Първоначално изпратено от Тодор Живков
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Тодор Живков Разгледай мнениеБонусът за намерен нов БП ( което, повярвай ми е много трудоемка и не лесна работа, не слушай какво говорят, че било лесно) е 20% от стойността на закупеният от него бизнес център. Изчисли, спрямо трите категории и получаваш това.
Когато твой БП намери своите 2-ма БП (продаде им бизнес център), ти получаваш бонус Стар мейкър на стойност 10% от стойността на центровете на партньорите на твоят БП. Той става ранг Стар, а ти - Стар мейкър.
От клиентите, 20% от стойността 50 лв. . Без значение тяхен брой. Печели се и от процента от тяхните покупки.
Гледахте ли клипът от рождения ден на Компанията ? Ами, гледайте го още веднъж. Ако бяхте дошли поне на един бизнес ден, щяхте да разберете, защо НЕ Е пирамида. Хора, само си говорите.
А иначе до колкото разбирам в най-благоприятния вариант се взима 600 (20% от 3000 лв) за новодокарано БП, т.е. 60 пъти повече отколкото за продадена клиентска карта. В предишния си пост просто наслуки споменах 50 пъти повече, а те се оказва, че може и да са 60.
Аз за себе си си направих извода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепри подхода при зарибяването от самолет се вижда евангелистката школа....
Щом като и вашите размисли и страсти на там отиват ...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
nadyia без паника
Иначе това е добро регистрираш някакво вероизповедание и след това да добавяш в свещената книга пасажи... "Великия учител казва че не е грешно да жънеш от балъците..."
И след това просто си практикуваш религията свободно
@ bertram не съм запознат ама евангелистите... като Horts Fuchs ли зариябват ? защото на мен ми звучеше като много слаба версия на ws teleshop начина по който се опитват да ни убедят
Last edited by marketleverage; 06.12.2012, 16:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sh00tHer Разгледай мнениеОт "Дакси" разбираме, че е председател на Националния християнски център и на Българска божия църква "Християнски център жътвата" (за собственика на SCI). Освен на срещите на SCI пастор Петров може да бъде видян да ръководи проповеди, като клиповете с негови речи, песни и молитви са качени на сайта на Националния християнски център.
http://www.capital.bg/biznes/kompani...8_jesus_saves/
Не знам вие с какво мнение сте за силно набожните, но за мен фактът, че ПАСТОР от разни божии църкви, сциентолози или евангелисти е на чело на SCI, е достатъчно съмнителен, за да не им дам дори и 600лв.
Наистина ли хората тук не виждат истината? Дори мултилевъл-маркетинговата схема си е една съпътстваща тема към основната цел. Това е нещо като съпътстващо производство, или ширпотреб към основното производство от миналото.
Основното се състои на първо време в набиране на съмишленици на сектата, което не изключва и съвременни методи за облъчване. На по-късен етап, вярващи и повярвали - със сигурност вече ще имат ангажименти и в набирането на нови "клиенти" на база търговия, а където помага сектантството и проповедите - там ще се налага съответното направление.
Интересно е, каква е крайната цел? Може би, изместване на православната българска църква? А с участие в политическоот управление, докъде? Многото поддържници на една секта, са и нахъсани гласоподаватели...
Неангажиращо..., но налагащо се някак...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sh00tHer Разгледай мнениеОт "Дакси" разбираме, че е председател на Националния християнски център и на Българска божия църква "Християнски център жътвата" (за собственика на SCI). Освен на срещите на SCI пастор Петров може да бъде видян да ръководи проповеди, като клиповете с негови речи, песни и молитви са качени на сайта на Националния християнски център.
Не знам вие с какво мнение сте за силно набожните, но за мен фактът, че ПАСТОР от разни божии църкви, сциентолози или евангелисти е на чело на SCI, е достатъчно съмнителен, за да не им дам дори и 600лв.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
От "Дакси" разбираме, че е председател на Националния християнски център и на Българска божия църква "Християнски център жътвата" (за собственика на SCI). Освен на срещите на SCI пастор Петров може да бъде видян да ръководи проповеди, като клиповете с негови речи, песни и молитви са качени на сайта на Националния християнски център.
Не знам вие с какво мнение сте за силно набожните, но за мен фактът, че ПАСТОР от разни божии църкви, сциентолози или евангелисти е на чело на SCI, е достатъчно съмнителен, за да не им дам дори и 600лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тодор Живков Разгледай мнениеБонусът за намерен нов БП ( което, повярвай ми е много трудоемка и не лесна работа, не слушай какво говорят, че било лесно) е 20% от стойността на закупеният от него бизнес център. Изчисли, спрямо трите категории и получаваш това.
Когато твой БП намери своите 2-ма БП (продаде им бизнес център), ти получаваш бонус Стар мейкър на стойност 10% от стойността на центровете на партньорите на твоят БП. Той става ранг Стар, а ти - Стар мейкър.
От клиентите, 20% от стойността 50 лв. . Без значение тяхен брой. Печели се и от процента от тяхните покупки.
Гледахте ли клипът от рождения ден на Компанията ? Ами, гледайте го още веднъж. Ако бяхте дошли поне на един бизнес ден, щяхте да разберете, защо НЕ Е пирамида. Хора, само си говорите.
това го давам за пример...
колко карти трябва да продадеш и колко та консумират те, че да докараш същия доход....
нека видим справка за 2011 и 2012 и ако сумата от 'водене' на нови БП е по-голяма , а аз съм убеден, че точно продажбата на БП формира поне 80 ако не и 90% от дохода на тая схема - тя по стандартите на ЕК е пирамида
не по моите или на наивника или на МВР стандарти, а по стандарите на ЕК и SEC
ама в БГ няма читави данъчни и икономическа полиция...действат само по команда от полит ръководствототова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тодор Живков Разгледай мнениеГледахте ли клипът от рождения ден на Компанията ? Ами, гледайте го още веднъж. Ако бяхте дошли поне на един бизнес ден, щяхте да разберете, защо НЕ Е пирамида. Хора, само си говорите.
Коментар
-
Бонусът за намерен нов БП ( което, повярвай ми е много трудоемка и не лесна работа, не слушай какво говорят, че било лесно) е 20% от стойността на закупеният от него бизнес център. Изчисли, спрямо трите категории и получаваш това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДаааам, прочетох го. Идеално пасва на определението за пирамидална схема на Европейската комисия
Pyramid schemes
“Establishing, operating or promoting a pyramid
promotional scheme where a consumer gives
consideration for the opportunity to receive
compensation that is derived primarily from the
introduction of other consumers into the scheme
rather than from the sale or consumption of
products.”това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Всъщност за мен основния въпрос е какъв е бонуса за нов БП и какъв е за нов клиент докаран. Ако се окаже, че един нов БП = 50 клиента примерно като бонус, то тогава е ясно, че основната работа на настоящите БП ще е да ходят да гонят нови БП, т.е. ще е очевидно, че схемата е насочена към разширяване на мрежата от БП, а не към разширяване на мрежата от клиенти.
Та ако има някой тая информация да я сподели и всички ще си преценим дали е пирамида или реално смятат да развиват бизнеса с карти.
Другото, което остана като впечатление в мен е, че даден БП печели от докарването на нов БП, а не от неговите продажби - ако може някой да разсее тези съмнения. Тоя въпрос все пак е вторичен, защото ако наистина системата е насочена към ловене на нови БП, то никой няма да лови реални клиенти и приходите от тях ще клонят към 0 така или иначе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Тодор Живков Разгледай мнениеМоля, прочетете Чл. 12. (1).
Pyramid schemes
“Establishing, operating or promoting a pyramid
promotional scheme where a consumer gives
consideration for the opportunity to receive
compensation that is derived primarily from the
introduction of other consumers into the scheme
rather than from the sale or consumption of
products.”
Коментар
Коментар