Първоначално изпратено от shpono
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеП.П.
Въпреки че подкрепям правителството
Грабвай памперса и бегом от Люлин до бабичките подкрепящи правителството.
Няма да свалиш средната възраст на протеста, но ще свалиш нивото на интелигентност
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеАко си сериозен ми изпрати скайп и телефон на личен.
П.П.
Не приемам подигравки от хора без вкус и усет към красивото и спорта.
П.П.
Въпреки че подкрепям правителството искам да ви поканя на маратона довечера.
https://www.facebook.com/events/389432051157570/
Благодарен съм ви! Ще си помисля, наистина!От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеКакви пари вземаш за личен фитнес треньор? Готов съм да се оръся, но явно си заслужава - разбираш ги нещата.
П.П.
Не приемам подигравки от хора без вкус и усет към красивото и спорта.
П.П.
Въпреки че подкрепям правителството искам да ви поканя на маратона довечера.
https://www.facebook.com/events/389432051157570/НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеАз не бягам само а тренирам по системата на Мохамед Али.
100 метра сериозен крос - 20 силови лицеви опори за почивка, 100 м. крос - 20 коремни за почивка , 100 м. крос и 8 набирания за гърди за почивка, 100 м. крос - кофички до откат за трицепс и рамене за почивка и така докато не направя 5 км. поне.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Керчев, Защо не запишеш поне малко от малко някакво байно изкуство. За първи и втори пубертет се препоръчва винчун.
Освен това винаги може да се окаже и от полза. Скоро като започнат пак войните из арабския свят, може да се окаже удачно да си върнем заграбените територии и отново да имаме плаж на три моретаЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеАз не бягам само а тренирам по системата на Мохамед Али.
100 метра сериозен крос - 20 силови лицеви опори за почивка, 100 м. крос - 20 коремни за почивка , 100 м. крос и 8 набирания за гърди за почивка, 100 м. крос - кофички до откат за трицепс и рамене за почивка и така докато не направя 5 км. поне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеТи пеш да вървиш, пак ще изминеш поне 5-6 км. за час
Това твоето не е бягане, а влачене на охлюв.
100 метра сериозен крос - 20 силови лицеви опори за почивка, 100 м. крос - 20 коремни за почивка , 100 м. крос и 8 набирания за гърди за почивка, 100 м. крос - кофички до откат за трицепс и рамене за почивка и така докато не направя 5 км. поне.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеКаквото и да пиеш каквото и да правиш вечер колкото и да бягаш всички шишковци по света особенно тези с големите паласки сте си заплашени от сърдечно съдово заболяване.
Та човек трябва да е доста комплексиран за да пише горните неща във всеки трети пост .
Колко от 24-25 годишните младежи тичат в днешно време? А колко от тях правят по 5-10 километра за час? Колко от тях имат буци лой около корема или бедрата за дамите?НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеСър, доказано е че хора взимали от нашите добавки редовно в продължение на три години , намаляват шанса да умрат от сърдечно-съдово заболяване до 99.98%. Затова тичам по толкова, ходя на фитнес и вечер правя страхотни маратони с половинката си, а и не се ограничавам в храненето.
Та човек трябва да е доста комплексиран за да пише горните неща във всеки трети пост .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеСър, доказано е че хора взимали от нашите добавки редовно в продължение на три години , намаляват шанса да умрат от сърдечно-съдово заболяване до 99.98%. Затова тичам по толкова, ходя на фитнес и вечер правя страхотни маратони с половинката си, а и не се ограничавам в храненето.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЧак се чудя защо не си отишъл да обереш всички златни медали по Олимпиадите и Световните първенства от 400, 800м дистанция така нататък, както вървят в леката атлетика - 1500 и т.н. до твоите 5 км.
Направо ми разби представите за понятието "спринт"
100 бона дава държавата за Олимпийско злато - демек 4-5 дисциплини и щеше да изкараш за 2 седмици половин милка + доживотна пенция после
П.П. Пази ставите, че кат' те гледам на снимките дет' пуснаха си доста тежичак и бълваш глупости в момента.
Не се бяга сутрин, когато още организма не се е събудил - рисково е. Отделно талията ти е мега голяма, демек си дебелак и от застрахователна гледна точка вече си предразположен към сърдечно-съдово - инфаркт. За твоя ръст ( ако снимките, които качиха са твои наистина ) - талия не повече от 85-90 см, а твоята е 130-140 см като я гледам на снимките.
Съвсем приятелски - по-кротко го карай и без изцепки за "спринтове" по 5000м, че ме разсмя яко. Не го бъркай с търкаляне кат' Боко Тиквата, дет' бил "футбалер" при некви "тигри", ако го слушаш к'ви ги дрънка ( смигам )НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение1.Защото не им е кауза.тях не ги интересува, понеже вече са много нагоре от това, което са дали и плюса им харесва, затова продължават все едно нищо не се е случило, а докъдето стигнеПървоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение2. Защото не ви уважаватсамочувствието им излетява до небесата, че те вече са много над тия неща.Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение3. Спазват вътрешната наредбаОт как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
Коментар