IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
    Естествено, че не е редно да ги обявяваме публично без тяхно съгласие. Въпросът е защо не защитават компанията. Двете логични обяснения все още стоят.
    1.Защото не им е кауза.
    2. Защото не ви уважават
    3. Спазват вътрешната наредба
    НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
      Питай Наивника с прякора (тим), той ги знае.
      Но все пак мисля че не е редно да ги обявяваме публично, след като те самите нямат желание да пишат в тази тема.
      Естествено, че не е редно да ги обявяваме публично без тяхно съгласие. Въпросът е защо не защитават компанията. Двете логични обяснения все още стоят.
      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Предполагам, че т.нар. Космическа чиния програма ( пардон БМВ ) е финансов лизинг, а не оперативен - би било тъпо да го правят по оперативен лизинг, ма знам ли?
        Оперативен е. Виж отчета! Макар че БП-тата твърдят, че отчетът е само проформа за пред данъчните, та за това големите кинти не се виждат в него

Коментар

Питай Наивника с прякора (тим), той ги знае.
          Но все пак мисля че не е редно да ги обявяваме публично, след като те самите нямат желание да пишат в тази тема.
          Освен Иво Груев, кой друг се е олепал в пирамидата?
          Ти също си вътре с двата крака, но не виждам да изплащате БМВ-та
          п.п. От няколко дни имам общо с ТИМ. Купих си акции от Химимпорт - 100 броя
          Last edited by Наивник; 20.07.2013, 08:17.

Коментар

Двама членове на форума са потребители на БМВ програмата. Попитай тях, вместо да си изсмукваш мисли от мозъка.
            Е аз за разлика от теб имам мозък. Разбирам, че до такава степен ти липсва, че даже не схващаш, че целия форум ти се подиграва и насмива на глупостите, но все пак дръж се малко по мъжки, нали твърдиш, че си мъжкат какъвто не личи да си.
            Това което съм ти постнал не е моя мисъл, а си е написано в условията на СЦИ.Ти разбира се бидейки финансово неграмотен като 99% от бизнес партньорите не си ги чел, а и да си ги чел не си ги схванал, защото то за да ги схванеш трябва да има и нещо между ушите.

Коментар

• Внасям едно уточнение.

Маркетинговият план на компанията им е законен и изпипан доста добре за някои неща. Просто целият риск е изнесен към мрежата и тя да обира бъдещите негативи.

Предполагам, че т.нар. Космическа чиния програма ( пардон БМВ ) е финансов лизинг, а не оперативен - би било тъпо да го правят по оперативен лизинг, ма знам ли?

Друг е въпроса, че мрежата вече фалира и после и компанията ще се скатае. Сайт-а им го бях погледнал преди година и нямаше опция за "експанзия" в чужбина - сайта струваше тогава макс 2500 кинта + платен домейн за 5 години напред и т.н.

Никой не може да се сърди, че не разбира от маркетингови планове и е клъвнал кат' шаран от лакомия.

П.П. Като стил наподобява повече американския модел на маркетингови планове, отколкото европейските.

Не е нужно да ги плюете като всичко е законно. Ако нещо не ви харесва - направете го вие и обирайте балъците като тях.

Ама, спокойният сън - цена нямал ..... - ърммм ...? Щот' на някой отчаян човечец да му обереш последните стинки, после мо'е те покоси леко с брадвата, за дет' си го лъгал с разни милиони на хартия

П.П. По принцип американски модел на мрежов маркетинг в БГ не сработва по много причини, но няма смисъл да навлизам в детайли, щот' т'ва инфо струва кинти как се прайка успешен дълготраен проект, после да се наложи, позиционира и т.н.

Да сричат момчетата - няма лошо.
              Last edited by marandi; 20.07.2013, 06:05.

Коментар

Първо спринтирам по 5 км всяка сутрин. Второ - много я харесвам, мисля че тя ако ме опознае ще се възхити от мен и ще има какво да научи от богатия ми жизнен опит.
                А ти ако ревнуваш от мен, работи по този проблем.
                Чак се чудя защо не си отишъл да обереш всички златни медали по Олимпиадите и Световните първенства от 400, 800м дистанция така нататък, както вървят в леката атлетика - 1500 и т.н. до твоите 5 км.

Направо ми разби представите за понятието "спринт"

100 бона дава държавата за Олимпийско злато - демек 4-5 дисциплини и щеше да изкараш за 2 седмици половин милка + доживотна пенция после

П.П. Пази ставите, че кат' те гледам на снимките дет' пуснаха си доста тежичак и бълваш глупости в момента.

Не се бяга сутрин, когато още организма не се е събудил - рисково е. Отделно талията ти е мега голяма, демек си дебелак и от застрахователна гледна точка вече си предразположен към сърдечно-съдово - инфаркт. За твоя ръст ( ако снимките, които качиха са твои наистина ) - талия не повече от 85-90 см, а твоята е 130-140 см като я гледам на снимките.

Съвсем приятелски - по-кротко го карай и без изцепки за "спринтове" по 5000м, че ме разсмя яко. Не го бъркай с търкаляне кат' Боко Тиквата, дет' бил "футбалер" при некви "тигри", ако го слушаш к'ви ги дрънка ( смигам )
                Last edited by marandi; 20.07.2013, 05:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
                  А ти в какво си надъхан,в какво вярваш......?!?
                  Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
                  ...естествено че ще се провалиш.....
                  Ти му говориш то се звери......сори брат разбирам такива са ти възможностите....,но ти не си виновен.....майка природа.....
                  ....нека времето да покаже кой прав кой не е.....
                  Благо от България, говориш като типичен сектант. Като гледам какви майсторски диверсии правиш, смятам, че си сектант от класа - добре обучен в някой светъл американски "хростиянски" университет.
                  Даже си мисля, че си ей този добрички тарикат, дето се появява на 30-тата секунда на клипчето: https://www.youtube.com/watch?v=aogC...tailpage#t=30s и обяснява за някакъв имагинерен семеен бизнес, дето не струвал нищо пред намазването на СКИ.

Коментар

• Питай Наивника с прякора (тим), той ги знае.
                    НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Двама членове на форума са потребители на БМВ програмата. Попитай тях, вместо да си изсмукваш мисли от мозъка.
                      Много интересно. Ако има двама потребители във форума, които са от BMW програмата и не са писали тук с цел защита на организацията има две логични обяснения:

1) осъзнават, че това което пишем тук е вярно, но тях не ги интересува, понеже вече са много нагоре от това, което са дали и плюса им харесва, затова продължават все едно нищо не се е случило, а докъдето стигне;

2) започнали са като всички останали - с прикрита /или явна/ алчност за много пари спечелени по бърз начин, която след като успяват да утолят, самочувствието им излетява до небесата, че те вече са много над тия неща.

Поясни ако се бъркам? Или не ги познаваш, само така са ти казали.
                      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                        http://19min.bg/news/8/43968.html?allr=true

"BMW Програма на SCI - Необходимо е квалифицирането на определения ранг в три от общо четири месеца. При квалифицирането в BMW програмата на SCI компанията поема изплащането на Вашия автомобил за период от една година от датата на Вашата квалификация. След тази година SCI ще ревизира Вашите постижения. Броят на месеците, в които сте поддържали достигнатия ранг през изминалата година, определят участието Ви в BMW програмата на SCI през следващата. 10 месеца - компанията продължава изплащането на лизинга Ви и през следващата година ; 7 - 9 месеца - Вие заплащате 500 лв. от лизинговата вноска ; 4 - 6 месеца - Вие заплащате 1000 лв. от лизинговата вноска ; 3 месеца - Вие заплащате 1500 лв. от лизинговата вноска." - ТОВА Е ОФИЦИАЛНОТО РЪКОВОДСТВО НА SCI ЗА УЖ "ПОДАРЕНИТЕ" ОТ ТЯХ НОВИ BMW-та... - Тоест, както правели някога хитрите мъже ...вземат кола на някоя кака, ама на нейно име. На втория месец спират изплащането и колата обратно в магазина. О времена, о нрави, о балъци! '

Хахаха светлите БП да четат и да вземат да размърдат онова между ушите си.

Коментар

• Разсъждения върху бизнес плана

Здравейте,

Специални благодарности за бизнес плана – изключително забавно и поучително четиво. Докато го четях, открих толкова много червени лампички, че чак свети като коледна елха. За жалост явно много българи са финансови далтонисти. Горещо препоръчвам всички засегнати от темата да го прочетат и да поразмишляват.
                          Ето моя анализ на избрани моменти

Наблюдение: На видно място на корицата има негър (вътре също).
                          Коментар: Мегаломанско изхвърляне с намек за „световна експанзия”. Или пък се надяват някой недочул наивник да си помисли, че фирмата (компанията, корпорацията, империята или както там им харесва да се самоопределят) е американска?

Цитат: „SCI е компания, притежаваща брилянтна идея...”
                          Коментар: Брилянтна идея как да измъкне максимално много пари от максимално много хора, като им продава мечти, само дето те си мислят, че купуват реалност. Не може да се отрече, че имат успех. Брилянтна измама. Да!

Цитат: „За сега не обсъждайте новия си бизнес с никого, докато не завършите това обучение!
                          Превод: „За сега не обсъждайте новия си бизнес с никого, защото ни е страх, че някой може да ви зададе смислени въпроси и да ви отвори очите преди да сме ви промили добре мозъка и да сме ви изръсили с няколко бона!”

Цитат: „По-добре е да не се опитвате да обяснявате какъв е Вашият нов бизнес, преди да сте били обучени какво е необходимо да кажете...”
                          Превод: „Не говорете с ваши думи, ние ще ви дадем да научите наизуст всички фирмени клишета и ще трябва да ги повтаряте като развален грамофон. В никакъв случай не мислете! Ако се опитате да обясните в какво сте се забъркали, може внезапно сами да осъзнаете цялата измама.”

Твърдение: За работа в SCI не е необходимо образование, нито опит в МЛМ.
                          Коментар: Логично е дори да предпочитат хора без образование, защото те по-лесно биха се вързали на думите им. Колкото до МЛМ – някой, който сериозно се е занимавал с МЛМ в читава компания ще направи сравнение и има голяма вероятност да прозре истината (макар че виждам от познати, че не е задължително).

Твърдение: За работа в SCI не е нужно одобрение от околните.
                          Коментар: Сами предупреждават, че балъците ще се сблъскат с трезвомислещи роднини и приятели, които ще се опитат да им отворят очите. Следва дълго утешаване в стил „не ги слушайте, те или са науки или не ви желаят доброто истински”. Напомня ми практиката на сектите да откъсват новите членове от семействата им. Тук не е написано, но може би се казва нещо подобно на живо, а? С покана за присъединяване към братството на пастора?

Цитат:
                          „Съвършената компания или компенсационен план все още не са създадени. Както всичко друго в природата, те също трябва да се развиват във времето.”
                          Коментар: Тук няма ли някакъв намек, че фирмата си запазва правото да променя правилата, когато й скимне? Вече се случи няколко пъти, нали? Доколкото знам условията стават все по-малко изгодни за картодържателите и БП-тата.

Цитат: „Ентусиазмът и позитивното отношение са по-големи катализатори за успеха, отколкото знанието или уменията, които развивате.”
                          Коментар: Така ли?! Ами аз нямам никакви знания или умения по медицина, но съм страшно ентусиазиран да лекувам хора и имам изключително позитивно отношение към самия себе си и към пациентите си. Елате да ви направя сърдечна операция!
                          ОК, сега сериозно. Не ви ли звучи това като „търсим лековерни и ентусиазирани некадърници”? Позитивното отношение и желанието за работа определено са полезни, но не са извинение за липсата на елементарна финансова (или каквато и да е друга) грамотност.

Твърдение:
                          Според авторите на книжката има „крадци на мечти”, на които БП-тата не трябва да обръщат внимание.
                          Коментар: SCI са „продавач на мечти” на едро, ясно ни е. Въпросът е как да се направи него градивно, а не да си живеем в мечтите.

Цитат: „Много нови Бизнес партньори – без каквото и да е обучение, опит и задълбочено знание започват ентусиазирано и изграждат големи мрежи...”
                          Коментар: Не се изненадвам. Ако имаха опит или знаеха повече за пирамидата, вероятно щеше да им стане съвестно да зарибяват близки и приятели. За да изпитваш ентусиазъм с това нещо трябва или да нямаш съвест, или да не знаеш какво правиш.

Цитат: „Бъдете отворен да слушате и възприемате напътствията по време на обучението”.
                          Превод: „Оставете се да ви промием мозъка и да го натъпчем с красиви, безсмислени и не отговарящи на истината фрази”.

Цитат:
                          „Най-успешните хора в SCI действат незабавно и предизвикват бързи резултати.”
                          Обяснение: Това се случва, защото ако поизчакат, ще осъзнаят в какво са се забъркали и съвестта им ще им попречи да мамят познатите си. Колкото по-малко знаеш за фирмата, толкова по-лесно ти е да й имаш доверие. После става невъзможно, ако имаш нещо в главата.

Лелееее, не очаквах, че ще извадя толкова глупости само от първите десет страници. Имам още много за коментиране, но сега ме чака друга работа. Оставям материал за размисъл за заблудените душички от форума

Коментар

• Човек предупреден, наполовина е спасен!

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                              Още няма опасност. Лошо ще стане, когато изправи средния пръст. Няма да има нужда да му се превежда
                              Мен ако питаш го е направил, просто ни го показва по по-деликатен начин. Объркал е пръста един вид.

Коментар

• http://19min.bg/news/8/43968.html?allr=true

"BMW Програма на SCI - Необходимо е квалифицирането на определения ранг в три от общо четири месеца. При квалифицирането в BMW програмата на SCI компанията поема изплащането на Вашия автомобил за период от една година от датата на Вашата квалификация. След тази година SCI ще ревизира Вашите постижения. Броят на месеците, в които сте поддържали достигнатия ранг през изминалата година, определят участието Ви в BMW програмата на SCI през следващата. 10 месеца - компанията продължава изплащането на лизинга Ви и през следващата година ; 7 - 9 месеца - Вие заплащате 500 лв. от лизинговата вноска ; 4 - 6 месеца - Вие заплащате 1000 лв. от лизинговата вноска ; 3 месеца - Вие заплащате 1500 лв. от лизинговата вноска." - ТОВА Е ОФИЦИАЛНОТО РЪКОВОДСТВО НА SCI ЗА УЖ "ПОДАРЕНИТЕ" ОТ ТЯХ НОВИ BMW-та... - Тоест, както правели някога хитрите мъже ...вземат кола на някоя кака, ама на нейно име. На втория месец спират изплащането и колата обратно в магазина. О времена, о нрави, о балъци! '

Хахаха светлите БП да четат и да вземат да размърдат онова между ушите си.

Коментар

Working...
                                X