Първоначално изпратено от golemec
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнениеВ какво горе долу се изразява работата и от къде намирам така наречените бизнес партньори с които ще работя? От SCI ли ги осигуряват?НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнениеВ какво горе долу се изразява работата и от къде намирам така наречените бизнес партньори с които ще работя? От SCI ли ги осигуряват?Last edited by uncle fester; 15.07.2013, 13:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнениеВ какво горе долу се изразява работата и от къде намирам така наречените бизнес партньори с които ще работя? От SCI ли ги осигуряват?От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеАко си мотивиран да работиш си заслужава, а и определено има и други компании които си заслужават да ги проучиш, защото момента на финансова криза е момента за големия удар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнениеЗдравейте. Гледах това клипче в youtube (http://www.youtube.com/watch?v=aogCFMoi7ZI) което показва определено успешния бизнес модел на SCI. Виждам че десетки хиляди хора си изкарват доходите с мечтаната от тях работа, без работно време и без шефове. Освен това ми харесва позитивизма в SCI. Какво е вашето мнение. Заслужава ли си да се включа?НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Бизнес със SCI
Здравейте. Гледах това клипче в youtube (http://www.youtube.com/watch?v=aogCFMoi7ZI) което показва определено успешния бизнес модел на SCI. Виждам че десетки хиляди хора си изкарват доходите с мечтаната от тях работа, без работно време и без шефове. Освен това ми харесва позитивизма в SCI. Какво е вашето мнение. Заслужава ли си да се включа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеФараонска му работа СПА си има в къщиLast edited by Minavast; 15.07.2013, 04:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеама тва е Черкеза, или по скоро поредната му шузофренична прояваОт как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеДон Тони, признавам те, определено си добър - бисери след бисери. В началото тръгнах с рогата напред, ама постепенно осъзнавам, че съм сгрешил. Добър си, наистина.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеАз работя по моята система с американската корпорация, там имам над 250 човека под мен, не съм толкова алчен навсякъде да се бутам и да взимам хляба на хората.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
Коментар