IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Сега ще ви разкажа една моя истинска история- навремето когато Иво Недялков продаваше дялове и даже даваше дивиденти от неговата международна компания, която даже според рекламите даже разработваше лекарство за рак аз бях го споменал в един борсов коментар с подобни въпроси и съмнения. После десет пъти ми се обаждаха да ме карат да пиша опровержения и да ме плашат със съд. На тези им напъни аз отговарях , че искам доказателства че не са пирамида и къде са им лекарствата за рак и.т.н.Всичко това свърши след няколко месеца , когато се извиха опашките от гневни граждани не получили дивидентите си, а после ги арестуваха Недялков избяга върнаха го с Интерпол от Франция и така и лежа в затвора, но парите не върна. Не правя никакви аналогии с тази фирма, но да си покажат бизнес плана, баланса и отчетите и така да ни убедят, а не само да ми обещават коли- Недялков имаше по голяма и скъпа кола и каква сватба направи- царска- засенчи мутрите даже, а за варненските фараони.. но това са други истории
    Иво Недялков съм го засичал няколко пъти по улиците и то преди доста време... не знам колко пари е заделил но определено му се размина..
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Тези БМВ-та дано само не ги дават и на жени, че тогава ще стане страшно по пътищата

Коментар

• Сега ще ви разкажа една моя истинска история- навремето когато Иво Недялков продаваше дялове и даже даваше дивиденти от неговата международна компания, която даже според рекламите даже разработваше лекарство за рак аз бях го споменал в един борсов коментар с подобни въпроси и съмнения. После десет пъти ми се обаждаха да ме карат да пиша опровержения и да ме плашат със съд. На тези им напъни аз отговарях , че искам доказателства че не са пирамида и къде са им лекарствата за рак и.т.н.Всичко това свърши след няколко месеца , когато се извиха опашките от гневни граждани не получили дивидентите си, а после ги арестуваха Недялков избяга върнаха го с Интерпол от Франция и така и лежа в затвора, но парите не върна. Не правя никакви аналогии с тази фирма, но да си покажат бизнес плана, баланса и отчетите и така да ни убедят, а не само да ми обещават коли- Недялков имаше по голяма и скъпа кола и каква сватба направи- царска- засенчи мутрите даже, а за варненските фараони.. но това са други истории

Коментар

• Аз също мисля, че такава тема има място тук. Доста селски тарикати сме разнищвали. Ако има и една идея за почтен бизнес, ще я намерим

Коментар

• Първоначално изпратено от nadyia Разгледай мнение
            За да съществува такава тема в икономически форум с най-висок рейтинг,би трябвало някой от админите да има някаква полза/я карта за пазаруване,я за авиолинии,я БМВ-там някъде би трябвало да е истината/
            точно тук е мястото на подобна тема, защото може да се получат различни мнения дали така предлаганата схема може да носи доходи на включващите се в нея граждани на РБ...че носи доходи на собствениците и тези под тях е ясно от отчета публикуван в търговския регистър....

явно обаче някои хора им се иска тази тема да е в форума на БМВ...

Коментар

• За да съществува такава тема в икономически форум с най-висок рейтинг,би трябвало някой от админите да има някаква полза/я карта за пазаруване,я за авиолинии,я БМВ-там някъде би трябвало да е истината/

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Стига бре баровец. 3000 са си 3000 и вчера и днес и утре
                имам предвид не са пари, които ако загубя в някоя подобна схема ще променят начина ми на живот, бизнеса ми и тн и тн... къде повече съм трошил в разни уж сигурни позиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  Надя,

за мен 3000лв не са пари, .
                  Стига бре баровец. 3000 са си 3000 и вчера и днес и утре

Коментар

• Имате ли ограничения при покупката на пакетите от 3000лева- може ли човек да вземе 10 или 100- за да има по голям шанс да спечели БМВ.

Коментар

• Надя,

за мен 3000лв не са пари, че да ги мисля....но знам какво са 3000лв за човек, който е на заплата, има ипотека и едва свързва двата края. Точно такива хора скачат с двата крака и после тези 3000 им излизат през носа. Колко хора са взели заем, че да си купят заветното партньорство....

Точно продажбата на партньорството издава морала на организаторите на схемата.

интересно за какво ще ни съдят....

може би затова, че казваме, че който сега стане бизнес партньор няма как да си върне парите ...или че ръководството на тази фирма цели да привлича бизнес партьори...защото единственият начин някой да си върне парите е като доведе....нови партньори..... тази система ни е позната .... пък вие се обиждайте.

Като за начало може да започнете с Господари на Ефира
                      Last edited by bertram; 30.11.2012, 14:47.

Коментар

• Инвеститорите в тоя форум много големи скръндзи!Ама много стиснати!
                        И на БМВ дори не искат да клъвнат!Какво искате,междузвездна совалка ли да ви обещаят?Не сте ли чували максимата:каквото ние ви обещаем,никой не може реално да ви даде!
                        БМВ-та не щете последен модел,но антиреклама не спирате да правите!Да знаете,че не сте анонимни и ще ви съдят до дупка!Така че нямате избор:вземайте БМВ-тата и си стискайте ръцете.И не се притеснявайте,после лизингодателите ще си вземат обратно БМВ-то,а вие ще пляскате с ръце-къде ли не сте ги дали тия 3000 лв.?

Коментар

• То надежда надежда, ама да не стане за някои загуба или измама

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=jJGVP7DERd8

Коментар

• имали таргет 300 000 карти ... е и... какво значение колко карти има при положение, че хората правят основните си харчове в големите търговски вериги (Кауфланд, Метро, Била, Фанстастико , Пикадили )+ горива от големите играчи + монополите за ток вода парно + телефони и телевизия при телекоми и кабеларки...които са все по-големи и мащабни.

Никой от по-горе изброените няма да се върже с някаква измислен схема....а реално оборота е точно при големите. Дребният бизнес масово загива ако не сте забелязали.

да продадеш сега на някой 'бизнес' и да му вземеш 3000 кинта е все едно директно да му вземеш парите, че и по-лошо... после въпросният балък ще вкара в капана близки и приятели и ще загуби сума ти време да гони михаля...

Коментар

• За това говоря и аз, а дали ако някога се разследва за нещо не могат да се открият и други неща.

Коментар

Working...
                                X