IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ха- ха Груев ли е спечелил милиони от борсите- това ли ви лъже или ти си го измисли. Груев го е страх да играе на борсите. Навремето си загуби парите и получи комплекси. После преподаваше, ако може да преподаваш без реални успехи и преписваше книги. Много повече е губил отколкото е печелил на борсите, но това няма значение- по лошото е че е станал маша за измами и е опетнил реномето си на честен човек. Такива ли са всичките успяли хора при вас- много жалко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнение
      bertram
      За разлика от вас, г-н Груев си пие чиваса в момента в клуб Червило, а шофьора му го чака в лимузината от вън. Това е малката разлика, и повода за нечовешка ви завист!
      Искаш да кажеш в Чертило.
      Не знаех че тая наркоманска дупка е синоним на "благополучие"... Ами истинските милионери дето не стъпваме на подобни кенефи, кво правим?
      Custodite sortem vestram

Коментар

• bertram
        За разлика от вас, г-н Груев си пие чиваса в момента в клуб Червило, а шофьора му го чака в лимузината от вън. Това е малката разлика, и повода за нечовешка ви завист!
        "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

• Ако Груев е спечелил "стотици милиони"...то аз съм истинския Уорън Бъфет. Самият факт, че се занимава с вас говори колко е изпаднал...не го очаквах..наистина.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от nadyia Разгледай мнение
            Уважаеми г-н търсач на шарани/от мъжки и женски пол,
            Моля,не се крийте зад уважение към жените в спора,който водите с мъжката част.Какво означават думите Ви "заради дамите във форума"?Какво правите заради тях и защо смятате,че мисленето на дамите е различно от това на мъжете тук?Смятате ли,че дамите са по-податливи и можете лесно да ги дръпнете с парфюмче,червилце,а било то и с Х5-ца?Колко ваши служители могат да се похвалят,че сядат зад волана на Х5-ца??Колко от тях могат да извадят контактният ключ,след като изключат двигателя?Смятате,че лесно можете да ни зарибите,за да изнудваме хората,които едва свързват двата края и да ги правим още по-бедни във времената на тотална криза?„
            Хайде,бе,ама наистина ли си вярвате,че дамите тук сме така лековерни?В името на лукса на Кемпински?Ама къде ли пък ние сме виждали такъв блясък и толкова мазни усмивки на едно място?
            И дали изобщо си давате сметка,че и ние,дамите във форума,както и мъжете-също сме били зарибявани в схеми от типа мултилевъл маркетинг?Вие да не сте се излюпили вчера,та дойдохте да ни разяснявате неща,които до сега не сте знаели?Точно и ние сме в час и познаваме структурите на тия схеми на "търговия",при които няма нито реално производство,нито търговия,нито пък задоволяване на търсена услуга от потребителите.
            В тия схеми се парадира с учтивост,вежливост,финес и супер-отношение към колегите в схемата,там се търсят разтегнати в усмивка физиономии,дори ако има тъжен повод в семейството.
            Имам доста добри познати от миналото,които вече са опитвали да ми предлагат включване във Ваши структури.Самото предлагане е свързано с такова мазнене, предвзетост,визитки,толкова фалш и лицемерие прозират,че намразих тия хора за цял живот.Други опитаха с много приказки да ме зарибяват,отклоних предложението им учтиво,но продължиха да ми звънят и,познавайки семейството ми-да досаждат на моите родители и друга позната-защо не желая,представете си-сметка ще ми държи...,край нямате!Тегля им чертата като мои познати за цял живот,но напоследък разбирам от общи познати,че някои са напуснали "бизнеса".Нали си давате сметка,че "бизнесът" няма нищо общо с реален бизнес,нито с търговия и услуги,търсени на пазара?
            Другите дами във форума,едва ли също ще са благосклонно настроени към лъскавината на Кемпински във Ваше присъствие.

При нас има много успяли хора. Г-н Груев е един от тях, въпреки че е спечелил стотици милиони от фондовата борса, той е при нас и ни подкрепя. Ако бяхме пирамида, нямаше да имаме като съдружници, известни столични и пловдиски политици, депутати, съдии, адвокати, полицай и тн. Замислете се.
            Казах дами, защото за малко да изпусна добрия тон и да кажа какво мисля за лузърите които пишат в тази тема.
            А това че не предлагаме чиста схема си го запазете за вас, вие от къде знаете в какво инвестираме набрания капитал?
            "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

• Първоначално изпратено от nadyia Разгледай мнение
              Моля,не се крийте зад уважение към жените в спора,който водите с мъжката част.Какво означават думите Ви "заради дамите във форума"?Какво правите заради тях и защо смятате,че мисленето на дамите е различно от това на мъжете тук?Смятате ли,че дамите са по-податливи и можете лесно да ги дръпнете с парфюмче,червилце,а било то и с Х5-ца?Колко ваши служители могат да се похвалят,че сядат зад волана на Х5-ца??Колко от тях могат да извадят контактният ключ,след като изключат двигателя?Смятате,че лесно можете да ни зарибите,за да изнудваме хората,които едва свързват двата края и да ги правим още по-бедни във времената на тотална криза?„
              Хайде,бе,ама наистина ли си вярвате,че дамите тук сме така лековерни?В името на лукса на Кемпински?Ама къде ли пък ние сме виждали такъв блясък и толкова мазни усмивки на едно място?
              И дали изобщо си давате сметка,че и ние,дамите във форума,както и мъжете-също сме били зарибявани в схеми от типа мултилевъл маркетинг?Вие да не сте се излюпили вчера,та дойдохте да ни разяснявате неща,които до сега не сте знаели?Точно и ние сме в час и познаваме структурите на тия схеми на "търговия",при които няма нито реално производство,нито търговия,нито пък задоволяване на търсена услуга от потребителите.
              В тия схеми се парадира с учтивост,вежливост,финес и супер-отношение към колегите в схемата,там се търсят разтегнати в усмивка физиономии,дори ако има тъжен повод в семейството.
              Имам доста добри познати от миналото,които вече са опитвали да ми предлагат включване във Ваши структури.Самото предлагане е свързано с такова мазнене, предвзетост,визитки,толкова фалш и лицемерие прозират,че намразих тия хора за цял живот.Други опитаха с много приказки да ме зарибяват,отклоних предложението им учтиво,но продължиха да ми звънят и,познавайки семейството ми-да досаждат на моите родители и друга позната-защо не желая,представете си-сметка ще ми държи...,край нямате!Тегля им чертата като мои познати за цял живот,но напоследък разбирам от общи познати,че някои са напуснали "бизнеса".Нали си давате сметка,че "бизнесът" няма нищо общо с реален бизнес,нито с търговия и услуги,търсени на пазара?
              Ако има и други дами във форума,те едва ли ще са благосклонно настроени към лъскавината на Кемпински във Ваше присъствие.
              Респект! Този път сериозно те подкрепям Натътрузи му го на кандидат фараона

Иначе няма лошо в Кемпински, а и е на добри цени в момента. Например Банско на 117 кинта стаята Само че, за бога не чакайте да ви паднат от небето и от пирамидите

Коментар

Господине, за разлика от вас ние вместо да се заяждаме по форумите и да пишем глупости,правим хората богати и ФИНАНСОВО НЕЗАВИСИМИ.
                правите СЕ финансово независими...и най-много оше 1-2 нива под вас...другите ви плащат това, а не бизнеса картите за бонуси...който не носи нищо съществено.

Коментар

Много ниско взе да става нивото на форума, не отговаря на нашият стил, още повече да се обсъжда нашият светъл проект по толкова нелеп начин, да не кажа по сериозна дума, заради дамите във форума. Но аз съм крайно разочаровен.
                  Другите дами във форума,едва ли също ще са благосклонно настроени към лъскавината на Кемпински във Ваше присъствие.
                  Last edited by nadyia; 01.12.2012, 01:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    Станчо,

това, че правите презентациите си в лъскави хотели (Кемпински в София примерно) няма да добави стойност към схемата ви. И ти и ние тук пишещите знаем много добре защо и кога някой парадира с благополучие. Ако имаше стойност в това, което предлагате всяка една скромна зала щеше да ви бъде напълно достатъчна, но там канарчетата не кълват...нали...

може да не сте пирамида, но също толкова нечистоплътни като бизнес модел... баш в кризата примамвате хората да станат патньори и да си дадат последните пари или да теглят кредити.

ако наистина бяхте хора !!! партньорството щеше да струва 50-100 кинта и щяхте да наблягате на здраво бачкане, а не наемане на лъскави зали и зомбиране на масата с техники, които се използват от секти, пирамиди и тн...организации...всички те междудругото радетели за общото благо..

може да съм дребно зло човече, НО ми е жал за хората,които мамите...не ми дреме какви коли карате...дреме ми, че заради тях страдат хора, чиято единствена грешка е, че са наивници!
                    Господине, за разлика от вас ние вместо да се заяждаме по форумите и да пишем глупости,правим хората богати и ФИНАНСОВО НЕЗАВИСИМИ.

Коментар

• Вашият личен бонус: 5760 лв.
                      Вашият приятелски бонус: 133200 лв.
                      Вашият годишен бонус: 138960 лв.

Оправете си калкулатора бе хора. При всичко на макс ми дава това Че то няма свестни Бемвета за тези пари

Коментар

• Поучителна история с много лъжи и оправдания, но е показателен края на един фараон

Коментар

• Станчо,

това, че правите презентациите си в лъскави хотели (Кемпински в София примерно) няма да добави стойност към схемата ви. И ти и ние тук пишещите знаем много добре защо и кога някой парадира с благополучие. Ако имаше стойност в това, което предлагате всяка една скромна зала щеше да ви бъде напълно достатъчна, но там канарчетата не кълват...нали...

може да не сте пирамида, но също толкова нечистоплътни като бизнес модел... баш в кризата примамвате хората да станат патньори и да си дадат последните пари или да теглят кредити.

ако наистина бяхте хора !!! партньорството щеше да струва 50-100 кинта и щяхте да наблягате на здраво бачкане, а не наемане на лъскави зали и зомбиране на масата с техники, които се използват от секти, пирамиди и тн...организации...всички те междудругото радетели за общото благо..

може да съм дребно зло човече, НО ми е жал за хората,които мамите...не ми дреме какви коли карате...дреме ми, че заради тях страдат хора, чиято единствена грешка е, че са наивници!

Коментар

• ЮГОАГЕНТ, емайл АДРЕС:saxo31@abv,bg Гарантирана доходност над 300%
                            Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              И да са са много малка и некадърна пи...., а на времето какви пирамиди и фараони имаше- ха-ха
                              http://www.blitz.bg/article/13692
                              Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

• И да са са много малка и некадърна пи...., а на времето какви пирамиди и фараони имаше- ха-ха

Коментар

Working...
                                X