IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиция с 20 000Е

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zlatna treska Разгледай мнение
    Депресиращо е в погребална агенция! И някак си мародерско да живееш от нещастието, в случая - последното !
    Като има медицинско образование, по-добре да отвори бардак ! Като пример може и да напише на табелата "...под контрола на д-р Черкезов ,,,"
    Тресков - така или иначе хората умират... какво - неопяти и незаровени ли да останат?

И това някой трябва да го свърши.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      С 20 000евра е хубав бизнес да направиш погребална агенция в някоя селска община.
      Купуваш една стара волга за катафалка, шофьора можеш да го заставиш да си пусне бяла брада, даваш му библия в ръка и расо, и да опява. Наемаш някоя безработна гримьорка да ги разкрасява и ето ти бизнес който ще го изплатиш за 3години.
      Имай напредвид че бабета та на село може пари за хлюб да нямат, но винаги кътат 300лв. за погребение да имат..
      Черкезов, Волгите са кът и доста скъпи май. По нашия край още в началото на 90 те изчезнаха, защото много руснаци си ги изкупиха. От коли нищо не разбирам, но тия като на снимката долу бяха стигнали ако са запазени някакви доста дебели цени.

Преди 2-3 месеца пък в двора на кооперацията на едни приятели видях ей такова чудо, абсолютно реставрирано + кожена тапицерия от вътре. Собственикът руснак пак, комшия на познатите ми - има няколко коли, но Волгата му е най-голямата тръпка

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

С 20 000евра е хубав бизнес да направиш погребална агенция в някоя селска община.
        Купуваш една стара волга за катафалка, шофьора можеш да го заставиш да си пусне бяла брада, даваш му библия в ръка и расо, и да опява. Наемаш някоя безработна гримьорка да ги разкрасява и ето ти бизнес който ще го изплатиш за 3години.
        Имай напредвид че бабета та на село може пари за хлюб да нямат, но винаги кътат 300лв. за погребение да имат..
        Депресиращо е в погребална агенция! И някак си мародерско да живееш от нещастието, в случая - последното !
        Като има медицинско образование, по-добре да отвори бардак ! Като пример може и да напише на табелата "...под контрола на д-р Черкезов ,,,"

Коментар

• С 20 000евра е хубав бизнес да направиш погребална агенция в някоя селска община.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
            ами земи си някой апарат или си наеми кабинет, според това какво ти е медицинското
            образование
            или се съберете няколко такива оразовани и правете АД
            Недей давай такива фитили, че ще тръгнат, да ни смъкват кожата
            Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Docky
              Образование имам и то медицинско.Ако исках мнение за учението си,щях да посетя друг форум.Явно не съм попаднал на точното място,тук както забелязвам има 2-3 успели потребителя,а всичко друго завижда и следи с неохота чуждите завоевания,а за капак обиждат и се присмиват на новите потребители и теми.Не,благодаря.
              ами земи си някой апарат или си наеми кабинет, според това какво ти е медицинското
              образование
              или се съберете няколко такива образовани и правете АД
              Last edited by ceneto; 18.08.2011, 23:23.
              “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                Горният цитат е невероятно успешен пример за публикувано мнение без никакво покритие. Авторът поне да беше дал обосновка защо мисли така и за какви книги говори.
                Какво да обосновавам че нещо не мога да разбера.Няма обикновен човек необран.Която и телевизия да пусне ще разбере че не трябва да се занимава с далавери.А най доброто предстои.После да мрънкате у форума че са ви обрали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Docky Разгледай мнение
                  Здравейте.Получих 20 000Е от продажба на имот.Чета и се интересувам от различните инвестиции,но не мога да кажа,че разбирам нещо.Затова просто и ясно искам да попитам,какво бихте ме посъветвали да направя с 20 000Е,в какво да ги инвестирам най-добре.Само без депозит,защото ми се струва глупава алтернатива.
                  Най-добрата инвестиция която мога да те посъветвам да направиш е да инвестираш в знание/образование като си купиш 100 книги и ги прочетеш.

Коментар

• То всъщност депозита не е съвсем безрискова "инвестиция" - ако въобще се води инвестиция де .

Коментар

Знания на едно нормално ниво имам,чета много,но на практика се прилага трудно и както казахте вече,шансът да се опариш и да загубиш всичко е доста голям.Затова исках да ме посъветвате какво мога да направя реално с тези пари.Склонен съм и на по-рискови инвестиции.
                      депозит
                      търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                        това отначало го прочетох като нощувка в 4ти километър
                        ама и ти почти така си го написал
                        +1024
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                          това отначало го прочетох като нощувка в 4ти километър
                          ама и ти почти така си го написал
                          +1024
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• давай да видим за неприятностите новобранецо.първо прочети и тогава говори

Коментар

За консултация взимам 1000евро. за 2 часа. Има шанс да ги удвоиш паричката за 1 - 2 години. Взимам и 10% от печалбата. До края на месеца съм във Варна, ако си от София плащащ ми самолетен билет бизнес класа, и 1000долара командировачни + нощувка в 4ти звезден хотел.
                              тъкмо имам една излишна илядарка
                              че ти вземаш по-скъпо от пк, бре
                              да те питам в коя сфера от познанието
                              ще ти бъде консултацията,
                              заинтригува ме,
                              пък и де не съм ги дал 10%
                              то дет се вика инфлацията ги изяла
                              тъй де кажи , баце ,
                              че инак все едно шиле у чувал копувам

Коментар

За мен е похвално,че повече хора питат,преди да инвестират
                                Да имаше и повече хора, които четат преди да питат...

Коментар

Working...
                                X