Много ми е забавен и списъка със стоте имена от въпросния "бизнес план". "Не правете класическата грешка да се сетите за петима или шестима души, които смятате, че ще проявят интерес, и да спрете дотам." Дори само от това изречение си личи каква е целта на СЦИ- набутай колкото можеш повече хора (не се ограничавай само с пет-шест). "Помнете, че все още не трябва да обсъждате бизнеса си с никого. Направете го само след като сте завършили обучението по този бизнес план". То едно обучение...сега разбирам защо заекват БП като ги питаш какво е ГФО.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеМалко съм объркан. Защото всеки бизнес партньор преди да стане такъв има специална царемония на която освен ввсичко друго се дава обет за вярност докато "смърта ни раздели", за това съм сигурен че повечето подобни мнения не са написани от фактически и реален БП.
Ебахти и простаците. Трябва да гниете до последно в зандана. Измекяри и мародери безподобни
Деградацията ви е уникална и не заслужава капка милост,. Който и когато ви срещне, трябва да ви взима скалпа.
Буклуци на буклуците
Коментар
-
Днес обяснявах на един приятел за SCI. Започнах с "Чувал ли си за SCI?". Последва отрицателен отговор, след което продължих "Карти за намаление в група от обекти като съответно всяка отстъпка ти се трупа в сметка." Отговор "Идеята е страхотна". После допълних "Има нещо важно - не спират да обясняват, че само с тази карта няма да се направят пари, трябва да станеш бизнес партньор...". Тук ме прекъсва "Пирамиди... Фараони... И балъци..." и естествено аз продължавам песента с него. Страхотен дует се получи.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеЧеркез! Тук се издаде!Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
Ами аз от половин година обяснявам, че давам БМВ-та на същата бонусна схема, но не знам защо на мен не ми връзват. Смятам, че всеки един от нас би могъл да го направи, хахаха
И ако на някой му се чете още, "бизнес планът" също е интересно четиво.
SCI_Business_Plan.pdfBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеПосочи ми тук поне един профил който има негатвно мнение и е БП?
Посочи ми друг форум където има подобен човек?!
Убеден съм че не можеш да намериш и посочиш.
Това е толкова извратено че не ти прави чест дори на теб . Иначе без промити мозъци тук би било скучно и темата нямаше да е с толкова висок рейтинг та съм те приела като нещо грозно но необходимо.
И другия път прояви малко въображение черкезов-керчев са прекалено близки и бие на очи.
---------------------------------------------------------------------------
СЦИ=ПИРАМИДА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеМалко съм объркан. Защото всеки бизнес партньор преди да стане такъв има специална царемония на която освен ввсичко друго се дава обет за вярност докато "смърта ни раздели", за това съм сигурен че повечето подобни мнения не са написани от фактически и реален БП.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеМалко съм объркан. Защото всеки бизнес партньор преди да стане такъв има специална царемония на която освен ввсичко друго се дава обет за вярност докато "смърта ни раздели", за това съм сигурен че повечето подобни мнения не са написани от фактически и реален БП.
Жалко, че модераторите не те забелязват, или са те оставили за да се забавляват с теб.
Жалко жалко, някои хора много сваляте нивото на форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеhttp://19min.bg/news/8/43968.html?allr=true
http://www.facebook.com/groups/sci.ignore/
На тези адреси има много мнения, копирам ти едно. Нямам времето да ровя 200 страници тема да ти ги сервирам, потърси и тук в темата ще намериш. Имаше и на фб страницата на СЦИ даже но те си ги трият.
Аз също бях измамен с 3000 лв. Мой приятел също. Приятели на мой приятел също и пр. Това е наистина пирамида. Отделно, този т.нар. „пастор“ създава секта, възползвайки се от религиозното невежество на голяма част от българския народ, особено атеистите. Той ги заребява там, след това се прехвърлят в ЕС СИ АЙ и започват да заребяват хора, възползвайки се от факта, че повечето хора обичат парите и са материалисти, отделно и че са в лошо финансово състояние. Този мошеник, който не е пастор, защото няма богословско образование, нито е бил в манастир, макар и протестантски. Не можеш изведнаж да кажеш, че си пастор, та даже и жена му и приятелско семейство, които съставляват пасторски екип. Много скоро тази пирамида ще бъде разбита. Жалко, за религиозноневежите хора в България. Второ, аз влязох, защото приятел, на когото имах много доверие, ме убеждаваше, че може да се прави бизнес. Отидох на презентация и започнаха да ми говорят за едни космически суми, което ме усъмни, но за съжаление преди това бях дал 3000 лв. Моята грешка бе, че първо не отидох на презентация, за да видя, за какво става въпрос. Трето, нарочно слагат всеки път, пред входа на Конгресния център в Панаира лизинговите Бе Ем Вета, за да хванат материалистите, особено тези, които обичат колите. Така се започва. Казват, че вече имало 33 000 души. Второ, едва 1/8 са активни от тях, т.е. купуват си храна дрехи или ходят на кафе за 3-4 лв. Бизнеспартньор над мен ми се оплака, че има в своята мрежа над 150 души, от които са активни само 25 души и от тях печели по 40 лв. месечно. А официално се води, че взима 10 000 лв. Да, ама не. Колите не са техни. Отделно, тези коли харчат страшно много. Ходят на различни презентации с тези коли, като плащат всички разходи те. Е, тогава, къде излиза печалбата. Онези двамата Светльо Петров с жена му и двете му деца, постоянно киснат в Дубай, Станчо рангелов, също е по чужбина. Печелят доста от будалите отдолу. Първите бизнеспартньори са основно момчета от много заможни семейства, но глупави, наивни и алчни. Светльо и Станчо са ги надушили, че имат пари и са ги заребили, та да разработят всичко. Т.е. те също познават много богати... Втората стъпка бе, да започнат да заребяват и бедняците от сектанската му организация „Християнски център жътва“ на ул. Тракия, 57а в гр, Пловдив. Посетих този сайт. Пълни глупости. Все едно гледат американски проповедници, които станаха милионери, а даже и милиардери. Той е сханал много добре начина им на говорене, начинът на промиване намозъка и пр. те се радват, пляскат му и пр. Жалка гледка. Опитва се да каже, че едва ли не неговата вяра е най-правилната и най-истинската. Всичко е тръгнаало от тях., Няма да навлизам в богословски лекции за Християнството, схизмата и многожеството секти, които се появиха. Така, че хора. ВНИМАВАЙТЕ!!! Не се захващайте с тях. Изгорях с 3000 лв. Не посмях да агитирам приятели, защото повече нямаше да ме погледнат!!! А за тези, които са заребени и с промити мозъци, ще пожелая- правете, каквото искте, съсипвайте се, унищожавайте се, но не пипайте мнозинството от българския народ, който е изтрадал и е измъчен. Не се възползвайте от немотията на хората, от проблемите им и пр.
Малко съм объркан. Защото всеки бизнес партньор преди да стане такъв има специална царемония на която освен ввсичко друго се дава обет за вярност докато "смърта ни раздели", за това съм сигурен че повечето подобни мнения не са написани от фактически и реален БП.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеПърво спринтирам по 5 км всяка сутрин. Второ - много я харесвам, мисля че тя ако ме опознае ще се възхити от мен и ще има какво да научи от богатия ми жизнен опит.
Вече 100 пъти написа колко бягаш, но то мускули (които ти така или иначе нямаш) се правят, но акъл НЕ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеПосочи ми тук поне един профил който има негатвно мнение и е БП?
Убеден съм че не можеш да намериш и посочиш.
http://19min.bg/news/8/43968.html?allr=true
http://www.facebook.com/groups/sci.ignore/
На тези адреси има много мнения, копирам ти едно. Нямам времето да ровя 200 страници тема да ти ги сервирам, потърси и тук в темата ще намериш. Имаше и на фб страницата на СЦИ даже но те си ги трият.
Аз също бях измамен с 3000 лв. Мой приятел също. Приятели на мой приятел също и пр. Това е наистина пирамида. Отделно, този т.нар. „пастор“ създава секта, възползвайки се от религиозното невежество на голяма част от българския народ, особено атеистите. Той ги заребява там, след това се прехвърлят в ЕС СИ АЙ и започват да заребяват хора, възползвайки се от факта, че повечето хора обичат парите и са материалисти, отделно и че са в лошо финансово състояние. Този мошеник, който не е пастор, защото няма богословско образование, нито е бил в манастир, макар и протестантски. Не можеш изведнаж да кажеш, че си пастор, та даже и жена му и приятелско семейство, които съставляват пасторски екип. Много скоро тази пирамида ще бъде разбита. Жалко, за религиозноневежите хора в България. Второ, аз влязох, защото приятел, на когото имах много доверие, ме убеждаваше, че може да се прави бизнес. Отидох на презентация и започнаха да ми говорят за едни космически суми, което ме усъмни, но за съжаление преди това бях дал 3000 лв. Моята грешка бе, че първо не отидох на презентация, за да видя, за какво става въпрос. Трето, нарочно слагат всеки път, пред входа на Конгресния център в Панаира лизинговите Бе Ем Вета, за да хванат материалистите, особено тези, които обичат колите. Така се започва. Казват, че вече имало 33 000 души. Второ, едва 1/8 са активни от тях, т.е. купуват си храна дрехи или ходят на кафе за 3-4 лв. Бизнеспартньор над мен ми се оплака, че има в своята мрежа над 150 души, от които са активни само 25 души и от тях печели по 40 лв. месечно. А официално се води, че взима 10 000 лв. Да, ама не. Колите не са техни. Отделно, тези коли харчат страшно много. Ходят на различни презентации с тези коли, като плащат всички разходи те. Е, тогава, къде излиза печалбата. Онези двамата Светльо Петров с жена му и двете му деца, постоянно киснат в Дубай, Станчо рангелов, също е по чужбина. Печелят доста от будалите отдолу. Първите бизнеспартньори са основно момчета от много заможни семейства, но глупави, наивни и алчни. Светльо и Станчо са ги надушили, че имат пари и са ги заребили, та да разработят всичко. Т.е. те също познават много богати... Втората стъпка бе, да започнат да заребяват и бедняците от сектанската му организация „Християнски център жътва“ на ул. Тракия, 57а в гр, Пловдив. Посетих този сайт. Пълни глупости. Все едно гледат американски проповедници, които станаха милионери, а даже и милиардери. Той е сханал много добре начина им на говорене, начинът на промиване намозъка и пр. те се радват, пляскат му и пр. Жалка гледка. Опитва се да каже, че едва ли не неговата вяра е най-правилната и най-истинската. Всичко е тръгнаало от тях., Няма да навлизам в богословски лекции за Християнството, схизмата и многожеството секти, които се появиха. Така, че хора. ВНИМАВАЙТЕ!!! Не се захващайте с тях. Изгорях с 3000 лв. Не посмях да агитирам приятели, защото повече нямаше да ме погледнат!!! А за тези, които са заребени и с промити мозъци, ще пожелая- правете, каквото искте, съсипвайте се, унищожавайте се, но не пипайте мнозинството от българския народ, който е изтрадал и е измъчен. Не се възползвайте от немотията на хората, от проблемите им и пр.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеТе пишат ама нали сме глухи и слепи за всичко което не ни е угодно. Има толкова негативни мнения от хора които казват че са БП и са измамени...
Ако беше прочел и едно мое мнение, казвам че си мълчат защото ако се разчуе те и приятелите които са набутали няма да избият парите, това е доста солидна причина.
Убеден съм че не можеш да намериш и посочиш.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеЗащо дуел да правим , тя ще избере с кой и без дуел Аз съм в бизнеса който лекува хората а не ги наранява.
Бай дъ лей, Крисиана каза че никой от БП не се оплаквал от СЦИ че е излъган защото ги било срам. Не съм съгласен, ако ги е срам можеха да пишат анонимно тук като теб.
За това си мисля че няма недоволни от СЦИ, което е зашеметяващ резултат, от 30 000 човека всички да са доволни и щастливи.
Ако беше прочел и едно мое мнение, казвам че си мълчат защото ако се разчуе те и приятелите които са набутали няма да избият парите, това е доста солидна причина.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеЗащо дуел да правим , тя ще избере с кой и без дуел Аз съм в бизнеса който лекува хората а не ги наранява.
Бай дъ лей, Крисиана каза че никой от БП не се оплаквал от СЦИ че е излъган защото ги било срам. Не съм съгласен, ако ги е срам можеха да пишат анонимно тук като теб.
За това си мисля че няма недоволни от СЦИ, което е зашеметяващ резултат, от 30 000 човека всички да са доволни и щастливи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеИ аз я харесвам. Сега дуел ли правим?
Това е в рамките на шегата разбира се. Керчев, на никой не му пука колко бягаш, жизнен опит не знам, но поне малко акъл можеше да събереш за толкова години. Харчи си пенсията и не се занимавай с глупости, пирамиди и други неща които не ти отиват.
За това си мисля че няма недоволни от СЦИ, което е зашеметяващ резултат, от 30 000 човека всички да са доволни и щастливи.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
Коментар