IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
    Здравейте,
    На супер тема попаднах и затова се включвам да изкажа мнението си....

Моя бизнес през последните години е свърза с компании който за избрали мрежовия маркетинг и след три такива компании миналата година попаднах на SCI, регистрирах се без да мисля и в продължение на 6м е проверявах,запознавах се системата и започнах да е бачкам активно и нещата се случват....

Така че обръщам се към тези които се колебаят да не губят време,защото аз сега съжалявам за тези шест месеца пропуск.....

А на тези вечно мрънкащите, злобеещите и всезнайковци,като не разбират за какво да говорят да си замълчат и ако искат нещо да споделят преди това да се информират....например кои фирми за в топ 10 на НАП за 2012г по плащане на данъци

хубав уйкенд от мен
    Ееее здравей пак приятелю, стига вече прави регистрации и писа глупости. Тук булшита на пирамидата SCI НЕ МИНАВА!

И както се полага на всеки, който се опитва да популяризира измамна практика искам да ти кажа.
    Last edited by Amsterdamm; 05.07.2013, 14:55.

Коментар

Грешен ход си направил...и ще мини още малко време и ще разбереш....защото аз също се срещах с такива недоверчиви с ограничено мислене и не можещи да надвият страха си за да направят крачката и те като мен след някой друг месец се връщат и завяват своята карта....
      Абе ти случайно да не си комик, че си ми доста забавен с изложеното умозаключение?

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
        Щом видя подобно послание започва да ми мирише работата, няма причина да "бързаш" да дадеш няколко хиляди, при това в доста спорна и съмнителна компания. И на презентацията едно от посланията е да не се изпуска момента Естествено като нямаш време да мислиш и да проучваш по-сигурно е да се набуташ.

Не разбрахте ли че плащането на данъци не ви прави по-малко пирамида, нито ви прави законна пирамида? Данъците са едно нещо, схемата за разпределение на парите на членовете е друго нещо...
        по надолу някой каза че живота е пирамида и всичко около нас и аз знам че няма вечни неща,само онзи който е над нас....
        никой не ти дава гаранция за работата ти, заплата,за жената... и ако си мислиш че има сигурни нещата в този живот...наивността те обсебила....потърси помощ

Коментар

• Първоначално изпратено от lewis Разгледай мнение
          Хммм ...
          Тези още ли се опитват да щавят. Кофти е да използват неграмотността, алчността и наивността у нашите сънародници, ама още по-кофти е, че има кой да им се връзва.
          Преди време и мен една бивша колежка се опита да ме вербува, но на 2рата минута от "презентацията" вдигнах гълъбите, без изобщо да бях чувал някога за тези фараони.
          Пълен смях, но трагедията в случая е, че що-годе икономически грамотните потребилите в този форум се опитват да отворят очите на балъците и да предотвратят появата на нови балъци, но уви. В днешно време с толкова много налична безплатна информация, всеки си преценя колко тя е качествена, си е кощунство да се ловиш на такива метнати въдици, без да има стръв на тях ...
          Грешен ход си направил...и ще мини още малко време и ще разбереш....защото аз също се срещах с такива недоверчиви с ограничено мислене и не можещи да надвият страха си за да направят крачката и те като мен след някой друг месец се връщат и завяват своята карта....

Коментар

Така че обръщам се към тези които се колебаят да не губят време,защото аз сега съжалявам за тези шест месеца пропуск.....

А на тези вечно мрънкащите, злобеещите и всезнайковци,като не разбират за какво да говорят да си замълчат и ако искат нещо да споделят преди това да се информират....например кои фирми за в топ 10 на НАП за 2012г по плащане на данъци
            Щом видя подобно послание започва да ми мирише работата, няма причина да "бързаш" да дадеш няколко хиляди, при това в доста спорна и съмнителна компания. И на презентацията едно от посланията е да не се изпуска момента Естествено като нямаш време да мислиш и да проучваш по-сигурно е да се набуташ.

Не разбрахте ли че плащането на данъци не ви прави по-малко пирамида, нито ви прави законна пирамида? Данъците са едно нещо, схемата за разпределение на парите на членовете е друго нещо...
            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Всички твои питанки имат отговори.....
              С удоволствие бих ги прочел и помислил над тях, но към текущ момент освен смехотворни глупости друго не успявам да прочета от страна на бизнес партньорите инвеститори, кандидат милионери собственици на бмв )))))

Коментар

да се информират....например кои фирми за в топ 10 на НАП за 2012г по плащане на данъци

хубав уйкенд от мен
                Да видим кои са фирмите?
                За уйкенда - един хубав и от мен за теб

Коментар

• Хоп...да влезе следващия,последния да затвори вратата

Какво " бачкате активно"...?Абе що не си бачкате нормално и не си правите кинти по нормалния начин,ами си губите времето.
                  Или колчето е влезло вече и трябва да се избива...

Коментар

• Хммм ...
                    Тези още ли се опитват да щавят. Кофти е да използват неграмотността, алчността и наивността у нашите сънародници, ама още по-кофти е, че има кой да им се връзва.
                    Преди време и мен една бивша колежка се опита да ме вербува, но на 2рата минута от "презентацията" вдигнах гълъбите, без изобщо да бях чувал някога за тези фараони.
                    Пълен смях, но трагедията в случая е, че що-годе икономически грамотните потребилите в този форум се опитват да отворят очите на балъците и да предотвратят появата на нови балъци, но уви. В днешно време с толкова много налична безплатна информация, всеки си преценя колко тя е качествена, си е кощунство да се ловиш на такива метнати въдици, без да има стръв на тях ...

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                      Знаех си, че никой от бизнес партньорите нямаше и да се опита да ми отговори. То затова и на презентациите не се казва "моля задайте си въпросите", защото ще стане много грубо, ако ги задам. Казва се "за въпроси обърнете се към човека който ви е довел". Е хората, които са ме довели са също толкова чудовищно некомпетентни и смехотворни като "бизнес партньорите" в тази тема(обърнете внимание на кавичките) и също така като партньорите в тази тема не успяват да отговорят на подобни въпроси, но пък са добри в дрънкането на ала бала приказки.
                      Всички твои питанки имат отговори.....

Коментар

• sci

Здравейте,
                        На супер тема попаднах и затова се включвам да изкажа мнението си....

Моя бизнес през последните години е свърза с компании който за избрали мрежовия маркетинг и след три такива компании миналата година попаднах на SCI, регистрирах се без да мисля и в продължение на 6м е проверявах,запознавах се системата и започнах да е бачкам активно и нещата се случват....

хубав уйкенд от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                          Защо в ГФО в графа нематериални е записано 0?
                          Ако изхарча 1000 лева в мрежата от обекти на СЦИ колко пари получава двадесетия човек над мен ?А колко получава десетия ?
                          Какъв документ ще получа срещу трите си хиляди лева ?
                          Защо според ГФО фирмата няма служители ?
                          Защо разширението на сайта е СЦ?
                          Платихте ли на Даниел Крейг за рекламата ?
                          Защо средната възраст на участниците в платените обучения и събия е 20 години? Няма ги истинските бизнесмени, няма ги истинските милионери и т.н.
                          Знаех си, че никой от бизнес партньорите нямаше и да се опита да ми отговори. То затова и на презентациите не се казва "моля задайте си въпросите", защото ще стане много грубо, ако ги задам. Казва се "за въпроси обърнете се към човека който ви е довел". Е хората, които са ме довели са също толкова чудовищно некомпетентни и смехотворни като "бизнес партньорите" в тази тема(обърнете внимание на кавичките) и също така като партньорите в тази тема не успяват да отговорят на подобни въпроси, но пък са добри в дрънкането на ала бала приказки.

Коментар

• Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнение
                            Тя госпоицата ще спести много повече.
                            Госпоица Черкезова не я закачайте!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
                              Да обобщим:

Във форума се е настанила бизнес дама със скъпи офиси и рекламни клипове за милиони /справка: един средностатистически клип на поп звездите се снимат за хиляди/, но е решила да печели по 100 лева на месец от спестяване.

Кой сега е номер едно? Излезе Радка... ;D
                              Тя госпоицата ще спести много повече ако пазарува от съседните до дома и магазини дето сигурно са и по-евтини и то без да и трябват никакви карти.
                              Ако пък реши да ходи до женския пазар, направо спестява наполовина.

Коментар

• Да обобщим:

Във форума се е настанила бизнес дама със скъпи офиси и рекламни клипове за милиони /справка: един средностатистически клип на поп звездите се снимат за хиляди/, но е решила да печели по 100 лева на месец от спестяване.

Кой сега е номер едно? Излезе Радка... ;D
                                От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Working...
                                X