IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнение
    ахахах ма то верно пише така според мен е някакъв метод за манипулация
    Shit happens.....
    http://www.youtube.com/watch?v=alFopmAqmbA
    хахааа, хубава песничка, ама ....Скайчетата, май, са пънкари - виж, кви са шаренки и в идеи и във визия

За гениалната карта ...за сладък сън и още 49 вида проблемчета - карта, може да направим конкурс - откъде са взели снимката, мострата .....естествено - безплатна - пише си го в долния десен ъгъл

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Докато си губите времето да правите анти реклама на фамилията ни, бизнес партньорите ни правят пачка и завоюват нови пазари
      Как ще откриете в нета, за рекламата на фамилията в Япония, Китай, Индия и Арабския свят?!
      ООО господи !!! Ей човече дано всички не са като тебе там, че ще си заминете по рано от предвиденото.
      we hate your whole crew, so please don't stay in touch

Коментар

Докато си губите времето да правите анти реклама на фамилията ни, бизнес партньорите ни правят пачка и завоюват нови пазари
        Как ще откриете в нета, за рекламата на фамилията в Япония, Китай, Индия и Арабския свят?!
        Ами, нищо не се открива Черкезов. Това езлезе. Само някакъв съмнителен руски сайт

Коментар

• Докато си губите времето да правите анти реклама на фамилията ни, бизнес партньорите ни правят пачка и завоюват нови пазари
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            а "бизнес центровете" какво предлагат

Оставам с впечатление, че усилията вече се хвърлят към руския пазар, че тук рибките, много информирани взеха да стават

А братята руси, ако искат повече информация да ползват тези контакти:
            Поэтому необходимо, прежде чем запрашивать продукта, до свяжитесь с нами и сообщить нам номер своего SCI CARD "SAVECARD", чтобы иметь возможность вычитать значение "законное скидку на ваш общую сумму вашего просил продукты перед мы послали отгрузки. Вы могли бы сделать его наиболее удобным для Вас способом - телефон: +7(8332)71-12-40 ; 0899 69 75 10, +7 (8332) 71-12-42/ с 09.30 до 17.00 часов использования электронной почты: Admin tehnoshop @. информацию или установить контакт с нами, используя контактную форму.
            Ако не им се набутва с ...телефони, има и мейл
            Admin tehnoshop @. информацию

Но най ме кефят тези квантово енергийни карти - точно 50 вида, всеки за 50 левчета(не е сметнато в рубли)
            http://zaceni-ka.ru/category/48/-nrg-.html
            има карта за всичкооооо - от проблеми с холестерол, високо кръвно, сърце, остеопороза..... до заветната потентност

Но още, никой не иска да ми каже защо на картата пише "Безплатно", а под нея цена - 50лв

п.п....мога ли и аз да ползвам услугите на преводача ви, мили Скайчета
            ахахах ма то верно пише така според мен е някакъв метод за манипулация
            Shit happens.....
            http://www.youtube.com/watch?v=alFopmAqmbA

Коментар

• Първоначално изпратено от Sh00tHer Разгледай мнение
              аааа, другарите от sci защо си махнаха картата на търговските обекти от сайта ?

От грабо, нотабене и др. се пъчат кой на колко повече места предлага отстъпки, а sci не можеш да видиш нищо ....

Май вече продават само "бизнес центрове"
              а "бизнес центровете" какво предлагат

Оставам с впечатление, че усилията вече се хвърлят към руския пазар, че тук рибките, много информирани взеха да стават

А братята руси, ако искат повече информация да ползват тези контакти:
              Поэтому необходимо, прежде чем запрашивать продукта, до свяжитесь с нами и сообщить нам номер своего SCI CARD "SAVECARD", чтобы иметь возможность вычитать значение "законное скидку на ваш общую сумму вашего просил продукты перед мы послали отгрузки. Вы могли бы сделать его наиболее удобным для Вас способом - телефон: +7(8332)71-12-40 ; 0899 69 75 10, +7 (8332) 71-12-42/ с 09.30 до 17.00 часов использования электронной почты: Admin tehnoshop @. информацию или установить контакт с нами, используя контактную форму.
              Ако не им се набутва с ...телефони, има и мейл
              Admin tehnoshop @. информацию

Но най ме кефят тези квантово енергийни карти - точно 50 вида, всеки за 50 левчета(не е сметнато в рубли)
              http://zaceni-ka.ru/category/48/-nrg-.html
              има карта за всичкооооо - от проблеми с холестерол, високо кръвно, сърце, остеопороза..... до заветната потентност

Но още, никой не иска да ми каже защо на картата пише "Безплатно", а под нея цена - 50лв

п.п....мога ли и аз да ползвам услугите на преводача ви, мили Скайчета
              Last edited by съни(тя); 25.01.2013, 12:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Споко, ето ти го отговора:
                Законът е влязъл в сила, обаче още не е излязла наредба за прилагането му. Така че, за сега топаш топката.
                Тук има насоки, ако си от София
                http://www.sofia.bg/tu1.asp?news_top...sub_open=68006
                за смолянска община вероятно са същите насоките, дано се разясни по-скоро всичко, че ми изтича и визата тук, та поне графиците да си изготвя. Що не го направят като в цивилизованите страни, всеки да си избира дали в общ да ги изхвърля и да плаща по висока такса или в разделни и да плаща по ниска нема се оправим скоро тука

Коментар

Миме, само общински данък се плаща!!
                  Имам чувството че си некоя тинейджърка.
                  Ето тук си прав черкез, аз съм тинейджърка свряна в тяло на 30 годишна Ама ти ходи си гледай сейв къмпани и не се занимавай с неща, които не ти влизат в работата.
                  И ако са ти паднали някви кинти от там, трябва да си "супер умния" , за да си клатиш краката без да ги завърташ. Ей такива хора най ги обичам - паднали им малко парички, похарчат ги за глупости и после скляпат на парцали и пак тръгват да спрятат изплагиатствана компания и така нататък
                  Last edited by MLM in bulgaria; 25.01.2013, 12:42.

Коментар

• Спокойно .... Разпадането на пирамидата е скоро---
                    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• аааа, другарите от sci защо си махнаха картата на търговските обекти от сайта ?

От грабо, нотабене и др. се пъчат кой на колко повече места предлага отстъпки, а sci не можеш да видиш нищо ....

Май вече продават само "бизнес центрове"

Коментар

я ми споделете сега гении такива мнение за една още по измамна схема дори и от най-измамната пирамида на света. Аз искам фирмата ми да е абсолютно изрядна и като един човек със съвест, исках днес да си оправя в изряден вид всичко за новата наредба от "пре скъпото" правителство влязла в сила от 1 януари 2013 г. допълнение в чл. 33, ал. 4 от Закона за управление на отпадъците, с което започна въвеждането на задължително разделно събиране на отпадъците от хартия, пластмаса, стъкло и метал за всички фирми в страната,според който закон ние сме длъжни да събираме отпадъците си и да ги предаваме на специализирани дружества или на лицензирани организации по оползотворяването им. Това означава, че всички магазини, учреждения и производства трябва да имат кошчета за разделно събиране на отпадъци. Обаче, след като се обадиш на такава специализирана организация и ги попиташ "ЗАЩО ТОГАВА ЩЕ ПЛАЩАМ И НА ОБЩИНАТА И НА ВАС ЕДНОВРЕМЕННО??? Те ми казват да се обадя в общината, след като съм водила епичен разговор с общината, аз разбирам, че и те незнаят и незнаят дори каква документация трябва да се изготви... Абе никой нищо незнае в тая държава, обаче глобите щели да са големи, при първоначално нарушение санкцията ще бъде от 3 хил. лв., до 6 хил. лв., при повторно нарушение тя ще се увеличи до 20 хил. лв.
                        Обаче нито общината нито почистващата фирма знаят какво трябва да направя и какви документи трябва да изготвя. и след цял ден прекаран на компа в търсене на отговори и телефонни разговори с все по неориентирани, но иначе "интелигентни" лица аз изпуших тотаааално.

Извинете, че ви отклонявам от предишната тема, но съм решила да пиша навсякъде, понеже избеснях.
                        Споко, ето ти го отговора:
                        Законът е влязъл в сила, обаче още не е излязла наредба за прилагането му. Така че, за сега топаш топката.
                        Тук има насоки, ако си от София
                        http://www.sofia.bg/tu1.asp?news_top...sub_open=68006

Коментар

• Значи Миме можеш да даваш пари за данъци от които няма никаква полза, а не искаш да си купиш бизнес пакета който ще ти осигури старините като осирумашееш ?!!!!
                          Послушай ми съвета и цял живот ще си кратиш краката по кафетата без да се налага да работиш.
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Миме, само общински данък се плаща!!
                            Имам чувството че си некоя тинейджърка.

Коментар

я ми споделете сега гении такива мнение за една още по измамна схема дори и от най-измамната пирамида на света. Аз искам фирмата ми да е абсолютно изрядна и като един човек със съвест, исках днес да си оправя в изряден вид всичко за новата наредба от "пре скъпото" правителство влязла в сила от 1 януари 2013 г. допълнение в чл. 33, ал. 4 от Закона за управление на отпадъците, с което започна въвеждането на задължително разделно събиране на отпадъците от хартия, пластмаса, стъкло и метал за всички фирми в страната,според който закон ние сме длъжни да събираме отпадъците си и да ги предаваме на специализирани дружества или на лицензирани организации по оползотворяването им. Това означава, че всички магазини, учреждения и производства трябва да имат кошчета за разделно събиране на отпадъци. Обаче, след като се обадиш на такава специализирана организация и ги попиташ "ЗАЩО ТОГАВА ЩЕ ПЛАЩАМ И НА ОБЩИНАТА И НА ВАС ЕДНОВРЕМЕННО??? Те ми казват да се обадя в общината, след като съм водила епичен разговор с общината, аз разбирам, че и те незнаят и незнаят дори каква документация трябва да се изготви... Абе никой нищо незнае в тая държава, обаче глобите щели да са големи, при първоначално нарушение санкцията ще бъде от 3 хил. лв., до 6 хил. лв., при повторно нарушение тя ще се увеличи до 20 хил. лв.
                              Обаче нито общината нито почистващата фирма знаят какво трябва да направя и какви документи трябва да изготвя. и след цял ден прекаран на компа в търсене на отговори и телефонни разговори с все по неориентирани, но иначе "интелигентни" лица аз изпуших тотаааално.

Извинете, че ви отклонявам от предишната тема, но съм решила да пиша навсякъде, понеже избеснях.

Виждаш ли предимството на SCI,няма боклуци-няма проблеми...
                              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                              Джеси Ливърмор

Коментар

• я ми споделете сега гении такива мнение за една още по измамна схема дори и от най-измамната пирамида на света. Аз искам фирмата ми да е абсолютно изрядна и като един човек със съвест, исках днес да си оправя в изряден вид всичко за новата наредба от "пре скъпото" правителство влязла в сила от 1 януари 2013 г. допълнение в чл. 33, ал. 4 от Закона за управление на отпадъците, с което започна въвеждането на задължително разделно събиране на отпадъците от хартия, пластмаса, стъкло и метал за всички фирми в страната,според който закон ние сме длъжни да събираме отпадъците си и да ги предаваме на специализирани дружества или на лицензирани организации по оползотворяването им. Това означава, че всички магазини, учреждения и производства трябва да имат кошчета за разделно събиране на отпадъци. Обаче, след като се обадиш на такава специализирана организация и ги попиташ "ЗАЩО ТОГАВА ЩЕ ПЛАЩАМ И НА ОБЩИНАТА И НА ВАС ЕДНОВРЕМЕННО??? Те ми казват да се обадя в общината, след като съм водила епичен разговор с общината, аз разбирам, че и те незнаят и незнаят дори каква документация трябва да се изготви... Абе никой нищо незнае в тая държава, обаче глобите щели да са големи, при първоначално нарушение санкцията ще бъде от 3 хил. лв., до 6 хил. лв., при повторно нарушение тя ще се увеличи до 20 хил. лв.

Коментар

Working...
                                X