IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
    Поздравления! В началото беше толкова положително настроен, че дори те помислих за рекламно лице и не ти взех под внимание поста ти. В крайна сметка е било обратното - видял си плюсовете, които не са много, даже един - карта за отстъпки, но не са ти показали същината, че печалбата НЕ идва от картата, а от заблудените БП след теб. Отново поздравления, хубаво е, че темата има положителна страна!

предложи какъв бизнес да прави ....нека да чуем твоето предложение....

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
      Прочетох доста мнения във форума. Очевидно вие сте една пирамида. Мислих да се включа, но от това което виждам ценностите на SCI се заключват в това да се показваш колко добре живееш, за да зарибяваш други балъци да ти подражават и да искат да станат "бизнес партньори" като теб. Срещнах се и с човек, който е партньор в SCI, който ми обясняваше колко ще ми е готино ако се включа и че няма да имам шефове и работно време. Накрая му платих салатата, че нямаше достатъчно пари в него. Казано на английски ... SCI е един "show off". Фукат се с БМВ-та, с лъскави презентации и демонстрират завиден начин на живот. В това се изразява бизнеса им. В момента, в който балъците спрат да се вързват, SCI ще изчезне като структура за няколко месеца.
      Тъпото е че по български обичай, който се е набутал няма да каже на другите, че го е направил, а се опитва да ги набута и тях.
      Хора, не се вързвайте.

Запомни този ден в който си взел решение относно SCI, надявам се да си достатъно информиран по темата, но знай че след шест месеца ще съжаляваш за това решени и най-късно до година, живот и здраве ти ще си един от над...освен ако не проявиш ината си и не приемеш очевидното
      Дали ще правиш бизнес или не това не е най-важното,но ще ползваш услугата гаранция...

Коментар

Прочетох доста мнения във форума. Очевидно вие сте една пирамида. Мислих да се включа, но от това което виждам ценностите на SCI се заключват в това да се показваш колко добре живееш, за да зарибяваш други балъци да ти подражават и да искат да станат "бизнес партньори" като теб. Срещнах се и с човек, който е партньор в SCI, който ми обясняваше колко ще ми е готино ако се включа и че няма да имам шефове и работно време. Накрая му платих салатата, че нямаше достатъчно пари в него. Казано на английски ... SCI е един "show off". Фукат се с БМВ-та, с лъскави презентации и демонстрират завиден начин на живот. В това се изразява бизнеса им. В момента, в който балъците спрат да се вързват, SCI ще изчезне като структура за няколко месеца.
        Тъпото е че по български обичай, който се е набутал няма да каже на другите, че го е направил, а се опитва да ги набута и тях.
        Хора, не се вързвайте.
        Здравей, СЦИ не е единствената възможност за международен бизнес колега.
        Пиши ми на личен, да ти дам скайпа си.
        НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Хора, не се вързвайте.
          С голямо съжаление казвам, че за много хора SCI очевидно не е пирамида, а една нормална фирма.

Балъци има и винаги ще има, не съм сигурна, че някога ще свършат или винаги ще се появяват още и още с големи мечти за.....парии.......пари......и пак пари.......

Да парите са важни, но не са най-важното нещо в живота. Как и с колко пари бихме си купили приятели и уважение.

Българските обичай си ги знаем... не искам аз да съм добре, а другите ....зле...

П.П. Пирамиди винаги ще има, защото има добри условия в БГ за съжаление...или за радост на други...

Коментар

Хора, не се вързвайте.
            Поздравления! В началото беше толкова положително настроен, че дори те помислих за рекламно лице и не ти взех под внимание поста ти. В крайна сметка е било обратното - видял си плюсовете, които не са много, даже един - карта за отстъпки, но не са ти показали същината, че печалбата НЕ идва от картата, а от заблудените БП след теб. Отново поздравления, хубаво е, че темата има положителна страна!
            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• blago, слез на земята и спри постоянно да казваш на хората какви били, понеже никой от тук не показва толкова същността си колкото ти самия. Сещаш се какво имам предвид.
              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
                Пак Ви приканвам, ако искате инфо заповядайте на презентация.....ще получите всички отговори от извора,вместо да ги тълкувате и да бъркате понятията.....

Пожелавам Ви хубава и спокойна вечер......
                Хора, не се вързвайте.

Коментар

"Безсилието на всемогъщите".... това е една интересна книжка намери време и прочети....

когато няма аргументи...обиждаме.....природа
                  Аргументи няма от твоя страна, втръсна ми да го повтарям!!!!
                  Никой не обижда, истината понякога боли.

Коментар

• За едно трябва да им се свали шапка - улавят рибоци неуморимо. Всеки ден има някой нов Андрешко, който прави бизнес... С такива бизнесмени, няма как да не отиват на добре нещата в България. Чудя се дали да не взема да тръгна към Терминал 2, че ми се разхлабва корема като ви чета малоумните простотии. Измет на кило.

Коментар

• Пак Ви приканвам, ако искате инфо заповядайте на презентация.....ще получите всички отговори от извора,вместо да ги тълкувате и да бъркате понятията.....

Пожелавам Ви хубава и спокойна вечер......

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
                        Офффф, освен, че сте балъци сте и без чувство за хумор.
                        "Безсилието на всемогъщите".... това е една интересна книжка намери време и прочети....

когато няма аргументи...обиждаме.....природа

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Аз не виждам нищо лошо в използване на метро Живея в гаден квартал, до който не стига метро, за това не мога да го ползвам. А иначе ми е жал за шаранчетата, дали последните си пари за УЖ лъскави дрешки, на бизнес събиранията ви.
                          Нооооо.....
                          Човек може да живее без храна 1 месец, без вода 3 дни, без въздух 2-3 минути, но без акъл - цял живот!
                          това е твоя избор.....а щом си се издигнал тук като "заслужил инвеститор"...сам разбираш че и акъла си има развитие и усъвършенстване......,но никой не е застрахован да стане за срам.....

Коментар

елементарно.....че се впечатляваш от допусната от мен граматическа грешка...щом това важно за теб...значи целия форум е разбрал....

разбираш мила,разбираш...но виждам от кое си се впечатлила най-много..... ,но ти не си виновна...такива са възможностите ти,както и допусната от мен граматическа грешка...природа не можем да я надскочим
                            Офффф, освен, че сте балъци сте и без чувство за хумор.

Коментар

Пак глупости от презентациите!
                              в по горни пост ти отговорих......
                              виж още там казват какви пари би спечелил

Коментар

......Че храчиш разбра целия форум, но друго нищо не разбрахме.
                                елементарно.....че се впечатляваш от допусната от мен граматическа грешка...щом това важно за теб...значи целия форум е разбрал....

разбираш мила,разбираш...но виждам от кое си се впечатлила най-много..... ,но ти не си виновна...такива са възможностите ти,както и допусната от мен граматическа грешка...природа не можем да я надскочим

Коментар

Working...
                                X