IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Аз пък съм човек, който надушва пирамидите и другите схеми от стотици километри
    +1

сега е модерно пирамидите да се крият зад модели като "мрежов маркетинг"
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от tkk73 Разгледай мнение
      Аз съм човек който съм напълно запознат с компенсационния план на SCI също така съм запознат що е мрежови маркетинг в Европа и САЩ и какво представляват така наречените финансови пирамиди
      Аз пък съм човек, който надушва пирамидите и другите схеми от стотици километри

Коментар

• Аз съм човек който съм напълно запознат с компенсационния план на SCI също така съм запознат що е мрежови маркетинг в Европа и САЩ и какво представляват така наречените финансови пирамиди

Коментар

• Първоначално изпратено от tkk73 Разгледай мнение
          ВСИЧКИ КОИТО КОМЕНТИРАТЕ БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ И ВСИЧКИ КОИТО ИСКАТ ДА ЗНАЯТ ЗА SCI НЕКА ГЛЕДАТ ДА ВЗЕМАТ РЕШЕНИЕ https://www.youtube.com/watch?v=LNmN...re=context-cha
          Пич само не ми казвай че си от ТКК

Коментар

• ВСИЧКИ КОИТО КОМЕНТИРАТЕ БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ И ВСИЧКИ КОИТО ИСКАТ ДА ЗНАЯТ ЗА SCI НЕКА ГЛЕДАТ И ДА ВЗЕМАТ РЕШЕНИЕ https://www.youtube.com/watch?v=LNmN...re=context-cha

Коментар

• Уфффф.

Въпреки постовете ми не искам повече да съм страна в тези спорове.
              SCI си имат страница, представителство...
              Разправяйте се сами.

Аз си имам работа. Отивам да вземам малкия от градината. Чао!

Коментар

• Първоначално изпратено от bgMan Разгледай мнение
                Съгласен.
                Само админите да държат темата отворена.

.
                Ами казвай! Ето пред свидетели да пращаме по бимберица на Мариян

Коментар

• Хайде стига, не е тук мястото за лов на баламурници. Всичко щеше да бъде наред, ако срещу 20 кинта примерно давахте карта за отстъпки. От тук нататък - забрави. И хайде сега да видим, по кой начин ще ме атрактирате, като на пазара има компания, която освен големите отстъпки за клиентите си ги и финансира при покупка???

Коментар

• 150% пирамида
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Да слагаме тук по една бимберица, че до 3 години ще изгърмите
                      Съгласен.
                      Само админите да държат темата отворена.

А относно подробностите за бизнес модела никой не е задължен да инвестира в бинарния модел. Можеш да си останеш на първоначалната отстъпка и да си ползваш само нея. Бизнес логиката на потребителските общности е обратната на кредитния модел. Защо да теглиш кредит и да плащаш лихви на банките като можеш да смъкнеш някой и друг % от разходите си. Като се обърнеш назад след 20 г. от цялата стойност на всичко похарчено тези с кредит са на минус 15-20% а тези пазаруващи с отстъпка са +0.5 до +5%.
                      Всеки има глава на раменете си и да прави каквото намери за добре.

Коментар

• Kiro нямямам представа с колко пирамиди си запознат които са действали във България моето мнение е че си напълно неинформиран как действат пирамидите без продукт и услуга които в момента не могат легално да имат дейност според законите явно нямаш представа що е мрежова компания с вечен продукт и услуга към крайния потребител при пирамидите идва край при мрежовите компании има само разтеш и никоя известна не е фалирала през последните15г. Разбира се мога и да ти кажа една фалирала мрежова компания с продукт и услуга но причината беше че продуктите бяха калпави и незатвърдени като здравен стандарт от законите на България

Коментар

• Интересно би станало ако картите бяха на абонаментна годишна такса от 20-50 лв и компанията печели от договорените отстъпки на принципа на споделяне на договорения % отстъпка между нея и притежателите на SCI карти - при този вариант обаче доходи от по 10,20.50 хил.лева и бонуси БМВ-та биха били невъзможни ,така че тук идва нуждата от "бизнес сътрудниците" и техните пари за акумулиране на паричен ресурс . В нета има обяснение подробно за Бинарен модел при МЛМ - мисля,че това е модела който използва SCI , като основно тук сумите идват от закупилите "бизнес център" и в много по малък % от комисионната, която плащат сключилите договор с SCI търговски обекти.
                          Според мен ако компанията наистина искаше да развива голяма мрежа от картодържатели ,то тогава биха имали масивна рекламна кампания,мобилни офиси в близост до големите търговски вериги и т.н. с цел набиране на голяма потребителска общност и доставяне на стойност за самите картодържатели чрез реализираните отстъпки . А това което според мен се случва е сектантско убеждаване на хората да си закупят "бизнес център" на тяхната платформа и едни голи обещания за големи печалби.
                          Така или иначе ,има най-различни типове хора и всеки има право на собствено мнение по въпроса.Надявам се че не съм засегнал някой от вече включилите се в бизнеса с SCI

Коментар

• Първоначално изпратено от bgMan Разгледай мнение
                            За да не си помислят плювачите че правя някаква реклама или че ги убеждавам в неща вредни за тях.
                            Много е симптоматично за ограничените елементи от вида хомо-булгарикус-всезнаикус-плювачес.
                            Да слагаме тук по една бимберица, че до 3 години ще изгърмите

Коментар

• НЕ ПРАВИШ РЕКЛАМА А ЗАРИБЯВАШ

Коментар

• За да не си помислят плювачите че правя някаква реклама или че ги убеждавам в неща вредни за тях.
                                Много е симптоматично за ограничените елементи от вида хомо-булгарикус-всезнаикус-плювачес.

Коментар

Working...
                                X