Първоначално изпратено от Anton Ker4ev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобре се справяш като пасивен с 1500 еврака на нощНЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеАми и ти ако получаваш 40-50 000 евро МЕСЕЧЕН пасивен доход и ти друга песен ще запееш
Коментар
-
Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнениеАбе това МЛМ-ците на конвейер ли ви произвеждат? Как ви промиват мозъка. Чета едно и също от всички МЛМ последователи.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеОк...залагаме на твоята статистика тогава ...значи за 900...
след месец, може и два че отпускарски е август ще искам инфо на поредната ти статистика...става ли?
Това че не признаваш очевидното си е твое мнение....МЛМ
Хората които са наш таргет, това са тези които идват на презентациите ни, не тези тук които са се регистрирали да се заяждат с нас, хората които бутаме икономиката напред.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеОк...залагаме на твоята статистика тогава ...значи за 900...
след месец, може и два че отпускарски е август ще искам инфо на поредната ти статистика...става ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнениеЕто откри потенциала на сци Ясно беше от самото начало че Керчев ще стане БП
Както беше казал по-рано МРЕЖОВАК СЕ РАЖДАШ
Като ви гледам липсата на аргументи и изказванията бих перифразирала на ИЗМАМНИК НЕ СЕ СТАВА -ИЗМАМНИК СЕ РАЖДАШ.
И защо да правим разлика между вас и Телешоп? И вие и те имате за цел да продавате едни и същи неща. А много често и голи мечти.
--------------------------------------------------------------------------
СЦИ=ПИРАМИДА
Първо мрежовак не е пошла дума, а си е обикновена професия с необикновенни финансови възможности за печалба.
Нима банкерите и политиците не са мрежоваци?! Взимат един продукт и го продават на овцете (хората).
Ако искаш бихме могли да разменим скайпове и телефони, да дискутираме не да се крием като мишки зад анонимни профили!?НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеНе оплюваме индустрия, вие не сте част от никоя индустрия, стига се правете на МЛМ.
1333 обекта на 900 търговеца, това че мога да си купя дюнер на 20 места не означава че ми предлагате намаление за 20 различни услуги, защото те са едни и същи, какво значение има за мен че дюнера мога да си го купя и във варна, като аз съм в бургас?
Много ви са лъжливи статистиките, всичко се преувеличава. В даден месец може да вкарате 100 обекта, ама реално те са около 10 нови търговеца, докато може да има повече отказали се, но с по-малко обекти всеки. Ментарджии! Капиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеВ момента за 1333 обекта в страната......дата 17.07.13...
След месец ще видим колко ще бъдат.....
И разбира се че едни ще влизат, а други ще излизат а някой от тях фалират...и нито един Търговец не е даденост на компанията.....
А приказките Ви където тук оплювате цяла една индустрия...какво е според теб...?!?
1333 обекта на 900 търговеца, това че мога да си купя дюнер на 20 места не означава че ми предлагате намаление за 20 различни услуги, защото те са едни и същи, какво значение има за мен че дюнера мога да си го купя и във варна, като аз съм в бургас?
Много ви са лъжливи статистиките, всичко се преувеличава. В даден месец може да вкарате 100 обекта, ама реално те са около 10 нови търговеца, докато може да има повече отказали се, но с по-малко обекти всеки. Ментарджии! Капиш?Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеПак твоето си знаеш, как да не вървят надолу? Изтече договора на доста търговци и те ви зарязаха (не ми говори за Събуей), вече навсякъде из мрежата ви плюят. Наскоро един от познатите ми във фейса беше пуснал съобщение че има възможност за правене на бизнес с линк съм вашият сайт, да ти кажа толкова много коментари против СЦИ за единица време не очаквах. Вече дори тези които се съмняваха са сигурни че сте измама. Шараните намаляват много бързо, какво правим сега?
И не ми казвай че не съм взел решение от страх или заради нечие мнение, не ме познаваш, стреляш на посоки. Такива евтини манипулациики тук няма да минат.
След месец ще видим колко ще бъдат.....
И разбира се че едни ще влизат, а други ще излизат а някой от тях фалират...и нито един Търговец не е даденост на компанията.....
А приказките Ви където тук оплювате цяла една индустрия...какво е според теб...?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеКато гледам за година...нещата не вървят на долу, а напротив разширяват се и се развиват......и според мен информираността ти към онзи момент те подвежда.....
Времето е пред нас и след 6м или пък година ще разберем дали продължаваш така да мислиш.....радвам се че си признавам че интересуваш от компанията и смятам че още малко време ти трябва да съжалиш че си взел мнението си под въздействието на страх, а може би от данъка обществено мнение който плащаш все още.....защото тук виждам само такива звезди....
И не ми казвай че не съм взел решение от страх или заради нечие мнение, не ме познаваш, стреляш на посоки. Такива евтини манипулациики тук няма да минат.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Това е писано няколко пъти, не точно за този потребител и не с тези думи. Дори на теб, ако не се лъжа. Съмнява ме изобщо някой в този форум, който има възможност да помогне, да не го направи. Въпросът е точно в ключовия елемент: с какви хора искаш да се обградиш. Не е нужно всеки да бъде най-умния, най-работливия и най-точния човек, всеки има недостатък. Но лично аз в моето обкръжение не искам да имам хора, които за пари са готови да преостановяват контакти с отдавна забравили приятели и познати с единствената цел да ги вкарат в бизнеса. Писах го НЕ един път - това е толкова дразнещо и отблъскващо - не съм се виждал с някои от две-три години, но изведнъж ти звъни и "Имам една оферта за теб, щото ти мисля доброто"...
Ало!? Оня ден ми сече с ляв завой, видя, че съм аз и даже не ми махна за извинявай /да не говорим, че морално отговорен човек не би сякал път, отделно, че дори да го направи ще се извини и без да познава отсрещния/.
Вашата организация може да няма за главна цел това, но по един или друг начин стимулирате точно тези принизяващи хората нужди - да се издигат благодарение на чуждото нещастие. Визирам чуждата наивност. Вече не знам за кой път ще го повторя - човек трябва да поработи като служител, ако види, че има нужния капацитет за повече - да задели средства и да започне свой бизнес. Но бизнес - да търси производители, да търси търговци, да търси клиенти. И всеки един от тях да получава реален продукт. Ако случайно се окаже, че капацитета му е само да работи и да си взема заплатата - това е. В такива организации като вашата колкото и чисти идеи да има някой, налага се да играе по грубите правила, които са повече от недопустими.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Ако момчето /или мъжа/ иска да говорим и мисли, че бих му бил от полза, мога и да разговарям с него. Да ми драсне ЛС, ще му предложа мои идеи, ако има пари за инвестиране ще седнем на една маса. Ако е образован кадър и е в моята област ще му предложа работа /зависи, не обещавам/. Ако не е образован кадър, но е с идеи, а също няма пари за инвестиция - пак ще намерим общи приказки. Но всичко това е между мен и него.
Супер,най- накрая нещо смислено казано от теб придружено с оферта...за това те поздравявам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеЗначи можем и да мислим по друг начин,а не да си говорим на инат, но аз съм тук за да подчертая правото на избор..а не на наложени мнения и писания без аргументи и затова аз предпочитам да си дам парите точно на такива търговци...защото те мен обслужват от колкото на големите вериги които клиентите им за тях са даденост....
В по-долен пост съм писал доста, но ти изобщо не ми отговори. Нямам намерение да го пиша пак, погледни го.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеБлаго, от всички мнения до тук това беше единственото, което не само, че има смисъл, но и е много вярно. За пръв път да се съглася с теб!
Коментар
Коментар