Първоначално изпратено от Станчо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Няма заплахи , а те предупреждавам приятелски- познавах доста уж големи играчи, които после нарекоха фараони, но защо ли ми се вижда , че бяха много по интилигентни и умни от вас.При вас само перчене и приказки без резултати.Сега да не ни заплашиш пак със съд , че не искаме да ти даваме парите си и се съмняваме в качествата ви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеСтига сте сипали жалки заплахи, малки злобни и завиждащи човечета.
Виждате успяли хора и с всички сили се опитвате да ги унищожите, това сте българите които останахте във България. Срам ме е от такива сънародници като вас.Мнението не е препоръка за търговия.
Коментар
-
Стига сте сипали жалки заплахи, малки злобни и завиждащи човечета.
Виждате успяли хора и с всички сили се опитвате да ги унищожите, това сте българите които останахте във България. Срам ме е от такива сънародници като вас."ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
Коментар
-
Евтина е стръвта , която хвърляте и тук риба няма да хванете- виж на другите планети може. Станчо ли си Манчо ли си не те знам, но нас са ни лъгали едри риби като Банев, Божков, Бедо- вие сте цаца пред тях,а ние сме вече хора с опит- останете си с мечтите и умната, че има съд следствие, НАП, прокуратура.
Коментар
-
Много ниско взе да става нивото на форума, не отговаря на нашият стил, още повече да се обсъжда нашият светъл проект по толкова нелеп начин, да не кажа по сериозна дума, заради дамите във форума. Но аз съм крайно разочаровен."ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеСлед обясненията на г-н Живков, аз като отговорен фактор в SCI , моля темата да бъде заключена в този си вид, точно тук и сега!
А всеки нормален и интилигентен човек може да дойде при нас, да пием кафе и да се увери в истинските неща които правим и да стане наш съдружник. Ние искаме просто да печелим заедно и не след дълго ще достигнем до всяка глобална точка на планетата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тодор Живков Разгледай мнениеПришки ми излезнаха на пръстите. Съберете се ако щете целия форум Инвестор и масивно се треснете на прецентация и Бизнес ден. Та, белким най-накрая разберете цялата схема. Какво като дойдете и ме подберете с въпроси ? И аз съм човек. Ама, Вие май сте се родили научени. Недейте така, не бива.
Никой не раздава нищо лесно. Лесно няма. И не всеки ще достигне тоя, лъскавия черен бонус. Има бизнес план, има компенсационен план. Ако толкова се интересувахте от данни, цифри, стойности, математики, щяхте да поискате тези материали. Няма да Ви се откажат. Там, точка по точка е описано всичко. И планът, и бонификацията, и БМВ програмата/условията и каквото се сетите. Толкова семпло и точно е описано всичко. Ама, не, трябва да се допитват хората. Е, ми, някой докато се допитват, други берат плодове. И така, големи вериги също ще влезнат. И пак ще има въпроси, ама как, ама защо, ама кой.
Черната сврака с двата крака. Тоя Груев, какво толкова го ненавиждате, не знам. Явно го познавате. Е, тогава можехте покрай критиките да го попитате за тия неща. Ама, човека силно действа по задачите и ги решава с размах. И печели. Всеки месец. Понеже е будала и се е набутал в пирамидата на балъците.
Коментар
-
След обясненията на г-н Живков, аз като отговорен фактор в SCI , моля темата да бъде заключена в този си вид, точно тук и сега!
А всеки нормален и интилигентен човек може да дойде при нас, да пием кафе и да се увери в истинските неща които правим и да стане наш съдружник. Ние искаме просто да печелим заедно и не след дълго ще достигнем до всяка глобална точка на планетата."ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
Коментар
-
Пришки ми излезнаха на пръстите. Съберете се ако щете целия форум Инвестор и масивно се треснете на прецентация и Бизнес ден. Та, белким най-накрая разберете цялата схема. Какво като дойдете и ме подберете с въпроси ? И аз съм човек. Ама, Вие май сте се родили научени. Недейте така, не бива.
Никой не раздава нищо лесно. Лесно няма. И не всеки ще достигне тоя, лъскавия черен бонус. Има бизнес план, има компенсационен план. Ако толкова се интересувахте от данни, цифри, стойности, математики, щяхте да поискате тези материали. Няма да Ви се откажат. Там, точка по точка е описано всичко. И планът, и бонификацията, и БМВ програмата/условията и каквото се сетите. Толкова семпло и точно е описано всичко. Ама, не, трябва да се допитват хората. Е, ми, някой докато се допитват, други берат плодове. И така, големи вериги също ще влезнат. И пак ще има въпроси, ама как, ама защо, ама кой.
Черната сврака с двата крака. Тоя Груев, какво толкова го ненавиждате, не знам. Явно го познавате. Е, тогава можехте покрай критиките да го попитате за тия неща. Ама, човека силно действа по задачите и ги решава с размах. И печели. Всеки месец. Понеже е будала и се е набутал в пирамидата на балъците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тодор Живков Разгледай мнениеИ НАП гази, и вестници ни газиха, и форуми ни газиха, и инспекции разни ни газиха. Ровиха, ровиха и не намериха причина да се заядат. Ама, Вие само това търсите. Ама, системата е свързана към НАП много отдавна, та и този аргумент отпада. Какви данъци искаш да се внасят ? 50% , бре. 10% и това е.
Как ще си плащат вноските? Ами, много лесно. Този партньор с БМВ-то, за да го хване, има структура от Пловдив- до София. Например. Да приемем, че той има 1200 човека под себе си. Ама, наистина ги има. Дали са БП или само клиенти, в случая е все тая. Когато започнат да потребляват в големите маркети и изобщо всякакви обекти, всеки от тях да харчи по 500 лв. месечно, това са 600 000 лв. оборот, месечно. Сложете процентът, който този човек получава от тези покупки от своята структура. Не лоша цифра. Ами, вземете, че тия хора харчат по 800-1000 лв. месечно за покупки. Хайде, изчислете спрямо процентът, получаван от тези покупки. При това пасивен доход. Обаче. Купуването на БЦ, няма да приключи утре. Поне още 2 години. До тогава ще е успял да изплати и две БМВ-та. Та, с БМВ, без БМВ и в двата случая нищо не губи.
Естествено, че се дава на всеки, който иска да се включи. Ама, обори ни с присъствие. Тоя всеки, ако всеки започне да иска по форуми тая информация, ще се задръстят всякакви портали и теми. Тоя всеки, като иска - идва на живо и започва дискусията. Какво да му плямпам статистики, цифри и работи по форумите.
а пък като влязат вашите карти в уолмарт...какво ще става леле леле
пълни глупости
в момента с картите ви се връзват само дребни едва кретащи бизнеси....вероятно собствениците им са партньори...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
И НАП гази, и вестници ни газиха, и форуми ни газиха, и инспекции разни ни газиха. Ровиха, ровиха и не намериха причина да се заядат. Ама, Вие само това търсите. Ама, системата е свързана към НАП много отдавна, та и този аргумент отпада. Какви данъци искаш да се внасят ? 50% , бре. 10% и това е.
Как ще си плащат вноските? Ами, много лесно. Този партньор с БМВ-то, за да го хване, има структура от Пловдив- до София. Например. Да приемем, че той има 1200 човека под себе си. Ама, наистина ги има. Дали са БП или само клиенти, в случая е все тая. Когато започнат да потребляват в големите маркети и изобщо всякакви обекти, всеки от тях да харчи по 500 лв. месечно, това са 600 000 лв. оборот, месечно. Сложете процентът, който този човек получава от тези покупки от своята структура. Не лоша цифра. Ами, вземете, че тия хора харчат по 800-1000 лв. месечно за покупки. Хайде, изчислете спрямо процентът, получаван от тези покупки. При това пасивен доход.
Обаче. Купуването на БЦ, няма да приключи утре. Поне още 2 години. До тогава ще е успял да изплати и две БМВ-та. Та, с БМВ, без БМВ и в двата случая нищо не губи.
Естествено, че се дава на всеки, който иска да се включи. Ама, обори ни с присъствие. Тоя всеки, ако всеки започне да иска по форуми тая информация, ще се задръстят всякакви портали и теми. Тоя всеки, като иска - идва на живо и започва дискусията. Какво да му плямпам статистики, цифри и работи по форумите.
Коментар
-
Тошо абе да не ви гази НАП- много пари си разменяте и въртите, а данъци и осигуровки много малко внасяте. Вас поне ще Ви запомним с това. че си позволявате да се рекламирате и голям даи като Инвестор.бг- пак Ви казвам - не сте открили топлата вода- Капустин и Недялков бяха направили и международни фирми за да крият пари и правят врътки, а Гаич имаше махазини и агенции.И накрая пак гризнаха дръвцето- по кротко я караите ДА НЕ СГАЗИТЕ ЛУКА
Коментар
Коментар