IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
    Виж Наивник....... и 5лв да са....те ще си останат 5лв. и
    И викаш като спестиш пет лева от отстъпка, но си набил 3000 вече можеш дас е наричаш БИЗНЕС ПАРТНЬОР .

Коментар

Е и.....аз съм направил своя избор.......
      а ти какво си направила кажи ми за твое избор и ми кажи колко ти е струвал той и до къде те докарал....за да ми дадеш възможност да изкажа моето мнение......
      Ти си направил избора за себе си, но е грозно да зарибяваш и други хора. Пак ти казвам, ако искаш да защитиш компанията, единственият начин е да покажеш извлечение с приходите ти. Аз от теб един смислен аргумент не съм чула до момента, само тролиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
        Ние пък си плащаме сметката без да се циганим за 20-30 ст.

Човек който няма желание да заплати това което получава никога няма да има много (пари).
        Прекланям се пред теб, хубаво е когато човек се усеща като баровец...това повдига самочувствието ти и ти затова ги оставяйки 20-30 стотинки, но със сигурност ще намеря монети от 1-2 ст..в портфейла ти

Коментар

Виж Наивник....... и 5лв да са....те ще си останат 5лв. и двамата се пазарували едно също,но това че аз съм върнал някоя стотинка,това не означава че съм направил някоя страхотна далавера...едва ли си за 5те лв, както и аз.....но като се предлага,защо човек да не се възползва...едва твоя хляб ще по различен от където го купуваш от моя....не вярвам.....надявам се че ме разбираш......друг е въпроса ако не искаш......уважавам мнението ти
          Абе пич, само за това, че си в измамната схема трябва да цакаш на държавата 133 лева всеки месец минимум. Иначе си данъчен измамник

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Говори с цифри!! Колко си спестил от отстъпки за 6 месеца?
            Виж Наивник....... и 5лв да са....те ще си останат 5лв. и двамата се пазарували едно също,но това че аз съм върнал някоя стотинка,това не означава че съм направил някоя страхотна далавера...едва ли си за 5те лв, както и аз.....но като се предлага,защо човек да не се възползва...едва твоя хляб ще по различен от където го купуваш от моя....не вярвам.....надявам се че ме разбираш......друг е въпроса ако не искаш......уважавам мнението ти

Коментар

Като се замисли че за теб е най-голямата "болка",аз какво да кажа...
              харча си парите,получавам си отстъпките в парички по сметката и не се съобразявам дали промоцията е в даден период....когато имам нужда да ползвам дадена услуга или да пазарувам тя,...отстъпката си ме чакане и да ти кажа честно хич не ми пука за отчетите им...има кой да се тормози за това....и това е вече повече от година......
              Ние пък си плащаме сметката без да се циганим за 20-30 ст.

Човек който няма желание да заплати това което получава никога няма да има много (пари).
              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                В случая ти си говориш ей така. Той поне се "чувства в играта" базплатно, а ти си набил 3 000 лева и пак виждаш, че си се наиграл.
                Е и.....аз съм направил своя избор.......
                а ти какво си направила кажи ми за твое избор и ми кажи колко ти е струвал той и до къде те докарал....за да ми дадеш възможност да изкажа моето мнение......

Коментар

харча си парите,получавам си отстъпките в парички по сметката и не се съобразявам дали промоцията е в даден период....когато имам нужда да ползвам дадена услуга или да пазарувам тя,...отстъпката си ме чакане и да ти кажа честно хич не ми пука за отчетите им...има кой да се тормози за това....и това е вече повече от година......
                  Говори с цифри!! Колко си спестил от отстъпки за 6 месеца?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Хахах, ама трябва да спрат и с външните услуги, щото отчетът е страшен

Коментар

Лесно се говори, когато няма аргументи....не ти ли омръзна просто ей така да си говориш.....
                      ....почваш да се оприличаваш като на "всяка гърне похлопак да бъдеш".....а не ми се вярва да си тук само и само да се усещаш че си в "играта"
                      В случая ти си говориш ей така. Той поне се "чувства в играта" базплатно, а ти си набил 3 000 лева и пак виждаш, че си се наиграл.

Коментар

Лесно се говори, когато няма аргументи....не ти ли омръзна просто ей така да си говориш.....
                        ....почваш да се оприличаваш като на "всяка гърне похлопак да бъдеш".....а не ми се вярва да си тук само и само да се усещаш че си в "играта"
                        Няма аргументи ли? Да не отваряш темата за първи път, има аргументи за всичко казано против, и за почти нищо положително.

Отиди на една презентация и ще видиш 95% млади, ниско квалифицирани и безработни, хора дето ще се хванат за голите ви обещания и манипулации, и може би към 5% дето се чудят тоя който ги е довел да не си е паднал на главата нещо.
                        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                          А ти как започна? Не беше ли разказвал, че точно приятели беше надцакал... Или бъркам ника, възможно е.
                          А кой може да е прецакал, ако не приятели и роднини, някой от гората ли )).
                          Лошото е, че някой прецакват и познати на познати което е много недостойно.

Коментар

Затова бях дал лятото на 2013 г. че ще им фалира мрежата,

а самата фирма края на годината/началото на другата.

Тия прогнози ги раздавам с поглед, щот' ми отказаха да им видя маркетинговия план на компанията, а той би трябвало да е публичен и трябваше да чета кат' абдал по форуми разни зарибени кой к'во разбрал и да се чудя 5 часа к'во било т'ва крак, бедър и т.н. некви странни терминологии. Ма, предвид опита ми и сайта им се ориентрах бързо и затова го ръгнах кат' прогноза още преди година какво ще се случи.

Хайде приятели почна разиграването и залагането....МРЕЖА лето господно 2013 г...не уточнен месеца,но щя чакаме до септември......ВАШАТА ОЦЕНКА..............

За компанията края на 2013г....ВАШАТА ОЦЕНКА.........

Не мисля че маркетинговия план е тайна на компанията....

а другото не ти го разбирам.....но явно като прогнозите ти ....

Щом толкова пламенно защитаваш това недоразумение, защо не ни затвориш устите като ни покажеш извлечение с приходите ти от SCI, ама според мен те е срам, защото я има 100 лева, я няма

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                              Не е тайна.......... зарибяваме балъци................. докато......... има балъци..........

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                                А ти как започна? Не беше ли разказвал, че точно приятели беше надцакал... Или бъркам ника, възможно е.
                                Не съм думал и дума как съм започнал......

Коментар

Working...
                                X