Първоначално изпратено от blagobg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеЕ и.....аз съм направил своя избор.......
а ти какво си направила кажи ми за твое избор и ми кажи колко ти е струвал той и до къде те докарал....за да ми дадеш възможност да изкажа моето мнение......
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеНие пък си плащаме сметката без да се циганим за 20-30 ст.
Човек който няма желание да заплати това което получава никога няма да има много (пари).
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеВиж Наивник....... и 5лв да са....те ще си останат 5лв. и двамата се пазарували едно също,но това че аз съм върнал някоя стотинка,това не означава че съм направил някоя страхотна далавера...едва ли си за 5те лв, както и аз.....но като се предлага,защо човек да не се възползва...едва твоя хляб ще по различен от където го купуваш от моя....не вярвам.....надявам се че ме разбираш......друг е въпроса ако не искаш......уважавам мнението ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГовори с цифри!! Колко си спестил от отстъпки за 6 месеца?
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеКато се замисли че за теб е най-голямата "болка",аз какво да кажа...
харча си парите,получавам си отстъпките в парички по сметката и не се съобразявам дали промоцията е в даден период....когато имам нужда да ползвам дадена услуга или да пазарувам тя,...отстъпката си ме чакане и да ти кажа честно хич не ми пука за отчетите им...има кой да се тормози за това....и това е вече повече от година......
Човек който няма желание да заплати това което получава никога няма да има много (пари).Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеВ случая ти си говориш ей така. Той поне се "чувства в играта" базплатно, а ти си набил 3 000 лева и пак виждаш, че си се наиграл.
а ти какво си направила кажи ми за твое избор и ми кажи колко ти е струвал той и до къде те докарал....за да ми дадеш възможност да изкажа моето мнение......
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеКато се замисли че за теб е най-голямата "болка",аз какво да кажа...
харча си парите,получавам си отстъпките в парички по сметката и не се съобразявам дали промоцията е в даден период....когато имам нужда да ползвам дадена услуга или да пазарувам тя,...отстъпката си ме чакане и да ти кажа честно хич не ми пука за отчетите им...има кой да се тормози за това....и това е вече повече от година......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХахах, ама трябва да спрат и с външните услуги, щото отчетът е страшен
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеЛесно се говори, когато няма аргументи....не ти ли омръзна просто ей така да си говориш.....
....почваш да се оприличаваш като на "всяка гърне похлопак да бъдеш".....а не ми се вярва да си тук само и само да се усещаш че си в "играта"
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеЛесно се говори, когато няма аргументи....не ти ли омръзна просто ей така да си говориш.....
....почваш да се оприличаваш като на "всяка гърне похлопак да бъдеш".....а не ми се вярва да си тук само и само да се усещаш че си в "играта"
Отиди на една презентация и ще видиш 95% млади, ниско квалифицирани и безработни, хора дето ще се хванат за голите ви обещания и манипулации, и може би към 5% дето се чудят тоя който ги е довел да не си е паднал на главата нещо.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеА ти как започна? Не беше ли разказвал, че точно приятели беше надцакал... Или бъркам ника, възможно е.
Лошото е, че някой прецакват и познати на познати което е много недостойно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеЗатова бях дал лятото на 2013 г. че ще им фалира мрежата,
а самата фирма края на годината/началото на другата.
Тия прогнози ги раздавам с поглед, щот' ми отказаха да им видя маркетинговия план на компанията, а той би трябвало да е публичен и трябваше да чета кат' абдал по форуми разни зарибени кой к'во разбрал и да се чудя 5 часа к'во било т'ва крак, бедър и т.н. некви странни терминологии. Ма, предвид опита ми и сайта им се ориентрах бързо и затова го ръгнах кат' прогноза още преди година какво ще се случи.
Хайде приятели почна разиграването и залагането....МРЕЖА лето господно 2013 г...не уточнен месеца,но щя чакаме до септември......ВАШАТА ОЦЕНКА..............
За компанията края на 2013г....ВАШАТА ОЦЕНКА.........
Не мисля че маркетинговия план е тайна на компанията....
а другото не ти го разбирам.....но явно като прогнозите ти ....
Щом толкова пламенно защитаваш това недоразумение, защо не ни затвориш устите като ни покажеш извлечение с приходите ти от SCI, ама според мен те е срам, защото я има 100 лева, я няма
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеНе е тайна.......... зарибяваме балъци................. докато......... има балъци..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеА ти как започна? Не беше ли разказвал, че точно приятели беше надцакал... Или бъркам ника, възможно е.
Коментар
Коментар