IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev
    Здравей хубавице, а ти как се чувстваш?
    Исках да те поканя в нашата корпорация която е доста по-преспективна от СЦИ www.sitetalk.com/
    Моля сподели мнение.
    Хората с малко повече усет биха преценили кога да предложат нещо и на кого. Когато натрапчиво те преследват и ти завират "офертите" си в лицето ти, става дума за натрапничество. Ако не се усещаме кога да спрем ставаме за смях. В този сайт надали някой ще се върже, пробвай да зарибяваш другаде.

Коментар

• S_G Колега, ти цял живот ще си останеш служител.
      Прекалено много въпроси задаваш АКО.......АКО земята спре да се върти, или изчезне водата? Тези два въпроса ги забрави
      Без премерен риск няма печалба.
      Без да дадеш няма как да получиш, стар физичен закон.
      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
        ...най-накрая са намерили истински бизнес, отново "от бъдещето". Единият- "МЛМ" с някакви екскурзии, другият- "МЛМ" с кюлчета злато...
        Май просто си има такива хора...
        И моето мнение е такова - просто си има такива хора, които прескачат от един млм на друг с големи очаквания. Обаче едно е да продаваш лакове за нокти или витамини, а съвсем друго - голи обещания за завладяване на Турция и Китай.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
          СЦИ не може да се нарече пиамида защото най-малкото нито един потребител или бизнес партньор не се чувства ощетен вече трета година.
          Чувстват се, чувстват се, аз лично познавам трима, с двама от които сме се запознали покрай моята анти SCI позиция, докато те бяха на другия бряг. Интересното е, че въпросните двама в рамките на около месец ме контактнаха да ми кажат, че съм била права за SCI и че най-накрая са намерили истински бизнес, отново "от бъдещето". Единият- "МЛМ" с някакви екскурзии, другият- "МЛМ" с кюлчета злато...
          Май просто си има такива хора...

Коментар

• Привет,

онзи ден и мен ме работиха едни "приятели", с които от 2 години ни свързва само скайп известието потребителя е на линия...потребителя излезе...но ето че хоп, от нищото имат нужда от мен.

след 45 минути облъчване, 45 минути размисъл на трезва глава, сухия остатък за мен е следния:

1. Системата няма реален стабилен фондамент, на който да се изгражда. Няма продукт, физически такъв, върху който да гради реноме.
            2. Структурата е с явен пирамидален модел. Това за мен значи, че колкото си по-надолу толкова по-зле за теб. Единия ми "приятел" е в нея от 9 месеца и за този период ми показа, че си е избил 3000 лв. инвестиция, на цената на близо 200 привлечени. Което ме кара да мисля, че като при повечето пирамиди първите изкарват пари, вторите донякъде, третите са вече вътре.
            3. За многото настървени бизнес-акули пояснявам, ГФО е годишен финансов отчет. Той може и да е измекярски, само за пред данъчните (а може би Вие гледате много филми, все пак СКи претендира да е уважаваща се компания), но може и да не е, ако е одитиран особено. За неграмотните - явно че той няма значение, важното е бизнес далаверка да има. Моя човек не беше запознат дали изобщо компанията имала такъв отчет.
            4. Опитаха се да ми продадат една мечта, един блян за пазари в турция с 90 млрд на месец, от които аз ще печеля малък процент, но в предвид сумата ще се къпя като чичо скрудж в пари. Така драги мечтатели работи всяка пирамида, от времето на Понци та до тая строителната вдъхновила песента на Володя Стоянов...вкарваш едни пари срещу красиви обещания за големи печалби...
            5. Ако разсъждавам рационално, може би да влезеш в тази пирамида си е заслужавало, ако си сред първите, ако си активен и привличаш много потребители. Заслужавало дотолкова доколкото да си избиеш 3-те бона инвестиция и като се замисля на цената на какво е тази печалба - на родата, на приятелите, на близките, които си вкарал в системата и които с надежда ще чакат да изкарат на свои ред пари. Защото да не се лъжем, идеята не е да продавате карти, а да продавате бизнес пакети, а те струват много пари.
            6. За всички зайци - замислете се, след близо 3 години съществуване, няма привлечени големи вериги, тези които не биха си позволили да заложат реномето си без една щателна проверка на тази компания. След близо 3 години в сайта им има заведения за бързо хранене и за автомивки, общо взето като от сайт за групово пазаруване. Тези 30% намаление дето ги обещават са мит - вижте колко търговеца реално предлагат 30% - 1 сервиз за коли само, масово намаленията са в диапазона 1-5%. Не Ви ли се струва малко измамно това, малко като отбиване на номера, колкото да покажат че вършат нещо.
            7. Преди да вкарате баба си в схемата се замислете какво ще стане ако обещаната експанзия никога не се случи? Защото лично аз не вярвам една малка фирмичка в България, да изпрати стотици свои служители из цяла европа за да уговарят фирми да се присъединят към схемата. Това е огромна инвестиция за компания, която не произведежда нищо, която няма продукт, но продава срещу 3000 лв. на човек една мечта.

Стана ми тъжно за тези мои "приятели", че са се вързали така балъшки, но знам ли, единия вече е на плюс, дано и техните приятели също излязат на плюс и дано аз да съм в грешка.

За да избегна излишни въпроси, имам финансово образование и съм лицензиран инвестиционен консултант. Този коментар не е предложение за инвестиция, а само лични разсъждения.

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
              Аз на тези приказки съм отговарял....
              Да ти кажа аз съм консуматор...от където и да го погледнеш и не се обременявам от такива въпроси за които говориш...на мен не ми е нужно това ГФО и да мога да го разчитам за това си има специалист,експерти каквито искаш ги наречи и ако искам инфо ще потърся мнението им......
              Относно колите те за мен са допълнение към начина ми на живот....и хич не ми пука че не е моя,че някой оперативен лизинг върви, утрешния ден тази кола може да бъде купчина желязо и да и се вайкам че този одрал и друг пък е закачил на паркинг,аз не се впечатлявам..не робувам на вещи...
              Какво е бизнес.....работа...дали ще тази или онази на теб ти ангажирано времето с тази работа/бизнес/...излишно се закачаш за думичката......
              в крайна сметка аз мисля че живота е тръпка... да си винаги готов да яхнеш и да си на гребена на вълната...знаейки че няма вечни неща в този живот...изкачвал съм се,падал съм,печел съм-губел съм къде с пари,къде с време и всичко мило което съм смятал за себе си, към този момент вече не е с теб или си го забравил.....
              За това си прав че ние все си мислим че за всичко ставаме.....,но отдавна съм разбрал че не можеш от всичко да разбираш и да се буташ и да се биеш в гърдите колко си велик......всеки гледа от своята камбанария,но иска да вижда и над нея и затова си попадал на такива звезди в работа си....
              Не си ме разбрал. Защо Ейвън, които са МЛМ /мисля, тук може и да ме хванеш сгащен / не трабят постоянно, че са бизнесмени и не се правят на големи богаташи? Говоря ти за това, че при вас всичко е фалш, за да заблуди наивните хора. Използвате думи, които не отговарят на истината, като "бизнес", като "милионер" и като "петзвездни вечери". Използвате наивността и донякъде алчността на хората, за да ги привлечете в схемата, а реално не им давате обещаното. Да, има хора, които печелят драстично над всички останали, но това е на върха на пирамидата. Естествено - ако дори те не вземаха пари какъв щеше да им е смисъла да се подставени, а и дори да не са подставени, лица броя на които е колкото пръстите на двете ми ръце. Разбери - не завиждам и не искам да спирам развитието ти, а да си отвориш очите и да видиш наяве какво представлява цялата схема.
              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Да ти кажа аз съм консуматор...от където и да го погледнеш и не се обременявам от такива въпроси за които говориш...на мен не ми е нужно това ГФО и да мога да го разчитам за това си има специалист,експерти каквито искаш ги наречи и ако искам инфо ще потърся мнението им......
                ...
                Става въпрос за минимална финансова грамотност. Иначе бързо става ясно, че сте въздух под налягане.

Коментар

• Абе гении..... Една публична компания в Щатско ако е обещала печалба 1.00 долар на акция, а фактически извади 0,99 долара, знаете ли какво и се случва с акциите за броени секунди???

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                    А какво друго? Не може всички да са шарани и да вярват на обещания как другия месец пирамидата ще стъпи в Турция и от милионери ще станат милиардери.
                    Я ми кажи какъв си.....
                    Чорбаджия или наемник си?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                      Благо, дразня ви се, защото да се наричате бизнесмени, а да не можете да се ориентирате по отчетите и да питате какво означава ГФО е повече от смешно.

В моята професия, програмист, е пълно с дребни мишленца, които идея си нямат какво представлява компютъра и как работи системата /а това е основно/, но се наричат програмисти. И когато пуснах обява и търсих кадри, за да назначим - на интервюто ми се явяваха "програмисти", които като им дадох една съвсем проста задачка не ми отговаряха. Попитах ги дали ООП им е далеч от знанията, а те отговарят, че са далеч от Visual C++. Сиреч, питаме какво мислите за ГФО, а вие отговаряте с въпрос на въпроса - "Какво е ГФО." Е няма как да стане, няма как да ни убедите, че сте грамотни и знаете какво правите, щом не знаете простите неща. Не е нужно да осчетоводявате фирмата, но трябва да се имат елементарни познания, за да си правите изводите сами. От къде сте сигурни, че тези BMW-та които ще изплащат някои от вас няма да се върнат при истинските им собственици? От къде, след като официално тях ги няма и пред държавата те не съществута. Защо са с чужди номера, това не ви ли притеснява? Не отговаряйте "SCI номер е по-яко". Както казах - комплексарска работа.

Относно колите те за мен са допълнение към начина ми на живот....и хич не ми пука че не е моя,че някой оперативен лизинг върви, утрешния ден тази кола може да бъде купчина желязо и да и се вайкам че този одрал и друг пък е закачил на паркинг,аз не се впечатлявам..не робувам на вещи...
                      Какво е бизнес.....работа...дали ще тази или онази на теб ти ангажирано времето с тази работа/бизнес/...излишно се закачаш за думичката......
                      в крайна сметка аз мисля че живота е тръпка... да си винаги готов да яхнеш и да си на гребена на вълната...знаейки че няма вечни неща в този живот...изкачвал съм се,падал съм,печел съм-губел съм къде с пари,къде с време и всичко мило което съм смятал за себе си, към този момент вече не е с теб или си го забравил.....
                      За това си прав че ние все си мислим че за всичко ставаме.....,но отдавна съм разбрал че не можеш от всичко да разбираш и да се буташ и да се биеш в гърдите колко си велик......всеки гледа от своята камбанария,но иска да вижда и над нея и затова си попадал на такива звезди в работа си....

Коментар

• Именно, понеже не ви интересуват подобни неща в момента сте замаяни от презентациите и хубавите думи, които се говорят. Не си мисли, Керчев, че ние тук сме паднали от небето и не виждаме бъдещето. Идеята, както ви се каза МНОГО добре преди 10-20 страници, е хубава, но има едно надграждане от върха на пирамидата, за да се правят повече пари. Ако обаче тея горе мислиха за вас, хората повярвали в системата ви, щяха да я направят клиентски насрочена. Тея врели-некипели, че сега просто трябвало да се изгради мрежата от бизнес партньори не ни минават. Така и не успяхте да разберете на къде бием, ама вие си знаете, въпросът е, че темата си изпълнява задачите - отказала е хора да влязат в схемата, а мен ме разубеди съвсем, понеже се двоумих. Да ви напомня - точно "бизнес парньорите", които писаха тук ме разубедиха на 100%, четейки техните мнения останах потресен какви хора ще са ми "колеги".

Коментар

Не Ви ли писна с този "отчет"...само него да размахвате......ако има проблеми в него има кой да ги контроли......
                          А какво друго? Не може всички да са шарани и да вярват на обещания как другия месец пирамидата ще стъпи в Турция и от милионери ще станат милиардери.

Коментар

Не Ви ли писна с този "отчет"...само него да размахвате......ако има проблеми в него има кой да ги контроли...не сте вие мнителни човечета....станахте като дявола като чете евангелието..... до там го докарахте че почнахте на шегичка да го избивате тъй като аргументите ви издишат и само хора без мнение можете да въздействате като онзи вчерашната "звезда" golemec Разгледай мнение
                            Прочетох доста мнения във форума. Очевидно вие сте една пирамида. Мислих да се включа, но от това което виждам
                            ..........от вашите бисери взел решение относно бизнеса.....дайте му съвет и за жена му как да.....
                            Съгласен съм. Като чели отчета движи бизнеса Отчетите са за пред данъчните и не виждам смисъл да дискутираме сухи статистики.
                            НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              E как от нищото бе Благо? От отчета ги смуча
                              Не Ви ли писна с този "отчет"...само него да размахвате......ако има проблеми в него има кой да ги контроли...не сте вие мнителни човечета....станахте като дявола като чете евангелието..... до там го докарахте че почнахте на шегичка да го избивате тъй като аргументите ви издишат и само хора без мнение можете да въздействате като онзи вчерашната "звезда" golemec Разгледай мнение
                              Прочетох доста мнения във форума. Очевидно вие сте една пирамида. Мислих да се включа, но от това което виждам
                              ..........от вашите бисери взел решение относно бизнеса.....дайте му съвет и за жена му как да.....
                              Last edited by blagobg; 18.07.2013, 14:49.

Коментар

• Благо, дразня ви се, защото да се наричате бизнесмени, а да не можете да се ориентирате по отчетите и да питате какво означава ГФО е повече от смешно.

В моята професия, програмист, е пълно с дребни мишленца, които идея си нямат какво представлява компютъра и как работи системата /а това е основно/, но се наричат програмисти. И когато пуснах обява и търсих кадри, за да назначим - на интервюто ми се явяваха "програмисти", които като им дадох една съвсем проста задачка не ми отговаряха. Попитах ги дали ООП им е далеч от знанията, а те отговарят, че са далеч от Visual C++. Сиреч, питаме какво мислите за ГФО, а вие отговаряте с въпрос на въпроса - "Какво е ГФО." Е няма как да стане, няма как да ни убедите, че сте грамотни и знаете какво правите, щом не знаете простите неща. Не е нужно да осчетоводявате фирмата, но трябва да се имат елементарни познания, за да си правите изводите сами. От къде сте сигурни, че тези BMW-та които ще изплащат някои от вас няма да се върнат при истинските им собственици? От къде, след като официално тях ги няма и пред държавата те не съществута. Защо са с чужди номера, това не ви ли притеснява? Не отговаряйте "SCI номер е по-яко". Както казах - комплексарска работа.

Коментар

Working...
                                X