IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение

Ами аз от половин година обяснявам, че давам БМВ-та на същата бонусна схема, но не знам защо на мен не ми връзват. Смятам, че всеки един от нас би могъл да го направи, хахаха
    И ако на някой му се чете още, "бизнес планът" също е интересно четиво.
    SCI_Business_Plan.pdf
    Браво. Наистина забавно четиво . Много ми харесва абзаца на 6-та страница.

"Никак не се учудвайте, ако някой от близките Ви приятели или членове на семейството се присмиват; не биха имали желание да се присъединят към екипа ви или не биха искали да чуят дори една от презентациите ви. Те ще поставят под съмнение здравия ви разум ..."

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
      Още няма опасност. Лошо ще стане, когато изправи средния пръст. Няма да има нужда да му се превежда
      Според мен е давал Мудри на гостите, тази ми прилича на:

БХРАМАРА (Пчелата)

ПРИЛОЖЕНИЕ: Мудрата подкрепя стремежа да се освободим от страховете и да си изградим емоционално здраве и имунитет към околния свят. Засилва търпението и толерантността. Започнете да приемате себе си такива, каквито сте, позволете си да се обичате; след това заобичайте целия останал свят, който има точно толкова право на съществуване, колкото и нас, и алергичните състояния и всичките им проявления ще започнат да изчезват. Прилага се при понижен имунитет, алергични състояния, обриви, секрети в синусите, бронхите и чревния тракт; при нарушена чревна флора в резултат от прекаляване с антибиотици и всички случаи, когато се прилага медолечение.

ИЗПЪЛНЕНИЕ: Показалецът ляга в основата на палеца. Върхът на палеца се допира отстрани до нокътя на средния пръст. Безименният и кутрето са изпънати.

ДОЗИРОВКА: 4 пъти дневно по 7 минути; при възможност – 8 пъти дневно по 15-20 минути.
      Attached Files
      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
        Първо спринтирам по 5 км всяка сутрин. Второ - много я харесвам, мисля че тя ако ме опознае ще се възхити от мен и ще има какво да научи от богатия ми жизнен опит.
        А ти ако ревнуваш от мен, работи по този проблем.
        И аз я харесвам. Сега дуел ли правим?

Това е в рамките на шегата разбира се. Керчев, на никой не му пука колко бягаш, жизнен опит не знам, но поне малко акъл можеше да събереш за толкова години. Харчи си пенсията и не се занимавай с глупости, пирамиди и други неща които не ти отиват.
        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
          Чичка, това да не ти е сайт за запознанства ?!?!
          Я го дай по сериозно и кажи прочете ли какви пише в долния десен ъгъл на осма страница или толкова си загорял, че две не виждаш ?
          Първо спринтирам по 5 км всяка сутрин. Второ - много я харесвам, мисля че тя ако ме опознае ще се възхити от мен и ще има какво да научи от богатия ми жизнен опит.
          А ти ако ревнуваш от мен, работи по този проблем.
          НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            За какво ли говори пасторът?

Още няма опасност. Лошо ще стане, когато изправи средния пръст. Няма да има нужда да му се превежда

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
              Може ли толкова прекрасно момиче като тебе да се занимава с конспирации?!
              Моля замисли се , има толкова по приятни неща които можем да правим.
              Чичка, това да не ти е сайт за запознанства ?!?!
              Я го дай по сериозно и кажи прочете ли какви пише в долния десен ъгъл на осма страница или толкова си загорял, че две не виждаш ?

Коментар

Анекси нямам, ама това е подробната схема на БМВ бонуса. На 7 страница мисля, че беше.

Welcome Package
                Може ли толкова прекрасно момиче като тебе да се занимава с конспирации?!
                Моля замисли се , има толкова по приятни неща които можем да правим.

Коментар

• Тука хилядите левове ги раздават като салфетки в чалготека

Коментар

Ами аз от половин година обяснявам, че давам БМВ-та на същата бонусна схема, но не знам защо на мен не ми връзват.
                    Може би не успяваш да обещаеш стъпване на китайския и турския пазар в истанбул където оборота на ден е три милиарда )).
                    Това не е бизнес план, а план за промиване на мозъците на околните, след като твоя собствен вече е бил промит ))

Коментар

По скоро в долния десен ъгъл на осма хахаха
                      Някой ако си направи труда да го препише, за да го покаже на неграмотните бп защото съм убеден, че освен, че не са чували за ГФО и това не са чели.

Ами аз от половин година обяснявам, че давам БМВ-та на същата бонусна схема, но не знам защо на мен не ми връзват. Смятам, че всеки един от нас би могъл да го направи, хахаха
                      И ако на някой му се чете още, "бизнес планът" също е интересно четиво.
                      SCI_Business_Plan.pdf

Коментар

Анекси нямам, ама това е подробната схема на БМВ бонуса. На 7 страница мисля, че беше.

Welcome Package
                        По скоро в долния десен ъгъл на осма хахаха
                        Някой ако си направи труда да го препише, за да го покаже на неграмотните бп защото съм убеден, че освен, че не са чували за ГФО и това не са чели.

Коментар

Някой може ли да се докопа до анексите за бмв-тата е тогава ще паднете от смях ).

Welcome Package

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                            За пирамида не знам, но ми се приходи до WC-то...
                            Да беше пирамида, като пирамида.... а то - кенеффффф

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Кой е наблюдателен. Къде е пирамидата на снимката?

За пирамида не знам, но ми се приходи до WC-то...
                              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Кой е наблюдателен. Къде е пирамидата на снимката?

Коментар

Working...
                                X