IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=Тодор Живков;1059351269]Както желаете. Презентация- вход свободен. ...

QUOTE]

Тошо , ти направи много по-голяма антиреклама от нас. С фанатичното си боботене си прогонил всеки който се е двуомил. Като оня във фитнеса дето до сега беше инвестирал само в хапчета и телшки кюфтета ,а ми обещава бизнес за милиони и BMW . Абе тея BMW - та са ви голям аргумент мааму стара. По умело зарибявайте , така по-тънко. А обяснихте ли на хората , като спрат да идват нови "попълнения" от къде ще си плащат вноските в лизинга. То само каското е 5 -6 бона. От таксата потребление ли.

Попитах за конкретни числа по надолу, а именно

Колко е потрблението в момента, между колко "бизнес партньори" се разпределя, и колко е таргета за в бъдеще

Би трябвало тази информация да я давате на всеки който иска да даде 3000 лв.

Обори ни с числа. Нали е дискусия все пак.
    Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Например, ако имахте вериги, като Фантастико, Дивака и Макдоналдс нямаше и за секунда да се поколебая да взема картата... Даже нямаше да правя МЛМ ами само щях да си ползвам отстъпките...

Жена ми например използва продукти на LR - друга пирамидална структура. Но единствената причина да e "бизнес-партньор" е ,че ползва сериозни отстъпки за продуктите. Не търси шаранчета за да гради "бизнес-мрежи". Докато вие, ако няма нови маймуни на клона спирате да печелите... Добре, че не предлагате гарантират дивидент или месечна печалба, че до сега да сте фалирали... и да сте в редиците на Майкъл Капустин и другите фараони...
      Last edited by Мажоритаря; 30.11.2012, 18:07.
      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тодор Живков Разгледай мнение
        Както желаете. Презентация- вход свободен. Не може да обиждате партньорите. Не е културно да давате определения за хора, голяма част от която не познавате. Като сте толкова против, никой няма да Ви убеждава да сте ,,за". Ама, да пишете твърдения из интернет, хвърлящи негативи върху Компанията, това просто говори за липса на осведоменост. Да, ще има Бизнес дей в Кемпински следващият мецес. Не виждам кой-какво толкова ще Ви надушва. Освен ако Вие сами не сте дали някакъв повод за това. Още по-малко, не виждам по какъв начин някой ще допусне да се правят изпълнения в стил ,,въргала". Това са предразсъдъци. Аз, като съм там, какво ? Да не би да са ме изяли ? И точно на Б.Д. се обясняват най-подробно всички особености, тънкости, подробности, финансови въпроси и все неща, свързани с развитие, изграждане и поддържане на структури. Аз, лично, освен записки и бележки, правя записи на всеки такъв ден. Питали сме Петров за това, той няма против, а информацията е безценна. В световен мащаб, едно посещение на такова събитие струва стотици долари, а тук се предлага за смешни пари. Както решите. Но, да говорите грешни твърдения, без дори веднъж да сте видяли сами, без нито веднъж да сте имали контакти с лидери, без нито веднъж да сте разгледали компенсационният план - това говори лошо за Вас. И по този начин, сами се излагате.

Ооо, неее, той Тошо иска да ни зариби, после като отидем да ни облъчи и да се включим. Господи ! На Тошо му е през оная работа (с извинение към администрацията за употребеният израз). Той ще ни вземе парите, ще ни набута в пирамидата, после ще избяга с Мерцедеса. Да, аз, умирам точно за Вашето включване и направо ще пукна от бедност, ако не дойдете. Е, вие, ако сте решили да дойдете и умишлено да предизвиквате конфликти и дрязги, сори, ама най-много да Ви бият шута, буквално. Но, в случай че сте дошли, като сериозни хора, заинтересувани от тая компания, за да видите сами и да си зададете въпросите, които Ви касаят - тогава ще Ви се обърне внимание, като на сериозни хора. Това е.
        Тоше аз ще взема да дойда.... Но, когато дойде време да задавам неудобните въпроси ще ме набиете ли или ще ми обяснявате как с мечти всичко се постигало..??

Коментар

• Първоначално изпратено от Тодор Живков Разгледай мнение
          Както желаете. Презентация- вход свободен. Не може да обиждате партньорите. Не е културно да давате определения за хора, голяма част от която не познавате. Като сте толкова против, никой няма да Ви убеждава да сте ,,за". Ама, да пишете твърдения из интернет, хвърлящи негативи върху Компанията, това просто говори за липса на осведоменост. Да, ще има Бизнес дей в Кемпински следващият мецес. Не виждам кой-какво толкова ще Ви надушва. Освен ако Вие сами не сте дали някакъв повод за това. Още по-малко, не виждам по какъв начин някой ще допусне да се правят изпълнения в стил ,,въргала". Това са предразсъдъци. Аз, като съм там, какво ? Да не би да са ме изяли ? И точно на Б.Д. се обясняват най-подробно всички особености, тънкости, подробности, финансови въпроси и все неща, свързани с развитие, изграждане и поддържане на структури. Аз, лично, освен записки и бележки, правя записи на всеки такъв ден. Питали сме Петров за това, той няма против, а информацията е безценна. В световен мащаб, едно посещение на такова събитие струва стотици долари, а тук се предлага за смешни пари. Както решите. Но, да говорите грешни твърдения, без дори веднъж да сте видяли сами, без нито веднъж да сте имали контакти с лидери, без нито веднъж да сте разгледали компенсационният план - това говори лошо за Вас. И по този начин, сами се излагате.

Ооо, неее, той Тошо иска да ни зариби, после като отидем да ни облъчи и да се включим. Господи ! На Тошо му е през оная работа (с извинение към администрацията за употребеният израз). Той ще ни вземе парите, ще ни набута в пирамидата, после ще избяга с Мерцедеса. Да, аз, умирам точно за Вашето включване и направо ще пукна от бедност, ако не дойдете. Е, вие, ако сте решили да дойдете и умишлено да предизвиквате конфликти и дрязги, сори, ама най-много да Ви бият шута, буквално. Но, в случай че сте дошли, като сериозни хора, заинтересувани от тая компания, за да видите сами и да си зададете въпросите, които Ви касаят - тогава ще Ви се обърне внимание, като на сериозни хора. Това е.
          Тошо, попитах те от где събрахте 1000 кинта разходи за осигуровки?

Коментар

• Както желаете. Презентация- вход свободен. Не може да обиждате партньорите. Не е културно да давате определения за хора, голяма част от която не познавате. Като сте толкова против, никой няма да Ви убеждава да сте ,,за". Ама, да пишете твърдения из интернет, хвърлящи негативи върху Компанията, това просто говори за липса на осведоменост. Да, ще има Бизнес дей в Кемпински следващият мецес. Не виждам кой-какво толкова ще Ви надушва. Освен ако Вие сами не сте дали някакъв повод за това. Още по-малко, не виждам по какъв начин някой ще допусне да се правят изпълнения в стил ,,въргала". Това са предразсъдъци. Аз, като съм там, какво ? Да не би да са ме изяли ? И точно на Б.Д. се обясняват най-подробно всички особености, тънкости, подробности, финансови въпроси и все неща, свързани с развитие, изграждане и поддържане на структури. Аз, лично, освен записки и бележки, правя записи на всеки такъв ден. Питали сме Петров за това, той няма против, а информацията е безценна. В световен мащаб, едно посещение на такова събитие струва стотици долари, а тук се предлага за смешни пари. Както решите. Но, да говорите грешни твърдения, без дори веднъж да сте видяли сами, без нито веднъж да сте имали контакти с лидери, без нито веднъж да сте разгледали компенсационният план - това говори лошо за Вас. И по този начин, сами се излагате.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Ако има йедение и пиение и аз ще дода
              И аз тайничко се надявах да има поне по едно винце, ама нямаше ... мръсни капиталисти !

Иначе презентацийката е готина първите 15 мин вървят клипчета и цитати ни Кийосаки и други гурута. Оправиха ми настроението

Коментар

• може да се организираме една групича от инвестор.бг и да ходим тамън ако ни надушат и стане въргала да не изложим форума
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                  Отлична идея... Ако не на ОСА на жабоците да се видим поне можем да се посмеем малко в Кемпински, а ако има и нещо за пийване направо отлично..
                  Ако има йедение и пиение и аз ще дода

Коментар

• Абе пич, ти поглеждал ли си отчетите на компанията. Ами погледни активите. 36хил лева. Сигурно са 2 баничарки. Погледни разходите - външни услуги. За осигуровки 1000 кинта. Еба ти и фирмата смотана. Кого сте назначили, и му плащате по 88 кинта осигуровки???

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      Бай Тошо,

кажи си, че целта е да се ловят канарчета за бизнес партньори. Ти ходиш ли с кервана по презентации.. ще взема да дойда на тази в кемпински дето я гласите за декември месец.

Може ли да снимам и да кача снимки тук?
                      Отлична идея... Ако не на ОСА на жабоците да се видим поне можем да се посмеем малко в Кемпински, а ако има и нещо за пийване направо отлично..

Коментар

• Бай Тошо,

кажи си, че целта е да се ловят канарчета за бизнес партньори. Ти ходиш ли с кервана по презентации.. ще взема да дойда на тази в кемпински дето я гласите за декември месец.

Може ли да снимам и да кача снимки тук?
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          ДА НЕКАЖЕТЕ, ЧЕ СА СЕ ВКЛЮЧИЛИ Б.Б. Ц.Ц. И Г-ЖА ФИДОСОВА- Е ТОГАВА ЦИРКА ЩЕ Е ГОЛЯМ.Между другото измамниците в затвара много често се оправдават , че те не са виновни- просто балъците- гражданите им бутали парите в ръцете- аиде де.
                          Няма никаква аналогия с тази компания, но ще ми кажеш ли как успя да вземеш Мерцедеса 500.
                          Да, ще ти кажа. С обучения, работа, обучения, работа.

Господин Новобранецът, сравнението, което правите е твърдо казано цинично и неуместно. Темата е за СЦИ. Това, кой-какви карти продавал за левче, еми да си продава. Да ходи от врата-на врата и да дерзае. Аз, такива работи не правя -жалко е.

Обикновено всяка една компания,която има амбиция да се развива,да расте, има сериозна рекламна кампания - телевизия, билбордове, в списанията,вестниците.Комп ания, която разчита само на клюките от уста на уста, за мен е меко казано несериозна и съмнителна
                          Всяка компания от рода на Либхер, Макском, Шнайдер....., която има амбиция да се развива, влага стотици хиляди пари в реклами, билбордове, рекламни каталози, материали и прочие. Да, ама не виждам нищо общо между Корпоративна компания и МЛМ компания.

Имаше толкова много нападки срещу собствениците и комапнията в пресата, а от тях чу ли се,прочете ли се някакво опровержение? Не ... явно искат по-голяма анонимност, което не ми навява оптимизъм....
                          Боже ! Ами, вземи дай 50 ст.,80 ст. или 1 лев за вестник. Като не ти се дават - рови из интернет. Не, че е по-евтино, ама поне няма да търчиш до будките. Прочете ли се опровержение ? Ами, прочело се е опровержение. Ама, ти не си прочел, защото явно не те интересуват тези факти, но изказваш мнение върху общ знаменател. По-важното е да се плюе. Прозрачност. Ами, как да ги разбереш тия работи, като не щеш да си замъкнеш телесата на презентация или лична среща с тия собственици.

Жена с БМВ. Ами, има такива. Надето с 5-цата. От такива хора човек трябва да се учи, а не от поредните клеветници.

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/...uzdatelite_na/

Коментар

• http://www.easibulgaria.org/assets/v.../Pyramids2.pdf

Коментар

• http://www.blitz.bg/article/16456

Коментар

Working...
                                X