IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
    В какво горе долу се изразява работата и от къде намирам така наречените бизнес партньори с които ще работя? От SCI ли ги осигуряват?
    Ще се набуташ с много пари и ще трябва да набуташ близки и приятели за да ги избиеш. Финансова пирамида е!
    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

В какво горе долу се изразява работата и от къде намирам така наречените бизнес партньори с които ще работя? От SCI ли ги осигуряват?
      Най-добре отиди на презентация на продукта и на компанията, защото тук ще ти дадът объркваща информация (има много зложелатели).
      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Първо почваш с роднини , след това с приятели и близки . Работата се изразява в това "НАБУТАЙ ДРУГАРЧЕ"
        Last edited by uncle fester; 15.07.2013, 13:25.

Коментар

И в магазините по левче ги има.
          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
            Ако си мотивиран да работиш си заслужава, а и определено има и други компании които си заслужават да ги проучиш, защото момента на финансова криза е момента за големия удар.

Коментар

Здравейте. Гледах това клипче в youtube (http://www.youtube.com/watch?v=aogCFMoi7ZI) което показва определено успешния бизнес модел на SCI. Виждам че десетки хиляди хора си изкарват доходите с мечтаната от тях работа, без работно време и без шефове. Освен това ми харесва позитивизма в SCI. Какво е вашето мнение. Заслужава ли си да се включа?
              Ако си мотивиран да работиш си заслужава, а и определено има и други компании които си заслужават да ги проучиш, защото момента на финансова криза е момента за големия удар.
              НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Бизнес със SCI

Здравейте. Гледах това клипче в youtube (http://www.youtube.com/watch?v=aogCFMoi7ZI) което показва определено успешния бизнес модел на SCI. Виждам че десетки хиляди хора си изкарват доходите с мечтаната от тях работа, без работно време и без шефове. Освен това ми харесва позитивизма в SCI. Какво е вашето мнение. Заслужава ли си да се включа?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Фараонска му работа СПА си има в къщи
                  По времето на Черкезов платихме на един агент,да го проучи.Ето го потаиния му офис: p.s http://totopet.snimka.bg/automobiles...85589.30996450
                  Last edited by Minavast; 15.07.2013, 04:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                    ама тва е Черкеза, или по скоро поредната му шузофренична проява
                    Възможно е, не знам. Така или иначе Черкезов го заварих съвсем за кратко и малко по-късно хапна бананче. Въпросът е, че е голям образ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                      Дон Тони, признавам те, определено си добър - бисери след бисери. В началото тръгнах с рогата напред, ама постепенно осъзнавам, че съм сгрешил. Добър си, наистина.
                      ама тва е Черкеза, или по скоро поредната му шузофренична проява
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                        Аз работя по моята система с американската корпорация, там имам над 250 човека под мен, не съм толкова алчен навсякъде да се бутам и да взимам хляба на хората.
                        Дон Тони, признавам те, определено си добър - бисери след бисери. В началото тръгнах с рогата напред, ама постепенно осъзнавам, че съм сгрешил. Добър си, наистина.

Коментар

• Аз работя по моята система с американската корпорация, там имам над 250 човека под мен, не съм толкова алчен навсякъде да се бутам и да взимам хляба на хората.

Коментар

• Керчев, сега когато Черкезов сигурно вече е неактивен и в СКИ, защо не влезеш в преговори да купиш неговия франчайз с десетте лъвчета надолу в бинарното дърво? Може да успееш да го измъкнеш за 10-15 бона

Коментар

• Може да съм селски но съм бизнесмен а и няма тема в която да ми зададеш и да не те оборя.

Коментар

• Керчев, ти си мноу сбъркан! ....Пародия на селски бизнесмен......
                                Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

Working...
                                X