IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ОТКАЧЕНИ ХОРА!!!

''Една животопроменяща идея;уникален бизнес-бизнесът на 21-ви век....стъпки към успеха....''бизнес план'';личен франчайз....стратегии...личен пример''-О,ЧУДО!!!!Какъв бизнес?!
    Аз бях част от тази безумна животопроменяща ,невероятна ИДЕЯ,така че смея да кажа,че съм доста навътре в нещата-за голямо съжаление на господинът,който ВИДИШ ли,е имал късмета СЛУЧАЙНО да бъде един от първите,присъединилите се към тази ''врата към света''-"SAVE" company international......
    Нека започнем от собствениците-о,тези велики умове,измислили тази НЕпирамида(много точно определение,браво на този,който го е измислил)...това,че Светослав Петров е пастор,няма особено голямо значение...религията и вярата нямат нищо общо в случая.Евала-човек,който знае как да говори-определено богат речник-браво,много хора му се кланят-близо 10-12 000 промити мозъка-не е зле!Станчо Рангелов-определено много забавен човек,смяла съм се с глас!Но уви-бил изпълнителен директор на ПЕПСИ-стига бе?!Нищо общо(лично проверено)!...много добър математик-със сигурност!
    Има една поговорка-''Докато има балъци,ще има и тарикати!"Типично по български,всички присъединили се,се самозалъгват,че ще поработят усърдно 1-2 години и след това ще си пият коктейлчето на някой остров...като единствената им работа в момента е,да ''ходят по кафетата и да споделят идеята''-мързелив народ!Влагат си последните пари,теглят кредити,продават каквото имат,искат заеми от познати,залагат какво ли не..само и само да станат част от НЕпирамидата....и започват да говорят като сектанти-едно и също,едно и също,едно и също...пишат безумни статуси във фейсбук-"Ох,колко е хубаво докато спиш,броячът да върти,хората да използват своите карти,а аз да печеля''-цитат....
    Семинари,бизнес презентации,на които задължително трябва да присъстват,че и си плащат....пътуват като луди,дават пари като луди...лъжат хората...скъпи мои,когато тази НЕпирамида рухне,ще има много меко казано разочаровани,които ще си търсят парите и ще настане хаус...
    А колко лъжи...''Част от Сейф Къмпани... са велики личности-кметове,хора от ДАНС...може да чуете,че и Бойко Борисов е Б.П.''....и хората вярват и вярват .... и т..н....историите са много,примерите са много...аз лично живях с един психичноболен член на тази компания и за това съм Б.П....и съжалявам,че вложих енергия,сериозни контакти....и се изложих пред толкова хора,споделяйки им за тази НЕпирамида...
    МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ !!!
    Last edited by BrutalMan; 11.12.2012, 23:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от slunchice Разгледай мнение
      Че за голямо мое съжаление и аз не можах да отида...
      А защо искаше да отидеш? Щото аз исках да им обясня на хората, защо са пирамида

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Слънчице сладко, ако си момиченце Не моа да разбера какво искаж да кажеш
        Че за голямо мое съжаление и аз не можах да отида...

Коментар

• Първоначално изпратено от slunchice Разгледай мнение
          ....аз изпуснах,сега ще си блъскам няколко дни главата..защо не ги казвате тези неща по-рано!?
          Слънчице сладко, ако си момиченце Не моа да разбера какво искаж да кажеш

Коментар

Някой отиде ли да пие едно питие при непирамидата?

....аз изпуснах,сега ще си блъскам няколко дни главата..защо не ги казвате тези неща по-рано!?

Коментар

Само да напомня За съжаление няма да мога да дойда

Бизнес презентация в София
              10.12.2012 г.
              Място: зала София
              Кемпински Хотел Зографски
              Начало: 19.00 часа
              Вход: Свободен

КОФТИ!Нищо-другият път!

Коментар

• Някой отиде ли да пие едно питие при непирамидата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Тодор Живков Разгледай мнение
                  Симо, грешиш във схващанията си. Да, много е стимулиращо възнаграждението за търсене на нови БП. Обаче, нещата не опират само до това. Ако тези нови БП не се обучат, не се научат да работят с платформата и системата, губиш както ТИ -така и те. Не е работата просто да зарибиш 10-20-100 БП и да лапнеш хубавите бонуси. Ако човек се включва в SCI заради бонусите, това е гаранция за неуспех на неговата структура. Ще стане пълно разединение и разруха. Последващо недоволство и разрушени отношения. Приоритетът трябва да бъде намиране на качествени хора, които искат да правят този бизнес. Хора, на които да разчиташ (и те на теб) и заедно да гоните рангове, да се издигате в Компанията. А, не поредните балъци, от които да вземеш комисионните и да ги изоставиш сами. Това ще е толкова мизерно и жалко.

Аз, нямам никаква вина за това, че съм се включил рано. Както и нямам вина за това, че някой се е включил късно. Не е правилно да вадите такива доводи, защото включването към тая Копания е въпрос на личен избор. Влизаш и започваш.
                  Добре дали е възможно да кажеш като процент от приходите ти - каква част идва от продадени карти и каква от докарани нови бизнес партньори. Не питам за конкретни цифри, просто за съотношение карти:БП, например 70:30 ли е или по-скоро 50:50, или дори 30:70?

Коментар

• Само да напомня За съжаление няма да мога да дойда

Бизнес презентация в София
                    10.12.2012 г.
                    Място: зала София
                    Кемпински Хотел Зографски
                    Начало: 19.00 часа
                    Вход: Свободен

Коментар

• БРЕЕЕЕИ МНОГО НОВИ ПИРАМИДИ СЕ ОТКРИХА НАПОСЛЕДЪК

Коментар

• http://sanovnik.bg/n4-12787-%D0%9E%D...B8%D1%82%D0%B5

Дали има нещо общо с темата......?

Коментар

Както решите. Всеки си има виждане. В крайна сметка, нямам повече време за губене тук. Пирамида- непирамида, криза - не криза, ще станат 50 000, ще станат 100 000, ще станат 300 000, ще станат и милион потребители. Ще станат и десетки хиляди успешни БП. Ще бъде най-успешната, българска МЛМ Компания. А, Вие ще продължавате да злословите и злобеете срещу нея. Само, че - без успех, разбира се. Желая на всички щастие и здраве. Успех с клетката и инвестициите за.........кауза пердута.
                          виж поста ми ..дописвах докато ти си писал

като останат без доводи - всички от непирамидата минават на приказки за това колко сме ограничени, колко сме сковани, колко сме старомодни и мотивационно говорене...

бих се съгласил ако ставаше дума за продукт и система, а тук става дума да се мотивирам да лъжа близки и приятели....

благодаря! радвам се , че съм скован/старомоден/в клетка и за нищо на света не бих откраднал от близки и приятели, защото да ги доведа в тази непирамида ще значи точно това!
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Както решите. Всеки си има виждане. В крайна сметка, нямам повече време за губене тук. Пирамида- непирамида, криза - не криза, ще станат 50 000, ще станат 100 000, ще станат 300 000, ще станат и милион потребители. Ще станат и десетки хиляди успешни БП. Ще бъде най-успешната, българска МЛМ Компания. А, Вие ще продължавате да злословите и злобеете срещу нея. Само, че - без успех, разбира се. Желая на всички щастие и здраве. Успех с клетката и инвестициите за.........кауза пердута.
                            Last edited by Тодор Живков; 07.12.2012, 15:38.

Коментар

Симо, грешиш във схващанията си. Да, много е стимулиращо възнаграждението за търсене на нови БП. Обаче, нещата не опират само до това.

дрън, дрън...

достатъчно е да се види на страницата им натоварения график на презентациите с вход свободен, че да стане ясно и на малките деца, че цялата човешка сила ангажирана по някакъв начин с тази НЕПИРАМИДА работи за да се 'правят' нови БП, които с вноската да хранят цялата НЕПИРАМИДА

приходите от карти и търговци не могат да стигнат само за наема на залите...

и понеже в днешното нямане е много трудно да навиеш някой да ти цака 3000 се прибягва до методите използвани от всички мошеници :
                              -откровени лъжи
                              -пример някой дето е много напред
                              -облекло несъответстващо на стандарта (много по издокарани на презентациите)

и ако някой каже, че му е много тогава започват с колко сме ограничени в днешно време, човек е важно да мечтае, за да полети и тн и тн мотивационно говорене, което обаче в какво те мотивира - да лъжеш роднини и близки...
                              Last edited by bertram; 07.12.2012, 15:39.
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Симо, грешиш във схващанията си. Да, много е стимулиращо възнаграждението за търсене на нови БП. Обаче, нещата не опират само до това. Ако тези нови БП не се обучат, не се научат да работят с платформата и системата, губиш както ТИ -така и те. Не е работата просто да зарибиш 10-20-100 БП и да лапнеш хубавите бонуси. Ако човек се включва в SCI заради бонусите, това е гаранция за неуспех на неговата структура. Ще стане пълно разединение и разруха. Последващо недоволство и разрушени отношения. Приоритетът трябва да бъде намиране на качествени хора, които искат да правят този бизнес. Хора, на които да разчиташ (и те на теб) и заедно да гоните рангове, да се издигате в Компанията. А, не поредните балъци, от които да вземеш комисионните и да ги изоставиш сами. Това ще е толкова мизерно и жалко.

Аз, нямам никаква вина за това, че съм се включил рано. Както и нямам вина за това, че някой се е включил късно. Не е правилно да вадите такива доводи, защото включването към тая Копания е въпрос на личен избор. Влизаш и започваш.

Коментар

Working...
                                X