В прочем, допуснах грешка в едно от обясненията си, за която се извинявам на всички. Общите условия са достъпни за нерегистрирани потребители. Трябва да се натисне меню ,,Вход" и след като се покаже бланката за име/парола, най-долу има надпис, натиска се и може да се прочетат тези материали.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
За мен е голямо разочарование падението на Груев ( който е чел книжки за форекс сигурно го помни). Никога не е бил добър трейдър, но да залитне към тая схема.... падение...пък било то в БМВ. Те и нарко дилърите и продавачите на бебета и момичета карат БМВ-та и имат яко пачка...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
А на мен ми се ходи на такова нещо ...
Ехе ... какви партита даваха едно време Майкъл Капустин и Иво Недялков, не е истина ... хахаха !
За Аврамов да не говорим ... който не си спомня таблите с парите, значи не е бил на такива партита ...
И те си имаха "правен отдел", а какви планове имаха ...
А като не ни щат, ще идем и ще ги поздравим с култовото ... Пирамиди, фараони ... и балъци за милиони ...
Мислех си, че това време, на пирамидите и фараоните е безвъзвратно отминало, но явно балъците са си още тук ... а има ли балъци, фараони ще се намерят ...
Помните ли го - Ало, България, Варна ... един човек взе парите и избяга ... пирамиди, фараони ...
Поздрав за всички балъци !
http://www.youtube.com/watch?v=gWSjtDslNQE
Коментар
-
Първоначално изпратено от nadyia Разгледай мнениеАма, дори и да четат НАП-аджии и НОИ-сти, те нали са тежкари. Как ще се задействат те, ако не са сезирани? Нали знаем,че по желание /собствена инициатива/, такива и в тоалетната не ходят! Да си представим, че без сигнал вземат, че засегнат нечии интереси, а? Нечии интереси! Това е силно! Могат да им изстинат местата на мига. Как се изпуска държавна служба?
Обзалагам се, че сега първо ще се задействат медиите, сигурна съм, че те четат, някои по-смели /гладни и сравнително независими/ журналисти ще подхванат нещата ...
според мен е добре инвестора, капитал и тн икономически медии да пратят по един чиляк на презентацията в Кемпински... в крайна сметка ако властимащите се правят на ударени не е зле някоя медия да им обърне внимание.
Всички знаем в какъв тип държави процъфтяват финансовите схеми ...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеточно това имах предвид. тук не четат ли НАП-аджии
Обзалагам се, че сега първо ще се задействат медиите, сигурна съм, че те четат, някои по-смели /гладни и сравнително независими/ журналисти ще подхванат нещата ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеточно това имах предвид. тук не четат ли НАП-аджии
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Маранди аз също уважавам мрежовия маркетинг- много е ефективан, но тяхното си е една откровенн И....А. Остава да зарибяват клиенти и от врата на врата. Направи ми впечатление констатацията на адвоката, че нямало определение за пирамида- ами има- обещания за нереални печалби , деиност не отговаряща по размер на обещаваните и рекламирани големи печалби.Агресивна реклама без ясни параметри за обещаната бъдеща деиност и печалби. Неплащане на данъци скрити зад партниорство.Отнемане на пари от много хора с цел облагодетелстване- без да им се предлагат реални услуги или продукти. За подобни обвинения в цял свят са съдени и осъдени създателите на понзи схеми, не на последно място след протестите на завлечените гражданиЩе се радвам , ако тази компания не е такава и удоволетвори клиентите си, но те не могат да не питат и да не им бъде обеснявано- дали е пирамида или не. Нямат ли право да се информират
Коментар
-
Коментар