/ucp/pub...&languageID=BG

Това е адресът на комисията за защита на потребителите

http://www.kzp.bg/

Там може да подадете жалба и да се информирате дали е възможно да получите парите си обратно. Не съм юрист и знам, че институциите ни не функционират много добре но шансът все пак е по-голям от този SCI да Ви направи богати.

Attached Files

Коментар

• [QUOTE=Krisana;1059484466]
                      Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение

За кое да се изхвърлям, занимавам се с ПР, не съм рекламна агенция все пак. Просто печатам достатъчно, за да ползвам свестни цени. Мислиш, че СЦИ не ползват ли?
                      Всъщност, с втория коментар казваш точно това, което и ние говорим
                      в тази цена има куриер най-малко 6 кинта, двустранен ламинат...не е никак евтини,както и картона...към всичко останало ти предоставят mail klient.....така че нещата се връзват за 85бр. визитки.......
                      но да повториш едно че дълго ще ги чакаш и друго ще нямаш опция за повечко броя,за да дойде на добра цена......и затова си има алтернатива....

Коментар

• Първоначално изпратено от манолов Разгледай мнение
                        В момента визитки ми ги прави печатница във Варна на 20лв. цветна 500бр. във Варна.На който му харесва офертата мога да му дам името на печатницата.Иначе Ямбол е малък град и върви 12лв. 100 броя.
                        тук му е мястото да кажеш на какъв картон,ламинат и ......а не едни цифре пуснати просто ей така.....
                        че имат някакво представителство в Ямбол,това не означава че и намират там......

Коментар

• Аз пък не се занимавам с ПР, нито имам агенция, но съм обикалял и съм се занимавал и от опит казвам - 20 лв за 70 визитки е повече от смешно. Ето, Манолов предложи доста добра оферта.
                          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• В момента визитки ми ги прави печатница във Варна на 20лв. цветна 500бр. във Варна.На който му харесва офертата мога да му дам името на печатницата.Иначе Ямбол е малък град и върви 12лв. 100 броя.

Коментар

• [QUOTE=blagobg;1059484462]
                              Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                              Казах на колко печатам аз, оферти не правя, защото не се занимавам с това.

Така си и знае.....само се изхвърляш.....затова се включих в коментара

Така или иначе, визитките на СЦИ не струват 20 лв. и ти отлично го знаеш.

Разбира се че не струват и почти всички еднократно ги поръчват за да получат...но това е политика на компания,а ако повториш втори път визитки ще брадясаш докато ги направят...просто рекламната агенция с която работи компанията е доста тромава и затова се обръщат към нас...за 2часа са готови както се казва..))
                              За кое да се изхвърлям, занимавам се с ПР, не съм рекламна агенция все пак. Просто печатам достатъчно, за да ползвам свестни цени. Мислиш, че СЦИ не ползват ли?
                              Всъщност, с втория коментар казваш точно това, което и ние говорим

Коментар

• [QUOTE=Krisana;1059484442]Казах на колко печатам аз, оферти не правя, защото не се занимавам с това.

Така си и знае.....само се изхвърляш.....затова се включих в коментара

Така или иначе, визитките на СЦИ не струват 20 лв. и ти отлично го знаеш.

Разбира се че не струват и почти всички еднократно ги поръчват за да получат...но това е политика на компания,а ако повториш втори път визитки ще брадясаш докато ги направят...просто рекламната агенция с която работи компанията е доста тромава и затова се обръщат към нас...за 2часа са готови както се казва..))

Коментар

Working...
                                X