За какво ли говори пасторът?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеПо клиповете на СЦИ имаше едно момче на 19г. което спечели от новите БМВ, забравих му името.
Е ако той мислеше като теб, все още да се дралезга на 30 годишните тролей в София.
За да не съм голословен относно риска, погледни общите условия на договора с SCI, чл. 15 Прекратяване на договора. Що за компания ще прекрати договора си с бизнес партньора, ако има преустановяване на дейността на „СКИ” ООД или прекратяване поддържането на уебсайта му;
http://www.sci.sc/documents/obshti-uslovia-all.pdf
Не се излагайте хора, това си е пълна измама...
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеНищо не си схванал на това "интервю" както се изразяваш....запомнил си само тази не съществена информация....явно БП е имал друго мнение за теб, относно възможностите ти.....летвата е била мноого висока за теб....и затова "сънуваш пирамидки"
Пп: Поздравления S_G, много точен анализ, при това предоставен съвсем безвъзмездно на кандитат-фараоните
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеПо клиповете на СЦИ имаше едно момче на 19г. което спечели от новите БМВ, забравих му името.
Е ако той мислеше като теб, все още да се дралезга на 30 годишните тролей в София.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Е ако той мислеше като теб, все още да се дралезга на 30 годишните тролей в София.
Коментар
-
Е ако той мислеше като теб, все още да се дралезга на 30 годишните тролей в София.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от S_G Разгледай мнениеДобре казано, но за жалост неосъзнато. Като цяло хората които се занимават с МЛМ са дебелокожи, иначе няма как да стане.
Колега, без риск е депозита в банката и пак...не говоря за риска, той според мен е огромен при СЦИ, структурен и ликвиден. Жалкото е, че се заблуждават обикновени хора, като ги карат да мечтаят за големи и лесни пари. Бизнесмен не се става от днес за утре, балък да.
За мен хората, които се занимават с това или не могат да го проумеят (балъци) или пък могат и го разбират много добре и се надяват манипулирайки хората около тях да направят пари (мошеници). А ти ми говориш за премерен риск - какво му е премереното, утре ако решиш да излезеш от схемата не можеш, вътрил си се с 3 бона и чакаш и се надяваш, ако твърдиш че това е премерен риск, значи ти си от втория тип хора...
По клиповете на СЦИ имаше едно момче на 19г. което спечели от новите БМВ, забравих му името.
Е ако той мислеше като теб, все още да се дралезга на 30 годишните тролей в София.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнениеЗащото парите, с които си избиват вложенията, често са сламката, за която някой удавник се е хванал. Просто не си заслужава.
Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнениеS_G Колега, ти цял живот ще си останеш служител.
Прекалено много въпроси задаваш АКО.......АКО земята спре да се върти, или изчезне водата? Тези два въпроса ги забрави
Без премерен риск няма печалба.
Без да дадеш няма как да получиш, стар физичен закон.
За мен хората, които се занимават с това или не могат да го проумеят (балъци) или пък могат и го разбират много добре и се надяват манипулирайки хората около тях да направят пари (мошеници). А ти ми говориш за премерен риск - какво му е премереното, утре ако решиш да излезеш от схемата не можеш, вътрил си се с 3 бона и чакаш и се надяваш, ако твърдиш че това е премерен риск, значи ти си от втория тип хора...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнениеЕто така се чувствам, като чуя за което и да е от новопръкналите се финансови тресавища:
човече1: zdravei ... blagodaria 4e si mi pisala ti kade si az po4istvam apartamenti kogato me izvikat...mislexme 4e za 2 3 godini 6te se poopraviat ne6tata no ne vinagi imame rabota triabva da imame mnogo tarpenie za vsi6ko...
човече2: ...д.вечер. Всички бьлгари имаме еднакви проблеми. работа и пари. но има и начин да се справим с тях. ако мога дати бьда полезна ще се радвам.ще ти испратя един сайт да влезнеш и даго прочетеш има го и на бьлгарски -ще тарсиш. ас сьм в тази фирма. мога да ти помогна....
Дали ще се казва SCI, дали SiteTalk, дали Emgoldex...все по един начин се чувствам. Ако ме разбра. Тъжна работа... И дано горепосочения диалог събуди поне малко съвест и морал у wannabe милионерите. Защото парите, с които си избиват вложенията, често са сламката, за която някой удавник се е хванал. Просто не си заслужава.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4evЗдравей хубавице, а ти как се чувстваш?
Исках да те поканя в нашата корпорация която е доста по-преспективна от СЦИ www.sitetalk.com/
Моля сподели мнение.
човече1: zdravei ... blagodaria 4e si mi pisala ti kade si az po4istvam apartamenti kogato me izvikat...mislexme 4e za 2 3 godini 6te se poopraviat ne6tata no ne vinagi imame rabota triabva da imame mnogo tarpenie za vsi6ko...
човече2: ...д.вечер. Всички бьлгари имаме еднакви проблеми. работа и пари. но има и начин да се справим с тях. ако мога дати бьда полезна ще се радвам.ще ти испратя един сайт да влезнеш и даго прочетеш има го и на бьлгарски -ще тарсиш. ас сьм в тази фирма. мога да ти помогна....
Дали ще се казва SCI, дали SiteTalk, дали Emgoldex...все по един начин се чувствам. Ако ме разбра. Тъжна работа... И дано горепосочения диалог събуди поне малко съвест и морал у wannabe милионерите. Защото парите, с които си избиват вложенията, често са сламката, за която някой удавник се е хванал. Просто не си заслужава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеКолега тук не си струва да правим рекрутиране. По добре в Пробук!
П.П.
За хората незнаещи какво означава този термин:
За да ни дадат хората парите си трябва да ни се доверят.Съществува цяла система правена от психолози.Това се нарича рекрутиране/вербовка/.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
Коментар