If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лорде, викаш....тъй и тъй всичко е чалга, що не и още една компания-чалга
Не си в час моя съни(тя), в нашата компания раздаваме БМВ-та, та затова пуснах клипа на Цвети, щото е много показателна мечта за нашите клиенти, каквато ти се очертаваш да не си за съжаление Толкова ли ти се свидат едни три хилки., че на мене са ми толко само имотните данъци!
някой може ли да копне...чл12 мисля, че беше, който коментира получаването на каквито и да е бонуси/месечно....да поумуваме малко над него
Това е публична информация, след като въз основа на нея се зарибяват хора
Дано повече хора прочетат тази тема и нека да седи в инвестора (Бобане информацията може да спаси много наивни хора да си дадат последните пари на тия не-мошеници от непирамидата sci)
поздрави
Аз интерпретирам фактите от моя гледна точка. Всеки човек сам си решава. Аз не обвинявам фирмата в нищо, просто изникват интересни въпроси.
Да аз съм сигурен в работата, както и в това че ако вложа в БНБ 3000лв ще спечеля повече от лихви, отколкото в тази "доходоносеша възможност" да печеля пари на гърба на мои приятели и близки.
Поздрави за силното включване (първия ти пост).
Дано повече хора прочетат тази тема и нека да седи в инвестора (Бобане информацията може да спаси много наивни хора да си дадат последните пари на тия не-мошеници от непирамидата sci)
поздрави
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Според мен идеята на въпросната компания е да препоръчаш нещо от което си доволен, а не да тръгнеш като замаян да зарибяваш близки, познати и непознати!
Използвайки картата и системата, ще покажеш на всички че нещо което е измислено работи и трябва да се възползват. А и разбирам всичко е абсолютно доброволно, трябва да си прекалено задоволен и сигурен в работата си за да не се възползваш от подобна перспективна и доходоносеща възможност като тази...
Да аз съм сигурен в работата ми, както и в това че ако вложа в БНБ 3000лв ще спечеля повече от лихви, отколкото в тази "доходоносеша възможност" да печеля пари на гърба на мои приятели и близки.
Също така подкрепи с факти за кой е е "доходоносеща възможност", аз ще ти помогна печелят първите 3 реда от веригата, всички други остават с мечтата. Не знам дали си чувал за система снежна топка, но всичко ще върви по мед и масло, докато има хора да си купуват Бизнес центрове(защото човека продал Бизнес пакета получава 20%( при Бизнес пакет за 3000лв, при 1800лв 15%, при 600лв 10%) от стойноста на продадения пакет.
Ще ти дам пример:
Имаш фирма която е с 2 завода и произвежда на лиценз в България:
1) завод за скъпи коли
2) завод за запалалки за коли
Печалбата ти се формира под формута на бонус от продадена бройка от завод 1 и 2,.
В началото продаваш голяма бройка скъпи коли и всичко е супер. Обаче идва един момент - спад на продажбите на коли(Хората нямат пари за пакети от 3000лв) и съответно с това в половината модели не се продават с пепелник(няма атрактивни обекти за пазаруване), тогава колко време ще ти е хубаво. Колкото и да продаваш от завод 2(както и зависта им) не може да печелиш достаъчно да компенсира Завод 1. Също така трябва да ти е ясно, кой Бизнес ти носи печалбата и е по-важен.
Това за пазаруването е ясно, но май не е в магазин, а на Бизнес пакети.
Според мен идеята на въпросната компания е да препоръчаш нещо от което си доволен, а не да тръгнеш като замаян да зарибяваш близки, познати и непознати!
Използвайки картата и системата, ще покажеш на всички че нещо което е измислено работи и трябва да се възползват. А и разбирам всичко е абсолютно доброволно, трябва да си прекалено задоволен и сигурен в работата си за да не се възползваш от подобна перспективна и доходоносеща възможност като тази...
Какви са фактите относно SCI - Пазарувай и печели:
Нека почнем отначало, основна цел било да пазаруваш и да печелиш, така казват на семинарите, обаче ако се замисли човек след семинара и им прочете внимателно страницата, изникват много въпроси. Единствено само във Визия се намира нещо написане за пазаруване. Идеята е добра, но с добрата идея идва и истинската същност на нещата, а това че основната цел не е да се пазарува(в Семинара за пазаруване се говори за 10мин. от 90мин.), а да се продават така наречените бизнес центрове на цена 600лв, 1800лв и 3000лв(това го казва в интервю единия от създателите). На презентацията разбираш, че за да вземеш всичките девет бонуса, ти трябва да дадеш 3000лв и след това осъществяваш Американската мечта и си супер. Общо взето на презентацията се презентират Бизнес Моделите, нито представят в кои вериги може да се пазарува, нито обелват дума дали в бъдеще ще се включи някоя голяма верига в мрежата, но на дълго и широко се говори за офиси, финансова независимост, БМВта и така. Мога да кажа спокойно, че водещите са усвоили добре някои неща и представят нещата така, че да изглеждат супер. Както винаги обаче има едно голямо НО. И то става все по-голяма, когато човек прочете общите условия. Интересно как на презентацията никой не спомена, че ти трябва минимум оборот на месец, за да получиш бонусите, нито защо домейна е на Шелшейски острови или Член15(1) от общите условия (договора може да се прекрати при спиране на уебсайта). Също така се спонева за изплатени бонуси от рода на 2 000 000 лв.но не и че прихода е 600 000 лв. за миналата година. И накрая за десерт картите са валидни до 2014, след това ако иска да си я поднови човек, трябва да плати 25лв.!!!!. Да кажем при сега 14 000 човека с карти това са 350 000лв при най-много разходи най-много 10 000лв., това наистина е иновативно и добър начин за печалба.
Е сега аз чрез пазаруване ли печеля или трябва да продавам Бизнес пакети на приятели за да печеля, нали основна цел е пазаруването с карта, а не продаването на Бизнес центрове.
В София аз трудно бих си избил и 50лв за карта, вярно Бизнес центровете растат, но не и атрактивните обекти, има скъпи супермаркети( да не забравяне че при заплатите в БГ, най-много пари се оставят в Хранителните магазини) в които дори и с отстъпка ми е по-скъпо, отколкото когато си пазарувам в големите Хранителни вериги. Ако дам 3000лв за Бизнес Център, от цигари, фризьор и храна в заведение, ще ги избивам доста време.
Нека анализираме и ситуацията в БГ. Общо взето в взето в големите градове живеят потенциалните клиенти, значи говорим за около 3 000 000 жители. От тях като махнем пенсионери, деца, ученици, безработни, студенти и т.н , остават не повече от 1 000 000. Като се има предвид стандарта на живот в БГ не повече от 20 000 човека може да извадят 3 000лв за Бизнес център, да приеме са продадени 3000 Бизнес Центъра, което скоро означава че продаването на Бизнес Центрове ще намалее и хората които последно са си купили Бизнес Център ще са неприятно изненадани, но ще е малко късно.
Коментар