IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
    Искрено се надявам в теб да има лъч на надежда и да уважаваш това което правят хората....нека времето да покаже кой прав кой не е.....,но не може да повтаря едно и също търсейки изсмуквайки аргументи от нищото ....
    E как от нищото бе Благо? От отчета ги смуча

Коментар

• Наивник,
      много добро попадение

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
        ТЕЗИ ТРИЪГЪЛНИЦИ И ПИРАМИДИ НЕ СА СЛОЖЕНИ С ЦЕЛ ЗА ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ СЪЗНАНИЕТО НА ХОРАТА, А НАПРОТИВ ЗА МАЙТАП, ВИНАГИ ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ЧУВСТВО ЗА ХУМОР.
        Според мен "наивник" добре се майтапи, ама ти нещо не можеш да му зацепиш шегите. Виж, ти също си забавен, но по един съвсем различен начин, като Черкеза.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Колко триъгълника виждаш на снимката и колко пирамиди могат да се направят с тях?
          ТЕЗИ ТРИЪГЪЛНИЦИ И ПИРАМИДИ НЕ СА СЛОЖЕНИ С ЦЕЛ ЗА ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ СЪЗНАНИЕТО НА ХОРАТА, А НАПРОТИВ ЗА МАЙТАП, ВИНАГИ ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ЧУВСТВО ЗА ХУМОР.
          НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Искрено се надявам в теб да има лъч на надежда и да уважаваш това което правят хората....нека времето да покаже кой прав кой не е.....,но не може да повтаря едно и също търсейки изсмуквайки аргументи от нищото ....
            Тоя е безнадежден случай. От Варна е, града на пирамидата. Сигурно се е набутал навремето и още го преживява. Не му се сърди, а му съчувствай.
            НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Вярвам в много неща. Здраво стъпил съм на земята. Знам, че парите не падат от небето и че бемвета не растат по дърветата

Коментар

Колко триъгълника виждаш на снимката и колко пирамиди могат да се направят с тях?
                мнооого си проницателен,даже и в декорите ....развеселяваш със всеки свой пост.....

Коментар

Направи го....,но само със приказките ще си останеш.....

А ти в какво си надъхан,в какво вярваш......?!? Според мен освен да си контра за всичко, освен да генерираш негативизъм...и когато не си тук да се сърдиш на себе си....не виждам да си казал нещо положително освен да заклеймяваш това или онова по дадени мнения...
                  Вярвам в много неща. Здраво стъпил съм на земята. Знам, че парите не падат от небето и че бемвета не растат по дърветата

Коментар

Ще взема да наема 4-5 надъхани като теб, да стартирам мултилевъл на 5 нива с истински продукт
                    Като си давате 1000-та кинта ще си тръгвате с по една кола с кашони
                    Направи го....,но само със приказките ще си останеш.....

А ти в какво си надъхан,в какво вярваш......?!? Според мен освен да си контра за всичко, освен да генерираш негативизъм...и когато не си тук да се сърдиш на себе си....не виждам да си казал нещо положително освен да заклеймяваш това или онова по дадени мнения...

Коментар

Нищо не си схванал на това "интервю" както се изразяваш....запомнил си само тази не съществена информация....явно БП е имал друго мнение за теб, относно възможностите ти.....летвата е била мноого висока за теб....и затова "сънуваш пирамидки"

Коментар

• Първоначално изпратено от lewis Разгледай мнение
                        На интервюто, на което бях поканен от светъл БП, без да знам, че се отнася за тая пирамидка, ми изтърси, че инвестицията в софтуерния продукт била 300 палки
                        Нищо не си схванал на това "интервю" както се изразяваш....запомнил си само тази не съществена информация....явно БП е имал друго мнение за теб, относно възможностите ти.....летвата е била мноого висока за теб....и затова "сънуваш пирамидки"

Коментар

Всеки бизнес изисква отдаденост,хъст и ако всеки ден полагаш нужната енергия и си убеден че ще успееш...това няма как да не се случи, но ако очакваш бизнеса сам да се развива...естествено че ще се провалиш.....
                          От всяко дърво свирка не става,но тук могат да си върнат парите.....а традиционния бизнес не дава такава възможност
                          Ще взема да наема 4-5 надъхани като теб, да стартирам мултилевъл на 5 нива с истински продукт
                          Като си давате 1000-та кинта ще си тръгвате с по една кола с кашони

Коментар

Абе, ти не разбра ли, че никой тук няма нищо против МЛМ???
                            Именно де.....гледай и ще разбереш защо съм ти го пуснал точно това....

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                              Аз се срещам с доста хора по повод СЦИ, и от наблюденията ми мога да твърдя че само тези които са още в самото начало и не са наизлезли от транс-а не се чувстват ощетени. Всички други са сериозно ощетени, финансово, морално, психически. Те не си признават защото е голям срам, и ако се разчуе те и техните приятели няма как да си върнат парите.
                              Всеки бизнес изисква отдаденост,хъст и ако всеки ден полагаш нужната енергия и си убеден че ще успееш...това няма как да не се случи, но ако очакваш бизнеса сам да се развива...естествено че ще се провалиш.....
                              От всяко дърво свирка не става,но тук могат да си върнат парите.....а традиционния бизнес не дава такава възможност

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                                Прокуратурата трябва да се занимава с далеч по важни неща, от това да се рови да разкрива някакви дребни грешки на счетоводния отдел.

Това, което твърдиш е абсурдно!

Коментар

Working...
                                X