IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    Пастора ще те включи в молитвите
    Аа .. не държа, че хората са сериозни

В 22ч в неделя им се включва Правният отдел и в почивни дни вече е задействал СТАНЧО - смятай за какво иде реч.

П.П. Достатъчно ми е Правният отдел да ни държи в течение за СТАНЧО, особено па с ангажирането на тая хем имуществена отговорност, хем административна, хем наказателна - дет' щяла да се дири. То серия от различни дела ще стане и се притесних дали ще издържи Съдебната ни система.

Русото настръхна, па за вас не знам. Кат' качат внесените искове за СТАНЧО да му вземат къщата, жената, децата, работата и т.н., мисля да пуснем тема: Да спасим СТАНЧО
    Last edited by marandi; 03.12.2012, 03:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      Тя чужбината е за пред канарчетата... много добре знаят, че няма как да стане. Важното обаче е БГ да се изпълни с партньори дето са им цакали по 3К и всички дружно да се облизват за китайския пазар...примерно
      По принцип, колкото и да е странно в БГ няма по-добър на мрежов маркетинг от скомната ми особа и не е проблем всеки продукт/услуга да се изнесе в мащаб цял свят.

Само им погледнах платформата и още оттам ми стана ясно, че сме до тук

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Ето на компанията една моя статия безплатно от мен, която е писана в далечната 2009 г., когато кризата тепърва започваше и завършва така:

----------------------
        Парите - като виртуална реалност?
        ..............

Дали Вие ще вземете решение да се включите под една или друга форма към някоя структура ( Компания ), изградена на основата на Мрежовия маркетинг през 21 век?

Аз мисля, че е въпрос на време. УСПЕХ!

http://marandi.blog.bg/biznes/2009/0...ealnost.402071
        ---------------------
        П.П. Но ще ги помоля, ако ползват части от нея да не ме цитират, защото тогава наистина ще си говорим чрез правните отдели и моята репутация не я раздавам на всеки, особено ако не се е доказал още.

За информацията в нея нямам претенции, понеже е публична и вече отдавна остаряла

Пастора ще те включи в молитвите
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ето на компанията една моя статия безплатно от мен, която е писана в далечната 2009 г., когато кризата тепърва започваше и завършва така:

----------------------
          Парите - като виртуална реалност?
          ..............

Дали Вие ще вземете решение да се включите под една или друга форма към някоя структура ( Компания ), изградена на основата на Мрежовия маркетинг през 21 век?

Аз мисля, че е въпрос на време. УСПЕХ!

http://marandi.blog.bg/biznes/2009/0...ealnost.402071
          ---------------------
          П.П. Но ще ги помоля, ако ползват части от нея да не ме цитират, защото тогава наистина ще си говорим чрез правните отдели и моята репутация не я раздавам на всеки, особено ако не се е доказал още.

За информацията в нея нямам претенции, понеже е публична и вече отдавна остаряла
          Last edited by marandi; 03.12.2012, 01:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            ХА-ХА- ХА ЦИРКА Е ПЪЛЕН. ДА НЕ ВЛЕЗЕ И УБИТИЯ
            Мда, а "Бисери и вицове" опустя, темичката... Всинца тук се пренесохме... и до един от смях паднахме!!!
            При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Бе, мрежовия маркетинг има смисъл, не мога да не призная, че целия свят се върти вече около него.

Но казах, че конкретния проект няма да го коментирам, защото тогава те на мен трябва да започват да ми плащат за консулт и понеже са баровци, мисля че 20к лв. на час е сума, която няма да ги обиди.

Ще им трябва само целия правен отдел, счетоводството, собствениците и компютърния отдел.

Аз само ще задавам въпроси и колкото време те се забавят да ми отговорят, ще им се таксува на час - т.е. от тях ще зависи колко бързо ще приключим до печеливш бизнес модел, а не от мен

П.П. В момента модела им хибрид между МЛМ и рефарален мрежов маркетинг с нулев шанс за пробив в чужбина, защото там се минава през още 2-3 модела на мрежов маркетинг, които те не са и чували.

Ай, стига толкоз за без пари

Тя чужбината е за пред канарчетата... много добре знаят, че няма как да стане. Важното обаче е БГ да се изпълни с партньори дето са им цакали по 3К и всички дружно да се облизват за китайския пазар...примерно

Коментар

ПРАВ СИ МАРАНДИ МНОГО СМЯХ С ТЕЗИ ПАЛЯЧОВЦИ
                Бе, мрежовия маркетинг има смисъл, не мога да не призная, че целия свят се върти вече около него.

Но казах, че конкретния проект няма да го коментирам, защото тогава те на мен трябва да започват да ми плащат за консулт и понеже са баровци, мисля че 20к лв. на час е сума, която няма да ги обиди.

Ще им трябва само целия правен отдел, счетоводството, собствениците и компютърния отдел.

Аз само ще задавам въпроси и колкото време те се забавят да ми отговорят, ще им се таксува на час - т.е. от тях ще зависи колко бързо ще приключим до печеливш бизнес модел, а не от мен

П.П. В момента модела им хибрид между МЛМ и рефарален мрежов маркетинг с нулев шанс за пробив в чужбина, защото там се минава през още 2-3 модела на мрежов маркетинг, които те не са и чували.

Ай, стига толкоз за без пари

Коментар

ПРАВ СИ МАРАНДИ МНОГО СМЯХ С ТЕЗИ ПАЛЯЧОВЦИ
                  абе ние се смеем...ама роудшоуто им продължава и брулят баш тия дето най-нямат...

Коментар

• ПРАВ СИ МАРАНДИ МНОГО СМЯХ С ТЕЗИ ПАЛЯЧОВЦИ

Коментар

ХА-ХА- ХА ЦИРКА Е ПЪЛЕН. ДА НЕ ВЛЕЗЕ И УБИТИЯ
                      Бат' Кире,

на прима виста мога да изброя 10 ник-а в тоя форум, които ще купят цялата фирма, заедно с мрежата й, с милионите, милиардите и БМВ-тата им, дет' ги няма.

И после какво - да сменяме готината тема като заглавие: Еди кой си ник-нейм - пирамида или не? Само ще помолим от правния отдел да включи клауза цялата мрежа на компанията да пада на колене кат' чуе името на ник-а по всички медии

П.П. Темата е много свежа, не мога да го отрека

Ха, наздраве и да видим как ще стартира алъш-вериша тая седмица. Да поизкараме и някой "милионка" с 2 движения на мишката, както казват любезните домакини тук.
                      Last edited by marandi; 03.12.2012, 01:32.

Коментар

• Сега като се размисля на няколко чашки... тия тарикати като зарибят частното лице да им стане партньор му шибват една фактура и го пускат да пасе (да търси други канарчета за партньори) дотук всичко точно..ако ги разбутат данъчните ще кажат продаваме услуга и никой не може да ги барне.

Идва момента в който канарчето партньор води още 2-3 канарчета - на тях ясно праскат им по една фактура и ги пускат да летят, НО довелото ги канарче трябва да си получи комисиона...тука вече идва тънкият момент... като му изплатят тези пари как ги минават счетоводно..някой въобще следи ли на база на какво се изплащат. Ако насреща бяха фирми лесно - пишат им фактура, а тия схемаджии плащат, но в 90% от случаите насреща са частни лица значи няма как да е с фактура, а трябва да е като хонорар (примено) по граждански договор.. тука вече може да се включи НАП и НОИ

Сахибе,
                        нали си 'в играта' сподели с нас с какъв документ ти изплащат комисиона?
                        Last edited by bertram; 03.12.2012, 01:13.

Коментар

• Абе ..имаше един филм..."Боговете сигурно са полудели"...Този форум е пълен с ..изперкали ...То и аз пиййвам...ама тук ми прилича на дрогирани типове

До Адвоката(правния отдел)....Вчера ми обещаха ...Честна срещу 3 бона,важи ли още офертата...дайте сметка на лични и гаранция за качеството(сертификат) ...

Понеже няма да кажа колко цифрен съм...Лорде ,една тайна да споделя....Имам три ташака...Аре сега де...Кво ше кажеш

Наздраве

п.с.Голяма веселба тук

Коментар

• ХА-ХА- ХА ЦИРКА Е ПЪЛЕН. ДА НЕ ВЛЕЗЕ И УБИТИЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                              Като написа кой си, къде си, се сетих за откъде идваш , къде отиваш. Смял съм се два дни през сълзи:

http://livesport.bg/Nyama-drug-kato-...IDEO%29--76946
                              -----------------------
                              Любо и вуйчо му са всепризнати в лафовете.Имаше една смешка, въртеше се някъде след евро 96, и провокирал някой да я измисли, вероятно заради автогола на Любо срещу Франция.Димитър Пенев кара националите да бягат(загряват в началото на тренировката)и казва:Ще бягате от Любо до другото дърво и обратно!Или съм го гледал превъзбуден да благодари пак след някой паметен мач, на всички, които са взели най-дейно участие за победата, и започва да изрежда:Благодаря на администрацията в БФС, на журналистите, на публиката, на служителите, които се грижат за обслужването на стадиона........и т.н и т.н , като въобще не спомена футболистите.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Господин адвокат, как да бъдем сигурни, че вие сте адвоката на дружеството. Явно не сте назначен във фирмата, защото те не плащат осигуровки, видно от отчетите в публичния регистър.
                                няма г-н Адвокат, има Правен отдел на SCI
                                Реалности, к'во да правим

г-н доцента пише със знанието на г-н пастора )
                                Но това няма абсолютно никакво значение за основния въпрос - С какво се занимава фирмата и предлаганите от нея мммм, "продукти" )

Малко по-назад се е опитал да внес яснота г-н доцента, но още липсва нещо ... )
                                Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                                Г-н Груев е високо уважаван мой форекс преподавател, моля не пишете глупости!
                                Това че е ръководител на тази организация говори само едно, той завърта парите на форекс и ги умножава в пъти месечно!
                                Тайната е разкрита от къде идва неразумно фисокия доход!!!

Коментар

Working...
                                X