IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
    Ти караш ли SCI BMW? Нали това ви било висшата форма на израстване за всеки един SCI wanna-be
    Преди няколко поста отговорих на такъв въпрос......
    Вярваш ли че ме впечатлява купчина желязо и че това ми идеала и заради това съм се заиграл в тази компания.....ако си го мислиш...елементарно......отдавана колите за мен не са лукс,престиж или пък някакъв имич....

Коментар

• Аз се срещам с доста хора по повод СЦИ, и от наблюденията ми мога да твърдя че само тези които са още в самото начало и не са наизлезли от транс-а не се чувстват ощетени. Всички други са сериозно ощетени, финансово, морално, психически. Те не си признават защото е голям срам, и ако се разчуе те и техните приятели няма как да си върнат парите.
      Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
        http://www.youtube.com/watch?v=gMS_B...ature=youtu.be

Не ви го пускам като реклама.......просто искам да чуете мнението на тази лично преди да се заиграе с МЛМ, какво му е било усещането към онова време с което занимавал....
        Абе, ти не разбра ли, че никой тук няма нищо против МЛМ???

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=gMS_B...ature=youtu.be

Не ви го пускам като реклама.......просто искам да чуете мнението на тази лично преди да се заиграе с МЛМ, какво му е било усещането към онова време с което занимавал....

Коментар

• И инфраструктурата е няма в отчета?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Какъв счетоводен отдел бе човек. Вие нямате никакъв персонал Не виждаш ли, колко осигуровки плащате
              Не знам, защото не съм член на организацията още. Но предполагам са намерили вратичка при която да спестяват данъци, за да остават повече пари за бизнес партньорите и клиентската маса.
              Може всичко да минава през офшорната им фирма и така всичко да е законно, както се казва ток и жица.
              НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

А законно право, на база тези изказвания и явната неистина според отчета - прокуратурата
                На интервюто, на което бях поканен от светъл БП, без да знам, че се отнася за тая пирамидка, ми изтърси, че инвестицията в софтуерния продукт била 300 палки

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                  Прокуратурата трябва да се занимава с далеч по важни неща, от това да се рови да разкрива някакви дребни грешки на счетоводния отдел.
                  Какъв счетоводен отдел бе човек. Вие нямате никакъв персонал Не виждаш ли, колко осигуровки плащате

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                    Обожавам, когато Антон и Благо не отразяват моите постове. Чувствам се страхотно. Явно успявам да им нацеля това, което не искат да обсъждат, което е плюс. ))
                    Не мисля че не съм ти отговарял.....единствено ако нещо вече сме го предъвкали и ти да продължаваш да пишеш защо не желаеш да при това което съм казал и другия вариант от многото мнение да съм изтървал някое твое,но не е умишлено....
                    а може пък и да не съм бил компетентен или пък да съм нямал инфо....форума не дава възможност да чета само твоите.....

Коментар

А законно право, на база тези изказвания и явната неистина според отчета - прокуратурата
                      Прокуратурата трябва да се занимава с далеч по важни неща, от това да се рови да разкрива някакви дребни грешки на счетоводния отдел.
                      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

За отчета имат морално право да попитат тези които са инвестирали в СЦИ според мен.

Коментар

Де ги тези стотици хиляди в отчета?
                          За отчета имат морално право да попитат тези които са инвестирали в СЦИ според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
                            - Господа, какво различава вашата компания от пирамида?
                            - На света няма законна пирамида. "Сейв Къмпани Интернешънъл"(SCI) е регистрирана в Търговския регистър на 13 януари 2010 г., т. е. държавата е признала дейността на тази компания. Фирмата е свързана към НАП много преди това да стане задължително. Плаща си всички данъци и задължения. Нито една пирамида не инвестира стотици хиляди в инфраструктура, в софтуерни и хардуерни иновации, които да дават предимство на нейните клиенти и партньори.
                            Де ги тези стотици хиляди в отчета?

Коментар

• Обожавам, когато Антон и Благо не отразяват моите постове. Чувствам се страхотно. Явно успявам да им нацеля това, което не искат да обсъждат, което е плюс. ))
                              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

СЦИ не може да се нарече пиамида защото най-малкото нито един потребител или бизнес партньор не се чувства ощетен вече трета година.
                                Аз се запознах с няколко ощетени. Всъщност освен няколко човека, които казват, че им е супер, всички други са се набутали.

Коментар

Working...
                                X