IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• До Мажоритаря

Имах предвид хората от САЩ, Канада, Австралия, Западна Европа..... по-специално тези с висше икономическо образование поне с магистърска степен.

Коментар

• Видям я!

Но не си хабя времето в празни приказки и спорове с никого.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgMan Разгледай мнение
        Тереза - щом задаваш такива въпроси това не е за теб.
        Съветът ми е да не се захващаш за да си спестиш последващите разочарования от неизпълнени очаквания.
        Това е само за хора, които разбират за какво става въпрос, образовани, интелигентни и с опит.

Аз лично имам активи в австрийската Lyoness и в българската SCI (имам и работещи структури) но отдавна избягвам да вкарвам хора, които не са наясно с всички страни на такъв бизнес, както и не агитирам никого да закупува бизнес пакети. Това не е бизнес за средностатистическия българин а за хора плод на друга култура. Имам познати, които са в подобни системи в няколко различни страни на 3 континента. Ако ходите в чужбина това са повечето хора, които, когато купуват неща плащат не в брой а с ваучери или с карти подобни на кредитните. Мерцедес например още от 80-те години има подобни системи за пазаруване с отстъпка но само за нейни служители и само в ограничен брой обекти. Групон от тази година въведе купуване и плащане с нещо като "електронен ваучер" през мобилния телефон.

Харесвам постовете и начините на разсъждение на Melon и Bertram.
        Под активи в SCI какво разбираш... ?
        И каква са тая "друга група хора", които се занимавали с този тип бизнес?
        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Моля да ме извините.

Малко преди 15:50ч. в пощенската ми кутия дойде линк, който ме отведе до тази тема и по-специално имаше въпрос от някоя си Тереза дали да се захваща.
          Поста ми е отговор към нея.

По-късно случайно погледнах и видях че е отпреди 4 месеца.
          Ти на ущипана мома ли се прайш? Не видиш ли, че 14 пъти си писал в тази тема?

Коментар

• Моля да ме извините.

Малко преди 15:50ч. в пощенската ми кутия дойде линк, който ме отведе до тази тема и по-специално имаше въпрос от някоя си Тереза дали да се захваща.
            Поста ми е отговор към нея.

По-късно случайно погледнах и видях че е отпреди 4 месеца.

Коментар

Групон от тази година въведе купуване и плащане с нещо като "електронен ваучер" през мобилния телефон.
              Не мисля, че бизнесът на Групон изобщо се доближава до бизнеса на вашата пирамида.
              Аналог на Групон в БГ е Грабо. Те също имат карти за отстъпки. Никъде обаче не виждам хората да плащат за тях Поправи ме ако греша!!!

Съвсем друг е въпросът дали в този бизнес има още хляб?

Коментар

Тереза - щом задаваш такива въпроси това не е за теб.
                Съветът ми е да не се захващаш за да си спестиш последващите разочарования от неизпълнени очаквания.
                Това е само за хора, които разбират за какво става въпрос, образовани, интелигентни и с опит.

Аз лично имам активи в австрийската Lyoness и в българската SCI (имам и работещи структури) но отдавна избягвам да вкарвам хора, които не са наясно с всички страни на такъв бизнес, както и не агитирам никого да закупува бизнес пакети. Това не е бизнес за средностатистическия българин а за хора плод на друга култура. Имам познати, които са в подобни системи в няколко различни страни на 3 континента. Ако ходите в чужбина това са повечето хора, които, когато купуват неща плащат не в брой а с ваучери или с карти подобни на кредитните. Мерцедес например още от 80-те години има подобни системи за пазаруване с отстъпка но само за нейни служители и само в ограничен брой обекти. Групон от тази година въведе купуване и плащане с нещо като "електронен ваучер" през мобилния телефон.

Еййй, ти трябва да си мастор. Щом си успял в две пирамиди да се надъниш
                Успех ти желая!!!

http://mediacenter.dw.de/english/aud...pyramid_scheme

http://lyoness-scam.blogspot.com/

http://behindmlm.com/companies/lyone...tment-returns/

Коментар

• Тереза - щом задаваш такива въпроси това не е за теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Givkov Разгледай мнение
                    Това е пирамида в етап на насищане!!! Пазете се!
                    Виждам, че си се регистрирал специално за този коментар. Моля, пиши от къде имаш тази информация?
                    Истината е някъде там (The truth is out there)

Коментар

• Пирамида

Това е пирамида в етап на насищане!!! Пазете се!

Коментар

• Първоначално изпратено от thefuture Разгледай мнение
                        Виждам,че и този форум не се различава от никой друг (кой знае кой не знае се опитва да е оригинален и компетентен) .Първо да ви уверя,че не участвам в SCI,но съм доста наясно с дейността на компанията. Не ми е работа точно аз да ги защитавам,но тъй като има и много малък % от хора,които наистина се ровят из форумите за да научат нещо полезно,за тях мога да кажа,че компанията не е пирамида,нищо подобно,за това има много доказателства. Просто българския манталитет е такъв ,всеки "бай никой " да е всезнайко и да отрича всичко.Пари се печелят от SCI и то добри стига човек да се занимава професионално.Друг е въпроса,че политиката на компанията куца доста,има доста неща,които биха отказали сериозен човек да стане част от тях.Примерно семинарите им наброяват няколко стотин души,но точно там е тъпотията.На въпросните форуми може да срещнете от успял адвокат до пропаднал наркоман,всички на дено място да слушат за бизнес възможност,с две думи хора от кол и въже вътре,не се подбират,всеки кани който му падне и резултата от всичко това е 1%от новодошлите стават част от компанията,а това не само е жалко, но е и смешно. Никой сериозен човек не би искал да участва в бизнес с пасмина събрана от всякъде. Имат още много да израстват,имат и много качествени кадри,но като цяло българщината преобладава!
                        Да, вярвам, че не участваш!
                        На презентациите Ви има хора, обаче основната маса са "партньори" с хищни и мазни погледи. Някъде около 80% са такива и около 20 процента са гости.

Коментар

• И АЗ ПЪРВО ДА ВИ УВЕРЯ , ЧЕ НЕ УЧАСТВАМ В НЕПИРАМИДАТА, АМА ТРЯБВА ДА ВИ УВЕРЯ И ЧЕ ВЪПРЕКИ НАПЪТИТЕ НА НОВИТЕ ЗАРИБЯВАЩИ НИКОВЕ - НЯМА ДА УЧАТВАМ.ЗНАМ МОМЧЕТА , ЧЕ СА ВИ НАПЪЛНИЛИ ГЛАВИТЕ С ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА БЪРЗО ЗАБОГАТЯВАНЕ, НОО НЕ НА НАС ТЕЗИ...

Коментар

• Виждам,че и този форум не се различава от никой друг (кой знае кой не знае се опитва да е оригинален и компетентен) .Първо да ви уверя,че не участвам в SCI,но съм доста наясно с дейността на компанията. Не ми е работа точно аз да ги защитавам,но тъй като има и много малък % от хора,които наистина се ровят из форумите за да научат нещо полезно,за тях мога да кажа,че компанията не е пирамида,нищо подобно,за това има много доказателства. Просто българския манталитет е такъв ,всеки "бай никой " да е всезнайко и да отрича всичко.Пари се печелят от SCI и то добри стига човек да се занимава професионално.Друг е въпроса,че политиката на компанията куца доста,има доста неща,които биха отказали сериозен човек да стане част от тях.Примерно семинарите им наброяват няколко стотин души,но точно там е тъпотията.На въпросните форуми може да срещнете от успял адвокат до пропаднал наркоман,всички на дено място да слушат за бизнес възможност,с две думи хора от кол и въже вътре,не се подбират,всеки кани който му падне и резултата от всичко това е 1%от новодошлите стават част от компанията,а това не само е жалко, но е и смешно. Никой сериозен човек не би искал да участва в бизнес с пасмина събрана от всякъде. Имат още много да израстват,имат и много качествени кадри,но като цяло българщината преобладава!
                            Last edited by thefuture; 15.12.2012, 20:55.

Коментар

• Ах, к'ви години
                              а, дано, поне тукашните никове ...за една 20 годишна от тези изкарат ))
                              http://www.youtube.com/watch?v=paLrouQ1JVU

Коментар

• А бяха времена!
                                http://www.youtube.com/watch?v=_61z7QkhBJY
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X