Първоначално изпратено от Тодор Живков
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеWin !!!
Според мен това е един от елементите на които са се хванали много хора. И аз в началото не обърнах внимание и си викам. А, че то на 100 похарчени лева, 5лв. са за "съдружника". Не би.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениети май си от гълъбарите 0.5% от 100 кинта са = на 100*0.005 = 50 стотинки
ама явно ти си от големите риби дето бачкат с големите числаМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тодор Живков Разгледай мнениеГоспода, спрете да се карате и кълвете. Няма смисъл.
Грешите с цифрите. Не са 0,005, не са 0,0000005, не са 0,05, а са 0,5%.
ама явно ти си от големите риби дето бачкат с големите числатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа сега се прави на адвокат и консултат , но хвана някаква костно заболяване и едва ходи, абе малко ли хора изгоряха тогава и го клеха
Играеше го инвалид-болен от детски паралич!Сурнеше кракът си в една специално изработена обувка, която измамно показваше някаква изкривеност на крака му.Разбира се, с невъоръжено око, опитно в разкриването на тези жалки улични измамници(паразити), тази подробност нямаше как да се забележи.Голям майтап си правих с него, като се обаждах анонимно(г-н Николов)на полиция, че еди си кой(правих пълно описание на лентяя измамник)се е опитал да ме обере/измами с идеята за една благородна кауза.Седя аз от едната страна на улицата и гледам как онзи само при вида на приближаващите полицаи-първо изправя походката, а след това започва така да бяга, че си удряше петите в задника.Та и този г-н Недялков е добре да се види аджеба има или няма заболяване-метода е изпитан, може гонещите и да не са полицаи, а бивши вложители в неговата комп.Пропуснах да спомена, че моя познат замина да се лекува в "Карлови Вари", явно беше посъбрал пари, за да си го позволи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тодор Живков Разгледай мнение
Грешите с цифрите. Не са 0,005, не са 0,0000005, не са 0,05, а са 0,5%.Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
ДА НЕКАЖЕТЕ, ЧЕ СА СЕ ВКЛЮЧИЛИ Б.Б. Ц.Ц. И Г-ЖА ФИДОСОВА- Е ТОГАВА ЦИРКА ЩЕ Е ГОЛЯМ.Между другото измамниците в затвара много често се оправдават , че те не са виновни- просто балъците- гражданите им бутали парите в ръцете- аиде де.
Няма никаква аналогия с тази компания, но ще ми кажеш ли как успя да вземеш Мерцедеса 500.
Коментар
-
Господа, спрете да се карате и кълвете. Няма смисъл.
Да сънувам ЕС клас, да, сънувам. Няма какво да сънувам, тоя сън се сведе до реалност, така че съм си взел своето от тази гледна точка.. По един или друг начин. Заедно със всичките му положителни и отрицателни качества, които споменах. От кога правят мотор 500 - ами от 100 години и повече. Това е абревиатурата на средната им гама двигатели, 8-цилиндрови. Това е. Все тая.
Това, че разни хора, едва свързващи двата края са се включили, какво им е виновна компанията ? Ми, то са се включили и хора с много добри професии. Доктори, инженери, адвокати, юристи, административни директори и прочие. Тях, защо не ги броите ? Защото е по-лесно да се набляга на горките бедни хорица и да те втълпява, че са излъгани. Това не е правилно.
Нормално е повечето хора да са превъзбудени и направо зомбирани да Ви канят с обещания за вечен живот. Обаче, един професионалист никога няма да подхожда така агресивно към клиентите. Явно сте случили на поредната мишка.
Вярно е, спомена се, че сега се набират предимно бизнес партньори. Така е. Това е истина. Първо трябва да се съберат екипите, които да положат основата на тая Компания. Едновременно с нарастващ брой на обектите и географско разпространение на идеята/Компанията. Потреблението няма да дойде сега. И не трябва да идва сега. Големи вериги ще има със сигурност. Вериги, като Била, Кауфланд,...... от този ранг. И това ,,чудо" ще стане. Освен това, до тогава и регистрацийте ще прехвърлят 50 000-80 000-100 000, особено движейки се със сегашните темпове. И това води до утвърждаване на Компанията.
За какъв ..... големите вериги да се споразумяват сега със СЦИ, при положение, че има някакви си едва 15000 клиента. Роки, тая бройка изобщо не блазни големите вериги и никой от тях, изобщо няма да обърне внимание сега. Но, когато бройката постигне стойности 80 000, 100 000, 150 000, 200 000, 300 000, тогава вече има причина, голямата верига супер-мега-хипер маркети да хвърли поглед върху тази идея. Аз, не искам да бъдат 300 000. Аз искам да бъдат 900 000 - 1 000 000 клиента и стотици хиляди бизнес партньори. Тогава не само ще се свържат, ами САМИ ще искат да се включат към СЦИ. Искам тая компания да е богата, да е могъща и просперираща.
ПС Много го ядете тоя Груев. Груята си е добре там и все по-добре ще става. Само мога да Ви споделя, че бизнеса на тоя Груев, никой не му го е изградил в СЦИ на готово. Той, сам, без спонсор и спонсорска линия си изгражда ляв и десен крак. Това е изключително трудно и обикновен гълъбар, не би се справил. Ама, той печелил от тия, дето се включват надолу по схемата. Ами, от къде да печели ? От небето ли ? Така си е обучил/обучава хората, така работят те, така силно се развива неговата линия. Между другото, Груев постигна и квалификация за БМВ програмата. Да му е честита !
Грешите с цифрите. Не са 0,005, не са 0,0000005, не са 0,05, а са 0,5%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gpetrov10 Разгледай мнениеЗа мен има нещо друго много съмнително - каква й е рекламата на компанията? Обикновено всяка една компания,която има амбиция да се развива,да расте, има сериозна рекламна кампания - телевизия, билбордове, в списанията,вестниците.Компания, която разчита само на клюките от уста на уста, за мен е меко казано несериозна и съмнителна.Имаше толкова много нападки срещу собствениците и комапнията в пресата, а от тях чу ли се,прочете ли се някакво опровержение? Не ... явно искат по-голяма анонимност, което не ми навява оптимизъм.Ето един пример: сега започнаха да се въвеждат нови апарати, не знам как им е точното наименование, които ти изследват цялото тяло в рамките на 20-30 минути, чрез магнитни импулси.В България има доста такива апарати, започват все повече да се разпространяват, но въпреки това в доста предавания гостуваха хора, които наскоро са инвестирали в тях и дават подробна информация.
включени вече в 'схемата' те канят, но не казват точно..абе ела страхотно е, нещо ново...първо си мислех, че става дума за секта..ама после ги надушихтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
За мен има нещо друго много съмнително - каква й е рекламата на компанията? Обикновено всяка една компания,която има амбиция да се развива,да расте, има сериозна рекламна кампания - телевизия, билбордове, в списанията,вестниците.Компания, която разчита само на клюките от уста на уста, за мен е меко казано несериозна и съмнителна.Имаше толкова много нападки срещу собствениците и комапнията в пресата, а от тях чу ли се,прочете ли се някакво опровержение? Не ... явно искат по-голяма анонимност, което не ми навява оптимизъм.Ето един пример: сега започнаха да се въвеждат нови апарати, не знам как им е точното наименование, които ти изследват цялото тяло в рамките на 20-30 минути, чрез магнитни импулси.В България има доста такива апарати, започват все повече да се разпространяват, но въпреки това в доста предавания гостуваха хора, които наскоро са инвестирали в тях и дават подробна информация.
Коментар
Коментар