Първоначално изпратено от Anton Ker4ev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеЗатова бях дал лятото на 2013 г. че ще им фалира мрежата,
а самата фирма края на годината/началото на другата.
Тия прогнози ги раздавам с поглед, щот' ми отказаха да им видя маркетинговия план на компанията, а той би трябвало да е публичен и трябваше да чета кат' абдал по форуми разни зарибени кой к'во разбрал и да се чудя 5 часа к'во било т'ва крак, бедър и т.н. некви странни терминологии. Ма, предвид опита ми и сайта им се ориентрах бързо и затова го ръгнах кат' прогноза още преди година какво ще се случи.
Хайде приятели почна разиграването и залагането....МРЕЖА лето господно 2013 г...не уточнен месеца,но щя чакаме до септември......ВАШАТА ОЦЕНКА..............
За компанията края на 2013г....ВАШАТА ОЦЕНКА.........
Не мисля че маркетинговия план е тайна на компанията....
а другото не ти го разбирам.....но явно като прогнозите ти ....
Дори в момента СЦИ да спре да набира БП, може да се концентира върху набирането на обекти и развиването на мрежата. Така че не могат да фалират посмъртно близките 10-15 години.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеНе мисля че маркетинговия план е тайна на компанията....Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Затова бях дал лятото на 2013 г. че ще им фалира мрежата,
а самата фирма края на годината/началото на другата.
Тия прогнози ги раздавам с поглед, щот' ми отказаха да им видя маркетинговия план на компанията, а той би трябвало да е публичен и трябваше да чета кат' абдал по форуми разни зарибени кой к'во разбрал и да се чудя 5 часа к'во било т'ва крак, бедър и т.н. некви странни терминологии. Ма, предвид опита ми и сайта им се ориентрах бързо и затова го ръгнах кат' прогноза още преди година какво ще се случи.
Хайде приятели почна разиграването и залагането....МРЕЖА лето господно 2013 г...не уточнен месеца,но щя чакаме до септември......ВАШАТА ОЦЕНКА..............
За компанията края на 2013г....ВАШАТА ОЦЕНКА.........
Не мисля че маркетинговия план е тайна на компанията....
а другото не ти го разбирам.....но явно като прогнозите ти ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеАко тръгнеш в тази посока,вярвай ми не ще си успял, така че тези които ти подксазват не са наясно....за какво става дума.....От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Абре, да си уговорим една среща на всички, дето пишем в тоя форум? Естествено, без физически разправии между тия, дето се карате, просто да говорим на живо - сещате се. Живия контакт е уникален - да чуваш тия бисери как се изричат от устата на някой и да си сигурен, че не тролва... Просто ще е страхотно Така чисто и просто ми се струва тролване.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от uncle fester Разгледай мнениеПърво почваш с роднини , след това с приятели и близки . Работата се изразява в това "НАБУТАЙ ДРУГАРЧЕ"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеИзвинявай че се държа като истински мъж (мъжкар)
П..п. от пиене на тез боклуци как се оглупява, точно кат монсанто.Last edited by Jason_Thorn; 16.07.2013, 16:32.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеСтига се хвали, де ! И с 10 години да изглеждаш по-млад пак не ти отива на годините това държание. На бас, че мъжа ми ще те шамари от тук до Тутракан, нищо, че не пие Херба......, не тича 15 км и не прави лицеви опори.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеАз пари за жени не давам, още повече за неангажиращи връзки, още си го мога. И стига с това дедо, сигуен съм че мога да направя повече лицеви опори от теб а и изглеждам с десет години по-млад за възрастта си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеНе съм сигурен че кесията ти ще има значение при Крис, Ама и ти дедо какъв подход вадиш не е истина, явно скъпо ти взимат усойницитеНЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
[QUOTE=Anton Ker4ev;1059476401][QUOTE=irena;1059476385]Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
Иренче, не е добър пример да демонстрираш завистта си публично. Защо да не е за мен, аз бягам по 5 километра всяка сутрин. Колко човека познаваш на моята възраст да бягат по толкова?
Не си губи енергията и времето с тоя избушеняк!!!
И пасторът ти го е казал - тука сме интернет лумпените, които ти смучат енергията. Пораснал ми е трети вампирски зъб по средата между другите два и се плаша от акула в огледалото. Заеби тоя смачканяк сци, в който си се натресъл и излизай немедленно без оглед на пораженията. Пасторът е вече със 17 вампирски зъба.
Препоръка е за оцеляването ви без поражения по крехката ви психика, драги ми докторе !Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
Сега като ти знам подхода към мадамите, си обяснявам защо си самотен. Трябва да развържеш малко кесията ако искаш дори и някоя усойница да заковеш, макар и за кратко. Тези милиони няма защо да ги къташ, не се знае дали ще си жив след час дори!Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
[QUOTE=Anton Ker4ev;1059476401][QUOTE=irena;1059476385]Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
Иренче, не е добър пример да демонстрираш завистта си публично. Защо да не е за мен, аз бягам по 5 километра всяка сутрин. Колко човека познаваш на моята възраст да бягат по толкова?
Коментар
-
[QUOTE=irena;1059476385][QUOTE=Anton Ker4ev;1059476321]Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
Мъжете минават през една възраст, където повече говорят отколкото могат. Керчев, душо заблудена, стой си вкъщи и си гледай внуците.Не е за тебе вече тая работа.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
Коментар