Добре е да ги познавашр ако не си при тях ще им носиш цигари в затвора
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНа Групон собственика ли познаваш бе пиле?
Разсмя ме от сърце. Де да беше така...
Ти не четеш ли?
Собствениците на SCI познавам. Даже като видях темата преди малко им пратих линк да я погледнат та да видят дали някой от тези дето искат да им прилапат бизнеса се изявава в този форум като ги плюе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgMan Разгледай мнениеНапротив!
Както казах и преди - познавам и двамата собственика, запознат съм и с бизнес модела им.
Познавам и други хора част от потребителски общности извън България. Това им позволява да свалят с някой друг % ежемесечните си разходи, които така или иначе потъват при ежедневното им потребление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЯвно нищо не знаеш
Както казах и преди - познавам и двамата собственика, запознат съм и с бизнес модела им.
Познавам и други хора част от потребителски общности извън България. Това им позволява да свалят с някой друг % ежемесечните си разходи, които така или иначе потъват при ежедневното им потребление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgMan Разгледай мнениеЗнам разбира се
Много се помпат тези а всяка прекалена гордост предхожда падение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИКТова е съвсем друг бизнес. Освен това е и малко МикиМаус бизнес. Това си личи и по цената на акциите му Ти знаеш ли колко е цената на Групончето в момента и колко беше на ИПО-то?
п.п. Знаеш ли какво е ИПО?
Много се помпат тези а всяка прекалена гордост предхожда падение.
Коментар
-
Не всички потребителски общности са пирамиди въпреки факта че заради желанието си да превърнат маса хора в брокери на пари т. нар. потребителски общности започват да заприличват на пирамиди.
Колко от вас тук вярват че Groupоn дето се котира на борсата е пирамида?
И въпреки всички злоупотреби дето ги вършат пирамидите потребителските общности и cash-back системите продължават да съществуват в цял свят и да се развиват.
Който не вярва нека да си ги мисли за пирамиди и да не се занимава с тях. Това не променя фактите.
Коментар
Коментар