IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
    Дори в момента СЦИ да спре да набира БП, може да се концентира върху набирането на обекти и развиването на мрежата. Така че не могат да фалират посмъртно близките 10-15 години.
    Хахах, ама трябва да спрат и с външните услуги, щото отчетът е страшен

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
      Затова бях дал лятото на 2013 г. че ще им фалира мрежата,

а самата фирма края на годината/началото на другата.

Тия прогнози ги раздавам с поглед, щот' ми отказаха да им видя маркетинговия план на компанията, а той би трябвало да е публичен и трябваше да чета кат' абдал по форуми разни зарибени кой к'во разбрал и да се чудя 5 часа к'во било т'ва крак, бедър и т.н. некви странни терминологии. Ма, предвид опита ми и сайта им се ориентрах бързо и затова го ръгнах кат' прогноза още преди година какво ще се случи.

Хайде приятели почна разиграването и залагането....МРЕЖА лето господно 2013 г...не уточнен месеца,но щя чакаме до септември......ВАШАТА ОЦЕНКА..............

За компанията края на 2013г....ВАШАТА ОЦЕНКА.........

Не мисля че маркетинговия план е тайна на компанията....

а другото не ти го разбирам.....но явно като прогнозите ти ....

Дори в момента СЦИ да спре да набира БП, може да се концентира върху набирането на обекти и развиването на мрежата. Така че не могат да фалират посмъртно близките 10-15 години.
      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Не е тайна.......... зарибяваме балъци................. докато......... има балъци..........
        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Затова бях дал лятото на 2013 г. че ще им фалира мрежата,

а самата фирма края на годината/началото на другата.

Тия прогнози ги раздавам с поглед, щот' ми отказаха да им видя маркетинговия план на компанията, а той би трябвало да е публичен и трябваше да чета кат' абдал по форуми разни зарибени кой к'во разбрал и да се чудя 5 часа к'во било т'ва крак, бедър и т.н. некви странни терминологии. Ма, предвид опита ми и сайта им се ориентрах бързо и затова го ръгнах кат' прогноза още преди година какво ще се случи.

Хайде приятели почна разиграването и залагането....МРЕЖА лето господно 2013 г...не уточнен месеца,но щя чакаме до септември......ВАШАТА ОЦЕНКА..............

За компанията края на 2013г....ВАШАТА ОЦЕНКА.........

а другото не ти го разбирам.....но явно като прогнозите ти ....

Коментар

Ако тръгнеш в тази посока,вярвай ми не ще си успял, така че тези които ти подксазват не са наясно....за какво става дума.....
            А ти как започна? Не беше ли разказвал, че точно приятели беше надцакал... Или бъркам ника, възможно е.
            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Абре, да си уговорим една среща на всички, дето пишем в тоя форум? Естествено, без физически разправии между тия, дето се карате, просто да говорим на живо - сещате се. Живия контакт е уникален - да чуваш тия бисери как се изричат от устата на някой и да си сигурен, че не тролва... Просто ще е страхотно Така чисто и просто ми се струва тролване.
              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от uncle fester Разгледай мнение
                Първо почваш с роднини , след това с приятели и близки . Работата се изразява в това "НАБУТАЙ ДРУГАРЧЕ"
                Ако тръгнеш в тази посока,вярвай ми не ще си успял, така че тези които ти подксазват не са наясно....за какво става дума.....

Коментар

Извинявай че се държа като истински мъж (мъжкар)
                  Държиш се кат разгонен пубер, много ме дразниш, честно.

П..п. от пиене на тез боклуци как се оглупява, точно кат монсанто.
                  Last edited by Jason_Thorn; 16.07.2013, 16:32.
                  Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                    Стига се хвали, де ! И с 10 години да изглеждаш по-млад пак не ти отива на годините това държание. На бас, че мъжа ми ще те шамари от тук до Тутракан, нищо, че не пие Херба......, не тича 15 км и не прави лицеви опори.
                    Извинявай че се държа като истински мъж (мъжкар)
                    НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Аз пари за жени не давам, още повече за неангажиращи връзки, още си го мога. И стига с това дедо, сигуен съм че мога да направя повече лицеви опори от теб а и изглеждам с десет години по-млад за възрастта си.
                      Стига се хвали, де ! И с 10 години да изглеждаш по-млад пак не ти отива на годините това държание. На бас, че мъжа ми ще те шамари от тук до Тутракан, нищо, че не пие Херба......, не тича 15 км и не прави лицеви опори.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                        Не съм сигурен че кесията ти ще има значение при Крис, Ама и ти дедо какъв подход вадиш не е истина, явно скъпо ти взимат усойниците
                        Аз пари за жени не давам, още повече за неангажиращи връзки, още си го мога. И стига с това дедо, сигуен съм че мога да направя повече лицеви опори от теб а и изглеждам с десет години по-млад за възрастта си.

Коментар

• [QUOTE=Anton Ker4ev;1059476401][QUOTE=irena;1059476385]
                          Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение

Иренче, не е добър пример да демонстрираш завистта си публично. Защо да не е за мен, аз бягам по 5 километра всяка сутрин. Колко човека познаваш на моята възраст да бягат по толкова?
                          Докторе, ти си по-ценен в другите теми (изключая и МУНсанто).
                          Не си губи енергията и времето с тоя избушеняк!!!
                          И пасторът ти го е казал - тука сме интернет лумпените, които ти смучат енергията. Пораснал ми е трети вампирски зъб по средата между другите два и се плаша от акула в огледалото. Заеби тоя смачканяк сци, в който си се натресъл и излизай немедленно без оглед на пораженията. Пасторът е вече със 17 вампирски зъба.
                          Препоръка е за оцеляването ви без поражения по крехката ви психика, драги ми докторе !
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Сега като ти знам подхода към мадамите, си обяснявам защо си самотен. Трябва да развържеш малко кесията ако искаш дори и някоя усойница да заковеш, макар и за кратко. Тези милиони няма защо да ги къташ, не се знае дали ще си жив след час дори!
                            Не съм сигурен че кесията ти ще има значение при Крис, Ама и ти дедо какъв подход вадиш не е истина, явно скъпо ти взимат усойниците
                            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• [QUOTE=Anton Ker4ev;1059476401][QUOTE=irena;1059476385]
                              Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение

Иренче, не е добър пример да демонстрираш завистта си публично. Защо да не е за мен, аз бягам по 5 километра всяка сутрин. Колко човека познаваш на моята възраст да бягат по толкова?
                              Бравос, бягай и по 10 километра, ама не се връщай.....

Коментар

• [QUOTE=irena;1059476385][QUOTE=Anton Ker4ev;1059476321]
                                Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение

Мъжете минават през една възраст, където повече говорят отколкото могат. Керчев, душо заблудена, стой си вкъщи и си гледай внуците.Не е за тебе вече тая работа.

Коментар

Working...
                                X