IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Tърся инвеститор или съдружие.

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Виж, Кръстев, ще ти цитирам само веднъж един мой бивш работодател:
    - За работата не са важни усилията ти. Важни са резултатите. Ако се абстрахираме от твоите персонални вложени усилия - явно, някой е написал кода на сайта ти - останалото е, което би трябвало да ти донесе приход. Затова, дай си труда, изчисти слабите места, за които хората ти направиха забележка, за начало. Няма да е зле, ако отново си прецениш силите и нишата, в която си решил да навлезеш с не особено конкурентен /засега/ продукт и, едва тогава, се засягай, когато те критикуват. Струва ти се, че се ебават с теб но, хората тук са добронамерени.
    Аколи пък мислиш, че е задължително да си прав, защото именно ти правиш нещо и на всяка цена искаш да спечелиш, опитай да приемеш нещата:
    - Всеки може да сгреши в избора и преценката си. Няма нищо по-човешко от това. Може да поемеш въздух, да му теглиш една майна, и да си потърсиш друг вариант - животът постоянно ни предлага нови и нови възможности.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      15 часа са
      висенето пред компа по 15 часа на ден , не винаги е гаранция за качество. както се вижда в твоят случай
      имаш идея , добре, хубаво.
      лошо е , че си дървена глава и скачаш срещу всеки , който има различно от твоето мнение.
      тук се появиха хора , които наистина разбират от този бизнес и съвсем доброжелателно ти обясниха къде грешиш.какво направи ти ?
      тегли им по една и ги натири да се ....
      ае със здраве и дано успееш да си намериш някой да ти даде НАЗАЕМ, щото ти това търсиш , а не инвестиция
      Значи когато , някой се държи коректно, винаги съм бил точен. но тук се подиграват, да има изключения , не казвам всички.

Коментар

• 15 часа са
        висенето пред компа по 15 часа на ден , не винаги е гаранция за качество. както се вижда в твоят случай
        имаш идея , добре, хубаво.
        лошо е , че си дървена глава и скачаш срещу всеки , който има различно от твоето мнение.
        тук се появиха хора , които наистина разбират от този бизнес и съвсем доброжелателно ти обясниха къде грешиш.какво направи ти ?
        тегли им по една и ги натири да се ....
        ае със здраве и дано успееш да си намериш някой да ти даде НАЗАЕМ, щото ти това търсиш , а не инвестиция
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от representjah
          Леко с думите,
          знаеш ли кога ще изкараш 92 дни и да бачкаш по 20 часа (МИНИМУМ а максимум колко ти си знаеш)

Давай малко по сериозно. Това което говориш е напълно невъзможно (за времето което си прекарал). За човек пък над 30 години да не говорим. А пък работа зад компютър не може и да става дума
          Не искам да споря, не те карам да ми вярваш, Но всеки ден , всеки...забележи , си лягам след 12 , а максимум във 9 сутринта , съм на компютъра , ти ги смятай , като часове. Като във 9 да седна на компа, е много рядако , по принцип във 7 съм на компютъра.
          Last edited by Kръстев; 06.07.2011, 21:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнение
            Само искам да кажа , за минимално, инвестираното време. сайта е на 92 дни, смятай по 20 часа , минимум на ден , работа по него. А за продаването , да възможно е да го продам, стига да е добра цената.
            Aз давам 5 кинта. Първи път!
            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              Без ни най-малко желание да обидя някого, струва ми се, прекалено се разду употребата на суперлативи и те изгубиха смисъл.
              Само искам да кажа , за минимално, инвестираното време. сайта е на 92 дни, смятай по 20 часа , минимум на ден , работа по него. А за продаването , да възможно е да го продам, стига да е добра цената.

Коментар

• Без ни най-малко желание да обидя някого, струва ми се, прекалено се разду употребата на суперлативи и те изгубиха смисъл.

Коментар

• мене ми се чини че господина кръстев просто си дири евтина реклама.
                  сайта не се продавал; за промени не ще да чуе, даже грешките не поправя; за домейн и хост "можело да помисли"....
                  за мен това е просто една малка свежа идейка как от безплатен хост с минимално инвестирано време и почти никакви разходи може да закачиш някой и друг интернет потребител и да си направиш парички за един уикенд на планина... просто вие поддържайте темата активна още малко на първа страница

може би след някой месец кръстев ще направи и сайт за автомобили "само в префектно техническо състояние"... примерно
                  стотина лева от тук, стотина от там, и ей как във времена на криза човек може и да преживее

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                    Добре де, Кръстев, а как ще разпознаваш сериозността? - Само с таксата ли?
                    Освен това, какви други критерии има и дали можеш да гарантираш, че, ако се регистрира човек при теб, няма да може да се спекулира с личните му данни?
                    "Сериозен" значи ли, че рядко се смее или, че непременно иска...ДА СЕ ОБВЪРЗВА?
                    да не те отчайвам но, в света подобни сайтове - с лопада да ги ринеш. как би могъл ти на сайта да определиш, кой става за мой приятел, и кой-не? "Само за 2-та процента" е добро заклинание - ти кажи, щом ще искаш да инвестира някой при теб, обмислил ли си стратегии за осребряване /в смисъл, нещо повече от едната такса, че нещо ми се види слаб източника/, стратегии за преборване на конкуренцията, начин /план/ за излизане на инвеститора от това начинание? Питам, защото, преди време, също предприех едни стъпки в подобна сфера ...и сега сам си храня сайта, колкото да не го затворя, вместо той-мен въпреки страхотния потенциал на нещата вътре в него. - Какво повече от вижданото от всички ни ще му предложиш на този човек и дали можеш да защитиш тезата , че твоето е Събитието, Нещото, Пробивът, докато останалите са попътни наработки? Хората попитаха за грамотност, ти се засегна, а не трябваше. Лично аз видях как ти тук щедро и безотговорно изтърва неколцина, които биха ти били полезни - караш ли и занапред така, не е трудно изобщо да пропуснеш този си шанс - защо не проработиш нещата малко по-обстойно на хартия, па не поканиш просто народа да се видите на по бира, да речем?

- Просто питам
                    За личните данни, няма такъв вриант, освен ако ти не си ги дадеш на някой. А под сериозност, влезни във един сайт , който и да е, погледни обявите и си прецени, колко са сериозни. Таксата дааааа, тя ще спре много голяма част , от нередовните потребители, смисъл не е за тук , дълго е за обяснение...Измислено е.
                    Last edited by Kръстев; 06.07.2011, 20:03.

Коментар

• Добре де, Кръстев, а как ще разпознаваш сериозността? - Само с таксата ли?
                      Освен това, какви други критерии има и дали можеш да гарантираш, че, ако се регистрира човек при теб, няма да може да се спекулира с личните му данни?
                      "Сериозен" значи ли, че рядко се смее или, че непременно иска...ДА СЕ ОБВЪРЗВА?
                      да не те отчайвам но, в света подобни сайтове - с лопада да ги ринеш. как би могъл ти на сайта да определиш, кой става за мой приятел, и кой-не? "Само за 2-та процента" е добро заклинание - ти кажи, щом ще искаш да инвестира някой при теб, обмислил ли си стратегии за осребряване /в смисъл, нещо повече от едната такса, че нещо ми се види слаб източника/, стратегии за преборване на конкуренцията, начин /план/ за излизане на инвеститора от това начинание? Питам, защото, преди време, също предприех едни стъпки в подобна сфера ...и сега сам си храня сайта, колкото да не го затворя, вместо той-мен въпреки страхотния потенциал на нещата вътре в него. - Какво повече от вижданото от всички ни ще му предложиш на този човек и дали можеш да защитиш тезата , че твоето е Събитието, Нещото, Пробивът, докато останалите са попътни наработки? Хората попитаха за грамотност, ти се засегна, а не трябваше. Лично аз видях как ти тук щедро и безотговорно изтърва неколцина, които биха ти били полезни - караш ли и занапред така, не е трудно изобщо да пропуснеш този си шанс - защо не проработиш нещата малко по-обстойно на хартия, па не поканиш просто народа да се видите на по бира, да речем?

- Просто питам

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
                        става въпрос за подписа на доктора
                        явно трябва да се въведе и раздел за запознанства на инвеститори в форума на инвестора
                        Е хайде сега , остави клиенти и за мен. сайта ми , все пак е за запознанства на сериозни хора.

Коментар

Извинявай но , не те разбирам, за подписа става на въпрос. Искаш да си махна темата ли. И за правилата на сайта , ами те са , толкова прости и ясни .И точно това е направено , всичко излишно е изчистено, смисъл , като влезеш и прочетеш правилата , да ти стане ясно.
                          става въпрос за подписа на доктора
                          явно трябва да се въведе и раздел за запознанства на инвеститори в форума на инвестора
                          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            давам ти какъвто си избереш профил, а ти си махаш километричния подпис))
                            Сериозно, преди време с приятели мислехме точно такъв сайт да правим, да не казвам и компютърджийчето ни с колко шантави, в най-хубавия смисъл, идеи е пълен
                            Та, прегледахме доста от цялото море )
                            Имаше образци, които бяхме готови почти напълно да копираме - толкова добри бяха.
                            Даже в един сайт с малко под 100хил.потребители за известно време станах и модератор.Най-добрите бяха тези, в които всичко ти е безкрайно ясно, изчистено и свежо, заложени са напълно ясни правила и просто само трябва да се решиш и да цамбурнеш )Без видима намеса за нищо, което е според условията.
                            Хрумна ни и нещо, което не е развито тук, но е много добра и допълваща програма.Но е доста трудоемко...Както и да е старта се отложи за други времена или други идеи
                            Извинявай но , не те разбирам, за подписа става на въпрос. Искаш да си махна темата ли. И за правилата на сайта , ами те са , толкова прости и ясни .И точно това е направено , всичко излишно е изчистено, смисъл , като влезеш и прочетеш правилата , да ти стане ясно.
                            Last edited by Kръстев; 06.07.2011, 12:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                              Съни, ах ти палавнице, обикаляш сайтовете за запознанства! Дай си профила на лични те ми!
                              давам ти какъвто си избереш профил, а ти си махаш километричния подпис))
                              Сериозно, преди време с приятели мислехме точно такъв сайт да правим, да не казвам и компютърджийчето ни с колко шантави, в най-хубавия смисъл, идеи е пълен
                              Та, прегледахме доста от цялото море )
                              Имаше образци, които бяхме готови почти напълно да копираме - толкова добри бяха.
                              Даже в един сайт с малко под 100хил.потребители за известно време станах и модератор.Най-добрите бяха тези, в които всичко ти е безкрайно ясно, изчистено и свежо, заложени са напълно ясни правила и просто само трябва да се решиш и да цамбурнеш )Без видима намеса за нищо, което е според условията.
                              Хрумна ни и нещо, което не е развито тук, но е много добра и допълваща програма.Но е доста трудоемко...Както и да е старта се отложи за други времена или други идеи

Коментар

Това за домейна е въпрос на време. A това че не е смислен, ми звучи, несериозно.
                                Всичко изброено по-долу е с идеята, че говорим за сайт с комерсиална насоченост.

=== === ===

Несериозно е да се ползва домейн от трето ниво.

Несериозно е да се ползват банери, на които личи логото на банер услугата.

Несериозно е още на началната страница (друга страница не съм отварял) да има повече от 5 правописни и стилистични грешки.

Несериозно е да се прави сайт, който изглежда различно в различните браузъри. Нещо повече, в някои браузъри още на началната страница някои елементи не излизат както трябва.

=== === ===

Заради всичко изброено по-горе по двубалната система да/не, аз казвам "не". Не бих инвестирал време и/или ресурси в подобен сайт, при положение, че има сериозна конкуренция от вече изградени и доказали се сайтове за запознанства, нито като потребител, нито като инвеститор.

Все пак пожелавам успех на г-н Кръстев в начинанието!
                                Last edited by ivandavidov; 05.07.2011, 21:18.

Коментар

Working...
                                X