IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
    Аз преди година взех решение като него, е година по късно още гледам как се подлъгват неинформираните.
    Като гледам за година...нещата не вървят на долу, а напротив разширяват се и се развиват......и според мен информираността ти към онзи момент те подвежда.....
    Времето е пред нас и след 6м или пък година ще разберем дали продължаваш така да мислиш.....радвам се че си признавам че интересуваш от компанията и смятам че още малко време ти трябва да съжалиш че си взел мнението си под въздействието на страх, а може би от данъка обществено мнение който плащаш все още.....защото тук виждам само такива звезди....

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
      че тук в БГ им го позволиха от алчни чиновници и с това убиха дребния бизнес е друга тема...
      Благо, от всички мнения до тук това беше единственото, което не само, че има смисъл, но и е много вярно. За пръв път да се съглася с теб!
      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
        Бай Хуй, да питам аз кое е по на далавера, майонеза за левче в магазин непартньор, или същата за лев и двайсе, в магазин партньор с отстъпка 5%?

Питам та и отговор не искам.
        Бай Хуй как ще искаш отговор на тъпо питане.........

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
          Това е доста сложен въпрос за бизнес партньор на СЦИ. Човека ходи до бакалията в кварталния магазин в съседния квартал за да си купи скъп хляб с два процента отстъпка вместо както правят хората в целия свят да отиде в голям евтин магазин и да напазари за седмица напред.

За добро утро ще ти кажа че отново се изказваш неподготвен....в този свят за който говориш такива големи магазини не се намират насред кварталите,а далече в покрайнините на градовете и затова пазаруват за седмица,че тук в БГ им го позволиха от алчни чиновници и с това убиха дребния бизнес е друга тема...
          ...не вярвам че си купуваш за седмица напред или пък заради един хляб, мляко или цигари да ходиш в някой супермаркет за покупка от 10лв например, май на всеки ще му по удобно да отскочи до кварталния си магазин по чехли и да си вземе биричката....

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
            Не защитавам SCI, но докато хората ходят постоянно в големите вериги, които са чужди, за да пазарят от всичко, нещата въобще няма да са добре.
            Къде да ходят да пазарят? Какъв избор имат? Българските производители са малко и работят предимно за износ!

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
              Това е доста сложен въпрос за бизнес партньор на СЦИ. Човека ходи до бакалията в кварталния магазин в съседния квартал за да си купи скъп хляб с два процента отстъпка вместо както правят хората в целия свят да отиде в голям евтин магазин и да напазари за седмица напред.
              Не защитавам SCI, но докато хората ходят постоянно в големите вериги, които са чужди, за да пазарят от всичко, нещата въобще няма да са добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                Бай Хуй, да питам аз кое е по на далавера, майонеза за левче в магазин непартньор, или същата за лев и двайсе, в магазин партньор с отстъпка 5%?

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
                  За едно трябва да им се свали шапка - улавят рибоци неуморимо. Всеки ден има някой нов Андрешко, който прави бизнес... С такива бизнесмени, няма как да не отиват на добре нещата в България. Чудя се дали да не взема да тръгна към Терминал 2, че ми се разхлабва корема като ви чета малоумните простотии. Измет на кило.
                  Я го хванах вече терминалът, много съм добре
                  Last edited by Jason_Thorn; 17.07.2013, 07:36.
                  Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

надявам се със математиката си добре....

знаеш си разходите които си направила месеца превърти ги през партньорите на компанията поне половината и ще ти излезе числото
                    ...ако очакваш аз да ти "сдъвча" информацията няма да стани,защото се смяташ за средно интелигентна дама.....предполагам че съм ти дал достатъчно факти

Питам та и отговор не искам.
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Току що се тролнах с последните страници от темата. Тези мнения и коментари на подобрените модели от запазената марка с космическо присъствие на междугалактическите пазари са твърде нереални. Наистина ли това е писано от хора, които не са били под въздействието на нещо или не си правят гаргара?
                      Та то има постове, в които трудно се чете и допуснатите грешки на правилния изказ са поголовно много. Чак будят съмнение въобще за смисъла, целта и автора на написаното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                        При СЦИ хората са щастливи не от картите и гривните, а от контактите помежду им, за тях са много обогатяващи и смислени. Моля не свързвай WS Телешоп с МЛМ бизнеса. Във всяко стадо си има мърша.
                        Ето откри потенциала на сци Ясно беше от самото начало че Керчев ще стане БП
                        Както беше казал по-рано МРЕЖОВАК СЕ РАЖДАШ
                        Като ви гледам липсата на аргументи и изказванията бих перифразирала на ИЗМАМНИК НЕ СЕ СТАВА -ИЗМАМНИК СЕ РАЖДАШ.

И защо да правим разлика между вас и Телешоп? И вие и те имате за цел да продавате едни и същи неща. А много често и голи мечти.

--------------------------------------------------------------------------
                        СЦИ=ПИРАМИДА

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                          Преди време по WS Телешоп рекламираха една гривна, която е слагаш и ти решава всички проблеми в живота. Рекламата беше подобна на тази в SCI. Започваше с един намусен човек без приятели и без стимули в живота. И като си купил тази гривна живота му се променил изцяло. Съответно беше весел и усмихнат и заобиколен от хубави жени.
                          Гледах го доста отдавна, но сега ми напомня за клипчетата, които гледам за multi level marketing.
                          При СЦИ хората са щастливи не от картите и гривните, а от контактите помежду им, за тях са много обогатяващи и смислени. Моля не свързвай WS Телешоп с МЛМ бизнеса. Във всяко стадо си има мърша.
                          НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Преди време по WS Телешоп рекламираха една гривна, която е слагаш и ти решава всички проблеми в живота. Рекламата беше подобна на тази в SCI. Започваше с един намусен човек без приятели и без стимули в живота. И като си купил тази гривна живота му се променил изцяло. Съответно беше весел и усмихнат и заобиколен от хубави жени.
                            Гледах го доста отдавна, но сега ми напомня за клипчетата, които гледам за multi level marketing.

Коментар

предложи какъв бизнес да прави ....нека да чуем твоето предложение....
                              Виж сега, ще ти го кажа по тънката лайсна, за да не отнеса бананче: човек, който нарича себе си "бизнес партньор", защото ходи и подлъгва хората да му кихат парички, за да влязат в неговата група, означава, че използва нашумялата дума "бизнес", за да заблуждава слепите и наивни хорица. Те като чуят тази дума и веднага се сещат за мобифони, барове, ланци, уискита. Естествено, как без BMW-то. /Ама не е случайно, че сте избрали BMW, нали? Виж новата Mazda 6, уникална кола е, впрочем/

Та, да си дойда на най-важното: това за мен е повече от комплексарско, повече от подло и повече от НЕморално. Т.е. с хора като вас не искам да имам и не искам да разговарям. Дори ще ти кажа и нещо по-тежко: пропуснах една оферта да говоря с човек, който щеше да ми е от голяма полза, но в крайна сметка разбрах, че е от организацията ви... И познай, срещата се отложи във времето, докато... Ахе.

Сиреч, не искам да имам общо с вас. Ако момчето /или мъжа/ иска да говорим и мисли, че бих му бил от полза, мога и да разговарям с него. Да ми драсне ЛС, ще му предложа мои идеи, ако има пари за инвестиране ще седнем на една маса. Ако е образован кадър и е в моята област ще му предложа работа /зависи, не обещавам/. Ако не е образован кадър, но е с идеи, а също няма пари за инвестиция - пак ще намерим общи приказки. Но всичко това е между мен и него. Няма да касае теб, няма да разпространявам своите или неговите идеи тук. Дано си ме разбрал. Нищо лошо не тая към теб, просто си ми антипатичен. Може и да тролваш - знам ли, но те смятам за провокатор и доста се сдържам да не си изпрося банана. Толкова ниски и долнопробни "агитациики" прилагаш, че просто ти се чудя какви хора са те заобиколили, за да ти се хващат на тях.

Коментар

Запомни този ден в който си взел решение относно SCI, надявам се да си достатъно информиран по темата, но знай че след шест месеца ще съжаляваш за това решени и най-късно до година, живот и здраве ти ще си един от над...освен ако не проявиш ината си и не приемеш очевидното
                                Дали ще правиш бизнес или не това не е най-важното,но ще ползваш услугата гаранция...
                                Аз преди година взех решение като него, е година по късно още гледам как се подлъгват неинформираните.
                                Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Working...
                                X