IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнение
    А за какво мислите подържаме скъпо струващи офиси, професионалните клипове - за тях са дадени милиони, кафе машината ни струва 3000 лева, кафето ни е био и тн. За това ви каня в офисите, защото там е средата за бизнес , въпроси и отговори.
    Ех,докторе,докторе.....
    Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Добре, ще я видим тази работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
        В голяма грешка сте. Не е заплаха, предупреждението, че ще се възползвам от законоустановените си права.
        Отново ще ви обясня ситуацията - чрез сайта си вие правите публична покана за продажба. Аз, както и всеки друг, който я чете сме нейни адресати. Тъй като вашия продукт е описан като повишаващ обмяната на веществата и предотвратяващ преждевременното стареене аз искам данни във връзка с това или поне линк където могат да прочета на база на какво са изведени тези твърдения.
        Противното, а и нежеланието Ви да го направите, ме кара да мисля, че предлагания от вас продукт не отговаря на описанието.
        Смятам, че с това вие осъществявате нелоялна търговска практика
        Чл. 68ж, т.17 от Закона за защита на потребителя - изказване на неверни твърдения, че дадена стока може да лекува болести, нарушени функции на човешкия организъм или вродени дефекти.

Или ме оборете с факти или просто ви информирам, че сериозно се замислям да потърся правата си.

Грешно тълкувате закона.
        Може да изиската информация само по писмен път с официално писмо, ако искате да получите непременно отговор. Няма закон който да ни задължава да ви отговаряма на въпросите когато искате, просто защото не ви ни плащате за тази работа, вие сте просто потенциален клиент и ние ще решим дали и как да ви обслужим и кога!
        Прекалили сте с кафето от рано ми се струва, пробвайте с безкофеиново.
        В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

А за какво мислите подържаме скъпо струващи офиси, професионалните клипове - за тях са дадени милиони, кафе машината ни струва 3000 лева, кафето ни е био и тн. За това ви каня в офисите, защото там е средата за бизнес , въпроси и отговори.
          А, нещо еротично предлагате ли и колко оборот трябва да направя на "продукти"? Ако може ми пратете снимка да обмисля офертата ( актуална ) - най-добре няколко и не снимани от джи-си-ем

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Бе, Митева тия лафчета ела ми в офиса ги забрави.

Т'ва ли ви обучават пророците?

П.П. Кажи ся за осигуровките - на какъв договор бачкаш ти лично? Кой те осигурява?

За СЦИ-то шпрехам - щот' ти сигурно и кърпи за бърсане след малко ще ми предложиш + козметика на ЕлАр?

Кат' те гледам к'ва си оборотна лелка .... - японски водорасли предлагаш ли?
            В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

• В голяма грешка сте. Не е заплаха, предупреждението, че ще се възползвам от законоустановените си права.
              Отново ще ви обясня ситуацията - чрез сайта си вие правите публична покана за продажба. Аз, както и всеки друг, който я чете сме нейни адресати. Тъй като вашия продукт е описан като повишаващ обмяната на веществата и предотвратяващ преждевременното стареене аз искам данни във връзка с това или поне линк където могат да прочета на база на какво са изведени тези твърдения.
              Противното, а и нежеланието Ви да го направите, ме кара да мисля, че предлагания от вас продукт не отговаря на описанието.
              Смятам, че с това вие осъществявате нелоялна търговска практика
              Чл. 68ж, т.17 от Закона за защита на потребителя - изказване на неверни твърдения, че дадена стока може да лекува болести, нарушени функции на човешкия организъм или вродени дефекти.

Или ме оборете с факти или просто ви информирам, че сериозно се замислям да потърся правата си.

Коментар

След като си позволявате да ме заплашвате, няма да получите отговор.
                Неписано правило е подобни въпроси да не се разискват по форумите, най-малкото защото са сериозни и изискват живо присъствие. Какво ви пречи да отделите един час и да дойдете да изгледате няколко кратки филмчета за продуктите на Вижън?
                Я, дай пак т'ва в черничкото?

Защо няма да получи отговор? Нали сте търговско дружество? Офис и телл/имейл нямате ли?

Да питам защо техни служители на т'ва дружество се държат нагло и укриват публична информация?

Коментар

Неписано правило е подобни въпроси да не се разискват по форумите, най-малкото защото са сериозни и изискват живо присъствие. Какво ви пречи да отделите един час и да дойдете да изгледате няколко кратки филмчета за продуктите на Вижън?
                  Бе, Митева тия лафчета ела ми в офиса ги забрави.

Т'ва ли ви обучават пророците?

П.П. Кажи ся за осигуровките - на какъв договор бачкаш ти лично? Кой те осигурява?

За СЦИ-то шпрехам - щот' ти сигурно и кърпи за бърсане след малко ще ми предложиш + козметика на ЕлАр?

Кат' те гледам к'ва си оборотна лелка .... - японски водорасли предлагаш ли?

Коментар

• Нямаше ме известно време, това пак Черкезов ли е?

Коментар

Госпожо Митева, като потенциален клиент осъществяващ с Вас контакт чрез интернет моля за подробна информация относно качествата и действието на вашия продукт.
                      - произход на стоката
                      - сертификати (евентуално)
                      - прочие данни, които да обосновават ефекта на вашите гривни.

Моля да предоставите изискваната информация, защото в противен случай ще бъда принуден да сезирам Комисията за защита на потребителите. Основанието - нелоялна търговска практика

(без майтап)

Коментар

Много е информацията, трябва да пиша цял час.
                        Да ви поканя на представяне на продуктите идната сряда?
                        Боже опази! Пак покани, пак събития!
                        От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Госпожо Митева, като потенциален клиент осъществяващ с Вас контакт чрез интернет моля за подробна информация относно качествата и действието на вашия продукт.
                          - произход на стоката
                          - сертификати (евентуално)
                          - прочие данни, които да обосновават ефекта на вашите гривни.

Моля да предоставите изискваната информация, защото в противен случай ще бъда принуден да сезирам Комисията за защита на потребителите. Основанието - нелоялна търговска практика

(без майтап)

Коментар

• Много е информацията, трябва да пиша цял час.
                            Да ви поканя на представяне на продуктите идната сряда?

Коментар

• И с какво точно ще докажете, че вашата гривна работи. Моля за някакъв сертификат, приложение и прочие данни.

Коментар

Митева, защо избягвате въпросите ми ? Морално ли е да продавате тенекиени гривни за 400лв. с обещание за "предотвратяване на процесите на преждевременно остаряване на организма.". Колко хитро само. Не предотвратяване на стареенето, а на преждевременното стареене.
                                Така ли помагате на хората ? Като ги мамите?

http://www.visionzamen.com/antsy

Митева ето малко линкове за подобни на вас измамници:
                                - http://www.digital.bg/novini/%D1%81%...news20472.html
                                - http://penkiller.com/index.php?topic=190.0
                                За разбика от измамниците.., нашите продукти са се доказали исторически че са безценни. Вижън не е просто марка, трябва да изпробвате гривната за да разберете за какво става въпрос.

Коментар

Working...
                                X