IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Tърся инвеститор или съдружие.

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
    Този проект ми изглежда почти толкова смислен, колкото и sku4nomie.com с тази разлика, че вторият има собствен домейн и собствен хостинг, но пък му куца дизайна и донякъде превода.

Нека има проекти, нека хората ги продават, нека ги рекламират тук и/или някъде другаде, лошо няма. Всеки е тръгнал отнякъде все пак.
    Това за домейна е въпрос на време. A това че не е смислен, ми звучи, несериозно.
    Last edited by Kръстев; 05.07.2011, 20:43.

Коментар

• Този проект ми изглежда почти толкова смислен, колкото и sku4nomie.com с тази разлика, че вторият има собствен домейн и собствен хостинг, но пък му куца дизайна и донякъде превода.

Нека има проекти, нека хората ги продават, нека ги рекламират тук и/или някъде другаде, лошо няма. Всеки е тръгнал отнякъде все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнение
        Не знам защо пък реши, че сайта е за да свалям мацки.
        30 секунден преглед на профила ти във фейсбук говори много повече от 10 часа писане на глупости тук.

Очевадно е, че имаш интереси във запознанствата, но в същото време си финансово ограничен и си решил да минеш от другата страна на барикадата.

НЕСЕРИЗНО Е да търсиш и 100 лева даже без да си си направил труда да отделиш 1-2 часа да си купиш domain и един базов хостинг за 60 кинта общо за 1 година.

Просто нямам думи каква аматьорщина прозира тук.

успех

ПП няма да пиша повече в тази безумна тема, за да не я избутваме зорлен нагоре.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Вижте това със многото профили , не ми го пробутвайте. 1 човек със по 4,5 профила.
          Моето скромно мнение е че , по този начин се гонят потребителите от сайтовете.
          За това и хората не вярват на сайтове, няма какво да се лъжем. Днес това ми го пробутвате на мен , но утре някой от вас , това го изпитва на гърбът си във др. сайт.
          Какво да се прави , живеем във България все пак.
          Не разбрах какво си мънкаш под носа ... т.е. искаш да кажеш ,че имам 4-5 профила ли ?
          и по точно ,че съм шизофреиден идиот......

Ами като ти гледам смешното проектче за което търсиш "инвеститори" и то в доказано чикиджийски форум май наистина съм такъв ,че пиша в отговор на някой полуидиот......

Коментар

Tърся инвеститор или съдружие, за реклама на сайта - http://serious-dating.ovo.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнение
              Вместо да се занимаш с глупости и сайтове, ползвай безотказния лаф за сваляне на мацки:

"Абе, този парцал не ти ли мирише на хлороформ?"

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                Съни, ах ти палавнице, обикаляш сайтовете за запознанства! Дай си профила на лични те ми!
                Вместо да се занимаш с глупости и сайтове, ползвай безотказния лаф за сваляне на мацки:

"Абе, този парцал не ти ли мирише на хлороформ?"

Коментар

Много сте ми интересни,
                  Вчера един от вас, каза че съм се провалил на теста, представа си нямате колко се смях.

Всички се смеем

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                    Кръстев остави тези любовни песни, а кажи колко от вчера на сам се регистриха от любопитство и този дизайн кога смяташ да го пооправиш.
                    Понеже е от любопитство, ще ти кажа. Регистрирай се , и следи сам регистрациите на сайта. А дизайна , значи сайта преди 1 месец изглеждаше перфектно, за някой който представа си няма от сайтове. Бях го отрупал, със банери и какво ли не щеш,шаблона беше друг, поне те не са проблем, мога да си избирам от 1000 бр. нещата които са по другите страници на сайта, бяха на 1 страница. Тук и аз комисионна няма да ти искам. Та когато сайта , е отрупан със много такива неща, потребителя като влезе , започва да се разсейва, смисъл вече е забравил защо е във сайта. И тогава махнах всичко което,разсейва и оставих само това, за което е сайта. А пък плачещата , както я наричате, Още във самото начало я поставих, реших за сега да не я махам, Но корекции ще има .
                    И още нещо , започваш да зацепваш.

Коментар

• Кръстев остави тези любовни песни, а кажи колко от вчера на сам се регистриха от любопитство и този дизайн кога смяташ да го пооправиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнение
                        В България се насажда едно мнение, че не е нужно да си грамотен, за да изкарваш пари, важното е да си тарикат. А Кръстев е пекан, на него ли акъл ще даваш?
                        Много сте ми интересни,
                        Вчера един от вас, каза че съм се провалил на теста, представа си нямате колко се смях.
                        Малко само да ви светна, кой нормален или поне малко нормален, ще седне да обяснява по форуми, и email за бизнеса си, да до някаде може нещо да сподели.Та мисълта ми е , че сте ми забавни . Може да нямам представа от мениджмънт , но както вчера , един от вас се ,изрази, не ям доматите със колците. Провалихте се вие. !! Как ли !! продължавайте във същия дух, по на там , ще ви обясня , и то безплатно, без комисионна. И това което , съм ви казал до момента за сайта , то си го пише и във сайта. Но поне ви мързеше да го прочетете във сайта ,за това тук го повторих.
                        Last edited by Kръстев; 05.07.2011, 10:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от LUBIMEC 13 Разгледай мнение
                          А дали Ви е минала през главата идеята, че за да търсите инвеститор все пак трябва да покажете определено минимално ниво на езикова култура!? Или според Вас това няма никакво значение?
                          В България се насажда едно мнение, че не е нужно да си грамотен, за да изкарваш пари, важното е да си тарикат. А Кръстев е пекан, на него ли акъл ще даваш?

Коментар

Ако някой има интерес , относно темата ми, това ми е, emaila reltih_1970@abv.bg Tук не си правете труда да пишете , тук няма да отговарям.
                            Tърся инвеститор или съдружие , за реклама на сайта .
                            http://serious-dating.ovo.bg
                            За връзка със мен на , Email reltih_1970@abv.bg

Коментар

• Ако някой има интерес , относно темата ми, това ми е, emaila reltih_1970@abv.bg Tук не си правете труда да пишете , тук няма да отговарям.
                              Last edited by Kръстев; 05.07.2011, 08:44.

Коментар

Извинявай знаеш ли че не съм тук да кандидатствам за учител по български език.
                                Никога не съм твърдял , че съм много грамотен, но горе долу се справям.
                                А дали Ви е минала през главата идеята, че за да търсите инвеститор все пак трябва да покажете определено минимално ниво на езикова култура!? Или според Вас това няма никакво значение?
                                Last edited by LUBIMEC 13; 04.07.2011, 22:26.

Коментар

Working...
                                X