IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Тодор Живков Разгледай мнение
    Бонусът за намерен нов БП ( което, повярвай ми е много трудоемка и не лесна работа, не слушай какво говорят, че било лесно) е 20% от стойността на закупеният от него бизнес център. Изчисли, спрямо трите категории и получаваш това.

Когато твой БП намери своите 2-ма БП (продаде им бизнес център), ти получаваш бонус Стар мейкър на стойност 10% от стойността на центровете на партньорите на твоят БП. Той става ранг Стар, а ти - Стар мейкър.

От клиентите, 20% от стойността 50 лв. . Без значение тяхен брой. Печели се и от процента от тяхните покупки.

Гледахте ли клипът от рождения ден на Компанията ? Ами, гледайте го още веднъж. Ако бяхте дошли поне на един бизнес ден, щяхте да разберете, защо НЕ Е пирамида. Хора, само си говорите.
    Живков, сега сте добре, защото има още донори да влизат. Но накрая прекрасно знаеш , че няколко хиляди семейства, които са влезли последни , ще отгладуват твоите бонуси. Да сте живи и здрави
    Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

Бонусът за намерен нов БП ( което, повярвай ми е много трудоемка и не лесна работа, не слушай какво говорят, че било лесно) е 20% от стойността на закупеният от него бизнес център. Изчисли, спрямо трите категории и получаваш това.

Когато твой БП намери своите 2-ма БП (продаде им бизнес център), ти получаваш бонус Стар мейкър на стойност 10% от стойността на центровете на партньорите на твоят БП. Той става ранг Стар, а ти - Стар мейкър.

От клиентите, 20% от стойността 50 лв. . Без значение тяхен брой. Печели се и от процента от тяхните покупки.

Гледахте ли клипът от рождения ден на Компанията ? Ами, гледайте го още веднъж. Ако бяхте дошли поне на един бизнес ден, щяхте да разберете, защо НЕ Е пирамида. Хора, само си говорите.
      Окей, значи ако БП-то купи бизнес център за 600 лв. то от него зарибилия го БП печели 120 лв (20%). Иначе от продадена карта БП-то печели 10 лева (20% от 50). Т.е. в този най-лош вариант БП-то печели от докарването на друго БП 12 пъти повече отколкото от продаването на потребителска карта. Това за мен е свръх голям стимул за търсене на БП-та. Човек би помислил, че достатъчен стимул за търсене на други БП-та ще е просто да се взима % от печалбата на БП-то под теб (пък ако те кефи, пак ще си те наричат Стар мейкър ).

А иначе до колкото разбирам в най-благоприятния вариант се взима 600 (20% от 3000 лв) за новодокарано БП, т.е. 60 пъти повече отколкото за продадена клиентска карта. В предишния си пост просто наслуки споменах 50 пъти повече, а те се оказва, че може и да са 60.

Аз за себе си си направих извода.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        при подхода при зарибяването от самолет се вижда евангелистката школа....
        Аз май още преди седмица ви го написах в тази тема, даже и името на сектата ви казах.
        Щом като и вашите размисли и страсти на там отиват ...
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Живков (Жорка) , на всички им е ясно че това е пирамида САМО за ФАНАТИЗИРАНИТЕ им ''''''''бизнес партньори'''' това е бахти яката фирма дето ще станем ултра богати за отрицателно време. Пък може и някоя друга немска щайга да ни дадат

Коментар

• nadyia без паника

Иначе това е добро регистрираш някакво вероизповедание и след това да добавяш в свещената книга пасажи... "Великия учител казва че не е грешно да жънеш от балъците..."

И след това просто си практикуваш религията свободно

@ bertram не съм запознат ама евангелистите... като Horts Fuchs ли зариябват ? защото на мен ми звучеше като много слаба версия на ws teleshop начина по който се опитват да ни убедят

Last edited by marketleverage; 06.12.2012, 16:57.
            mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Sh00tHer Разгледай мнение
              От "Дакси" разбираме, че е председател на Националния християнски център и на Българска божия църква "Християнски център жътвата" (за собственика на SCI). Освен на срещите на SCI пастор Петров може да бъде видян да ръководи проповеди, като клиповете с негови речи, песни и молитви са качени на сайта на Националния християнски център.

http://www.capital.bg/biznes/kompani...8_jesus_saves/

Не знам вие с какво мнение сте за силно набожните, но за мен фактът, че ПАСТОР от разни божии църкви, сциентолози или евангелисти е на чело на SCI, е достатъчно съмнителен, за да не им дам дори и 600лв.

Наистина ли хората тук не виждат истината? Дори мултилевъл-маркетинговата схема си е една съпътстваща тема към основната цел. Това е нещо като съпътстващо производство, или ширпотреб към основното производство от миналото.
              Основното се състои на първо време в набиране на съмишленици на сектата, което не изключва и съвременни методи за облъчване. На по-късен етап, вярващи и повярвали - със сигурност вече ще имат ангажименти и в набирането на нови "клиенти" на база търговия, а където помага сектантството и проповедите - там ще се налага съответното направление.
              Интересно е, каква е крайната цел? Може би, изместване на православната българска църква? А с участие в политическоот управление, докъде? Многото поддържници на една секта, са и нахъсани гласоподаватели...
              Неангажиращо..., но налагащо се някак...

Коментар

• Първоначално изпратено от Sh00tHer Разгледай мнение
                От "Дакси" разбираме, че е председател на Националния християнски център и на Българска божия църква "Християнски център жътвата" (за собственика на SCI). Освен на срещите на SCI пастор Петров може да бъде видян да ръководи проповеди, като клиповете с негови речи, песни и молитви са качени на сайта на Националния християнски център.

Не знам вие с какво мнение сте за силно набожните, но за мен фактът, че ПАСТОР от разни божии църкви, сциентолози или евангелисти е на чело на SCI, е достатъчно съмнителен, за да не им дам дори и 600лв.
                при подхода при зарибяването от самолет се вижда евангелистката школа....
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• От "Дакси" разбираме, че е председател на Националния християнски център и на Българска божия църква "Християнски център жътвата" (за собственика на SCI). Освен на срещите на SCI пастор Петров може да бъде видян да ръководи проповеди, като клиповете с негови речи, песни и молитви са качени на сайта на Националния християнски център.

Коментар

Значи цакаш 3К...водиш 5 канаечета и си на фитка...после те като си доведат по 5 канарчета всеки = 25 канрчета и си напред 25*300=7500лв.
                    това го давам за пример...

колко карти трябва да продадеш и колко та консумират те, че да докараш същия доход....

нека видим справка за 2011 и 2012 и ако сумата от 'водене' на нови БП е по-голяма , а аз съм убеден, че точно продажбата на БП формира поне 80 ако не и 90% от дохода на тая схема - тя по стандартите на ЕК е пирамида

не по моите или на наивника или на МВР стандарти, а по стандарите на ЕК и SEC

ама в БГ няма читави данъчни и икономическа полиция...действат само по команда от полит ръководството

Коментар

• НЕПИРАМИДАТА ЩЕ ПРАВИ ЛИ КОЛЕДНО ПАРТИ ДА ДОИДЕМ

Коментар

Чакайте ни в Кемпински

Коментар

• Бонусът за намерен нов БП ( което, повярвай ми е много трудоемка и не лесна работа, не слушай какво говорят, че било лесно) е 20% от стойността на закупеният от него бизнес център. Изчисли, спрямо трите категории и получаваш това.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Даааам, прочетох го. Идеално пасва на определението за пирамидална схема на Европейската комисия

Pyramid schemes
                            “Establishing, operating or promoting a pyramid
                            promotional scheme where a consumer gives
                            consideration for the opportunity to receive
                            compensation that is derived primarily from the
                            introduction of other consumers
                            into the scheme
                            rather than from the sale or consumption of
                            products.”
                            А това дали е така лесно може да се разбере по структурана на комисионите , които членовете на НЕПИРАМИДАТА са получили за 2011 и 2012 г. Ако се окаже, че комисионите по линия на нови бизнес партньори са по-големи от 50% от общо изплатените комисиони - то тази НЕПИРАМИДА автоматично може да се разглежда като класическа пирамида по Европейското законодателство (и Хамериканското тоже)

Коментар

• Всъщност за мен основния въпрос е какъв е бонуса за нов БП и какъв е за нов клиент докаран. Ако се окаже, че един нов БП = 50 клиента примерно като бонус, то тогава е ясно, че основната работа на настоящите БП ще е да ходят да гонят нови БП, т.е. ще е очевидно, че схемата е насочена към разширяване на мрежата от БП, а не към разширяване на мрежата от клиенти.
                              Та ако има някой тая информация да я сподели и всички ще си преценим дали е пирамида или реално смятат да развиват бизнеса с карти.

Другото, което остана като впечатление в мен е, че даден БП печели от докарването на нов БП, а не от неговите продажби - ако може някой да разсее тези съмнения. Тоя въпрос все пак е вторичен, защото ако наистина системата е насочена към ловене на нови БП, то никой няма да лови реални клиенти и приходите от тях ще клонят към 0 така или иначе

Коментар

Моля, прочетете Чл. 12. (1).
                                Даааам, прочетох го. Идеално пасва на определението за пирамидална схема на Европейската комисия

Pyramid schemes
                                “Establishing, operating or promoting a pyramid
                                promotional scheme where a consumer gives
                                consideration for the opportunity to receive
                                compensation that is derived primarily from the
                                introduction of other consumers
                                into the scheme
                                rather than from the sale or consumption of
                                products.”

Коментар

Working...
                                X