IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgMan Разгледай мнение
    Общо взето принципите на работа и цялата информация за бизнеса са изложени много добре на сайта им. Ползват много стар инструмент - отстъпка срещу оборот. Всички останали си пазаруват на цените от витрината.
    -----
    Много сте дискретни, що така Майтап си правя, ще го разгледам!

Коментар

• ЗАПОЗНАТ СЪМ С МНОГО ПИРАМИДИ И ИЗГОРЕЛИТЕ В ТЯХ

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
        -------------------
        Гледам много познати лица там(SCI)Общо взето от профила им във ФБ и тук-там в нета, където съм намерил информация.Дай някакви подробности за компанията, и точно какви са й принципите на работа!
        Общо взето принципите на работа и цялата информация за бизнеса са изложени много добре на сайта им. Ползват много стар инструмент - отстъпка срещу оборот. Всички останали си пазаруват на цените от витрината.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          ПРИНЦИПА Е ВЗЕМИ ПАРИТЕ И БЯГАЙ
          -----------
          Киро, ти запознат ли си с бизнес модела им, или просто ей така си пишеш?Ако назад в темата има коментари, от които мога да добия представа ще съм Ви благодарен, ако ми ги покажете А ако някой му се пише, може и да ми драсни тук нужната(само за сведения)информация.

Коментар

Аз не съм в SCI .
            Подробности не искам да давам без да ги питам. А си имам достатъчно работа че да ги защитавам или да ви убеждавам в каквото и да било.

Затова им пратих линка на тази тема.
            Те ще си преценят дали да ви се обясняват.
            -----
            ОК, щом така си решил!

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=gWSjtDslNQE

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                -------------------
                Ай ся, недей ги плаши с глупости!Ако им кажеш, че ще им сриташ задниците, мисля че повече ще се уплашат!Кои са собствениците?Гледам много познати лица там(SCI)Общо взето от профила им във ФБ и тук-там в нета, където съм намерил информация.Дай някакви подробности за компанията, и точно какви са й принципите на работа!
                Аз не съм в SCI .
                Подробности не искам да давам без да ги питам. А си имам достатъчно работа че да ги защитавам или да ви убеждавам в каквото и да било.

Затова им пратих линка на тази тема.
                Те ще си преценят дали да ви се обясняват.

Коментар

• Kiro - рано или късно всички участвали в престъпна схема попадат в затвора. Дори и в България. Разбирам позицията ти но докато няма съдебно решение срещу SCI за каквото и да било погрешно нещо ти нарушаваш закона.
                  А ако не можеш да докажеш в съда твърденията си с факти също може да си в съседната килия само че за доста по-кратко време.
                  Благодари се на факта че на собствениците на SCI сега точно не им е до такива лаещи дакелчета.

Всички пирамиди в света не променят нуждата и ползата от потребителските организации и никой не насилва хората да влизат в такива неща против волята и убежденията си.

Коментар

• ПРИНЦИПА Е ВЗЕМИ ПАРИТЕ И БЯГАЙ

Коментар

В затвора по-скоро ще попаднат един двама дето като влязоха в SCI поискаха да си присвоят целият златен бизнес за без пари, впоследствие се отделиха и създадоха клонинги на SCI с много близки имена и търговска марка.
                      Ако са тук във форума нека знаят че ги очаква посещение от ГДБОП.
                      -------------------
                      Ай ся, недей ги плаши с глупости!Ако им кажеш, че ще им сриташ задниците, мисля че повече ще се уплашат!Кои са собствениците?Гледам много познати лица там(SCI)Общо взето от профила им във ФБ и тук-там в нета, където съм намерил информация.Дай някакви подробности за компанията, и точно какви са й принципите на работа!

Коментар

• Това няма как да е пирамида. Нещо се лъжем всички. Я вижте кой им поддържа Сурат тефтер страницата

Не може да немаме доверие на този човек

Коментар

• http://www.politika.bg/article?id=22109

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=gWSjtDslNQE

Коментар

• Вие сте ПИРАМИДА С КЛОНИНГИ

Коментар

• В затвора по-скоро ще попаднат един двама дето като влязоха в SCI поискаха да си присвоят целият златен бизнес за без пари, впоследствие се отделиха и създадоха клонинги на SCI с много близки имена и търговска марка.
                                Ако са тук във форума нека знаят че ги очаква посещение от ГДБОП.

Коментар

Working...
                                X