Първоначално изпратено от blagobg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеОтново само разтягаш локуми. Първо-99% от обектите, които работят аз не ги ползвам, сам знаеш защо и второ- не ти искам приходите от отстъпки (това са жълти стотинки), а питам за приходите ти като бизнес партньор.
ами направи си сметката тогава за 1% от пазаруване и услуги които ползваш....
а сега пък прескачаш в бизнеса....преди малко писах тези неща отстъпки от Т и бизнес нямат взаимовръзка
Ако си се запознала и детайли ще разбереш колко може да спечели един БП,а ако си била на презентация ще знаеш колко максимума на печалба...
но печалбите се определят от начина на работа на всеки един от тях и колко успешен може да бъде той...някой могат да правят чудеса от храброст и героизъм,други да си вайкат и да съжаляват че са се надценили възможностите...никъде без усилия пари не дават, но пък могат да си ги върнат парите, ако усетя че бизнеса не е за тях.....но ти ако фалираш,няма кой да ти ги върне....
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеА ти що се тревожиш за моя...?!?
И защо си мислиш че БМВ са най- важни в тази компания, защо си мислиш че аз не мога да си го взема и че някой трябва да ми го дава.....
...прав си дупе знае 2 и 200......така че пак опираме до избора и защо всички трябва да правим така както Теб,а не си ли помислил че може да храча повече 3к всеки месец,а не като теб а господин за един ден и на другия месец да пееш в метрото..
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеА ти що се тревожиш за моя...?!?
И защо си мислиш че БМВ са най- важни в тази компания, защо си мислиш че аз не мога да си го взема и че някой трябва да ми го дава.....
...прав си дупе знае 2 и 200......така че пак опираме до избора и защо всички трябва да правим така както Теб,а не си ли помислил че може да храча повече 3к всеки месец,а не като теб а господин за един ден и на другия месец да пееш в метрото..
Нооооо.....
Човек може да живее без храна 1 месец, без вода 3 дни, без въздух 2-3 минути, но без акъл - цял живот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеИмам приятел със карта на виваком която е абсолютно същото нещо, но е платил за нея и никой не го гони да го прави велик бизнесмен. Защо така става, те могат да го направят както трябва, пък вие не, защото сте пирамида ли?
Това че някой ако иска да има карта на SCI, това не означава че трябва да прави бизнес и че влиза някакви схеми които са си отживелица....
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениенадявам се със математиката си добре....
знаеш си разходите които си направила месеца превърти ги през партньорите на компанията поне половината и ще ти излезе числото
...ако очакваш аз да ти "сдъвча" информацията няма да стани,защото се смяташ за средно интелигентна дама.....предполагам че съм ти дал достатъчно факти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТи за моя реален живот не се тревожи Аз имагинерни Бемвета не карам А и предпочитам да си издумкам 3К с кеф отколкото да ги давам на измамници
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеПрав си има ги всякакви има ги и такива които се надскачат и стават агресивни....някой го отдават на младостта си,други на мотивация, но всеки започва нещо и си е поставил цели които иска да постигне и понякога толкова са яростни че са готови целта им да оправдава средствата които прилагат......
Не мисля че това е далавера както се изразяваш...просто е една реалност която се развива,нараства и се създава може би единствения с такива мащаби лоялен клуб в България и защо една пластика да не важи почти навсякъде на фона който е в момента да имаш за всеки по голям търговец неговата лоялна карта в портфейла си....предполагам че някой даже не ги носиш.....
ПП: картата му се ползва точно като вашата, пак изглежда много евтино ама поне не са го набутали с хилядиLast edited by dsx500; 16.07.2013, 18:10.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениечувствам се като човек който получава но и дава, не като мижитурка която иска да изкяри от всичко и само далавери са и в главата. Разбираш ли разликата?
Тези дето се мислят за баровци ги съжалявам, и не можеш да отречеш че повечето от тези които се хващат със СЦИ не ламтят за 10-те стотинки отстъпка от кафето днес, а искат да станат "баровци"
Не мисля че това е далавера както се изразяваш...просто е една реалност която се развива,нараства и се създава може би единствения с такива мащаби лоялен клуб в България и защо една пластика да не важи почти навсякъде на фона който е в момента да имаш за всеки по голям търговец неговата лоялна карта в портфейла си....предполагам че някой даже не ги носиш.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеАбе пич..измамната схема е само в твоята глава и затова си Заслужел Инвеститор Наивник....защото всички мислейки по различно от теб...за теб са измамници....събуди се и се огледай около себе си и гледай да изразяваш мнение в реалния живот,а не тук....давайки ти трибуна да раздава квалификации и присъди без да си в час....аман от всезнайковци...
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеИ викаш като спестиш пет лева от отстъпка, но си набил 3000 вече можеш дас е наричаш БИЗНЕС ПАРТНЬОР .
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеПрекланям се пред теб, хубаво е когато човек се усеща като баровец...това повдига самочувствието ти и ти затова ги оставяйки 20-30 стотинки, но със сигурност ще намеря монети от 1-2 ст..в портфейла ти
Тези дето се мислят за баровци ги съжалявам, и не можеш да отречеш че повечето от тези които се хващат със СЦИ не ламтят за 10-те стотинки отстъпка от кафето днес, а искат да станат "баровци"Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеФакти мойто момче, факти ни дай!
знаеш си разходите които си направила месеца превърти ги през партньорите на компанията поне половината и ще ти излезе числото
...ако очакваш аз да ти "сдъвча" информацията няма да стани,защото се смяташ за средно интелигентна дама.....предполагам че съм ти дал достатъчно факти
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАбе пич, само за това, че си в измамната схема трябва да цакаш на държавата 133 лева всеки месец минимум. Иначе си данъчен измамник
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеПрекланям се пред теб, хубаво е когато човек се усеща като баровец...това повдига самочувствието ти и ти затова ги оставяйки 20-30 стотинки, но със сигурност ще намеря монети от 1-2 ст..в портфейла ти
Коментар
Коментар