IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За какво ли говори пасторът?

Коментар

• Гледам, светлите братя собственици и печалбица са си разпределили. Балъците - кучета ги яли

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Красота

Коментар

• Някой може ли да се докопа до анексите за бмв-тата е тогава ще паднете от смях ).

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
            По клиповете на СЦИ имаше едно момче на 19г. което спечели от новите БМВ, забравих му името.
            Е ако той мислеше като теб, все още да се дралезга на 30 годишните тролей в София.
            Колега не бъди наивен, може това да е подставено лице, а може и да е само заради зарибявката, всяка седмица се печелят пари и от лотарията и? да не печели всеки...

За да не съм голословен относно риска, погледни общите условия на договора с SCI, чл. 15 Прекратяване на договора. Що за компания ще прекрати договора си с бизнес партньора, ако има преустановяване на дейността на „СКИ” ООД или прекратяване поддържането на уебсайта му;

http://www.sci.sc/documents/obshti-uslovia-all.pdf

Не се излагайте хора, това си е пълна измама...

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
              Нищо не си схванал на това "интервю" както се изразяваш....запомнил си само тази не съществена информация....явно БП е имал друго мнение за теб, относно възможностите ти.....летвата е била мноого висока за теб....и затова "сънуваш пирамидки"
              Сънувам аз Клеопатра, зарежи тея пирамидки, безинтересни са ми. Колкото до летвата, ще прозвучи тривиално, но да продаваш краставици на краставичар е сложна галимация, капиш?

Пп: Поздравления S_G, много точен анализ, при това предоставен съвсем безвъзмездно на кандитат-фараоните

Коментар

• http://dox.bg/files/dw?a=22572bfc77

Отчетът

Коментар

По клиповете на СЦИ имаше едно момче на 19г. което спечели от новите БМВ, забравих му името.
                  Е ако той мислеше като теб, все още да се дралезга на 30 годишните тролей в София.
                  Антоне, колко пъти трябва да ти се обясни, че има хора, които предпочитат да са в 30 годишни тролеи и с приятели от колкото да прецакват всички познати и приятели за няккаво BMW. Плюс това тия всеизвестни BMW-та се печелят и по друг начин и хората го правят - без да лъжат и мамят. Това са бизнесмени и хора достойни за уважение. Не ти и твоя болен свят в който живееш.
                  От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Хихих, и от къде 1000 кинта да му плаща наема?

Коментар

Брънков съм сигурен че е вътрешен човек, и доста трябва да са му обещали защото навсякъде където стане дума за СЦИ той или е на събитието или убеждава някой или води презентация. Направо си е професионален рибар, захранва добре шараните
                      Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от S_G Разгледай мнение
                        Добре казано, но за жалост неосъзнато. Като цяло хората които се занимават с МЛМ са дебелокожи, иначе няма как да стане.

Колега, без риск е депозита в банката и пак...не говоря за риска, той според мен е огромен при СЦИ, структурен и ликвиден. Жалкото е, че се заблуждават обикновени хора, като ги карат да мечтаят за големи и лесни пари. Бизнесмен не се става от днес за утре, балък да.

За мен хората, които се занимават с това или не могат да го проумеят (балъци) или пък могат и го разбират много добре и се надяват манипулирайки хората около тях да направят пари (мошеници). А ти ми говориш за премерен риск - какво му е премереното, утре ако решиш да излезеш от схемата не можеш, вътрил си се с 3 бона и чакаш и се надяваш, ако твърдиш че това е премерен риск, значи ти си от втория тип хора...

НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                          Защото парите, с които си избиват вложенията, често са сламката, за която някой удавник се е хванал. Просто не си заслужава.
                          Добре казано, но за жалост неосъзнато. Като цяло хората които се занимават с МЛМ са дебелокожи, иначе няма как да стане.

Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                          S_G Колега, ти цял живот ще си останеш служител.
                          Прекалено много въпроси задаваш АКО.......АКО земята спре да се върти, или изчезне водата? Тези два въпроса ги забрави
                          Без премерен риск няма печалба.
                          Без да дадеш няма как да получиш, стар физичен закон.
                          Колега, без риск е депозита в банката и пак...не говоря за риска, той според мен е огромен при СЦИ, структурен и ликвиден. Жалкото е, че се заблуждават обикновени хора, като ги карат да мечтаят за големи и лесни пари. Бизнесмен не се става от днес за утре, балък да.

За мен хората, които се занимават с това или не могат да го проумеят (балъци) или пък могат и го разбират много добре и се надяват манипулирайки хората около тях да направят пари (мошеници). А ти ми говориш за премерен риск - какво му е премереното, утре ако решиш да излезеш от схемата не можеш, вътрил си се с 3 бона и чакаш и се надяваш, ако твърдиш че това е премерен риск, значи ти си от втория тип хора...

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                            Ето така се чувствам, като чуя за което и да е от новопръкналите се финансови тресавища:

човече1: zdravei ... blagodaria 4e si mi pisala ti kade si az po4istvam apartamenti kogato me izvikat...mislexme 4e za 2 3 godini 6te se poopraviat ne6tata no ne vinagi imame rabota triabva da imame mnogo tarpenie za vsi6ko...

човече2: ...д.вечер. Всички бьлгари имаме еднакви проблеми. работа и пари. но има и начин да се справим с тях. ако мога дати бьда полезна ще се радвам.ще ти испратя един сайт да влезнеш и даго прочетеш има го и на бьлгарски -ще тарсиш. ас сьм в тази фирма. мога да ти помогна....

Дали ще се казва SCI, дали SiteTalk, дали Emgoldex...все по един начин се чувствам. Ако ме разбра. Тъжна работа... И дано горепосочения диалог събуди поне малко съвест и морал у wannabe милионерите. Защото парите, с които си избиват вложенията, често са сламката, за която някой удавник се е хванал. Просто не си заслужава.
                            Уффф, знаеш ли че има над 1000 българина които работят с платформата на SiteTalk и лавинообразно се увеличават Според мен скоро от СЦИ ще ни дишат прахта.
                            НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev
                              Здравей хубавице, а ти как се чувстваш?
                              Исках да те поканя в нашата корпорация която е доста по-преспективна от СЦИ www.sitetalk.com/
                              Моля сподели мнение.
                              Ето така се чувствам, като чуя за което и да е от новопръкналите се финансови тресавища:

човече1: zdravei ... blagodaria 4e si mi pisala ti kade si az po4istvam apartamenti kogato me izvikat...mislexme 4e za 2 3 godini 6te se poopraviat ne6tata no ne vinagi imame rabota triabva da imame mnogo tarpenie za vsi6ko...

човече2: ...д.вечер. Всички бьлгари имаме еднакви проблеми. работа и пари. но има и начин да се справим с тях. ако мога дати бьда полезна ще се радвам.ще ти испратя един сайт да влезнеш и даго прочетеш има го и на бьлгарски -ще тарсиш. ас сьм в тази фирма. мога да ти помогна....

Дали ще се казва SCI, дали SiteTalk, дали Emgoldex...все по един начин се чувствам. Ако ме разбра. Тъжна работа... И дано горепосочения диалог събуди поне малко съвест и морал у wannabe милионерите. Защото парите, с които си избиват вложенията, често са сламката, за която някой удавник се е хванал. Просто не си заслужава.

Коментар

Колега тук не си струва да правим рекрутиране. По добре в Пробук!
                                П.П.
                                За хората незнаещи какво означава този термин:
                                За да ни дадат хората парите си трябва да ни се доверят.Съществува цяла система правена от психолози.Това се нарича рекрутиране/вербовка/.
                                И промивка се нарича
                                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Working...
                                X