IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgMan Разгледай мнение
    Специално SCI не е пирамида.
    Лично познавам двамата собственика и техният бизнесплан.
    Ако обаче вече са продали бизнеса си на някой друг няма гаранции.

Компании като SCI се опитват да копират и прилагат на българска земя ноухау на фирми като Groupon, Lyoness и цял куп други подобни потребителски организации. В чужбина това си е бизнес за милиарди.
    Друго си е като се напишат магическите думички... бизнес за милиарди, чуждо ноухау, сравняване с американски колоси и т.н.

Пич не си уцелил форума...
    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      ОТ МЕН ЕДИН ГОЛЯМ ПАКЕТ
      ама много голям и ... четвъртит
      Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Г-н Груев е високо уважаван мой форекс преподавател, моля не пишете глупости!
        Това че е ръководител на тази организация говори само едно, той завърта парите на форекс и ги умножава в пъти месечно!
        Тайната е разкрита от къде идва неразумно фисокия доход!!!
        евалата Докторе
        Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Та даже има и тролове да ни зарибяват и уж преподавателя И. Груев станал писар на Фараоните. Много хора ще плачат накрая , но защо ли полицията не ги провери
          Ивайло Груев ли имаш предвид, егати, колко е изпаднал ако е той де
          Не е препоръка

Коментар

• Специално SCI не е пирамида.

Специално SCI не е пирамида.
            Лично познавам двамата собственика и техният бизнесплан.
            Ако обаче вече са продали бизнеса си на някой друг няма гаранции.

Компании като SCI се опитват да копират и прилагат на българска земя ноухау на фирми като Groupon, Lyoness и цял куп други подобни потребителски организации. В чужбина това си е бизнес за милиарди.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=gWSjtDslNQE

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                Днес се опитаха да зарибят...И МЕН !
                Пирамиде, закършил си го нещо... вместо ТИ да се опитваш да зарибиш ТЯХ

Бе, седя и се чудя, защо светваме народонаселението... Колкото повече балъци, толкова по-добре!!!
                При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• ОТ МЕН ЕДИН ГОЛЯМ ПАКЕТ

Коментар

• Първоначално изпратено от skilled Разгледай мнение
                    Чета и не мога да повярвам.
                    Никой не ви кара насила да влизате в каквато и да е схема.
                    Закупете си карта и си пазарувайте с намаление и отстъпка. В това няма нищо лошо. Такива условия предлагат и доста банки с опция за връщане на пари след X период. Свидетели сме на много фирми които са регистрирани на територията на България, които фалират или не изплащат заплати с месеци и дори с години. В една такава работеше майка ми и още се водят дела за неизплатени 9 заплати и едва ли ще ги получи тъй като фирмата е обявила фалит. Това са около 5000 лв.
                    Всеки МЛМ функционира по същия начин както и този на sci. Тук големия плюс е че спестяваш пари докато ги харчиш. Аз съм бил един от тези които " тормозят" хората в три такива мрежи и съм се отказал точно поради факта че там за да си получиш парите е необходимо всеки месец да имаш определен минимум клиенти и продадени продукти.
                    Тук продукти не предлагаш - тук предлагаш безплатно пазаруване. Що се отнася до нивата за закупуване на бизнес пакет - какво означава да е безплатно, къде се продават безплатни акции, кое участие в която и да е компания на съсобственик е безплатно. Тук ти дават информация наготово, в добра обстановка - за нея не плащаш.Всички знаем че обучението каквото и да е то струва пари. Има разходи по софтуер който ти дава информация на секундата, да не е единствения, но в този бизнес МЛМ е единствения. Предходните компании от този тип в които съм бил най бързо обновяващия се беше на 6 часа.
                    Защо била регистрирана фирмата на Сейшелските острови, всеки избира как да си организира бизнеса, това че регистрацията е там не означава че са мошенници. Нима в България няма фирми фантоми с които се източва ДДС с години и то фирми на депутати, зам министри и т.н. Тази зона дава по големи възможности за международен бизнес а и щом могат да спестят от данъци какъв е проблема, те се възползват от предоствената възможност.
                    Малко обекти имали. Всеки който се разбира малко от маркетинг ще ви каже че няма как да сключиш договор с голяма хранителна верига с малко потребители/ в случая картодържатели/ не си интересен на веригата, след набиране на достатъчно голям брой потребители можеш да договориш условия и да претендираш отстъпки защото гарантираш голям брой хора които ще пазаруват от обектите.
                    И накрая, ние българите сме на това положение защото само плюем и завиждаме, много голяма част предпочитат да се напият до козирката или да се наплющят като свине с храна за повече от 50 лв. но да ги спестят при закупуването на такава карта която им спестява пари.
                    Между другото съм от хората закупили само карта. Да не си помисли някой че съм закупил пакет от 3000 лв.
                    Провокираха ме да напиша мнението си завистливите коментари без липса на аргументи. Само предположения и завист - Кога щял да вземе BMW, ами само като плюеш без да рискуваш няма да вземеш никога.И си мръднете малко задниците от кафенетата, компютрите/ по цял ден и нощ висене в сайтове за какви ли не глупости/ и кръчмите. Една препоръка, тоалетната хартия служи да си избършите задн.......ка а не устата.
                    Ужас, ужас, ужас.Майко България затвори очите и устата на завистниците.
                    Подкрепям те! Аз смятам да си закупя два пакета - един за мен и един за жена ми.Всички, които казват, че това е пирамида си нямат никаква идея как се прави МЛМ и какви огромни възможности се откриват пред закупилите бизнес пакет.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=RMtz9...eature=related

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=gWSjtDslNQE

Коментар

• До песимистите.

Чета и не мога да повярвам.
                          Никой не ви кара насила да влизате в каквато и да е схема.
                          Закупете си карта и си пазарувайте с намаление и отстъпка. В това няма нищо лошо. Такива условия предлагат и доста банки с опция за връщане на пари след X период. Свидетели сме на много фирми които са регистрирани на територията на България, които фалират или не изплащат заплати с месеци и дори с години. В една такава работеше майка ми и още се водят дела за неизплатени 9 заплати и едва ли ще ги получи тъй като фирмата е обявила фалит. Това са около 5000 лв.
                          Всеки МЛМ функционира по същия начин както и този на sci. Тук големия плюс е че спестяваш пари докато ги харчиш. Аз съм бил един от тези които " тормозят" хората в три такива мрежи и съм се отказал точно поради факта че там за да си получиш парите е необходимо всеки месец да имаш определен минимум клиенти и продадени продукти.
                          Тук продукти не предлагаш - тук предлагаш безплатно пазаруване. Що се отнася до нивата за закупуване на бизнес пакет - какво означава да е безплатно, къде се продават безплатни акции, кое участие в която и да е компания на съсобственик е безплатно. Тук ти дават информация наготово, в добра обстановка - за нея не плащаш.Всички знаем че обучението каквото и да е то струва пари. Има разходи по софтуер който ти дава информация на секундата, да не е единствения, но в този бизнес МЛМ е единствения. Предходните компании от този тип в които съм бил най бързо обновяващия се беше на 6 часа.
                          Защо била регистрирана фирмата на Сейшелските острови, всеки избира как да си организира бизнеса, това че регистрацията е там не означава че са мошенници. Нима в България няма фирми фантоми с които се източва ДДС с години и то фирми на депутати, зам министри и т.н. Тази зона дава по големи възможности за международен бизнес а и щом могат да спестят от данъци какъв е проблема, те се възползват от предоствената възможност.
                          Малко обекти имали. Всеки който се разбира малко от маркетинг ще ви каже че няма как да сключиш договор с голяма хранителна верига с малко потребители/ в случая картодържатели/ не си интересен на веригата, след набиране на достатъчно голям брой потребители можеш да договориш условия и да претендираш отстъпки защото гарантираш голям брой хора които ще пазаруват от обектите.
                          И накрая, ние българите сме на това положение защото само плюем и завиждаме, много голяма част предпочитат да се напият до козирката или да се наплющят като свине с храна за повече от 50 лв. но да ги спестят при закупуването на такава карта която им спестява пари.
                          Между другото съм от хората закупили само карта. Да не си помисли някой че съм закупил пакет от 3000 лв.
                          Провокираха ме да напиша мнението си завистливите коментари без липса на аргументи. Само предположения и завист - Кога щял да вземе BMW, ами само като плюеш без да рискуваш няма да вземеш никога.И си мръднете малко задниците от кафенетата, компютрите/ по цял ден и нощ висене в сайтове за какви ли не глупости/ и кръчмите. Една препоръка, тоалетната хартия служи да си избършите задн.......ка а не устата.
                          Ужас, ужас, ужас.Майко България затвори очите и устата на завистниците.

Коментар

• КЪШ ПРИ ФАРАОНА ВИ

Коментар

• Първоначално изпратено от tkk73
                              SCI piramida koito tvardi tova naistina ne e informiran po vaprosa i samo umuva bez kompetenciq.LEGALNA PRAVOVA administrativno i uridiheski kompaniq koqto predlaga stoki i uslugi na mrejovi prinzip ne moje da bade piramida. IMA OTKRIT I DOSTAPEN ZA VSIHKI OFIS. IMA DOSTAPEN SAIT V KOITO VSEKI BALGARIN MOJE DA PROHETE OBHTITE USLOVIQ I DA PROVERI DANAHNOTO SASTOQNIE NA KOMPANIQTA.
                              Колко мъка има на този свят, Боже...!

Коментар

• На пирамида прилича и са много агресивни. Ама работата.

Коментар

Working...
                                X