IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
    Грабвай памперса и бегом от Люлин до бабичките подкрепящи правителството.
    Няма да свалиш средната възраст на протеста, но ще свалиш нивото на интелигентност
    И е възможно да повдигне средното тегло. Ахем, без лоши чувства!
    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
      П.П.
      Въпреки че подкрепям правителството

Грабвай памперса и бегом от Люлин до бабичките подкрепящи правителството.
      Няма да свалиш средната възраст на протеста, но ще свалиш нивото на интелигентност

Коментар

Ако си сериозен ми изпрати скайп и телефон на личен.
        П.П.
        Не приемам подигравки от хора без вкус и усет към красивото и спорта.

П.П.
        Въпреки че подкрепям правителството искам да ви поканя на маратона довечера.

https://www.facebook.com/events/389432051157570/
        Г-н Керчев, ласкаете ме. Спите по 4 часа на деноноще, но сте готов да ми отделите един такъв за моя милост?

Благодарен съм ви! Ще си помисля, наистина!

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
          Какви пари вземаш за личен фитнес треньор? Готов съм да се оръся, но явно си заслужава - разбираш ги нещата.
          Ако си сериозен ми изпрати скайп и телефон на личен.
          П.П.
          Не приемам подигравки от хора без вкус и усет към красивото и спорта.

П.П.
          Въпреки че подкрепям правителството искам да ви поканя на маратона довечера.

https://www.facebook.com/events/389432051157570/
          НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Аз не бягам само а тренирам по системата на Мохамед Али.
            100 метра сериозен крос - 20 силови лицеви опори за почивка, 100 м. крос - 20 коремни за почивка , 100 м. крос и 8 набирания за гърди за почивка, 100 м. крос - кофички до откат за трицепс и рамене за почивка и така докато не направя 5 км. поне.
            Какви пари вземаш за личен фитнес треньор? Готов съм да се оръся, но явно си заслужава - разбираш ги нещата.

Коментар

• Олимпиец

Коментар

• Керчев, Защо не запишеш поне малко от малко някакво байно изкуство. За първи и втори пубертет се препоръчва винчун.
                Освен това винаги може да се окаже и от полза. Скоро като започнат пак войните из арабския свят, може да се окаже удачно да си върнем заграбените територии и отново да имаме плаж на три морета
                Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

100 метра сериозен крос - 20 силови лицеви опори за почивка, 100 м. крос - 20 коремни за почивка , 100 м. крос и 8 набирания за гърди за почивка, 100 м. крос - кофички до откат за трицепс и рамене за почивка и така докато не направя 5 км. поне.
                  Ще се похабиш бе човек!!! Ходи пий две бири

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                    Ти пеш да вървиш, пак ще изминеш поне 5-6 км. за час
                    Това твоето не е бягане, а влачене на охлюв.
                    НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Ти пеш да вървиш, пак ще изминеш поне 5-6 км. за час
                      Това твоето не е бягане, а влачене на охлюв.

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                        Каквото и да пиеш каквото и да правиш вечер колкото и да бягаш всички шишковци по света особенно тези с големите паласки сте си заплашени от сърдечно съдово заболяване.
                        Та човек трябва да е доста комплексиран за да пише горните неща във всеки трети пост .
                        Не го пиша това за да се хваля, а за да давам пример на младото поколение.
                        Колко от 24-25 годишните младежи тичат в днешно време? А колко от тях правят по 5-10 километра за час? Колко от тях имат буци лой около корема или бедрата за дамите?

Коментар

Сър, доказано е че хора взимали от нашите добавки редовно в продължение на три години , намаляват шанса да умрат от сърдечно-съдово заболяване до 99.98%. Затова тичам по толкова, ходя на фитнес и вечер правя страхотни маратони с половинката си, а и не се ограничавам в храненето.
                          Каквото и да пиеш каквото и да правиш вечер колкото и да бягаш всички шишковци по света особенно тези с големите паласки сте си заплашени от сърдечно съдово заболяване.
                          Та човек трябва да е доста комплексиран за да пише горните неща във всеки трети пост .

Коментар

Сър, доказано е че хора взимали от нашите добавки редовно в продължение на три години , намаляват шанса да умрат от сърдечно-съдово заболяване до 99.98%. Затова тичам по толкова, ходя на фитнес и вечер правя страхотни маратони с половинката си, а и не се ограничавам в храненето.
                            Керчев, тези маратони и това, което правиш по принцип не би ли трябвало да бъде за теб самия и най-много за хората около теб? Не разбирам защо го разгласяш, защо го изтъкваш във всеки пост и някак си - защо изобщо си избиваш комплексите по тоя начин? Разбираш ли, не ми се струва нормално - имай предвид, че съм доста по-малък от теб, и аз така се държах, но поне бях на 15 - самоизтъквах се, дрънках врели-некипели, хвърчах, мрънках... Абе какво да ти кажа - срам ме е от миналото, но да не забравяме - 15 годишен пубер. А ти, човеко! Моля ти се! Дръж се на положение, смешно е просто...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Чак се чудя защо не си отишъл да обереш всички златни медали по Олимпиадите и Световните първенства от 400, 800м дистанция така нататък, както вървят в леката атлетика - 1500 и т.н. до твоите 5 км.

Направо ми разби представите за понятието "спринт"

100 бона дава държавата за Олимпийско злато - демек 4-5 дисциплини и щеше да изкараш за 2 седмици половин милка + доживотна пенция после

П.П. Пази ставите, че кат' те гледам на снимките дет' пуснаха си доста тежичак и бълваш глупости в момента.

Не се бяга сутрин, когато още организма не се е събудил - рисково е. Отделно талията ти е мега голяма, демек си дебелак и от застрахователна гледна точка вече си предразположен към сърдечно-съдово - инфаркт. За твоя ръст ( ако снимките, които качиха са твои наистина ) - талия не повече от 85-90 см, а твоята е 130-140 см като я гледам на снимките.

Съвсем приятелски - по-кротко го карай и без изцепки за "спринтове" по 5000м, че ме разсмя яко. Не го бъркай с търкаляне кат' Боко Тиквата, дет' бил "футбалер" при некви "тигри", ако го слушаш к'ви ги дрънка ( смигам )

Коментар

1.Защото не им е кауза.
                                тях не ги интересува, понеже вече са много нагоре от това, което са дали и плюса им харесва, затова продължават все едно нищо не се е случило, а докъдето стигне
                                Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                                2. Защото не ви уважават
                                самочувствието им излетява до небесата, че те вече са много над тия неща.
                                Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                                3. Спазват вътрешната наредба
                                Боже, опази! Вътрешна наредба да не пишат в темата. Такава заповед може да даде само човек, който осъзнава, че е в кривия път и не иска да подклажда повече огъня.

Коментар

Working...
                                X