IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
    Ината е голяма работа и има хубави пословици за него.....

ами направи си сметката тогава за 1% от пазаруване и услуги които ползваш....

а сега пък прескачаш в бизнеса....преди малко писах тези неща отстъпки от Т и бизнес нямат взаимовръзка

Ако си се запознала и детайли ще разбереш колко може да спечели един БП,а ако си била на презентация ще знаеш колко максимума на печалба...
    но печалбите се определят от начина на работа на всеки един от тях и колко успешен може да бъде той...някой могат да правят чудеса от храброст и героизъм,други да си вайкат и да съжаляват че са се надценили възможностите...никъде без усилия пари не дават, но пък могат да си ги върнат парите, ако усетя че бизнеса не е за тях.....но ти ако фалираш,няма кой да ти ги върне....
    Пак глупости от презентациите!

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
      Отново само разтягаш локуми. Първо-99% от обектите, които работят аз не ги ползвам, сам знаеш защо и второ- не ти искам приходите от отстъпки (това са жълти стотинки), а питам за приходите ти като бизнес партньор.
      Ината е голяма работа и има хубави пословици за него.....

ами направи си сметката тогава за 1% от пазаруване и услуги които ползваш....

а сега пък прескачаш в бизнеса....преди малко писах тези неща отстъпки от Т и бизнес нямат взаимовръзка

Ако си се запознала и детайли ще разбереш колко може да спечели един БП,а ако си била на презентация ще знаеш колко максимума на печалба...
      но печалбите се определят от начина на работа на всеки един от тях и колко успешен може да бъде той...някой могат да правят чудеса от храброст и героизъм,други да си вайкат и да съжаляват че са се надценили възможностите...никъде без усилия пари не дават, но пък могат да си ги върнат парите, ако усетя че бизнеса не е за тях.....но ти ако фалираш,няма кой да ти ги върне....

Коментар

А ти що се тревожиш за моя...?!?

И защо си мислиш че БМВ са най- важни в тази компания, защо си мислиш че аз не мога да си го взема и че някой трябва да ми го дава.....
        ...прав си дупе знае 2 и 200......така че пак опираме до избора и защо всички трябва да правим така както Теб,а не си ли помислил че може да храча повече 3к всеки месец,а не като теб а господин за един ден и на другия месец да пееш в метрото..
        ......Че храчиш разбра целия форум, но друго нищо не разбрахме.

Коментар

И защо си мислиш че БМВ са най- важни в тази компания, защо си мислиш че аз не мога да си го взема и че някой трябва да ми го дава.....
          ...прав си дупе знае 2 и 200......така че пак опираме до избора и защо всички трябва да правим така както Теб,а не си ли помислил че може да храча повече 3к всеки месец,а не като теб а господин за един ден и на другия месец да пееш в метрото..
          Аз не виждам нищо лошо в използване на метро Живея в гаден квартал, до който не стига метро, за това не мога да го ползвам. А иначе ми е жал за шаранчетата, дали последните си пари за УЖ лъскави дрешки, на бизнес събиранията ви.
          Нооооо.....
          Човек може да живее без храна 1 месец, без вода 3 дни, без въздух 2-3 минути, но без акъл - цял живот!

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
            Имам приятел със карта на виваком която е абсолютно същото нещо, но е платил за нея и никой не го гони да го прави велик бизнесмен. Защо така става, те могат да го направят както трябва, пък вие не, защото сте пирамида ли?
            Написал си 218 мнение и не си разбрал нищо SCI, много жалко....повтаряш приказките на хора които не могат да си представят че и другите могат да правят пари....

Това че някой ако иска да има карта на SCI, това не означава че трябва да прави бизнес и че влиза някакви схеми които са си отживелица....

Коментар

надявам се със математиката си добре....

знаеш си разходите които си направила месеца превърти ги през партньорите на компанията поне половината и ще ти излезе числото
              ...ако очакваш аз да ти "сдъвча" информацията няма да стани,защото се смяташ за средно интелигентна дама.....предполагам че съм ти дал достатъчно факти
              Отново само разтягаш локуми. Първо-99% от обектите, които работят аз не ги ползвам, сам знаеш защо и второ- не ти искам приходите от отстъпки (това са жълти стотинки), а питам за приходите ти като бизнес партньор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Ти за моя реален живот не се тревожи Аз имагинерни Бемвета не карам А и предпочитам да си издумкам 3К с кеф отколкото да ги давам на измамници

Коментар

Прав си има ги всякакви има ги и такива които се надскачат и стават агресивни....някой го отдават на младостта си,други на мотивация, но всеки започва нещо и си е поставил цели които иска да постигне и понякога толкова са яростни че са готови целта им да оправдава средствата които прилагат......

Не мисля че това е далавера както се изразяваш...просто е една реалност която се развива,нараства и се създава може би единствения с такива мащаби лоялен клуб в България и защо една пластика да не важи почти навсякъде на фона който е в момента да имаш за всеки по голям търговец неговата лоялна карта в портфейла си....предполагам че някой даже не ги носиш.....
                  Имам приятел със карта на виваком която е абсолютно същото нещо, но не е платил за нея и никой не го гони да го прави велик бизнесмен. Защо така става, те могат да го направят както трябва, пък вие не, защото сте пирамида ли?

ПП: картата му се ползва точно като вашата, пак изглежда много евтино ама поне не са го набутали с хиляди
                  Last edited by dsx500; 16.07.2013, 18:10.
                  Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                    чувствам се като човек който получава но и дава, не като мижитурка която иска да изкяри от всичко и само далавери са и в главата. Разбираш ли разликата?

Тези дето се мислят за баровци ги съжалявам, и не можеш да отречеш че повечето от тези които се хващат със СЦИ не ламтят за 10-те стотинки отстъпка от кафето днес, а искат да станат "баровци"
                    Прав си има ги всякакви има ги и такива които се надскачат и стават агресивни....някой го отдават на младостта си,други на мотивация, но всеки започва нещо и си е поставил цели които иска да постигне и понякога толкова са яростни че са готови целта им да оправдава средствата които прилагат......

Не мисля че това е далавера както се изразяваш...просто е една реалност която се развива,нараства и се създава може би единствения с такива мащаби лоялен клуб в България и защо една пластика да не важи почти навсякъде на фона който е в момента да имаш за всеки по голям търговец неговата лоялна карта в портфейла си....предполагам че някой даже не ги носиш.....

Коментар

Абе пич..измамната схема е само в твоята глава и затова си Заслужел Инвеститор Наивник....защото всички мислейки по различно от теб...за теб са измамници....събуди се и се огледай около себе си и гледай да изразяваш мнение в реалния живот,а не тук....давайки ти трибуна да раздава квалификации и присъди без да си в час....аман от всезнайковци...
                      Ти за моя реален живот не се тревожи Аз имагинерни Бемвета не карам А и предпочитам да си издумкам 3К с кеф отколкото да ги давам на измамници

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                        И викаш като спестиш пет лева от отстъпка, но си набил 3000 вече можеш дас е наричаш БИЗНЕС ПАРТНЬОР .
                        аз не робувам на думата...ако ще и космонавт или президент да ме наричат...на мен ми е по важно какво е постановлението в сметката от дейност която аз определям колко усилия да положа

Коментар

Прекланям се пред теб, хубаво е когато човек се усеща като баровец...това повдига самочувствието ти и ти затова ги оставяйки 20-30 стотинки, но със сигурност ще намеря монети от 1-2 ст..в портфейла ти
                          Грешка, мислиш като дете. Монети по 1 и 2 имам в кофа, чакам да станат много и ги нося в БНБ да ми дадат хартийки. Въпроса не е в това, не се чувствам като баровец, чувствам се като човек който получава но и дава, не като мижитурка която иска да изкяри от всичко и само далавери са и в главата. Разбираш ли разликата?

Тези дето се мислят за баровци ги съжалявам, и не можеш да отречеш че повечето от тези които се хващат със СЦИ не ламтят за 10-те стотинки отстъпка от кафето днес, а искат да станат "баровци"
                          Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                            Факти мойто момче, факти ни дай!
                            надявам се със математиката си добре....

знаеш си разходите които си направила месеца превърти ги през партньорите на компанията поне половината и ще ти излезе числото
                            ...ако очакваш аз да ти "сдъвча" информацията няма да стани,защото се смяташ за средно интелигентна дама.....предполагам че съм ти дал достатъчно факти

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Абе пич, само за това, че си в измамната схема трябва да цакаш на държавата 133 лева всеки месец минимум. Иначе си данъчен измамник
                              Абе пич..измамната схема е само в твоята глава и затова си Заслужел Инвеститор Наивник....защото всички мислейки по различно от теб...за теб са измамници....събуди се и се огледай около себе си и гледай да изразяваш мнение в реалния живот,а не тук....давайки ти трибуна да раздава квалификации и присъди без да си в час....аман от всезнайковци...

Коментар

Прекланям се пред теб, хубаво е когато човек се усеща като баровец...това повдига самочувствието ти и ти затова ги оставяйки 20-30 стотинки, но със сигурност ще намеря монети от 1-2 ст..в портфейла ти
                                Факти мойто момче, факти ни дай!

Коментар

Working...
                                X