IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=Anton Ker4ev;1059476321][QUOTE=Jason_Thorn;1059476300]
    Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение

Хубавица е, видях я у фейсбука ммм много е пищна Дано не я притесни възрастовата ни разлика.
    Мъжете минават през една възраст, където повече говорят отколкото могат. Керчев, душо заблудена, стой си вкъщи и си гледай внуците.Не е за тебе вече тая работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение

Сега като ти знам подхода към мадамите, си обяснявам защо си самотен. Трябва да развържеш малко кесията ако искаш дори и някоя усойница да заковеш, макар и за кратко. Тези милиони няма защо да ги къташ, не се знае дали ще си жив след час дори!
      Това звучи като заплаха...
      Last edited by Reptil; 16.07.2013, 10:28.
      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• [QUOTE=Наивник;1059476274][QUOTE=Anton Ker4ev;1059476261]
        Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение

Ти луд ли си бре? Ще хабиш виното На усойницата 2 карнобатски ракии, едно кьопоолу и ако се случат нещата на сутринта шкембе-чорба и наливна бира
        Сега като ти знам подхода към мадамите, си обяснявам защо си самотен. Трябва да развържеш малко кесията ако искаш дори и някоя усойница да заковеш, макар и за кратко. Тези милиони няма защо да ги къташ, не се знае дали ще си жив след час дори!
        НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Лека нощ на всички. Утре пак.

Коментар

• [QUOTE=Jason_Thorn;1059476300][QUOTE=Anton Ker4ev;1059476211]

От де знаеш че е убава бре, виждал ли си я? Ми ако е някоя скучубра?
            Хубавица е, видях я у фейсбука ммм много е пищна Дано не я притесни възрастовата ни разлика.
            Last edited by Anton Ker4ev; 16.07.2013, 03:42.
            НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• [QUOTE=Anton Ker4ev;1059476211][QUOTE=Krisana;1059476130]
              Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение

Хубавице, вместо да четеш коментари мога да те изведа на чаша отлежало вино, да ти отворя очите от първа ръка за МЛМ бизнеса. Може да се свържеш с мен в края на седмицата ще имам няколко свободни часа в късната вечер на настоящия петък. Целувам те до тогава.
              От де знаеш че е убава бре, виждал ли си я? Ми ако е някоя скучубра?
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• [QUOTE=Anton Ker4ev;1059476261][QUOTE=Krisana;1059476257]
                Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение

Хубавице, няма да говорим за СЦИ, аз не съм от тази структура още.
                Може да говорим за футбол, голове, и каквото ти душа поиска...
                Аз не съм много по пиенето на алкохол защото хормоните ми са напълно в норма а и бягам всяка сутрин по 5 километра, но ще приготвя бутилка червено мелнишко мерло.
                Ти луд ли си бре? Ще хабиш виното На усойницата 2 карнобатски ракии, едно кьопоолу и ако се случат нещата на сутринта шкембе-чорба и наливна бира

Коментар

• [QUOTE=Krisana;1059476257][QUOTE=dsx500;1059476212]
                  Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение

Качествен е човекът, ама не разбирам защо само с чаша ме лъже... Дето се вика, от седем месеца се занимавам с SCI, доста жаби изядох през това време от сульо и пульо, та поне бутилка трябва да съм заслужила
                  Бас ловя, че ще ми покаже що е то петзвезден сървис Пък накрая и с карта може да си тръгна.
                  Хубавице, няма да говорим за СЦИ, аз не съм от тази структура още.
                  Може да говорим за футбол, голове, и каквото ти душа поиска...
                  Аз не съм много по пиенето на алкохол защото хормоните ми са напълно в норма а и бягам всяка сутрин по 5 километра, но ще приготвя бутилка червено мелнишко мерло.

Коментар

• [QUOTE=dsx500;1059476212][QUOTE=Anton Ker4ev;1059476211]

Пхахаха, ето какви качествени хора привлича МЛМ бизнеса, особено пирамидните СЦИ.
                    Качествен е човекът, ама не разбирам защо само с чаша ме лъже... Дето се вика, от седем месеца се занимавам с SCI, доста жаби изядох през това време от сульо и пульо, та поне бутилка трябва да съм заслужила
                    Бас ловя, че ще ми покаже що е то петзвезден сървис Пък накрая и с карта може да си тръгна.

Коментар

• [QUOTE=Anton Ker4ev;1059476211][QUOTE=Krisana;1059476130]

Хубавице, вместо да четеш коментари мога да те изведа на чаша отлежало вино, да ти отворя очите от първа ръка за МЛМ бизнеса. Може да се свържеш с мен в края на седмицата ще имам няколко свободни часа в късната вечер на настоящия петък. Целувам те до тогава.
                      Пхахаха, ето какви качествени хора привлича МЛМ бизнеса, особено пирамидните СЦИ.
                      Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• [QUOTE=Krisana;1059476130][QUOTE=HuanSalsa;1059473612]
                        Първоначално изпратено от Izumena Разгледай мнение

Браво! Дано да имаш възможност да им помагаш!

Цял ден днес се опитвам да изчета новите коментари и вече съм на края на силите си. Засега най-голямо впечатление ми е направил онзи въпрос "на кого му било нужно да генерира нереални доходи в сайта и после да им плаща данъците" Това с данъците не го разбрах, ама явно НАП имат специална система, която следи всяка цифра по всеки сайт... ако ме разбирате
                        И айде дайте един скрийн шот де! И с пейнта можете да го фейкнете! Обещавам след пейнта НАП да не ви гони за данъци

Коментар

• [QUOTE=HuanSalsa;1059473612][QUOTE=Izumena;1059473609]

За мен динозаври си е обида, родителите ми са ме отгледали и аз винаги ще им помагам!
                          Браво! Дано да имаш възможност да им помагаш!

Цял ден днес се опитвам да изчета новите коментари и вече съм на края на силите си. Засега най-голямо впечатление ми е направил онзи въпрос "на кого му било нужно да генерира нереални доходи в сайта и после да им плаща данъците" Това с данъците не го разбрах, ама явно НАП имат специална система, която следи всяка цифра по всеки сайт... ако ме разбирате
                          И айде дайте един скрийн шот де! И с пейнта можете да го фейкнете! Обещавам след пейнта НАП да не ви гони за данъци

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                            В какво горе долу се изразява работата и от къде намирам така наречените бизнес партньори с които ще работя? От SCI ли ги осигуряват?
                            Черкезов може да ти ги осигури по няколко различни начина. Не, че аз не мога да ти взема 3000 лева, ама друго си е СЦИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                              Ти до тук не прочете ли? Хиляда мнения има по темата, ти още искаш.
                              Не мисля, че това е реално мнение. Прекалено демонстративна реклама.
                              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                                Здравейте. Гледах това клипче в youtube (http://www.youtube.com/watch?v=aogCFMoi7ZI) което показва определено успешния бизнес модел на SCI. Виждам че десетки хиляди хора си изкарват доходите с мечтаната от тях работа, без работно време и без шефове. Освен това ми харесва позитивизма в SCI. Какво е вашето мнение. Заслужава ли си да се включа?
                                Ти до тук не прочете ли? Хиляда мнения има по темата, ти още искаш.
                                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Working...
                                X