Първоначално изпратено от ChichoMancho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tърся инвеститор или съдружие.
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеми то темата стана приказна.
не те питах "Бабо, защо са ти толкова големи очите" , а каква е тази сграда.
ей че си прозд. хич не ги вдяваш тия работиТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнение... да се вижда по хубаво.
не те питах "Бабо, защо са ти толкова големи очите" , а каква е тази сграда.
Коментар
-
Малко над постовете ви е отговорът на Инвестор-а за запознанства)))
http://www.aha.bg/
Заслужава си да се погледне, още повече с тия близо 15% от цялото българско население регистрирани потребители)))...и с 1/3 по-голям мъжки интерес
)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениена ovo шаблони са ретро. и 5 лева недавам за тях. а с такова впечатление е трябвало да останеш и ти, съдейки по билдинга в горното ляво кюше. какво прави там и по-важното имали място в сайта ти.
Мисълта ми е, че не става на въпрос , за сайта. а за самата идея, И шаблони , има и хубави, но този нарочно съм го избрал , исках да е по изчистен, повече да е бялото, да се вижда по хубаво.Last edited by Kръстев; 07.07.2011, 15:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнение1. Tук , става на въпрос за идеята. А за това за, което говориш е за 3 минути работа.
Не знам кой от вас беше , но ми даде много умна идея. Да го предложа на Yahoo - Google.
И така и ще направя, Няма смисъл във България, тук трудът никой не ти оценява. А пък за идеята, да не говорим.
Бил струвал, 5 лв, 50 , 60, 70 .
Щом мислите че е толкова. какво да говорим, Само ще кажа , че са без пари, от оvo ги дават за без пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KaiserSoze Разгледай мнениеТази тема искрено ме развесели. Виждам, че идва поколение от титани на мисълта, които слагат в джоба си инвестиционните банкери на Лимон брадърс.
Коментар
-
Аз човече по-дебела и по-зелена тиква като тебе до сега не бях срещал.
Хората ти обясняват съвсем добронамерено че нямаш никаква идея - има поне 5 такива сайта и то работещи, обясняват ти че сайта ти е куц ти пак спориш че ще проходи за 3 минути, обясняват ти че катринките ама въобще не се вързват с идеята която си заложил - ти пак своето си знаеш.Last edited by X_Y; 07.07.2011, 13:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениечудя се как още не си 'измислил' фейсбук за сериозни.
1. идеята не е нова
2. сайтът (ако може да се нарече сайт) е аматьорски.
3. ако търсиш донор то той трябва да е два пъти (поне) по-голям аматьор от теб, за да ти клъвне.
не се обиждай, но ако ставаше... за времето, което изхаби да ни обясняваш колко си сериозен...можеше да отделиш '3 минути работа' да си регистрираш думейн ...
явно за теб сериозната работа се свежда до това да търсиш из нета 'сериозни' каки за запознанство...
желая ти късмет
ПП знам, че прекалено остро коментирам, но ми писна от безумни теми в този форум
А пък на колегата , по долу, със врачките,
желая му късмет, дано му тръгне , сайта.
Но аз такъв имах преди няколко месеца, но от ovo ми го закриха, понеже за 2 месеца , във него бяха влязли, 4,5 човека. А пък условията на ovo са такива , че сайта трябва да има движение, смисъл като никой не ти влиза във сайта 1 месец и го блокират.
А тук , говорим за сайт на 93 дни / 163 регистрирани потребителя. 4/10 PageRank. Сайт на който , потребителите му са реални, а не, машини да ти пълнят сайта , със не реални потребители.Last edited by Kръстев; 07.07.2011, 12:07.
Коментар
-
чудя се как още не си 'измислил' фейсбук за сериозни.
1. идеята не е нова
2. сайтът (ако може да се нарече сайт) е аматьорски.
3. ако търсиш донор то той трябва да е два пъти (поне) по-голям аматьор от теб, за да ти клъвне.
не се обиждай, но ако ставаше... за времето, което изхаби да ни обясняваш колко си сериозен...можеше да отделиш '3 минути работа' да си регистрираш думейн ...
явно за теб сериозната работа се свежда до това да търсиш из нета 'сериозни' каки за запознанство...
желая ти късмет
ПП знам, че прекалено остро коментирам, но ми писна от безумни теми в този форумтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнениеКръстев,
на Давидов напреки нищо не мога да кажа, защото виждам концепция. може да не е финализиран проекта, но има послание. В интерес на истината не ми се задълбочаваше и го прочетох, като "... шефа ми е испанец и нищо не разбира от работата ми...", но по-важното е усещането ми, че насреща си имам комуникативен човек, отворен за обсъждане, а това е добре за партньорството.
Ако ми се налагаше да работя с теб, не бих те изтраял, защото само се обясняваш с доводи, които имат стойност само за теб. Там ти е проблема. Откровен съм.
Готов съм да дам следващата си оценка ,след като направиш промените, които ти посочихме. Покажи, че мислиш пазарно. Това няма да остане незабелязано от бъдещия ти инвеститор, а защо пък не бъдещите ти инвеститори с едно IPO на есен.
Поздрави!
Не знам кой от вас беше , но ми даде много умна идея. Да го предложа на Yahoo - Google.
И така и ще направя, Няма смисъл във България, тук трудът никой не ти оценява. А пък за идеята, да не говорим.
Бил струвал, 5 лв, 50 , 60, 70 .
Щом мислите че е толкова. какво да говорим, Само ще кажа , че са без пари, от оvo ги дават за без пари.
Коментар
-
Кръстев,
на Давидов напреки нищо не мога да кажа, защото виждам концепция. може да не е финализиран проекта, но има послание. В интерес на истината не ми се задълбочаваше и го прочетох, като "... шефа ми е испанец и нищо не разбира от работата ми...", но по-важното е усещането ми, че насреща си имам комуникативен човек, отворен за обсъждане, а това е добре за партньорството.
Ако ми се налагаше да работя с теб, не бих те изтраял, защото само се обясняваш с доводи, които имат стойност само за теб. Там ти е проблема. Откровен съм.
Готов съм да дам следващата си оценка ,след като направиш промените, които ти посочихме. Покажи, че мислиш пазарно. Това няма да остане незабелязано от бъдещия ти инвеститор, а защо пък не бъдещите ти инвеститори с едно IPO на есен.
Поздрави!
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениепич що не си праснеш една че..я и да се отпуснеш малко.....Че в този форум се събираме основно да си чешем езиците , дърлим и мерим пишките не означава ,че сме банда баламурници......
и аз имам за продаване два чифта скъсани чорапи , носени цяла зима и непрани ... знаеш ли че ги нося вече 180 дена по 24 часа , но зависи от парата ....
Тази тема става все по-весела и по-весела. Аз предлагам всеки, който има нещо като интернет проект да сподели тук и току виж се намери някой, който да инвестира.
Давам тон за песен:
http://test.bgzin.com/romaneska/romaneska.html
Регистрирал съм и домейна romaneska.com, който засега не води към нищо смислено.
Това все още е доста далече от комерсиален проект. Засега по-скоро го бива като technology preview, тъй като част от функционалностите не са имплементирани. Картите са лицензирани за ползване, музиката също. Анимациите и изобщо програмирането е 100% мое лично дело. Идеята на проекта е (или беше) да бъде онлайн врачка и да "предсказва" бъдещето, да гледа в миналото и т.н. Предвидил съм и секция за да/не въпроси, което е много популярна функционалност в друг конкурентен проект:
https://chrome.google.com/webstore/d...plnoalikgminka
Което ме подсеща, че моят проект (или по-точно това, което е готово от него) работи перфектно в Chrome и по случайност в Opera (за PC-та) и се държи учудващо адекватно под iPhone и Android. Не съм предвиждал поддръжка на IE и/или Windows Mobile, въпреки че под IE9 приложението също върви сравнително гладко.
Функционалната идея е проста:
* Сглобяване на правдоподобна и най-вече омайваща история, базирана на някакъв алгоритъм (under construction), която история да се сглобява карта по карта, когато врачката гледа в миналото, настоящето или бъдещето. Историята се допълва, когато потребителят натиска "Next" или текущо селектираната карта, която е оградена с жълта рамка (едно и също е).
* Секция за да/не отговори, когато потребителят задава да/не въпрос.
*Същите две функционалности, но за мобилни устройства. Ползваните от мен технологии позволяват лесна миграция от PC приложение към iPhone и Android приложения.
Бизнес идеята също не е много сложна:
* Печелене на аудитория с добре генерирани истории, които да звучат горе-долу правдоподобно. Няма друга онлайн врачка с подобна функционалност (не че моята врачка е готова де, но поне това е идеята).
* Потребителите плащат при инсталация на приложението (iPhone), а при Android/Chrome може да се сложи банер реклама, тъй като потребителите на Chrome/Android нямат навика да плащат за приложения.
*Социално рекламиране на приложението посредством функционалност Like във Facebook в стил "Виж какво ми готви съдбата днес. А какво ли ще ти поднесе съдбата на теб?"
* Продуктово позициониране. Нищо не пречи историите да съдържат реални продукти и/или услуги. Например: "Твой познат ще ти завижда, защото ще си вземеш най-новия модел Nokia 7890 с какви ли не супер екстри в нея, а довечера гаджето ти ще те изненада в леглото с ново секси бельо, марка SexyBra". Нещо от този вид.
* За мобилни устройства най-бързата, лесна за разработка, удобна и използвана услуга би била "Да? Не?". Човек се чуди нещо и вместо да хвърли ези/тура, вади смартфона и след секунда картата на съдбата му казва да или не. Съвременно удобство.
Защо не съм го реализирал всичко това - ами аз съм софтуерен инженер и си изкарвам прехраната като седя пред компютър и програмирам по цял ден. Последното нещо, което искам е у нас да продължавам да работя, вместо да разпускам. Затова проектът е on hold.
Та ако за някой проектът представлява интерес, може да се споразумеем за цената на технологията или за съвместно сътрудничество и цялостна реализация.
Това е сериозен проект, вложил съм време и усилия да го подкарам до нивото, където е сега. Не съм мислил да го предлагам публично за продан и/или за съвместна реализация с някой друг човек, но покрай темата реших, че нищо не пречи, особено имайки предвид какво друго се предлага на пазара. Моят проект поне има някакъв концепция за конкретен бизнес план и доста сериозна техническа реализация, която съм склонен да доразвия при добро стечение на обстоятелствата.Last edited by ivandavidov; 07.07.2011, 00:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kръстев Разгледай мнениеСамо искам да кажа , за минимално, инвестираното време. сайта е на 92 дни, смятай по 20 часа , минимум на ден , работа по него. А за продаването , да възможно е да го продам, стига да е добра цената.
и аз имам за продаване два чифта скъсани чорапи , носени цяла зима и непрани ... знаеш ли че ги нося вече 180 дена по 24 часа , но зависи от парата ....
Коментар
Коментар