IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не мога да оставя темата на пост със три 6ци

Та и мен малко ме яд че така печелят бързо от балъците... а ние блъскаме честно и се свиваме в кризата... с чиста съвест поне ама явно това е живота в БГ

в едното рекламно видео постнато тук от youtube казват че са раздали 2 000 000 комисонни за продавачите

ако някой знае колко 3000 лв са нагоре по веригата може да сметнем грубо колко са спечелили дотук
    Last edited by marketleverage; 03.12.2012, 16:31.
    mWPCloud.com

Коментар

• Относно защо са сменили заглавието, ами получили са правни заплахи... и че ще съдят което си е пари за адвокат... (не че не могат да си го позволят ама са пари за глупости) и загуба на време.. Понеже инвестора хоства в България и българското законодателво е неясно по върпоса трябва да го променят заглавието.... за да не ги съдят за урноване на престижа или нещо такова предполага

Ако ползваха сървъри в сащ директно им изшляпваха на тези от SCI този цитат от сайта на фбр и ще трябваше да оставят заглавието... щото иначе от гледна точка на FBI ако покриеха заглавието ставаха съучастници в прикритието на пирамидата... филм е с тези сайтове...

Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
      Аз знам че в САЩ че ако дадена схема за МЛМ печели от това не да продава продукта а от да продава бизнес модела е пирамида ... и се разрових да видя къде го пише това (на сайта на ФБР)

http://www.fbi.gov/scams-safety/fraud/fraud#pyramid

More specifically, pyramid schemes—also referred to as franchise fraud or chain referral schemes—are marketing and investment frauds in which an individual is offered a distributorship or franchise to market a particular product. The real profit is earned, not by the sale of the product, but by the sale of new distributorships. Emphasis on selling franchises rather than the product eventually leads to a point where the supply of potential investors is exhausted and the pyramid collapses. At the heart of each pyramid scheme is typically a representation that new participants can recoup their original investments by inducing two or more prospects to make the same investment. Promoters fail to tell prospective participants that this is mathematically impossible for everyone to do, since some participants drop out, while others recoup their original investments and then drop out.
      Last edited by marketleverage; 03.12.2012, 16:00.
      mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Инваестора отдавна не е това ,което беше.Пишат се статии ,като не се доглежда фактическият материал,пишат се откровено манипулативни статии,защитават се определени икономически кръгове и се плюе по други.....Имам чувството,че все по-малко са профитата там.
        Това тук си е жива пирамида.Мен лятото се опита да ме зариби един познат....Обаче може и да са им дали някой лев от СЦИ,че да сменят името на темата.....
        Медиите, пък били те и електронни, винаги са следвали парите и властта.
        Държавните институции са част от властта.
        Къде отивате/отиваме с исканията си за гласност?
        Не ви/ни ли стига демокрацията, която се казва, че имате/имаме?
        Никой не може да бъде коректив на властта, щом е извън нея, извън т.нар. "избраници".
        Точка.

Наскоро забелязах "конкуренти" именно на дейността на държавна институция, която отчита дейност /именно "отчита дейност"/ при посредничеството на безработните с работодателите. Конкурент с подобна дейност изпращаше желаещите да работят в чужбина за тяхна сметка /нищо ново под слънцето/. На следващият ден обявата му изчезваше, за да се появи отново.
        Намерих координати на държавната институция, която усвоява милиони по европейски фондове по програми за заетостта и ги сигнализирах по електронната им поща.
        Отговорът им не закъсня, на другия ден аз бях обнадеждена от факта, че ми отговарят и очаквах "конкурентът"-измамник да е прибран "на топло".
        Изненадата ми беше от друго естество. Те ми отговаряха да подам сигнала си в друга държавна институция, която нямаше общо със сигнала.
        А какво пречеше, щом са тая държавна институция - с милионите, да задействат държавната система, защото имаше конкретни координати на измамника.
        Това е.

На добър час на "новата" тема. В този си вид тя е една добра реклама на някаква дейност. Знаем и как може да бъде запушена устата на всяка администрация - с пари. В краен случай - с много пари.

Коментар

• Аз знам че в САЩ че ако дадена схема за МЛМ печели от това не да продава продукта а от да продава бизнес модела е пирамида ... и се разрових да видя къде го пише това (на сайта на ФБР)

http://www.fbi.gov/scams-safety/fraud/fraud#pyramid

More specifically, pyramid schemes—also referred to as franchise fraud or chain referral schemes—are marketing and investment frauds in which an individual is offered a distributorship or franchise to market a particular product. The real profit is earned, not by the sale of the product, but by the sale of new distributorships. Emphasis on selling franchises rather than the product eventually leads to a point where the supply of potential investors is exhausted and the pyramid collapses. At the heart of each pyramid scheme is typically a representation that new participants can recoup their original investments by inducing two or more prospects to make the same investment. Promoters fail to tell prospective participants that this is mathematically impossible for everyone to do, since some participants drop out, while others recoup their original investments and then drop out.
          mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Инваестора отдавна не е това ,което беше.Пишат се статии ,като не се доглежда фактическият материал,пишат се откровено манипулативни статии,защитават се определени икономически кръгове и се плюе по други.....Имам чувството,че все по-малко са профитата там.
            Това тук си е жива пирамида.Мен лятото се опита да ме зариби един познат....Обаче може и да са им дали някой лев от СЦИ,че да сменят името на темата.....
            Болезнената истина!
            Едно време какво беше, а сега ........................

http://vbox7.com/play:fad613aba7
            http://tekstove.info/browse.php?id=14422

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
              Остайте хората да се развиват, ве!Някой от вас не лъгаха ли хората да им купуват акциите, когато пазара вървеше надолу, а?Имам познати, които купуваха акции от БФБ в най-големия сеч, по препоръка на тъй наречените "специалисти"-Билборд АД -5/5.50 лв ; Евроинс-9/10 лв ; ЦКБ-8/10 лв и т.н и т.н. Купени на тези цени, докато имаше постоянен приток от нови инвеститори, влагащи нови пари на БФБ. Та да питам същите кога ще си върнат парите инвестирани преди 4-5 години на БФБ ?
              Тези които взимат инвестиционно решение на базата на мнения във форум не ги съжалявам. Не ги съжалявай и ти.
              Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Остайте хората да се развиват, ве!Някой от вас не лъгаха ли хората да им купуват акциите, когато пазара вървеше надолу, а?Имам познати, които купуваха акции от БФБ в най-големия сеч, по препоръка на тъй наречените "специалисти"-Билборд АД -5/5.50 лв ; Евроинс-9/10 лв ; ЦКБ-8/10 лв и т.н и т.н. Купени на тези цени, докато имаше постоянен приток от нови инвеститори, влагащи нови пари на БФБ. Та да питам същите кога ще си върнат парите инвестирани преди 4-5 години на БФБ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Delon Разгледай мнение
                  Да ... инвесторчето вече не е това, което беше някога.

И смениха заглавието ... хахаха !

Срам !

Коментар

• Да ... инвесторчето вече не е това, което беше някога.

И смениха заглавието ... хахаха !

Срам !

Коментар

• съгласен съм със смяната на името..нека си кажем какво мислим без заглавието на темата да носи възможен отговор в себе си.

за мен SCI е финансова схема проектирана така, че да направи определен кръг хора богати за сметка на много по-широк кръг 'партньори', които освен , че няма да си върнат първоначалната инвестиция ще изхабят много нерви и време да промотират тази схема...

използват се похвати за привличане на канарчета ползвани от евангелистката църква + печално известните ни пирамиди.

схемата е донякъде издържана законово, но има къде да се гледа от НАП стига да се размърдат.

поздрави
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                        Колега, разкажи това за Аврамов - кой е и какви са тези табли с пачки?
                        Не съм го чувал.
                        Лекс бре

Коментар

• Като напишеш SCI в гуугъл на второ място излиза "SCI - пирамида ли е според Вас? - Форум Инвестор.БГ"

Може великите адвокати да са драснали едно писмо на модератора, че неосновано им се руши тъговския имидж

Коментар

• Първоначално изпратено от Delon Разгледай мнение
                            А на мен ми се ходи на такова нещо ...

За Аврамов да не говорим ... който не си спомня таблите с парите, значи не е бил на такива партита ...

http://www.youtube.com/watch?v=gWSjtDslNQE
                            Колега, разкажи това за Аврамов - кой е и какви са тези табли с пачки?
                            Не съм го чувал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Да Груев много се изложи, никога е нямал опит и умения да търгува, но водеше сносни курсове за начинаещи и изведнъж слуга на фараони. Ами изфлежда няма здрави морални устои или много е закъсал. Дано да не е бушон и да изгори накрая.
                              Може и да имаш право... Той би трябвало да е наясно как стоят нещата.

Интересно, че се смени името на темата, снощи пък беше заключена.
                              Явно натискат инвестора

Коментар

• Първоначално изпратено от Тодор Живков Разгледай мнение
                                В прочем, допуснах грешка в едно от обясненията си, за която се извинявам на всички. Общите условия са достъпни за нерегистрирани потребители. Трябва да се натисне меню ,,Вход" и след като се покаже бланката за име/парола, най-долу има надпис, натиска се и може да се прочетат тези материали.
                                Споко, аз ги направих достъпни. Другите документи, които съм пуснал достъпни ли са?

Коментар

Working...
                                X